Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hajsza egy gyilkos után
- Filmbox, 22:45
Az ígéret megszállottja
- Viasat Film, 22:55
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
Kopaszkutya
- M5, 23:00
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 23:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
2022-es választás
Vörös szobák - Vélemények
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Egy zuhanás anatómiája - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gotti aaaaa
Elia Kazan aaaaa

 

Sunshine88 hozzászólásai

Ugrás Sunshine88 adatlapjára


Next - A holnap a múlté - Vélemények

2007-09-19 18:27.31
A film szerintem nem rossz. Cage jót alakít benne. Az nem téma, hogy a film kicsit összecsapott, de ahogy a két perces videóváltások megvannak oldva, le a kalappal a stáb előtt. Az a rész talán a legjobb amikor a bárban a csajjal próbál egy húron pendülni; (akinek sz*r a csajozós dumája, annak talán jóljönne egy ilyen képesség). A film vége, hát nem így képzeltem el.. gondoltam hogy megoldja a dolgot, és mindek OK lesz.. ennek ellenére.. elunták a film végét.


2007-09-19 18:21.34
Ja, pontosan... és mit írt a papírra?? ;)


Vadidegen - Vélemények

2007-09-01 03:46.10
DVD-n néztem meg, és a na, mondjuk azt, hogy a film jó... de a vége, hát nagyon más véleményt alakított ki bennem, mint ami azelőtt volt hogy az utolsó 15-20 percet láttam volna. És Brucenak nincsen olyan ördöngősen nagy szerepe a filmben, amit hiányoltam.. Szerintem kicsit vontatott film..


George W. Bush - Vélemények

2007-09-01 02:32.02
Csubakka, ez nem a Star wars, vagy a csillagkapu... Mi az hogy a magyaroknak semmi kárt nem okozott? Hüje duma.. Ha úgy akarja, megszállja a magyar hont, és elviszi a katonáinkat.. mert ugyebár a jelen hivatalában levő kormány támogatta/támogatja az Államokkal való szövetségbe lépést. És hogy vicces vagy sem. Elgondolkodtató. Tuti hogy nevetve nézi vissza az Iraki háborúban készült felvételeket, melyeken gyerekek, és nők halnak meg. Na meg vicceket alkot belőlük. Ja és a politikusoknak megvan hogy mit kell tenniük. Szolgálni a népet, és azok jogait. Ebből Bush sem maradhat ki, felszolgálja a népet tárcán az ellenségnek... Haver, te nagyon sötét vagy...


V mint Vérbosszú - Vélemények

2007-09-01 01:43.18
Sokat mondó film, és nagyon mély gondolatvitele van. Nagyon tetszik a V alak, aki a népet szimbolizálja, azt, hogy a nép ha akar akkor tud gondolkodni, és cselekedni is. A film nem csak egy kormánypárt lebuktatását mutatja be, hanem az egész korrupt országét. A sugallata szerintem az, hogy nem szabad félni, mert akkor orrunknál vezetnek azok akik magasabb posztokban vannak. Sokaknak olyan nagynak tünnek, de azok mind ugyanolyan emberek mint mi, hús és bőr, vér meg csont, semmivel sem különbek. Szerintem mindenkiben rejtőzik egy darab "V", csak eltaposva. A népnek van a legnagyobb hatalma, legyen bátorsága használni.


Fahrenheit 9/11 - Vélemények

2007-09-01 01:19.10
Nagyon jó dokumentum film!! Ha tehetném akkor az egész világon az összes Tvállomáson levetítetném, hogy lássa a világ. Moore jól tette amit tett. Megpróbálta a népnek megmutatni hogy mi áll a nagy szavak háta mögött.. Ahogy a filmben is előfordul néhanyszor, a kormány gondoskodik arról, hogy a népét félelembe tartsa; itt egy másik nekem nagyon tetsző film jut eszembe, a V mint Vérbosszú, igaz, a téma, nem a haláltáborokról szól, hanem az emberi érzések kavalkádjának kordában tartásáról.. talán amerikának is egy olyan fiktív személyre lenne szüksége mint V, aki nem fél! az emberek ha gondolkodnának egy kicsit, akkor más lehetne a világ, mert azt mindenki tudja, hogy a népnek van a legnagyobb ereje mindennel szemben (na jó, egy hidrogén vagy más bombával szemben nincsen... ). A pénzért az államok, az országok mindenre képesek, az emberi ármány, mely vezéreli a hatalmon levőket, azt hiszik, hogy ők mindent megtehetnek. Az Irakra terelt bünösség, jaj Istenem, ha a két kezem azok nyakára csavarodhatna akik ezeket a döntéseket hozzák. Bush arra kérette a felelős szerveket, hogy minden vádat irakra tereljenek, mikor annak semmi köze nem volt hozzá. Voltak akik tudták, de nem szólhattak, mert megfenyegették őket, életükre. A média meg manipulált, minden egyes hírt manipulálnak azért, hogy az embert félelemben tartsák. PL: mi volt a madárinfuelnza?, és hova lett? semmit sem hallunk róla, pedig néhány hónapja minden média, sajtó azzal volt tele.. Az is valakinek egy csomó pénzt hozott.
Végsősoron, pedig elítélem az összes olyan politikai rendszert, amely ártatlanokat végez ki. Így George W. Bush-t is.


Die Hard 4. - Legdrágább az életed - Vélemények

2007-08-27 03:22.54
Haver, ha akkora nagy ész vagy akkor menj el, és rendezz magadnak olyan filmet amit megnézél, vagy esetleg írj a Columbia -nak, vagy a Touchstone -nak, vagy akármelyiknek egy öntetszetős forgatókönyvet. Kiváncsi lennék, hogy hényan néznék meg a te filmedet.. A Die Hard 4.0 pedig úgy jó ahogy van, Brucetól már megszokhattuk hogy ő a mindenekfeletti hős. A filmben nincsen szünet, unalmas rész, leülsz és nem unod egyik fejezetét sem, mert folyton mozgás van benne. És szerintem megérdemli a 2007-es év legjobb akciófilm titulusát.


Die Hard 4. - Legdrágább az életed - Legviccesebb beszólások

2007-08-27 03:07.01
Szerintem haláli ez a rész: "...Ja igen az a vágott szemű pipi aki szeret hadonáaszni... mikor legutobb láttam épp egy liftakna alján hevert és egy Jepp állt ki a seggéből..." megtoldja egy kis humorral "mivan?? elvitte a cica a nyelved?" eredeti Bruce duma.


Vigyázz, kész, szörf - Vélemények

2007-08-27 02:29.56
Az elmúlt 4 év egyik legkidolgozottabb animációs filmje; a szereplők, a környezetük na és a hullámok. Le az összes kalapokkal. Nagyon jó kis mesefilm..



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk