Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Blöff
- HBO2, 23:30
Csak a baj van veled!
- Mozi Klub, 23:45
Túl a barátságon
- HBO, 00:00
Az utolsó műszak
- Viasat3, 00:15
A merész
- Filmbox Premium, 00:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dallas (sorozat) - Vélemények
A fehér pokol (2012) - Legjobb jelenet
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
A hivatal (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
John Wick: 4. felvonás - Hagakure aaaaa
Robert Pattinson aaaaa

 

Kópé33 hozzászólásai

Ugrás Kópé33 adatlapjára


A lány és a farkas - Vélemények

2011-05-03 11:46.03
Megnéztem a hétvégén a filmet.
Szerintem jó film volt, elég sokáig húzták a végkifejletet és jól csinálták, hogy mindig más-más ember lett gyanús, mint lehetséges farkasember.
Persze nem azt mondom, hogy a film maga a tökély, de egy estés horror-fantasy filmnek megspékelve némi romantikus vonulattal teljesen jó. Végig lehetett izgulni.
Az alkonyatos hasonlatokat meg nem értem. Akinek nem tetszett az a film, mivel ugyan az a rendezője ez is ugyanolyan film és akkor már rossz. Nem értem. Más képvilág, más történet a szerelmi szál ugyan itt is megvan de itt nehéz igazi háromszögről beszélni mint az alkonyat esetén. Volt aki azt írta elfordul a kamera a harcolós részeknél. Tényleg? Lehet ő fordult el amikor nézte a filmet vagy kamerás letöltött verziót nézett és ott forgott el a kamera. De elég sokat mutatták a farkast és azt is, hogy küzdenek vele.


Odaát (sorozat) - Season 6

2011-05-01 17:26.39
No ez a rész tényleg jó lett!!!
Még azért kicsit elmarad az 1-5 évadtól szerintem, de a 6. évadból messze kitűnik. Mi történt? Nem figyeltem a stáblistát, megint Kripke rendezi?
Remélem sikerül visszahozni a régi fényt! Szerintem Cas sakkban van tartva, de ki tudja. Érdekes fejlemények jönnek majd, már, ha amennyiben a maradék 3 (?) epizódot is ilyen jóra írták.


Chloe - A kísértés iskolája - Vélemények

2011-05-01 12:21.11
Nekem tetszett a film, bár én más lezárást képzeltem volna el neki.
Amanda Seyfried pedig tényleg bevállalós, emellett játszani is tud sok filmbe láthatjuk majd a közel jövőben úgy sejtem.


Tekken - Vélemények

2011-04-19 12:17.17
Nagyon gyenge film. Én csak beletekergetve néztem végig, mer iszonyat szar volt. A történet unalmas és az is vontatottan halad végig a filmben.
A harci jelenetek pocsékok. Össze hányták-vetették alig vannak megkoreografálva. Pedig ez lett volna az egyetlen értelmes dolog, amiből valamit mutathatott volna a film.
Mindig igyekeznek játékokat megfilmesíteni, szerintem a Perzsia hercege nem lett annyira gáz, egyszer végig lehet nézni, aránylag élvezhető is. De csak a többi játék-adaptációhoz képest. A mortal kombat a street fighter, doom mind silányak.
Próbálkoznak hátha egyszer egynek sikerül befutni. :D


Odaát (sorozat) - Season 6

2011-03-25 19:37.40
Az Én személyes véleményem az, hogy nem kéne egy 7. évad. Az első 5 évad fantasztikusan zseniális volt. Izgalmas, fordulatos, jól eltalált poénokkal, csak 1-2 sorozatot nézek, de ez volt a nagy kedvenc számomra. De ezek ellenére azt mondom, hogy már ez a 6. évad is nyögve nyelős nagyon... Az utolsó rész amit a szünet előtt leadtak, nekem annyira nem jött be, hogy már nem is várom szinte az új részt, inkább csak az előző évadok miatt nézem. Visszaemlékezni is inkább az 1-5 évadra fogok és ezeket fogom inkább újranézni. Egy 7. évadot bevállalni... nos nem sok értelmét látom. 1-2 epizódtól eltekintve messze alulmarad a régi fényétől. Elképzelni se tudom mit lehetne kitalálni, hogy visszahozzák a régi színvonalat, talán jobb ha nem erőltetik, maradjon meg a kerek, egész történet és az izgalmas, humoros sorozat emléke az utókornak.

Eddig egyébként a két főszereplő nem kapott túl sok lehetőséget, hogy bizonyítsa a tehetségét más filmekben is. Két gyenge horror folytatásban játszottak, egyik se volt meggyőző. Lehet a hölgyek örülnének neki, de én félek, hogy a jó kiállásuk miatt inkább a tucat romantikus-vígjátékok sötét oldalára fognak elcsábulni, de remélem téve3dek. :))


The Descent - A barlang 2. - Vélemények

2011-03-04 16:58.20
Iszonyat egy folytatás.
Amikor az első részt először láttam úgy véltem arra jó, hogy egyszer este borzongjon tőle az ember. Félelmetes volt, persze voltak benne itt-ott következetlenségek, de melyik filmbe nincs?!
A második rész viszont teljesen kaotikus, logikátlan és tré. Jó lopakodnak a csúnya barlanglakók a sötétben aztán fröcsög a vér.
Az eleve, hogy csak a hallásukra támaszkodnak a lények, de azért bárki simán el tud sétálni csendben mellettük, ha nem beszél...pffff. A végén a faszi, aki leüti a túlélőt... Na annak mi értelme volt? Remélem nem egy esetleges 3. részben gondolkodnak. nem hinném, hogy azt megnézném, majd lespoilerezem a poént ha lesz, mer ez a második rész időpocsékolás volt...


Odaát (sorozat) - Season 6

2011-03-01 17:22.57
Nekem ez az új évad eddig nem jön be annyira, mint az első öt. Pedig baromi jó sorozat, klasszikus rock, akció, misztikum, ütős poénok, egyszóval zseniális. Eddig. Plusz a korábbi évadok kerek egészet alkotnak, ebben az évadban, mintha hétről hétre írnák a történetet kétségbeesve, mert nem tudnak mit kitalálni. Nagyon ütős csavarnak, érdekes új cselekményszálnak kell jönnie, hogy visszahozhassák a színvonalat. Egy két jó epizód volt, megnézem, de nincs olyan átütő ereje, mint korábban.


Vámpír akták (sorozat) - Vélemények

2011-02-27 16:52.46
1 epizódot és a 2. ból 1,5 percet néztem.
Eddig bírtam.
Szar.
A kameravágások, a gyengén prezentált történet...
Egy 80as évekbeli gyenge horror-paródiához tudnám hasonlítani (a kameravágások és a maszkok minősége, meg speckó effektek kb azon a szinten vannak). a 25-30 évvel ezelőtti filmeknek volt hasonló filmminősége.
Alapvetően a horror, fantasy stílust szeretem, de ez a sorozat iszonyú gyenge. Nagy pénzkidobás volt 2 évadot csinálni belőle.


A falu (2004) - Vélemények

2011-02-14 15:44.56
Nem beteges, ha félreérthető, pontatlan, vagy inkonzisztens dolgot írtam, akkor jogos, nem mindig olvasom végig az egész hozzászólásom, mielőtt lommentelem így előfordulhat ilyesmi. :-)


2011-02-14 14:16.06
Nem akarom fejtegetni megint miért nem tetszett, ha tényleg végig olvastad, esetleg a korábbi hozzászólásaimat is, akkor szerintem képben vagy.

Ha nem akkor sajnálom, nem tudok segíteni. Több szempont szerint osztályzom a filmeket, ez a film nagyon sok szempont (sőt kb. az összes személyes szempontom alapján) nem tetszett. Mivel már korábban többször is fejtegettem nem akartam újra mindent leírni.

Nem kell aggódnod nem vagyok ellentétben önmagammal, de ha nagyon muszáj minden írásban lehet kisebb nagyobb hibát találni, szerintem aki végig olvasta a korábbi okfejtéseimet értette mit akarok mondani elég terjengősek a hozzászólásaim nem akartam még hosszabbra nyújtani, úgy tűnik muszáj, mert jönnek a kérdések. :)

Ha konkrét kérdésed van akkor állok elébe. Egyszerűen, hogy biztos ne köss bele: nem tetszik ez a film. Ennyi. :)


Politika, gazdaság, közélet stb.

2011-02-14 13:48.19
Nem tudtam, hogy van ilyen fórum, de örülök neki, bár filmekhez nem sok köze van.

Az első dolog, amit megjegyeznék, hogy én személy szerint nem párthoz kötődve szavazok, amit furának tartanak elég sokan, illetve nem akarják elhinni. Én inkább azt nézem milyen eredményeket produkált az adott kormány és az alapján döntök. Nyilván, ha valakit személyes sérelem, hátrány ér akkor nehéz objektívan döntést hozni, adott esetben én se biztos, hogy képes lennék rá.

A mostani kormányzat döntései eléggé nehezen értékelhetők most, hiszen a hatásuk nem most fog jelentkezni. Van amivel egyet értek van amivel nem, van ahol úgy érzem jó az irány de kevés.
Sok megosztó döntést hozott a mostani testület, de a korábbi évek gyakorlata, hogy vegyünk fel újabb hitelt a korábbi hitelek törlesztésére és még 1et szorítsunk a hurkon nem volt tartható hosszú távon, innovatív döntések kellettek. Persze ezek is hordoznak komoly veszélyt, hiszen ha például nem sikerül kellő ütemben növelni a foglalkoztatást és így nem nőnek a bevételek, akkor néhány év múlva bizony baj lehet.

Ami az IMF-et illeti, itt is esett róla szó, nem tudom ki mennyire figyelt föl rá, de majd minden fejlődő országban (Dél- Amerika, Afrika), ahova "betette a lábát" polgárháború tört ki.
Többnyire a "segélycsomag" -ami tisztázzuk: HITEL!- törlesztésével voltak gondok, hiszen jellemzően megszorítást várnak cserébe, ami lassuló gazdaságot és csökkenő foglalkoztatást eredményez így persze kevesebb a bevétel (az adókból) és nincs miből fizetni a hitelt, vagy a szociális rendszer látná kárát, vagy a gazdaság még nagyobb mértékben visszaesne (mintha azt kéne egy családnál mérlegelni, fűtsenek vagy hitelt törlesszenek, bár eléggé sarkított hasonlat és az állam működése jóval bonyolultabb de szemléletben kb. ez a helyzet). Ha ez a fizetésképtelenség bekövetkezik, jön a refinanszírozás. Elengedi az IMF a hitelt, de akkor kér valamit cserébe: lehet az természeti kincs pl:olaj, földgáz, de volt olyan ország (nem tudom melyik Afrikai ország, de talán Líbia) ahol az ivóvizet privatizálták, egy az IMF által megnevezett vállalatnak. Avíz olyan drága lett, hogy a lakosság nem tudta megfizetni; polgárháború tört ki...

Így amikor az IMF minősíti az országot (bármely kormány esetén) ezt a gondolkodásmódot is figyelembe kell venni.

Csak reménykedhetünk, hogy sikerül a lehetőségekhez mérten a legkevesebb kárt elszenvednünk esetleg némi fejlődést produkálnunk a közeljövőben.


A falu (2004) - Vélemények

2011-02-14 13:07.46
Szívesen fogadom a részletes véleményed a filmről, igazság szerint kíváncsi is vagyok, hogy miért érzed úgy, hogy jó rendezést láthattunk.

Szerintem az is rendben van, hogy nem értünk egyet, ha mindenkinek mindenben azonos lenne a véleménye nem lenne egy ilyen oldalnak létjogosultsága, mert ugyanaz lenne a kommentje mindenkinek. :-)

Majd minden film az emberi gyengeségekből táplálkozik, hatalomvágy, gonoszság és persze ezek szembeállítása a pozitív jellemvonásokkal. Még a dzsungelkommandó 9 jellegű filmekben is fellelhetők, ha az ember nagyon bele akarja magyarázni, de ettől nem lesznek egyéni, remek alkotások.

Én személy szerint egy filmnél, mikor értékelem nemcsak a rendezést, történetet, színészi játékot osztályzom. Mindig viszonyítom, hogy melyik filmtől kb. mit lehet elvárni és abból mit nyújt valójában. Az elrabolva című film például nem azért tetszett, mert hű de művészi a rendezés. Egy estés izgalmas akciófilmnek készült és azt teljesíti is 100% -ban, nyilván az én véleményem szerint. Nem úgy adtam neki magas osztályzatot, mint a remény rabjainak vagy a good will hunting -nak.

Ennél a filmnél azért adtam alacsony osztályzatot, mert egyszerűen nem tetszett, max 1-2 jelenet volt amire azt mondom, hogy elmegy, de egy majd 2 órás filmből 2-3 közepes perc nekem nem elég. Az első öt percben csak néznek meg esznek, aztán kicsit később a vak lánynak a bolond piros bogyót ad, ami tilos, na az a jelenet az egyik legunalmasabb. Később amikor feltűnnek a "lények" és a srác lassítva húzza be a lányt a házba és zárja be az ajtót, az nekem a kicsit röhejesen gyenge kategória. Látom a jelenetet, értem mi történik, de nem tetszik. Nem nyűgöz le, nem felemelő érzés nézni, nem izgalmas. Végig mehetnék az egész filmen mert minap újra megkínoztam vele magam, hátha pár évvel később jobb lesz, nem lett. Ne bagatellizáljuk ezt el, mert ha egy film ennyire nem tetszik ritkán nézem meg újra, de gondoltam hátha -úgyis filmnézős hétvége volt-.

A sebezhetetlen című filmben csak a fekve nyomós jelenet volt poén, mikor elfogytak a súlyok és festékes vödröt kötöttek a rúdra, de amúgy nekem az se tetszett. Lassan indul, unalmasan folytatódik és tragikusan rosszul ér véget. A hatodik érzékről hallottam sok jót, de sajnos akaratom ellenére megtudtam a poént így, ha egyszer meg is nézem nem lesz olyan... :(

Biztos lehet a faluban filmbeli, vallási, filozófiai értéket találni, nekem nem sikerült második megnézésre sem.

Az általad írt filmek -nem tudom mi alapján választja ki az oldal, amiket elsőként mutat, valaki oldalán- nem tartoznak a kedvenceim közé, azzal is tisztába vagyok, hogy a rendezések vagy a színészi játékok itt ott gyengék, máshol cizelláltabb kifejezést kéne használnom. Így igaz. Egy- egy történetet adnak vissza, jól-rosszul. De legalább a képi világuk (nekem legalábbis ) érdekes és miután látvány filmek, látványosak. Nem adnak túl sok értéket a filmiparhoz, de azt adják, amire lehet számítani. A falu nekem nem ad semmit, elvesz száz egypár percet az életemből és pont.

Miután másodjára sem tetszett én személy szerint nem igazán tudok ide mást írni, ha leírod a véleményed részletesen, biztos, hogy végig fogom olvasni, örömmel veszem a pozitív-negatív kritikát is ( a belinkelt véleményed is elolvastam és habár én máshogy gondolkozok a filmről, de ettől még a véleményed megfogalmazása tetszett) és örülök, ha valaki tud nyitott gondolkozással, értelmesen kritizálni és abban egyet értek, hogy sokan nem képesek erre, talán túl fiatalok, vagy egyszerűen az írásos kommunikációjuk hagy kívánni valót maga után.

Más filmnél más fórumon folyt köv... :)


2011-02-11 17:49.26
Elég terjengős választ adtam a kérdésedre, szerintem.

Mi a jó rendezés? Műfajtól is függ nyilván. Ezért írtam több műfajjal kapcsolatban is kritikát. A thriller legyen izgalmas, félelmetes, a dráma megindító, komikus (műfajtól függően) stb. nem részletezem még1szer. Írtam példákat is, milyen filmek tetszenek.
Ettől a filmtől, több fordulatot, több izgalmat vártam volna, nem minden a látvány, a gyors fordulatos képi világ, de mivel nem volt érdekes nekem a történet és nem voltak benne poénok se, valaminek ki kellett volna töltenie az időt, de nem tette.

A rossz rendezés pedig ott mutatkozik meg, hogy egyetlen műfaj egyetlen elemét sem véltem felfedezni (még egyszer: se izgalom, se fordulatos cselekmény se megrendítő, drámai fordulat, se jó poénok...). Egyszerűen egy film volt, amibe jönnek egymás után a jelenetek, de semmi érzelmet nem váltott ki, negatívat se! A gyenge történet nem rendezési hiba, hanem rossz forgatókönyv, de ha sikerült volna fordulatosabbra, látványosabbra, félelmetesebbre csinálni akkor az rendben lenne.

A drámai okfejtésem, pedig ott nyer értelmet (drámán belül ahogy írtad van tragédia és komédia, nyilván max az utóbbiról lehet szó), hogy ahhoz, hogy ebbe a műfajba tartozzon, nagy érzelmi reakciókat kéne kiváltani, ez a dráma lényege, még ha a filmeknél nem is ennyire letisztult ez a dolog.

Ismét elmondanám, hogy nem utálom ezt a filmet! Ha találtam volna benne valami minimális pozitívumot és úgy érezném lehetett volna belőle jobb film, akkor utálnám. Közömbösséget érzek és sok embertől hallottam hasonló véleményt és a közömbösség nem utálat és nem megosztó filmekre jellemző.

Elfogadom, hogy van aki lát benne értéket, biztos van olyan film amit én szeretek, de sokan mások nem, ez mindenkivel így van. Akinek tetszik, hajrá, nézze meg újra és újra, én is azt teszem a kedvenc filmjeimmel. :)

Még egy dolog, nem a film poénja nem esett le, csak nem találtam "poénnak" (itt nem viccest, hanem érdekes, fordulatot, kellően drámai lezárást értek).

A dilemma műfaja érdekes kérdés, remélem nem a szokásos romantikus vígjáték kategória -utolsó utáni bőr híján- csontvázlenyúzási kísérlete. A filmet csak a napokban nézem meg, az előzetes alapján drámai töltete is van, majd meglátjuk. Ron Howard elég jó rendező, meglátjuk ebből a műfajból mit tud kihozni. Egyéb komment, nyilván a Dilemma film megtekintése után a film adatlapján. :)


2011-02-10 13:28.35
Nehéz dolgot kérsz, mert a rossz rendezés egyik következménye, hogy rendes műfaja sincs a filmnek.

Itt horror, thriller besorolása van, de thrillernek (inkább ahhoz közelíthetne esetleg), izgalom, borzongás hiányában 0 az értéke. Ott van az Álmos völgy legendája,biztos sokan azt se szeretik, de legrosszabb esetben az egyszer nézhető, izgalmas szintet azért megüti. Komor képi világ, tán nem meglepő, de létező fordulatok, ez lehet pozitívum a rendezésben.

Dráma? Remélem nem annak lett szánva! Jó dráma szerintem a Bakancslista, bár eléggé más a történet. A poénokon lehet nevetni és a film vége kellően szomorú. Remény rabjai, szintén nagyon jó dráma de szintén nehéz vele összehasonlítani. Történelmi dráma illetve kalandfilm a Rettenthetetlen, szintén jó film. Jól adja vissza azoknak az időknek a hangulatát, izgalmas.
Drámai küzdelem volt végignézni, ennyit a drámai értékről.

Kalandfilm? Ahhoz túlzottan nem történik benne semmi. Gyenge történet és rendezés, de legalább pörgős, gazdag képvilág, rendben lenne, de erről sincs szó.

Vígjáték? Ugyan már, hiszen siralmas!

Írhatnék még általánosságban arról ,hogy a vak lány akit a többiekkel együtt nem engedtek el messzire a falutól simán eltalál a civilizációba az erdőn keresztül, ahol még egyszer NEM járt soha! Mikor egészséges emberek is térképpel el tudnak tévedni a nagyobb erdőkben... Jó lehet kicsi erdő volt, de mégse talált rájuk soha senki, mert 5-6 ember ott szalmabábunak öltözve nagyon durván tartja a rendet és soha senkinek nem tűnt föl amikor bemenekültek a házakba, hogy pont ugyanazok az emberek nincsenek ilyenkor sehol... Ha frissebb lenne az emlék biztos tudnék még mélyrehatóbb és gázosabb dolgot is mondani, de tán legyen ennyi elég...

Érzésem szerint -és ezt támasztja alá a film értékelése is az oldalon (persze sok esetben nem reprezentatív egy film értékelése, de ez a film elég sok osztályzatot kapott, hogy jó alap legyen)- nagyon messze áll a megosztó kategóriától. A közömbösség és a "nem értem minek kellett ezt a Világ szeme elé tárni" jelleg jobban illik rá. Én ugyebár csak egy vetítésen voltam anno, nemsokkal a premier után és nem hallottam pozitív véleményt azoktól akikkel Én voltam, illetve azoktól akiktől hallottam a közelben hogy panaszolják a mellettük ülőnek hogy ez most mi volt? Szerintem ez is mutat valamit, azért jó 80-90 ember bent volt a teremben.

Nem igazán érzek semmit a filmmel kapcsolatban, ürességen és értetlenségen kívül így nem tudom, hogyan tisztelhetném....


2011-02-08 16:50.49
Nekem nem tetszett, mert:
- Gyenge történet (bár egy halvány 2esre még elmegy...)
- A főszereplők között vannak nagyon jó színészek, de a gyenge rendezés és a pocsék történet pocsék kivitelezése miatt ez nem igazán érződik.

Egyszerűen nem találtam semmi értékeset a filmben.

Sajnos moziba láttam még anno és se a pénzt se az időt nem kapom vissza többé... :(


A titánok harca - Vélemények

2010-04-05 16:34.54
Üdv mindenkinek!

Én személy szerint kiváncsi vagyok rá, mert még gyerekként megszerettem a görög mitológiát és a legutóbbi hasonló film a villámtolvaj az igen messze állt még az értékelhető kategóriától is. Úgy hallottam a történetet ebben is átírták elég keményen.
Én se szeretem ha egy film csak az effektekről szól, főleg egy görög mitosz alapján készült filmnél, ahol vanb egy gazdag képvilágú izgalmas meseszerű történet amit pici kozmetikával (hiszen Hollywoodról van szó) megspékelnek és a modern technikai háttérrel bármilyen lény, vagy táj életre kellthető.
Évődök, hogy megnézzem-e moziba.


Alkonyat - Napfogyatkozás - Kedvenc jelenet a trailerben?

2010-03-08 23:52.40
Nem érzem magam kritikusnak, nagyon bírom az Alkonyat sorozatot, filmeket és könyveket egyaránt. De tényleg túlzásnak érzem ami ezeknek a filmeknek az oldalain folyik. Nem kell egyetérteni velem, de szerintem fölösleges ennyi topicot nyitni egy meg sem jelent filmről, de bármilyen filmről. Minek? Ott van a vélemények fórum!!!
Ami a trailereket illeti, tényleg nem tudom elképzelni, hogy valaki be tud dőlni az első részből meg a HP 4 ből összevágott fanmade előzeteseknek.

Ennek ellenére megkövetem magam és ha amennyiben bárkit megbántottam elnézést kérek! Nem a megbántás volt a célom legfeljebb az, hogy kicsit visszarángassak pár embert a földre.


2010-03-07 23:09.00
üdv mindenkinek!
Én a filmeknek és a könyveknek is nagy rajongója vagyok, DE:
1. Nem akarok a világon senkit bántani, de hogy tudnak sokan olyan IQ-virtuózok lenni, hogy a gyengébbnél gyengébb összevágott fanmade sz*rokra azt hiszik, hogy igazi előzetes????
2. Volt aki azt írta, hogy ilyen sokkal a film előtt nem jön ki előzetes, ez nem teljesen igaz, van olyan film aminek 5-6 hónappal a premier előtt már van előzetese. Habár az eclipse-nek még valóban nincs.
3. Nem értem miért kell ehhez a témához új fórum??? Igaz Én is ide írtam, de hátha valaki meg tudja indokolni, miért jó közröhej tárgyává tenni a film illetve a könyv rajongóit azzal, hogy ennyi idétlen fórumot nyitnak egyesek.

Kicsit hosszú lett, de hátha lesz aki végig olvassa.:)


Valentin nap - Vélemények

2010-02-14 15:49.35
sok jó poén volt, nem vártam sokat a filmtől, talán ezért teccett :))


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2008-08-11 18:24.11
ÉN szombaton láttam a filmet és nagyon tetszett. Már sok korábbi fórumon olvastam hogy heath Ledger mennyire jól játszotta jokert, de gondoltam biztos eltúlozzák. Aztán amikor láttam rá kellett jönnöm, hogy tényleg hatalmasat alakított. Ha tényleg lesz folytatás és megint fog benne joker szerepelni, nem tudom kit fognak bedobni helyette, szerintem magasra lett rakva a mérce minden esetre.
Persze Christian Bale és a többi szinész is remekül játszott és az akció jelenetek is nagyon látványosak voltak és fordulatokban gazdag volt a film.
Egyszóval: SZENZÁCIÓS!!!


Gary Oldman - Vélemények

2008-01-05 23:14.33
lehet h már írta valaki, de nincs kint a szerepei között h 2 jóbarátok részben szerepelt (csak a teljessség kevéért)


Hugh Laurie - Vélemények

2008-01-05 23:12.36
lehet h már vki írta, de még mindig nincs kirakva az "összes" szerpe közé, hogy egyszer volt a jóbarátokban is :) (igaz nem volt vmi sok szerepe, de a teljesség kedvéért)


Horrorra akadva 3. - A legjobb jelenet

2007-12-30 16:12.43
"60 napom van, hogy összeszedjek 1,5$-t" LOL :D (by: Charlie Sheen)


Horrorra akadva 3. - Vélemények

2007-12-30 16:09.24
IMÁDOM! A KEDVENCEEEM :D holnap vesszük meg DVD-n, végre magyar szinkronnal, mert a feliratozott szörnyű. csomó poént abszolut rosszul fordítanak...


Melyik színész jut eszedbe a filmről és fordítva

2007-12-30 16:05.44
Leon a profi



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk