Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Derült égből szerelem
- Moziverzum, 05:50
Betalál a szerelem
- TV2 Klub, 05:55
Dzsungel fiú
- Filmbox Family, 05:55
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO2, 06:00
Muffin polgármester
- Filmbox Extra HD, 06:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Sasha Jackson - Vélemények
Az angol beteg - Vélemények
Ze Network - Titkos hálózat (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hetedik mennyország aaaaa
Theresa Russell aaaaa

 

Rihanna babyke hozzászólásai

Ugrás Rihanna babyke adatlapjára


Robin Williams - Nyugodjék békében!

2014-08-18 11:40.33
Reggel van: ki jövök a szobambol köszönök, -anyukám a Mokkat nézi- visszaköszön és közli hogy meghalt. Mondom: TESSÉK?!!! Nem akartam elhinni... azt hittem csak viccel. Mikor tudatosult bennem hogy nem poén akkor elsirtam magam pedig engem nem könnyű megríkatni... Az egyik kedvenc színészek volt. A számomra legemlékezetesebb filmjei: Jó reggelt Vietnám; Good Will Hunting; Holt költők társasága; Flubber - A szórakozott professzor;
Nyugodjon békében, és ahogy a mondják, emléke és alakításai örökké szívünkben élnek.


Carter edző - Vélemények

2013-08-30 11:17.00
istenem..!! :'( az a rész mikor a fiuk is beszállnak a srác mellé hogy teljesítse a követelményt..bár igaz volna, és ez a valóságban is megtörténne


Robin Williams - Vélemények

2013-07-21 13:14.14
Boldog Szülinapot Adrian Cronauer-nek alias Robin Williams-nek!! És mindörökké Jó reggelt Vietnámnak! ^_^ ;) <3


Tisztességtelen ajánlat - Vélemények

2012-12-23 01:25.30
Az osztályfőnököm ezt nézette meg velünk a minap. Ugyanis etikából 2 házidolgozatok kell megírnunk, adott témák alapján. Ez az egyik téma.
Engem meglehetősen megragadott a story főleg a vége(csöpögős happy edet leszámítva, az még nekem is sok volt). Elgondolkodtatott, hogy valójában "Mennyi az annyi??" ez a filmben ugyan nem hangzik el így kerek perec, de erről szól. Kit mennyiért lehet megvenni. A tanárom azt mondta, hogy a dolgozatban amit írunk próbáljunk meg a történet veséjébe látni és etikai/erkölcsi oldalról megírni a fogalmazásunkat. Belegondoltam vajon Én mit tennék hasonló helyzetben, mindhárom főszereplő nézőpontjából megporbáltam meglátni a dolgokat... Nekem John nézőpontja tűnt a legérdekesebbnek. Bár, nem is tudom gazdag, sikeres, milliárdos, mindene megvan, és mégis egy olyan nővel kezd ki aki, hát hogy is mondjam... Na!! + a film végén mikor a kocsiban ülnek és kiderül h nem a csaj volt az első 1 milliós na az nagy pofára esés volt mint a csajnak mint nekem. Nem akartam hinni a fülenek. Mondom: "MIVAN!!!! Na jo ezt tuti nem hallottam tisztán!!! :OOO" Éppen ezért válaszotam ezt a filmet egyik téma ként.
Mikor mgláttam azt a rengeteg Arany Málna-Díjjat, jelölést nem hittem a szememek. Nem végom miért kapott ennyit, ennyire nem rossz azért!!! :D


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2012-07-15 20:03.56
Igen az se rossz, :)) de nekem a legnagyobb kedvencem akkor is az Én a vizilovakkal vagyok. Az nálam mindent visz. :))


2012-07-15 19:52.08
ugyvan, ugyvan!!! :DD imádom <3 gratula!!


2012-07-15 19:50.25
Ez nagyon könnyű..:)
" - Biztos benne Mr. O'Brian, hogy kifogja állni a próbát?
- Kisasszony lehet, hogy Ön nem ismeri a jelszót? Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
- Hacsak nem az 2000$, amit díjul tűzek ki ha sikerül végrehajtani a tervet.
- Ismétlem: Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot! Ön talán ingyen csinálná?..."


Sleepers - Pokoli lecke - Vélemények

2011-12-17 00:10.31
Épp most lett vége a Viasat3-on. Rettenetesen jo film.
Engem megdöbbentett, az ahogy a javítóban bántak velük... nem arrol van szó, mert ez mindenhol hasonloan megy... de akkor is! Más hallani és más "látni" ezeket a dolgokat.
A kedvenc részem a vége volt, amikor összegyültek mert az ugymond példázta a barátságukat azt, hogy összetartanak vagy én nem is tudom.
A legjobb szinész szerintem Robert De Niro volt, nagyon kifejező reális, olyan igai "isten szolgája" -ként formálta meg a karakterét.


Whoopi Goldberg - Vélemények

2011-11-13 18:01.41
Éljen Mary Clairrence nővér!!! Apáca Show for ever !!! :D <3
Isten éltessen Whoopi Goldberg!!! <3<3


Lopott idő - Vélemények

2011-11-13 17:31.47
Nemkem tetszett. De az a magassarkú... ablakon ki-be, tetőn le-fel kikészített! Ezen röhögtem bnőmmel, ráadásul rajtam is hasonló cipő volt amitől csak még viccesebb volt az egész mert én tudtam hogy ezt kizárt hogy téll megcsinálta...:DD
De keményen elgondolkottatott hogy én mennyi időmet fecsérlem el mindenféle hülyeséggel és szerencse, hogy nem az van ami a filmben láttunk.
Justin jol alakitotta a főszerepet, nekem bejött, ez a világfájama vagy én nem tom minek hivjam..


Elhurcolva - Vélemények

2011-09-30 20:18.42
Neharagudj de nem hozzád szoltam.. és milyen érdekes, hogy pont ebbe kötöttél bele, ugyanis nem ez volt a mondanivalóm lényege, de sebaj lehet hogy nem tanítottak meg az értő olvasásra, dehát ez van ezt kell szeretni.Ja és a színpadi fellépései, hát ami engem illet sajnos nincs rá pénz hogy kiutazak és megnézzem szoval egyelöre tárgytalan.


2011-09-30 00:07.09
Szia!
Már neharagudj, de nem "végbéltermék" és ha már a HP és Twilight dolognál tartunk én mindakét sorozatot láttam is, és olvastam is, többször. És igen, lehet, hogy nem lehet egy lapon említeni öket de ennek nem az az oka hogy jobb vagy nem.. hanem puszán az az oka, hogy az egyik 4 kötetes mig a másik 7 a filmekböl ugyaez az egyik 5 a másik meg 8 ami eleve egy kicsit más fényben állítja öket és ami a színészeket illeti ugyan abban a ciőben járnak mivel nem tudnak szabadulni előző karaktereiktöl, szoval erröl szerintem ennyit. Hogy a filmröl is beszéljek egy kicsit
Kiváncsi vagyok...és nem Taylor miatt, hanem hogy mi lesz abbol ha elhadja a farkasgyerek szerepet... de ugyanez állna Emmára vagy esetleg Denielre is hogyha esetleg újabb filmet terveznének.
Ja és még valammi ez most nem lebaszás vagy vmi hasonlo, csak gondoltam esetleg megvilágitom az érem másik oldalát is + szerintem gondolkozz el azon hogy mit nevezel szarnak mig nem is láttad/olvastad (könyvadaptáció), én még nem láttam ezért nem akottam véleményt rola. remélem nem haragszol meg rám
szia!


A pletykafészek (sorozat) - Kérdések

2011-09-29 23:25.53
én marha!!!! :DDD a linket meg lehagyom XDXD
[link]


2011-09-29 23:24.32
aki nézni szeretné annak itt van 4 évad, ebböl a 3.évad 7.részéig van meg a szinkron de frissül és a többi fent van felirattal én itt nézem és igen a 72 perc néha nagyon tud idegesiteni.. de várjárok meg mig betölti és csak utána inditsátok el, akkor meg pláne ha gyors a gépetek.. mert akk gyorsan is tölti üdv Bogi :)


Naruto (sorozat) - Utáljuk Karint

2011-04-10 19:39.24
Karin egy IDIÓTA ami tény... és saku 1000000x jobb mint amilyen karin valaha is lehetne szal ennyi sasusaku 4ever


Sherlock Holmes (2009) - Vélemények

2010-01-12 22:32.54
hááát én nem tudom, de nekem nagyon bejött :D olyaokat röhögtem rajta olyan beszolások meg jelenetek voltak benne hogy az elképesztő mint pl:holmes a nagydarab csávóhoz vágja a félkilós kalapácsot ami(lepattan róla) miközben az a 20 kilóssal veri szét a helyet hát az nem volt semmi.. meg álruhában kiugrik az ablakon és összetöri a kis viskók majd épségben kikászálódik xdxdxd szál nagyon nagy volt a rendezés..(L)


Apácashow 2. - Újra virul a fityula - Vélemények

2009-12-14 22:25.21
Szia!!!
Én most vagyok 8.-os és teljesen igazad van baromira nem érdekelnek a komoly zenék!!!!De ha van egy joh mondjuk ABBA,Qeen, vagy esetleg U2 dal azt szivesen meghallgatom vagy bármi más általam nem ismert dalt azt is szivesen fogadom hallgatni mert nekem az a mottóm "Nem az a lényeg hogy mikori a dal, csak az hogy milyen" mert tölem lehet egy Presly sláger is, az sem érdekel ha joh a dal, pedig nekem ugye koromnál fogva azt se kellene tudnom hogy ki is volt Ő eggyáltalán...ohh és teljesen igazad volt, ha bármi bajom van én is a zenébe menekülök, a problémához kapcsolodó vagy legalábbis számomra kapcsolodo zenét hallgatok.
A filmhez pedig annyit hogy ez egy KULTUSZ film mert nagyon ismert dalok vannak benne és mert nagyon átélhető a történet legalábbis számomra.. Puszi nektek:)


Feketeszakáll szelleme - Kérdések

2009-12-14 21:39.56
Ez nagyon nagy, én betegre röhögtem magam mikor a kajáldában vagy bűnbarlangban mit tom én, a csávó kinéz és bemos neki a szellem és megint kinéz és most a csávó, háát az beteg volt meg az se volt semmi amikor a versenyen vannak és a gátugró srác elesik a szellem meg felkapja és beciszi a célba nagyon nagy hehe


Karácsonyi ének (1938) - Vélemények

2009-12-14 21:20.43
Sziasztok!
Van egy nagy kérdésem hozzátok, arra lennék kiváncsi, hogy ez-e az a karácsonyi ének amelyikben a csaj hires énekes és őt látogatja meg a 3 szellem??Nagyon fontos lenne a filmet vagy 3 éve láttam, de megragadt bennem, nagyon tanulságosnak éreztem mert a fösvény csajbol nagyon adakozó lesz.
Ha vki tod vmit az irjon!!!
Előre is nagyon köszi


Hírnév (2009) - Vélemények

2009-12-14 20:32.49
az igaz, hogy előre értékeltem de nem bántam meg, tegnap láttam a filmet és fantasztikusnak találtam olyan életigazságok vannak a dalszövegekben hogy az valami félelmetes nagyon élveztem!!!! csak ajánlani tudom!!!!


Csontdaráló (2005) - Vélemények

2009-11-17 01:28.19
Ez a filma nagyon beteg ....Még a nyáron láttam.. Pont mentem görögbe busszal nagyon szar volt az út.. de este az egész busz ezen röhögött majd kiestünk az ülésböl.. :):Dhehe nagyon flash volt.;)én akor láttam elöször de megérte megnézni...:D:D:D:D


A kábelbarát - Vélemények

2009-11-17 01:13.04
Ben Stiller-rel való résszel nagyon egyet értek mert nagyon nagy agy, és mindig a hülyét játsza de nem tom miért mert tényleg tud...én szeretem őt is meg Jim Carry-t is ..:D


Eddie Murphy - Mi a legjobb filmje?

2009-11-17 00:55.50
A top 10 sztem ez:
1. Beverly Hills-i zsaru 1,2
2. Bölcsek Kövére 1,2
3. Shre-ek (mivel van egy pár..)
4. Pluto Nash
5. Én A Kém
6. Amerikába jöttem
7. Dreamgirls
8. Dzsentlemanus
9. A Szentfazék
10. Az Aranygyermek

a többes számok azért vannak mert nekem a "sorozatok" tetszenek 1,2,3,4..rész
am én a szinészt alapból szeretem nagyon nagy arc..:):D:D:D:D:D


Shrek 2. - A legjobb jelenet

2009-11-17 00:26.11
háát gen a Menő Manó Menünek nem lehet ellenálni....hehehehhehehehe:D:D:DXP


Szuper felsőtagozat - A legjobb jelenet

2009-11-17 00:15.02
az tengerimalac a szellözöben, nagyon beteg volt én majd meghaltam a röhögéstöl..XD am az egész film oltári.. a srácra az edzö rádobja a 2 tonnás autot nem semmi... hehehehe áállaattii


Hírnév (2009) - Vélemények

2009-11-14 23:46.05
én személy szerint alig várom a step up az eggyik nagy kedvencem szal nagyon várom a fame-et is mert kb egy kaliber a kettő és a step up eszméletlen szal várom a premiert..:)


Harry Potter és a Félvér herceg - Harry Potter VS. Twilight

2009-07-27 12:34.56
Sziasztok sztem az Alkonyat egy fantasztikus könyv/film és nem értem hogy miért kell szidni, az igaz hog a HP sokkal fiatlabb... én a HP-t nem olvasta de filmen az uccsotól eltekintve láttam (a héten még megnézem) egyépként nekem a HP filmek nagyon tetszenek am az Alkonyatra visszatérve a film nagyon romantikus... HP az meg az én meglátásom szerint meg inkább " bunyos" mint romantikus mert ugy Harry csihi- puhi üssed vágjad ne sajnáljad mondon elintéz mindenkit vagy nem... XD am nem lhet egy napon se emliteni öket... am mind kettö világsiker ezt kár is tagadni... szal ennyi nem kell öket versenyeztetni



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk