Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szíriusz
- Magyar Mozi TV, 09:30
Hercegnői románc
- Max4, 10:10
Sárkányszív
- Film Café, 10:35
Kutyák és macskák
- Film+, 10:40
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 10:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
2022-es választás
Filmkereső
Orbán Viktor - Vélemények
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A bosszú vérvörös keze aaaaa
Szabó István aaaaa

 

LadySin hozzászólásai

Ugrás LadySin adatlapjára

1 2

Tövismadarak - A legjobb jelenet

2011-10-31 18:06.43
Igazad van!:))S szerintem ebből a filmből mindegyik a legjobb jelenet,nem csak azok,ahol Maggie és Ralph van.S le a kalappal Mary Crason előtt:))Tökéletes bosszút állt,olyat,amit csak egy nő találhatott ki:))S Ralph figurájábban talán az a legjobb,hogy mérhetetlen becsvágya se teszi ellenszenvessé.


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész - Vélemények

2011-07-28 21:43.35
Egész jól sikerült a könyvhöz képest.Amit sajnáltam,hogy megváltoztattak benne,a Voldemort-Harry párharc.Sokkal hatásosabb lett volna,ha az eredinél maradnak,persze sokkal több infó kellett volna a Harry megölése utáni jelentbe.A film végén alig derül ki,hogy Harrynek 3 gyereke van,mert alig mutatják elsőszülött fiát,Jamest.Nem is nevezik a nevén,mint ahogy a lányát se,Lilyt.Albus szerepére nagyon helyes fiút találtak:))Amit nagyon hiányoltam a 7-dik részekből,a láthatatlanná tévő köpeny szerepét,hisz a könyvben mindvégig használja Harry.S a pálca megjavítását is kihagyták,pedig az is fontos momentum a könyvben,valamint,maga ennek a jelenetnek a teljes megváltoztatása..Daniel játéka valamelyest fejlődőtt,de nem sokat.Az igazán jó Rupert volt az utolsó részben.Nekem a kedvencem Maggie Smith,ő tökéleteset alakított,mint mindig,s Alan Rickman előtt is le a kalappal.Én jó párszor olvastam mindegyik könyvet (most tartok a másodiknál nem tudom hánydszorra),így tudtam az eseményeket.Fred,Lupin és Tonks halálán is elpityeregtem,de a legmeghatóbb jelenet Piton halála és emlékei,ezen el is bőgtem magam,s nem én voltam az egyedüli.Megrázó volt LÁTNI a következő könyvrészt:"Dumledore kinyitotta a szemét.Piton elborzadva nézett rá.
-Azért tartotta életben,hogy a megfelelő pillanatban halhasson meg?
-Ne botránkozzon meg ezen Perselus.Hány férfit és nőt látott már meghalni?
-Jó ideje csak annyit,ahányat nem tudtam megmenteni-felelte Piton s felállt.-Maga kihasznált engem.
-Amennyiben?
-Kémkedtem,hazudtam és az életemet kockáztattam,mert maga ezt kívánta.Azt mondta,mindezt azért tesszük,hogy mevédjük Lily Potter fiát.Most pedig közli,hogy úgy nevelte,mint egy leölésre szánt malacot...
-Meg vagyok hatva,Perselus-mondta őszintén Dumledore.-Hát mégis eljutott odáig,hogy fontos magának a fiú?
-A fiú!?-mennydörögte Piton.-Expecto patronum!
A pálca hegyéből kirobbant az ezüst őzsuta.Puhán a padlóra szökkent,egyszer körbenyargalt a szobában,azután kiröppent az ablakon.Dumbledore elnézte,ahogy tovaszáll,majd mikor kihunyt az ezüst derengés,újra Piton felé fordította arcáz.A szeme csordultig volt könnyel.
-Ennyi év után is?
-Örökké-felelte Piton"
Na egyszóval a hetedik rész tetszett a változtatások ellenére is:))Kár,hogy vége.


Tövismadarak - Vélemények

2010-08-13 21:06.18
Sziasztok!
Két hete szerdán,július 28-án eljutottam oda,ahova Ralph "élt".Januárban rám jött a bolondóra,hogy el kell mennem a Vatikánba,s meg is valósítottam.Részben a könyv hatására,részben másért.Még csak most kezdem felfogni,hogy hol jártam,de hihetetlen érzés!:)) Aki tud,menje el oda!Én 7 hónapon szinte kenyéren és vizen éltem,hogy megvalósuljon ez az álmom,DE MEGÉRTE!S most újra olvasom a könyvet:))Sajna a filmre nincs időm..


Jean Simmons - Vélemények

2010-07-17 05:42.52
Nézzétek meg az 1960-as Spartacust! Nagyon szuper film s Jean is jót alakít benne. Nagyon szép nő volt. Szerintem.. Én a Tövismadarakban láttam először,s ha lehet minnél több filmjét megnézem!Szép kort ért meg, Isten vele.


Tövismadarak - Vélemények

2010-05-19 18:26.39
Szerintem akkor is ez lett volna,ha Meggie-t szeretik. Ralph ugyanúgy meglátta volna a benne relytöző nőt,s ugyanúgy beleszeretett volna. Meggie pedig akkor is beleszeretett volna Ralph mosolyába. Ezt tapasztalatból mondom:))


Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag - Vélemények

2010-05-13 10:46.07
Nekem ez a kedvencem a négy közül! Milliószor láttam:)) Hatalmasat alakít benne Harrison és Sean!


Tövismadarak - Vélemények

2010-05-03 17:32.24
Én egy valamit hiányoltam,mind a filmből, mind a könyvből, s nem tudom,hogy ti gondoltatok e rá. Mikor Ralph haldoklott, nem jutott eszébe Mary Carson eme mondata:" tudom,hogy a pokolra jutok,de az csekélység lesz ahhoz képest,amit maga fog ki állni".
Valami ilyesmit írtam volna oda: annak a vén póknak igaza volt..:)))


2010-05-03 17:21.22
Te is időről időre vissza fogsz térni,meg fogod nézni újra és újra, s ha megszerzed a könyvet milliószor el fogod olvasni!:) A filmmel én 20 éve vagyok így,igaz csak majd egy éve van meg CD-én,de a könyv 11 éve megvan,s pár havonta újra olvasom,s NEM LEHET MEGUNNI!!

Maggie varázsa épp abbban rejlik,hogy mindent el tudott viselni, s mindent meg tudott bocsájtani,míg Ralph egy életen át való gyötrődése emeli ki az átlag férfiak közül.


2010-05-03 17:16.56
Azt tudjátok ez igazi történet vagy kitalált?
Én megkérdeztem valakitől ezt s ez volt a válasza: ilyen előfordul. TI MIT SZŰRTÖK LE EBBŐL A VÁLASZBÓL?


A másik Boleyn lány (2008) - Vélemények

2010-05-03 17:05.07
Meglepően jó film! Natalie Portman tökéletesen hozta a karakterét:) Két dolog volt,amire felfigyeltem,hogy nem volt valósághű. 1. Henrik Katalinnal való válás ÉVEKIG tartott! A filmből ez nem tűnik ki,pláne úgy,hogy semmit nem öregedtek a szereplők:) 2. Henrik Annával való házasságkötésekor 45 - 50 éves volt,azaz túl fiatal volt a filmben a király!.
Az egyik véleményben azt olvastam,hogy Henrik a valóságban ronda volt. 18 éves korában, a trónra kerülésekor nézhetett úgy ki, mint Eric Bana:)
S egy valamit nem követtek pontosan. A film végén azt mondják, hogy Erzsébetet hagyta útódjául Henrik,1547-ben bekövetkezett halálakor. Nos a trónon Jane Seymour-tól született fia Edward követte, majd az ő halála után Katalintól született lánya, Mária lett a királynő. Őt Skóciába száműzték,ezután került trónra I. Erzsébet 1558-ban,aki később kivégeztette Máriát.

Bár a következő véleményem nem a film alapján van,hanem Henrik életéről szóló könyv alapjánde azért megosztom veletek:) Szerintem az igazi vesztes Aragóniai Katalin s Henrik volt. Fiatalon (ha jól emlékszem 18 és 16 évesen kötöttek házasságot) ismerték meg egymást s annak ellenére,hogy politikai házasság volt,megszerették egymást és tisztelték is. Ami abban a korban és helyzetben elég ritka volt! Az egy probléma a fiú útód volt. Katalin szült egy fiút,a kis Hnerik azonban kiskorában meghalt,ami akkoriban természetesnek számított,de egyáltalán nem biztos,hogy természetes volt a halála. Azt is olvastam valahol,hogy Katalin azért szült halott gyermekeket,mert Henrik szifiliszes volt. Ennek ellent mond Erzsébet egészséges és hosszú élete...
Henrik sajnálatra méltó,mert 6 feleség ellenére se kapta meg az áhított erős és egészséges fiúútódot. De kevesen sajnálják,talán azért ahogy 4 feleségével bánt: 2től elvált,2 kivégeztetett,egy szülés után halt meg,az utolsó pedig túlélte. A film hűen bemutatja azt, hogy minden cselekedetének a mozgatója egy fiú útód volt. Ennek viszont ellentmondd az, hogy Máriától született fiút figyelemre se méltatta. Bár e fiú nem valószínű,hogy király lehetett volna. Hunyadi Mátyás se tudta elfogadtatni a főurakkal törvénytelen fiát,Corvin Jánost.

Bocsi e történelmi kitérő miatt!!

Nekem tetszett a film!!:))


Tövismadarak - A legjobb jelenet

2010-01-06 16:43.42
Irigylésre méltó az a férfi, akire Richard így nézett/néz!!!:)))


2010-01-02 19:37.58
Nekem is az az egyik kedvenc jelenetem:))
A sok közül, az amikor először találkoznak. Mert első látásra egymásba szeretnek. Nem azt mondom, hogy Ralph pedofil volt!!!! Hanem a 28 éves férfi észrevette a 10 éves kislányban lakozó nőt, és azonnal rabul ejtette!! Akik olvasták a könyvet, szerintem egyetértenek ebben..
A elsők közötti kedvenc jelenetem, a tengerparti csók. Maggie tökéletesen visszaadja a menekülni akaró, ugyanakkor az ellenállni képtelen nőt...

Megfordult már a fejetekben,hogy miért fogott meg annyira benneteket ez a történet??
Én feltettem magamnak ezt a kérdést, s a következő a válasz rá: Találkozásuk első percétől fogva, haláluk pillanatáig szerették egymást. Szerelmük kitartott mindvégig. A szerelemnek az egyik legnagyobb próbatétele a távolság, s ők évtizedek távolléte után is ugyanúgy éreztek..

Hála Istennek eddig senkinek nem fordult meg a fejében, hogy újra forgassák! Nem tudok elképzelni senkit a mai színészek közül, akik eljátszhatnák e szerepeket, s most mindenkire gondolok. Ezek a színészek voltak TÖKÉLETESEK, úgyanúgy, mint David Suchet Poirot-ként.

Melis89, ha szeretnéd a filmet, írjál e-mailt!!


Bűbájos boszorkák (sorozat) - Szerinted ki a legjobb pasi a filmben?

2009-11-23 17:21.15
Nekem két kedvencem van: Cole és Chris. :))


Tövismadarak - A legjobb jelenet

2009-10-15 18:23.52
Valaki nem tudná feltölteni a YouTube-ra az angol verzió első részének bevezetőjét,ami 3.35 perc?? Nekem megvan a szinkronizált,de abba sorolják a magyarhangokat.. A zene miatt szeretném. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!


Legyetek jók, ha tudtok! - Vélemények

2009-09-27 21:25.31
Fantasztikus film! Megunhatatlan! Gyerekként láttam először a '90-es években.Megvan van videón,most már DVD-én is, s a zenéje is eredetiben. A kedveceim közé tartozik!


A titkok könyvtára 3. - A Júdás-kehely átka - Vélemények

2009-09-20 09:29.26
Szerintem is ez volt a legjobb rész,eddig. Az első kettő is tetszett...
S egyáltalán nem Indiana Jonesos! Az a nagy különbség,hogy Indy régész...
A mai világban,örülhetünk ha jó és tartalmas filmet készítenek,s ez a film megállja a helyét!


Dirty Dancing - Piszkos tánc - Vélemények

2009-09-18 16:26.48
A film valóban 1987-ben készült,de ha jól emlékszem 1963-ban játszódik. Az biztos,hogy '60-as években.
Szerintem mindenkinek ciki,ha vadidegenek a családi becenéven emlegetik/szólítják!


2009-09-18 16:20.45
A Dirty Dancing volt édesanyám kedvenc filmje,imádta benne Patricket. 17 héttel és 5 nappal korábban halt meg,mint Patrick. Neki méhnyak rákja volt. Én nem lepődtem meg a halálhírén,s azt mondom,jobb neki,nem szenved tovább,úgysem gyógyult volna. A hasnyálmirigyrák általában 6 hónap alatt elviszi az embert,ő 20 hónapig bírta. Aki nem volt tanúja hasonló haldoklásnak,az el sem tudja képzelni,hogy mit élnek át ilyenkor..
A filmet én is nagyon szeretem,de nem mostanában fogom megnézni...


Tövismadarak - Vélemények

2009-09-18 16:08.24
Azt ítad,hogy idézhetek a könyvből,minden rajongó örülne neki..
Íme a következő:))
"De Ralph atya mindebből csak annyit hallott,hogy Meggie hol van,már ment is a szalonba,útközben vetette le az esőköpenyét,és sáros víznyomot húzott maga után.
- Meggie! - momdta s odalépett hozzá,letérdelt a karosszéke mellé,s hideg kezét vizes kezébe szorította.
Meggie lecsúszott a székről a pap karjába,s fejét ráhajtotta ázott ingére,behunyta szemét,s minden gyásza,fájdalma ellenére olyan boldog volt,hogy azt kívánta,bár e pillanat soha ne érne véget. Eljött,s ez azt bizonyítja,hogy nem tévedett,azt,hogy a hatalmában van."

" A pap nem mondott többet,csak ringatta-ringatta Meggie-t a karja között,mintha kislány volna,mindaddig,amíg a tűz mellett úgy-ahogy meg nem száradt az inge meg a haja,s amíg azt nem érezte,hogy a lány dermedtsége valamennyire fölenged. Akkor az állát a tenyerébe fogta,fölemelte a fejét,megvárta míg ránéz,s gondolkodás nélkül megcsókolta. Maga sem tudta,miért,nem a vágy vitte rá,de valamivel ösztönösen adóznia kellett,mikor látta,hogy e két szürke szemben mi rejtőzik. Valami távoli,valami másfajta szentség."

"A lány feje lehajlott,s ajkával gyöngéden megérintette a zúzódást,tenyere meg,valami szándékos érzékiséggel,amitől Ralph megborzongott,felsiklott a mellkasán a válláig. Elbűvölten,rémülten s azzal a szándékkal,hogy bármi áron,de kiszabadítsa magát,eltolta magától a fejét,de ez valahogy úgy sikeredett,hogy a karja Meggie háta mögé került. Valami kígyó tekeredett szorosan az akarata köré és fojtogatta. Fájdalom,egyház,Isten,mindenről megfeledkezett. Megkereste Meggie száját,rákényszerítette,hogy kinyissa,éhesen,mind több és több kellett belőle,nem tudta elég szorosan magához ölelni,hogy lecsillapítsa a benne növekvő kísérteties vágyat. A lány a nyakát nyújtotta neki,hűvös bőrű vállát,mely selyemnél is simább és fényesebb volt,mintha fulladozott volna,mind mélyebbre és mélyebbre süllyedt,levegő után kapkodva,tehetetlenül. Majd hirtelen rászakadt tulajdon halandóságának tudata,súlya összeroppantotta a lelkét,s váratlan sugárban fakasztotta fel józan eszének keserű,sötét nedveit. Sírni lett volna kedve,vágyának utolsó csöppje szivárgott el halandóságának terhe alatt,lefejtette a lány karjait nyomorult testéről,visszaült a sarkára,lehorgadt a feje,s mintha teljesen betöltötte volna térdén nyugvó,reszkető kezének látványa. Meggie,mit műveltél velem,mit műveltél volna,ha hagyom?"

Ez a második csókjelenet részletekben idézve. A FILMBEN ez a jelenet a pajtában játszódott.

Érted miért mondom azt,hogy Richard Ralph alakításáért Oscar-díjat érdemelt volna?
Nyugodtan bárki leírhatja véleményét, az is aki nem ért egyet velem!


2009-09-18 15:27.09
Életem! A könyvből idéztem! A filmben van úgy,ahogy írtad!


2009-09-10 18:40.32
A könyvrészletre nem szólsz semmit? Szomorú vagyok...


2009-09-09 17:42.59
Még valami:)
A változtatások észrevehetők,de nagyon jól oldották meg,mert nincs hiányérzeted. Bár a 8-dik részben elég nagyot ugrottak,19évet.A könyvben Luke többé nem találkozik Meggie-vel,néha ír neki levelet,utoljára a háború alatt említik.Még akkor is a nádat vágja,katonának se áll be,gyűjtögeti a pénzt a birtokra.Az isten mentsen meg a Luke-hoz hasonló fösvény alakoktól! Sajna a barátnőm pasija is ilyen,s herótom van tőle...


2009-09-09 17:34.18
Nekem a filmben azért a tengerparti jelenet az egyik kedvencem,mert ott csókolja meg először Ralph Meggie-t.:)))


2009-09-09 17:32.45
Újabb kedvcsináló:))
"Bár magához ölelete,nem akarta megcsókolni.Az előtte lévő arcot alig látta,hiszen a hold már lenyugodott,de még nem pirkadt.Mellkasán érezte a lány hegyes kis mellét;különös,zavarba ejtő érzés volt.S az még inkább,hogy a lány oly természetesen,mintha mindennap férfiakkal ölelkeznék,átölelte a nyakát.
Még soha senkit nem csókolt meg szerelemből,most sem akart,és úgy gondolta,Meggie sem.Egy meleg csók az arcán,egy gyors ölelés,amennyit az apjától is kaphatna,mikor elmegy valahova.A lány érzékeny és büszke,bizonyára mélyen megbántotta,mikor a drága álmait olyan közömbösen említette.Az sem kétséges,hogy éppúgy szeretne már túlesni a búcsúzkodáson,mint ő.Vajon vigasz volna-e számára,ha tudná,hogy ez a búcsú neki sokkal jobban fáj?Mikor a fejét lehajtotta,hogy ajka az arcát érje,a lány lábujjhegyre állt,s inkább a szerencse,mint a szándék jóvoltából ajka az ajkát érintette.Visszakapta a fejét,mintha a pók mérgét ízlelné,de még mielőtt a lányt elveszítette volna,lehajolt,s valamit súgni próbált a drága csukott ajaknak,mely szétnyílt,hogy válaszoljon.Testéből mintha minden csont eltűnt volna,szétomlott,forró sötétségbe olvadt,egyik kezével már a derekát ölelte,másik keze a tarkójára,a haja közé kúszott,s arcát odavonta a magáéhoz,mintha attól tartana,hogy ha nem öleli szorosan,nyomban eltávolodik,mielőtt ő érzékelhetné,emlékezetébe véshetné ezt a hihetetlen jelenést,ami maga Meggie.Meggie és mégsem Meggie,aki nagyon is idegen ahhoz,hogy ismerős volna,akit nem érez nőnek,aki az ő számára sosem lehet nő.Mint ahogy ő sem lehet férfi Meggie szemében.
A gondolat úrrá lett az elfulladt érzékeken,lefejtette a nyakáról a lány szorosan köréje kulcsolodó kezét,eltolta magától,s a sötétben megpróbált a szemébe nézni.De a lány lehajtott fejjel állt,s nem tekintett föl rá.
-Ideje,hogy menjünk Meggie - mondta.
Meggie szó nélkül fordult a lovához,nyeregbe szállt,s várt,ahogy máskor ő szokott Meggie-re várni."
Ez Meggie és Ralph első csókjelenete a könyvben,ami Mary Carson halálának másnapján,a fúrásfőnél történik. / s nem a háznál,a virágoskertben../


2009-09-09 17:03.38
Szia!
A Hiányzó éveket régen láttam s nem nagyon emlékszem már rá...
A könyvben Luke nem tudja,hogy Dane nem az ő fia.A filmmel ellentétben,Meggie lefekszik Luke-kal,miután terhesen jön vissza a szigetről,így biztosítja,hogy Luke soha ne vehesse el a nevet a gyerektől. A könyvben nem térnek ki arra,hogy Luke egyáltalán megtudja e a második gyereket,de szerintem nem.Hisz Meggie végig csak a saját fiának tekinti Dane-t.
Én nemrég olvastam el:))Jelenleg Lőrincz L. László:A kilenc csontfarkas című könyvét olvasom.Júniusban megvettem,de most értem oda,hogy neki is álljak.Szuper,hozza a szokott formáját. TE szereted a könyveit?


2009-08-29 18:15.48
Bocs az kimaradt!:) Justine nincs Dane-nel Görögországban,mert Londonban marad,hogy Rainerrel legyen.A filmben,ugye együtt nyaralnak.


2009-08-26 18:53.07
Igen.Görögországban lázongások vannak s Dane Justine-t adja meg legközelebbi hozzátartozójaként, nem az anyját s így a meleg miatt eltemetik.S valójában szívrohamot kap, nem pedig belefullad a tengerbe. Maggie elmegy Rómába, s ott közli Ralphal,hogy Dane a fia,mert Ralph ennek okán hagy mindent ott s megy el a fia holttestéért. S úgy temeti el Dane-t,hogy tudja az ő fia volt. A filmben Maggie a temetés után mondja el neki. Olvasd el a könyvet, ha van rá lehetőséged! A könyv is és a film is RENDKÍVÜLI alkotások,mindkettő úgy ad plusszt,hogy nem hiányolod azt a másikból!! Akárhányszor olvastam/láttam,mindig lenyűgöz!


2009-08-26 18:44.46
Szia! A hiányzó évek benne volt a könyvben,s ha megnázed azt is,észreveheted,hogy nem passzol az eredeti sorozattal. Abban a négy részben a megfelelő időben megy Drogheda-ra Ralph,azaz mikor Dane még gyerek. Az eredeti sorozatban azonban 19 évesen találkoznak először. Hála istennek csak pár dolgot változtattak,de az sem nagyon feltűnő.Nem úgy mint a Harry Potter hatodik részét...


2009-08-19 15:05.59
Megkérdezhetem hány éves vagy? Én 10évesen láttam s az szinkronizált volt. Úgy tudom, hogy a youtub-on csak részletek vannak,a barátnőm ma segített letölteni, így megvan a zenéje is. Csak ebben nincs gitár, ez hiányzik belőle, mert kicsit más, mint a film elején. Ha esetleg megadod e-mail címedet, azon egyeztethetünk s postázom. CD-n dvix-ben van meg. Még a cd árát se kell kifizetni. Várom válaszod:)) Valószínüleg holnap megnézem egybe a 10 részt, a héten szabin vagyok..._))


2009-08-19 06:04.19
Sikerült megszerezni DVD-én:))A BeLoad-on van fenn, s szinkronizált! Megnéztem úgy, hogy 2 részben, 5 rész egyik, majd másnap a maradék. Tervebe van véve a héten, hogy egyszerre a 10 rész.. Szerintem az egyik, ha nem legszebb szerelmi történet...Olvasd el a könyvet! Nekem 99 óta megvan, s akárhányszor olvasom, mindig magával ragad..A zenéje szuper, csak az a baj az még nincs meg. Jelenleg csak a youtub-on tudom hallgatni. Nem tudod véletlenül, hogy honnan lehet letölteni? Elöre is köszi!


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk