Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az elveszett aranyváros fosztogatói
- Moziverzum, 14:25
Külvárosi mulató
- Filmbox, 14:50
Nathalie második élete
- Filmbox Premium, 15:05
Szekatúra
- Paramount Network, 15:20
Az alapító
- HBO3, 15:26

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Ahol a folyami rákok énekelnek - Vélemények
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Jane Austen Könyvklub aaaaa
Lisa Edelstein aaaaa

 

Chegs hozzászólásai

Ugrás Chegs adatlapjára


Keanu Reeves - Keanu Budapesten

2011-04-01 13:10.06
Lehet, hogy többen is hallották, hogy elutazik a Henry's Crime new york-i premierjére meg a show műsorokba és úgy voltak vele, hogy biztos, ami biztos, még előtte kimennek, nehogy utána már ne jöjjön ide vissza, hanem pl. Londonban folytassák a forgatást. De szerintem visszajön még :)


2011-04-01 00:33.12
Sajnálom, hogy neked ma/sőt, most már tegnap/ nem jött össze, remélem, a következő alkalommal sikerrel jársz. Akikkel én együtt vártam, és ma/tegnap szintén voltak, ők nagyon rendesek szerintem, de a srác már negyedszer volt kint akkor is, és egyszer sem sikerült aláírást kérnie (2x nem is látták, egyik reggel pedig nem állt meg, mert jöttek mögötte és csak intett), úgyhogy gondolom ötödjére már nem akart lemaradni, de ő nem a '3 nyomulós srác' egyike lehetett, egyáltalán nem autogramm-vadász.


2011-03-31 22:49.37
Én nem hallottam mást, sőt ezt sem, mert miután megkaptam az aláírást félreálltam, hogy a többiek is sorra kerülhessenek és lefényképezzem őket, ha sikerül (nem igazán, sajnos :( ). Tülekedés vagy skítozás nem volt, végülis volt két óránk megbeszélni, hogy milyen sorrendben álljunk oda elé, aki nem akart képet vagy aláírást, kicsit hátrébbhúzódott. Ma viszont volt három fickó, akik előre tolakodtak (tegnap egy srác volt csak egyébként), de szerencsére így is sorra kerültek a többiek is :)


2011-03-31 22:40.13
Tegnap összesen 8-an voltunk, ketten egy újságtól (újságíró+ fotós) és hat 'szimpla' rajongó. Egyikükkel beszéltem ma is, mert nagyon elkeseredett a tegnapi kudarc miatt (neki már nem írt alá, 'csak' a túrórudit tudta beadni), és ezért elhatározta, hogy ma is kimegy. Szintén többen voltak, megint 8 előtt pár perccel érkezett Keanu, de ma sokkal stresszesebb volt, mint tegnap, már előre eltakarta az arcát, így nem is mert/akart fotózni senki, de azért becsülettel aláírt mindenkinek, volt, akinek több képet is egyszerre, szóval le a kalappal előtte, hogy ennyi türelemmel viseltetik irántunk egy nyilván fárasztó, hosszú forgatási nap után is!


2011-03-31 11:46.31
Itthoni magyar színészekhez/zenészekhez/celebekhez tudom ajánlani a dunakeszi Auchant meg a fóti Cora-t, már többször láttam többeket vásárlás közben: Varga Izabellát, Domokos Lászlót a Barátok köztből,a Crystalos Kasza Gábort, VV Leót, Növényi Norbertet stb. Persze erre készülni nem lehet, de mivel én fóti vagyok és gyakran vásárolok ezeken a helyeken, így előfordul ..


2011-03-31 11:14.42
Sziasztok!

Még nem kommenteltem itt, de szeretném elmesélni, hogy tegnap sikerült aláírást kérnem Keanutól - először voltam ott, tulajdonképpen nekem nincs is időm mindennap ott ácsorogni, próba/cseresznye alapon mentem. Többen vártuk, volt aki autogrammért, volt aki képért, volt aki csak hogy lássa. 3/4 8-kor érkezett, épp telefonált, ezért kicsit aggódtunk, hogy megáll-e vagy csak behajt, de letekerte az ablakot és átadta a telefont a sofőrnek. Sajnos, csak két autogrammot tudott adni, mert feltartották a forgalmat, így a sofőrnek muszáj volt behajtania :(, de szerintem már az is nagyon rendes volt tőle, hogy még a beszélgetését is félbeszakítva megállt. Annak szemmel láthatóan nem örült, amikor az egyik női magazin fotósa kezdte fényképezni és szólt, hogy 'No', de fotós is rendes volt, és azonnal félreállt. Ajándékot is elfogadott: egy húsvéti csokinyuszit és egy túrórudit, ezt mások vitték, nekem sajnos nem jutott eszembe, nem is számítottam rá, hogy tényleg ekkora mázlim lesz. Így is hatalmas élmény volt, élőben csilliószor jobban néz ki, mint bármilyen fényképen, úgyhogy szurkolok mindekinek, aki tervezi, hogy találkozik vele!


Becstelen brigantyk - Vélemények

2009-08-27 12:27.27
Én általában nem vagyok vevő Tarantino stílusára, de ez nézhető. Ami nagyon nem tetszett, hogy mennyire kiszámítható.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk