Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Az öldöklés istene
- Filmbox Extra HD, 18:00
Mi kell a nőnek?
- AMC, 18:30
Az elveszett város
- Mozi+, 18:50
Álommeló
- Prime, 18:50
Született gengszterek
- AXN, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Joanna Lumley (78)
John Woo (78)
Julie Benz (52)
Amira Casar (53)
James Badge Dale (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
A holtak nem halnak meg - Vélemények
2022-es választás
Late Night with the Devil - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gyorsabb a halálnál aaaaa
Jodi Balfour aaaaa

 

Zombee1984 hozzászólásai

Ugrás Zombee1984 adatlapjára


Bűnvadászok - Vélemények

2015-05-01 23:49.44
Arturo professzor, nem tudom, mit szedsz, de szerintem le kellene állnod vele, amíg nem késő. Ebben a filmben pont az a lényeg, hogy újoncok. És ez egy vígjáték, nem kell ide beépült zsaru meg akármi. Bunyó viszont annál inkább. Egy interjúban maga Bud Spencer is elmondta, hogy ő szórakoztatni, nevettetni akar, sőt nem is tartja magát klasszikus értelemben véve színésznek. Ezzel nyilván nem értek egyet, a komédiázás ugyanannyira nehéz szakma, keveseknek megy úgy igazán. Egy Spencer-Hill vígjátékból ne akarj már zsarufilmet csinálni! Ezeknek ilyennek kell lennie.


Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja - Vélemények

2009-06-16 00:21.06
Mire gondolsz? Eddig mindössze 3 filmjét mutatták be, és a közeljövőben érkezik a Halloween 2, és a The Haunted World of El Superbeasto, ami egy trash/horror rajzfilm lesz.
Szerintem jó film a Sátán bosszúja, valóban más, mint az 1000 halott háza, de nem is baj. Én Spaulding kapitányt már az elsőben is bírtam, örülök, hogy több szerepet kapott, nagy arc az öreg:).


Halloween 5. - Vélemények

2009-06-11 08:34.36
A történtekkel tisztában vagyok, láttam az 5. részig az összes Halloween-t, Myers elpusztíthatatlan mivoltára céloztam azzal, hogy nem tudom, kicsoda. A P13 filmeket is láttam mindet, ott se derül ki, miért él túl minden részt, még az utolsót is:)


2009-06-09 12:26.17
Igen, valóban az, bár nem tudom, vagyis nem emlékszem milyen közel voltak a robbanáshoz. Myers szemének kilövésére sem emlékeztem már. Igazából azt sem tudom, hogy Myers kicsoda. Jasonról tudjuk, hogy gyerekkorában megfulladt, szóval valamiféle túlvilági alak inkább, bár azt nem tudom, hogy nőtt meg, szóval ott is vannak homályos dolgok.


X-Men kezdetek: Farkas - Vélemények

2009-06-09 10:18.43
A film adatlapján eltolták a stáblistát, Deadpool-t nem Ryan Reynolds játszotta, hanem Scott Adkins. Reynolds csak Wade-et alakítja.


Halloween 5. - Vélemények

2009-06-09 10:14.33
Én most hétvégén néztem meg, eddig ez volt a legrosszabb a 3. rész után, aminek köze sincs a szériához igazából. A 4. részig minden logikus volt, Myers élő embernek tűnt, de ahogy szitává lőtték, abból kiderült, hogy tényleg nem emberi egészen. A 2. részben a robbanást még túlélhették mindketten, igaz csak nagy szerencsével. Hétvégére van beütemezve a 6, kíváncsi leszek, hogy folytatják. Najó, a Feltámadás ennél rosszabb volt, mert annak tényleg semmi értelme, de lehet hogy csak később kellett volna megnéznem. Mindenesetre gyilok terén gyenge, míg ebben az 5-ben is voltak azért jó részek.
4-5-6 részekhez csak felirat van a neten, bár ezek közül legalább a 6. megjelent magyarul vhs-en, ez épp a közeljövőben fog felkerülni tudtommal, mert már időzítik a szinkront hozzá digitalizált forrásból. De rémlik, mintha valakinek az 5. is meglett volna. Hátha egyszer ezt is kihozzák, mint a Rémálom sorozatot, nomeg a Péntek 13-at sem ártana már leporolni, és szinkronosan kiadni, abból két részhez még senki sem talált szinkront, semmilyen forrásból, persze meglehet hogy soha nem is készült hozzájuk.


Angyalok és démonok (2009) - Vélemények

2009-06-09 09:57.52
Ez egy közepes film. Unalmas nyomozósdi, a Da Vinci-kódnak sokkal jobb története van, érdekesebb. Ez csak egy buta akciófilm a Vatikánban, elrabolnak négy érseket, elhelyeznek egy bombát, fenyegetőznek, és nesze, Tom Hanks találjon meg mindent. És persze az illuminátus tagjai mindent úgy helyeznek el, hogy néhány könyvet átnyálazva simán megtalálhassák az érsekeket és a bombát. Dilettánsok. Ha valamit fel akarok robbantani, nem olyan helyre teszem a bombát, ahol meg lehet találni, mert logikusan kikövetkeztethető. Ha a regényben is ez van, akkor nem tudom, mit vagytok oda érte. A Da Vinci-kódban legalább érdekes volt maga az alapfelvetés (ami egyébként nem új keletű), hogy Jézusnak volt felesége, gyereke, és ezt az egyház titokban akarja tartani, mert félti a maradék hatalmát. Ez még hihető is, sokmindent elkövettek már ezek a rohadékok az évszázadok során.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk