Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Watchmen - Az őrzők
- Viasat3, 21:00
Exférj újratöltve
- AXN, 21:00
Hesher
- Filmbox Extra HD, 21:00
Utóirat: Szeretlek
- Mozi Klub, 21:00
Zuhanás
- Filmbox Premium, 21:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Szunnyadó vérebek - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hajszál híján aaaaa
Giancarlo Esposito aaaaa

 

Mónika94 hozzászólásai

Ugrás Mónika94 adatlapjára


Az utolsó dal (2010) - Vélemények

2010-06-06 14:22.54
Én még nem láttam a filmet, de találtam néhány kritikát:

The New York Times:

A színészkedés jelenleg hihetetlenül messze áll tőle… Az ajkát biggyeszti, esetlenül mozog, ki-be viharzik szobákból és néha ellő egy szörnyű mosolyt, de nagyrészt csak felolvassa a szövegét a kamerába, ahelyett, hogy felfedezné mi rejlik a karaktere mögött.

The New York Post:

A színésznők között Cyrusé a legrosszabb drámai debütálás Britney Spears óta.

The Village Voice:

Sohasem éreztem még olyan rosszul magam egy film közben, mint amikor Ronnie és Will először csókolózott: nagy csillogás, de Liam Hemsworth úgy néz ki, mintha egy parókás Mickey Rooneyval csókolózna.

Boston Globe:

Egy meggyőzőbb sztár elviselhetőbbé tette volna a filmet, de Cyrus védelmében szólva sokkal jobb úgy se lett volna. Ez elvileg egy film, ahol Cyrus drámaivá válik, de csak ha a drámai alatt a barátságtalan, komor és cuki jelzőket értjük.

Variety:

Cyrus még nem tanult meg a szemöldökei és a szája harapdálása nélkül színészkedni.


Joaquin Phoenix - Vélemények

2010-06-06 14:02.09
Ha nem lenne oda írva a neve, én biztosan nem mondanám meg hogy ő az! Szerintem az életéről jó kis film készülne...


A tűzből nincs kiút - Vélemények

2010-06-05 17:47.28
Imádom ezt a filmet! Olyan kár, hogy meghal a végén a főhős, bár ha ez nem lenne így, talán nem is lenne sok értelme, mivel az egész arról szól, hogy életét adja egy másik emberért. Mindig sírok rajta...


Joaquin Phoenix - Vélemények

2010-06-05 17:43.48
A kedvenc filmem A tűzből nincs kiút, ebben láttam először Joaquint. Remek színész, de ez a rap... Szerintem, hogy meghalt az egyik testvére, meg egyik jó barátja(Heat Ledger), ezek is közre játszottak ebben a nagy "változásban".De rájöhetne, hogy ha iszik, drogozik és cigizik, csak magát öli meg és a problémái nem oldódnak meg. Szerintem az kellene neki, hogy bekopogtasson hozzá egy olyan ember, aki tud rá hatni, és egy olyan forgatókönyvet nyomna a kezébe, amitől Joaquinnak megjönne az esze. Minimum 5-6 évet még várnunk kell ehhez, de ne legyen igazam! Nem értem ezt az embert...


Camp Rock - Rock Tábor - Camp Rock vagy HSM3??

2009-08-09 12:09.40
Egyértelmű h a HSM ezerszer jobb!!! Am senkinek nem tűnt fel, hogy Rock tábor egy gyenge uánzat???


Szerelmes hangjegyek - Megszűnnek a magyar HSM oldalak!

2009-08-03 11:06.42
Én nagyon szeretem A HSM-et meg Zac-et és a csapatot. Am aki meg nem szereti annak azt üzenem, hogy azok az oldalak szűnjenek meg amelyek az ők kedvenceivel foglalkoznak!! És akkor hurrá, kvittek vagyunk!!! :O :P


112 - Életmentők (sorozat) - Vélemények

2009-08-02 18:00.49
Köszönöm szépen a kedves szavakat!!! Többé engem nem láttok itt, mert nem igazán bírom az ilyen viselkedést. Ez a fórum csak annak való, aki jól letudja szólni a másikat! Ebben nagyon jók vagytok! De nekem elegem van ebből a véleményezésből...úgyhogy s soha viszont nem látásra!

Ui: Zac-et meg békén lehet hagyni! Nem kérdeztelek arról, hogy tetszik-e neked vagy sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2009-08-02 15:15.26
Talán mert mégis tetszik picit. Nagyon sok olyan van amit az ember nem szeret. Ti minden utált dologhoz kiommentárt írtok?? De biztos h mindjárt kapom majd a sértegetést tőletek, pedig én csak az igazságot írtam!


2009-08-02 15:12.54
Igen, tudom mit írok! És megbocsássatok, de ti vagytok inkább a nevetségesek! Még most sem bírjátok felfogni a lényeget! Egyszerűen ennyi: ha annyira nem szeretitek nem kell itt írkálni, keressétek a kedvenceitekkel kapcsolatos fórumokat. Én soha nem írkálok olyan dolgokról amit nem szeretek, mert nem akarok ezzel mást megbántani---> elfogadom az ízlését! De ti nem szeretitek őket és mégis itt vagytok! Jó megmondtátok a véleményeteket, de ennyi! Haggyhatnátok h azok beszélgessenek itt akik szeretik őket! És légyszíves ne sértegessetek olyannal, hogy kevés az agysejtem meg sorolhatmám, mert örülnétek ha annyi dícséretben,elismerésben lett volna már részetek mint nekem. Ja, hogy hány éves vagyok? Semmi közötök hozzá! De ti biztosan nem 20, mégis amiket írkáltok...A lényeg engem már nem érdekel és jó írogatást neketek ide, még úgyis hogyha utáljátok őket. De én akkor sem értem miért vagytok itt még mindig???


2009-08-01 17:43.48
Na akkor mondok én valamit! A mai világban az egyik legcikisebb dolog az, hogy ,,egyes" emberek nem bírják elfogadni mások ízlését! Neked nem tetszik ez a sorozat és ugyanez forditva. Csak az a jó amit te szeretsz??? Hát nem hinném!!!! Amit meg utálsz akkor azt elhordod mindennek. Ez a véleményformálás meg olyan h inkább haggyuk. Szürke Sólyom alkoss véleményt arról amit szeretsz, ne más kedvencét járasd le! Mert aki ezt teszi lehet bármilyen okos és nagy ember, akkor is bunkó és NEM TÖRŐDIK A MÁSIK ÍZLÉSÉVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A 112- ÉLETMENTŐK A VILÁG LEGJOBB SOROZATA ÉS KÖSZÖNJÜK, DE NEM FOGLALKOZUNK A ROSSZ BESZÓLÁSOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Kevin (L)


Chace Crawford - Vélemények

2009-04-13 11:13.07
Én is nagyon szeretem, a világ egyik leghelyesebb pasija :p Annyira édi


Colonum béltisztító por komplex

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk