Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Middleton
- Viasat Film, 08:40
Enyém a vár
- Film Mánia, 08:50
Barátnőt felveszünk
- HBO, 08:55
A Skorpiókirály 2. - Harcos születik
- RTL Három, 09:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 09:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Fogadóóra
Antracit (sorozat) - Vélemények
Fallout - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A maflás aaaaa
Adam Sandler aaaaa

 

Corvus5 adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 5.
Utolsó hozzászólások:

NCIS - Tengerészeti helyszínelők (sorozat) - 7. évad (2010-06-08 10:16.45)
Bosszú Gibbs ellen... tetszett, ahogy szép fokozatosan kúszott be az évadon keresztül ez a dolog, én is azt hittem, h Bell a rosszfiú, aki börtönbe akarja juttatni Gibbst. Az már kissé elvont, h egy drogkartell feje beépülősdít akar játszani az apja gyilkosával ahelyett, h fejbelőné a sivatagban. Viszont még ez is elmegy. De az már nagy csalódás volt számomra, h az egész helyzetet szinte teljesen megoldják egy fél epizód alatt. Mégis miért? Olyan volt, mintha összeollózott jelenetek lettek volna. Ha már így alakították a történetet, egy fél évadot még simán elbírt volna ez a story, ahogy Gibbs Franks-t és a többieket féltve, de elveit megtartva igyekszik megtalálni a kiutat a kettősügynök szerepből. Ehelyett bummm, oldjunk meg mindent 20 perc alatt. Franks is, aki elméletileg túszként van fogva tartva, egyszercsak megjelenik egy bazi stukkerrel a semmiből, rendre utasít egy NCIS-ügynököt, majd feltehetőleg kinyírja a fogvatartóját. Mi van? Valahogy nekem az sem okozott túl nagy drámát, h a végén a csaj megjelenik Gibbs apuka boltjában. Először is, biztos a legnagyobb hal, azért átmegy az ellenség fészkébe, h elintézze a legkisebb halat, másrészről Gibbsnek ahogy elengedték, az első dolga az volt, h felhívta az apját, menjen el vhova. Ergo ha az öreg ennyi idő után még a boltjában van, valószínűleg a csapat is ott van, és majd Gibbs verheti bilincsbe a főgonoszt. (Megjegyzem, az se vetne véget a sorozatnak, ha mégis meghalna az öreg.) Szóval összességében csalódás volt számomra az utolsó rész.(( Persze attól még várom a 8. évadot.

NCIS - Tengerészeti helyszínelők (sorozat) - Tony és Ziva kapcsolata (2010-04-05 23:39.14)
7x13

Eljutottam odáig, h megnéztem a Jetlaget, és fel nem fogom egyeseknek mi a nem egyértelmű. Én nem vagyok egy megszállott NCIS néző - néha kimaradtak részek, főleg az első 3 évadban -, úh fel nem fogom, h ha nekem Napnál világosabb, h mi történt Párizsban, akkor az ún "Tiva" fanok mit értetlenkednek. Amikor fórumon olvastam, h fő téma, h vajon mi történt Párizsban, gondoltam biztos lesz a részben egy rejtett utalás, vagy egy összemosolygás. Erre az egész rész tele van ezeknél sokkal egyértelműbb jelekkel, amik kb. felérnek egy "ÖSSZEJÖTTÜNK" óriásplakáttal.
Mégis mit várt a jónép? Ágyjelenetet, munkahelyi csókokat, vagy h majd Ziva McGeenek mutogatja a Tonytól kapott eljegyzési gyűrűjét, ezt követően pedig Gibbs összeadja őket az igazgató irodájában? Ugyanmár! Semmi ilyesmi nem lesz, legalábbis bízom benne, mert ez nem szappanopera, amit tönkre kellene tenni a ki kivel kavar éppen témával. A Jetlag lényege az tömören, h Tony és Ziva összejött, de ott a 12. szabály, szóval a legkisebb jelét sem szabad ennek adni, nehogy Gibbs megtudja. Emiatt pedig remélhetőleg visszatérnek a munkahelyi csipkelődős, odaszólogatós flörtöléshez, ami külön bájt és humort ad a sorozatnak.

Bűbájos boszorkák (sorozat) - Mi a véleményed a bűbájosokról és esetleg ki a kedvenced, és miért? (2010-02-05 11:38.31)
Számomra egyátalán nem hasonlít Paige Prue-ra, de hát kinek a pap... Prue nem akart mindenkit megölni. Megmentett egy warlockot, akiből pap lett, megmentette Tom-ot a démonnávlástól, vmint ő elfogadta és megkedvelte Cole-t, pedig neki ténylegesen az életére tört. Leo pedig ha nem lett volna Avatar, akkor Piper és Phoebe meghaltak volna. Ez kicsit olyan Cole2 story, bár Leo ugye nem vált ezáltal gonosszá, csak Avatarrá, attól még továbbra is a jót szolgálta és nem tudott utópia hátulütőjéről. A 8. évadot nem tudom, abból csak a befejező részt néztem meg, de az vmi olyan hihetetlenül gagyi lett, h elment a kedvem a többitől.

Corvus5 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk