Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Végképp eltörölni
- Viasat3, 21:00
Elysium - Zárt világ
- Film+, 21:00
Robotzsaru
- Viasat Film, 21:00
Rambo - Első vér II.
- Moziverzum, 21:00
Csak szexre kellesz
- SuperTV2, 22:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fallout (sorozat) - Vélemények
Sötét múlt (2022) - Vélemények
Született július 4.-én - Vélemények
Becky bosszúja - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Végzetes árulás aaaaa
Geena Davis aaaaa

 

Fórum - Fubar (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Norbitzki (2023-06-11 23:05.39) aaaaa
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval, én két rész után úgy vagyok vele, hogy ha nem Schwarzenegger lenne a főszereplő, már az első után abbahagytam volna. Mert itt minden adott, ami manapság a sok felesleges, ultrafos minőségű Netflix és egyéb streaming szolgáltatók által pénzelt sorozatokban megvan: písziség, viccesnek gondolt karakterek, akik jóérzésű embernek inkább kellemetlenek, szar poénok, történet az nincs, mert manapság már enékül is sok mindent el lehet adni, persze logikátlanság van hegyivel...szóval ez is ilyen na. Csak itt van nekünk Arnold, így még én sem döntöttem el, hogy szenvedjem-e végig a hátralévő részeket, vagy engedjem el, mert csak értékes időt veszítek az életemből...
Akárhogy is döntök, két rész után ez kínosan gyenge, és nem is értem, Schwarzi miért ment ebbe bele. Talán Sly-jal szivarozás közben fogadtak, ki csinál jobb sorozatot... ha így van, még azt mondom, hogy oké, akkor Schwarzeneggel fizessen két kört öreg haverjának, mert a Tulsa baromi jól sikerült. Ott volt sztori, értelmes karakterek voltak, písziség csak nyomokban volt felfedezhető (milyen érdekes, nem is a Netflix volt mögötte...) és volt stílusa az egész produkciónak.

Őszintén sajnálom ezt, nálam erre nincs mentség, ez bizony kritikán aluli, nívótlan, silány minőségű szórakoztatóipari termék. Mert ezt filmnek/sorozatnak nevezni méltatlan lenne. De kövezzetek meg, Arnold Schwarzeneggernek annyi mindent köszönhetünk, sok nevetést és akciót az elmúlt évtizedek során, hogy nem volt szívem 1 csillagot adni, pedig a sorozat önmagában még talán annyit sem érdemel...


7. Nyolcadik utas (2023-06-07 09:59.02) aaaaa
Rendkívül bugyuta, logikátlan limonádé.
Leginkább vígjáték, de a gyengébbik fajtából.
Néhány jelenetnél az ember felsír. Például amikor a leszbika ügynök trikón keresztül vág utat a bordák között a tüdőhöz, hogy enyhítsen a légmellen. De ez csak egy a rengeteg ökörség közül.
Schwarzi meg egyszerűen megapósodott. És szerintem még a haja is festve van.
Gyenge ez kérem.
Egyetlen pozitívuma, Tom Arnold feltűnése a vallató tiszt szerepében Két tűz között.



6. Lepkelali (2023-06-04 21:11.39) aaaaa
Arnold miatt néztem meg. Igaz, hogy 10 éve nem volt egy értelmes filmje, az utolsó a Szupercella volt szerintem.
Rosszabbra számítottam, szerintem egészen tűrhető lett. Van benne akció, humor, családi drámázások meg minden. Különféle emberek és különféle karakterek. Valahogy működik szerintem, ilyennek kell lenni egy sorozatnak. Szép lassan megismerjük őket és a cselekmény sem fullad unalomba, mert mindig van valami új.


5. Roxi88 (2023-06-01 15:30.14) aaaaa
Nekem unalmas kissé. De én amúgy se vagyok akció film/sorozat fan.


4. Roxi88 (2023-06-01 15:29.52) aaaaa
Nekem nem igazán jön be, Schwarzi jó, de az nem tetszik, hogy a lánya a nagy verőgép, szuperügynök, ha a '90-es években forgatták volna (vagy előbb) akkor apa-fiáról szólt volna. Tudhat 10 féle küzdősportot egy nő, de egy férfiban akkor is akkora fizikai erő van, hogy esélye nem lenne vele szemben.
Amúgy nézhető, poénok is vannak benne, bár tartalmazza a Netflixes filmekben/sorozatokban szokásos PC elemeket, egyelőre még nem tolakodóan, de még csak az első 4 részt láttam.


3. Gabroca (2023-05-31 06:25.33) aaaaa
Sajnos nagyon sok benne a szövegelés, ami számomra elég unalmas és fárasztó...mikor elolvasták a forgatókönyvet, érezhették, hogy ez elüzi az izgalmakat és a történéseket...az egész olyan, mintha a mondatokért fizetnék a színészeket...


2. Dobsony (2023-05-28 15:55.41) aaaaa
A kettes és hármas között félúton, elég zsengécske. Tele logikai bakikkal, megmagyarázhatatlan marhaságokkal. Swarci öreg már, de még mindig el lehet vele adni bármit, most sem ő a leggyengébb láncszem, sőt az összes jó duma, szurka-piszka tőle jön, pedig a többiek is erőlködnek rendesen. A legvisszataszítóbb természetesen a meghatározhatatlan nemű, női szinkront kapó, bojlertestű amazon, aki végig egy rettenetesen tenyérbemászó karaktert kapott. A netflixes kötelező polkorrektség: pipa!!
Fehér európai bevándorlók, vágottszemű a menye, a keresztapa fekete, a CIA főnök természetesen feka nő, a buzi karakter is megvan.
Ráadásnak kapunk egy hindu, szikh, paki(lehet választani) gyönyörűséget, egy skandi szépfiút, a gonosz pedig latino és az orosz rosszfiúk sem hiányozhatnak.
Szóval itt senki sem fog besértődni, saját rasszát hiányolva. Mondjuk egy kicsit fáj, egy magyar buzit sem tudtak belecsempészni. Ezt kikérem magamnak.
Csak a szokásos netflixes polkorrekt felejthető alkotás egy lelassult, megöregedett Arnie-val, aki ennek ellenére az egész évad üde színfoltja.


1. Joe8080 (2023-05-26 00:41.12)  
Nem is tudom...lehet mindig jobbra számitok,de ez a sorozat néhol nem vicces hanem több mint kínos!ez a ribanc aki a lányát játssza Arnoldnak,gyomorforgató annyira irritál!a stand up-os csaj is béna...a film zenéjéről ne is beszéljünk!a sztori tipikus netflikszes...vártam e sorozatot,de a Tulsa king fényévekre jobban tetszett mint ez!!!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNorbitzki, 2023-06-11 23:058 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk