Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem első lájkra
- Film4, 06:40
Babylon A.D.
- Film Café, 06:40
Elit játszma
- AMC, 07:05
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tűzparancs aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Dexter: New Blood (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

14. Intruder (2023-10-23 20:32.37) aaaaa
Egyébként a könyveket olvasta valaki? Annak mi a vége?


13. Fütyülős (2023-02-01 19:48.30)   - (válasz Fütyülős 12. hozzászólására)
Amúgy számomra nincs elrontva a 8. évad sem. Szerintem teljesen jól alakult az, ami valóban nem megvalósítható egy életen át a számára. Az hogy szabadidejében embereket gyilkol és ez pluszban mivel jár, ahogy el is hangzik, mindent elpusztít maga körül. És ez meg is valósult. És nem lett volna baj az sem, ha meghal, mert nyilván nem érhet az ő története happy enddel véget, de nem így, ahogy a new bloodban. Értelmetlen egyszerűen.



12. Fütyülős (2023-02-01 19:45.36)   - (válasz G-ergo 11. hozzászólására)
Senki nem beszélt a 8. évadról külön. Az egészről beszéltem egyben. És igen, voltak benne gyengébb részek, hülyeségek, én is látom, 3x néztem eddig végig. De az, amit összességében ad az a 8 évad, számomra tökéletes úgy, ahogy van. És az embernek egyszerűen hiányérzete támad, ahoyg véget ér, mert nézné még tovább. De ez, amit ebben a new bloodban műveltek, egyszerűen katasztrófa. Egy "kiherélt", full béna karaktert csináltak Dexterből, ami köszönő viszonyban sincs az eredeti énjével és saját magát és a korábbi 8 évadot köpi szembe. Értelmetlen, f.szság az egész. Kár volt megcsinálni.


11. G-ergo (2023-01-23 23:15.17) aaaaa - (válasz Fütyülős 10. hozzászólására)
a 8. évad KIS tökéletlenségeivel?
a 4. évad után erősen megindult a lejtmenet, de a 8. a szakadék legalja volt, MINDENT elrontottak benne, amit csak el lehetett rontani :D
értem, hogy számodra, így van, de ezt hogy? :D akármilyen is a new blood


10. Fütyülős (2023-01-23 23:09.05)  
A 8 évad a kis tökéletlenségeivel számomra tökéletes, elejétől a végéig. A szereplők, a zene, minden.

Ez az új, new blood, egyszerűen egy katasztrofálisan sz.r valami lett. Az eredeti sorozat meggyalázása, semmibe vevése, kiherélése. A nézők és rajongók nyakon hányása. Én azt nem értem, hogy erre Michael C. Hall miért mondott igent???????? Hát nem látta, hogy ezzel az egésszel telibesz.arják az egész eddigi munkáját?
Akárhányszor eszembe jut, felb.sz. Nem tudom magam túltenni rajta. Légyszívesebben elfelejteném, hogy valaha is láttam. Inkább nem is értékelem szerintem.


9. Rick94 (2022-07-29 19:08.17) aaaaa
A Dexter volt életem első sorozata, amit láttam, borzasztóan örültem neki, mikor megláttam, hogy csinálnak neki egy új évadot. Ennek fő oka, hogy úgy voltam vele: a legendásan rossz zárásnál jobban úgysem tudják elrontani a mostanit, annál majdnem bármi jobb lesz..
Jól is indult az új évad, a nosztalgiafaktor az egekben volt az elején. Aztán voltak gyengébb és jobb részei, de összességében számomra teljesen emészthető anyagot raktak össze... A végéig. Megkockáztatom, hogy majdnem olyan rossz lett, mint a 8. évad vége. Összecsapott, körülbelül 1 rész alatt le van minden tudva és a főszereplő karakteréhez egyáltalán nem méltó ez a zárás.
*****SPOILER*****
Most komolyan az egyik legnagyobb sorozatgyilkost egyszerű Google keresésekkel lebuktatnak egy olyan rendőr, akinek az orra előtt 25 évig gyilkolták sorba az elveszett embereket? Már ezt sem igazán nézem el, de hogy ennyi gyilkosság, rejtőzködés, lopakodás és a "Ne kapjanak el" kód után, Dexter 1 másodperc alatt gondoljon egyet és maga álljon puska elé, hogy "Gyere lőj le, fiam!", hát ez mindennek a legalja volt. Aztán még a rendőr fizet is a srácnak, hogy lépjen le mielőbb...
*****SPOILER VÉGE*****
Csak azért 3 csillag, mert az évad a hibái ellenére is emészthető volt, a főgonoszt alakító színész és a régi szereplők jól tették a dolgukat - ahogy nagyjából az újak is, de úgy látszik, túl nagy kihívás ezt a sorozatot lezárni normálisan...


8. El Condor (2022-05-02 20:10.38) aaaaa
Nem volt ez rossz! Nekem tetszett.


7. Rajong (2022-04-18 12:12.27) aaaaa
Nagy Dexter rajongó vagyok. Egyértelmű volt hogy megnézem, alig vártam hogy megjelenlen, hamar le is daráltam. De olyan vegyes érzéseket keltett bennem, először elégedett voltam de lehet csak azért mert fanatikus vagyok. Most hogy megemésztettem, már észrevettem benne hibákat, logikai bukfenceket. Szebben is lehetett volna tálalni, hamár egy ilyen népszerű sorozatról van szó csak megkellett volna adni a módját...nem is az a baj hogy meghalt Dexter hanem az hogy hogyan...


6. Anren (2022-04-17 17:32.21) aaaaa
Csak azért három csillag, mert Dexter és M. C. Hall jó volt benne, mint mindig, de se a sztori, se a befejezés, úgy az egész el lett baltázva. Nekem a fiút alakító színész önmagában egy ellenszenves kis p@cs és ezen a karaktere s annak megformálása sem tudott igazán javítani.
Nagyon sajnálom, hogy a kifulladása után még ezt az évadot is elkövették a sorozattal.


5. Beetlee (2022-02-28 11:49.56) aaaaa
Egy kicsit felpontoztam, mégis csak Dexterről van szó, meg hát Debra....jó pár év után siketült ugyanúgy belerázódni a szerepükbe és ez néha megcsiklandozta a szívemet....de nagyjából ennyi. A többi pedig elég felemás érzéseket hagyott bennem. Egyébként a többi színész alakításával sincs gond, Clancy Brown pedig csípőből hozta amit kell. Egyedül talán a Dexter fiát alakító Jack Alkottal voltak problémáim. Persze, hozta ő is, ami kell a forgatókönyv szerint, de sikerült olyan ellenszenves karaktert formálni belőle, hogy egész végig azon drukkoltam, hogy nyírja ki a faszba C.B. Nekem ez a Harrison szál nem jött be. Dextert folytatni kellett, le is kellett zárni, de hogy ez jó volt-e így, az erősen vitatható, a régi karaktereket pedig méltatlanul mellőzi a film, ami ráadásul rövid, nem bontja ki teljesen a szálakat. Szóval, elmaradt a "miamifiling", a katarzis, és nagyjából minden. Kár érte, évek óta vártam.


4. Laceeka82 (2022-02-21 05:39.15)  
Spoiler. A vég tökéletes. Így kellett lennie. Már akkor biztosra vettem, mikor megölte a zsernyákot. A végét leszámítva unalmas hulladék volt, nulla képzelőerő az alkotóktól. Százszor jobbat lehetett volna. Kár érte. Deb karaktere meg csak még jobban rontott az egészen.


3. Witchblade (2022-01-11 17:33.59) aaaaa
Ja, biztos úgy gondolták, hogy a 8 évad végén haljon meg Debra, a 9. évad végén meg akkor Dextert is tegyük már el láb alól, ha ebből csinálnak egy folytatást Harrisonnal a főszerepben biztos nem fogom nézni, gyűlölnivaló egy karakter.



2. Capt.JackSparrow (2022-01-11 17:27.51)  
Én épp ellenkező véleményen vagyok. Jó befejezés volt egy teljesen felesleges Dexter évadnak/folytatásnak.

Nekem úgy tűnik a Showtime-nak semmi célja nem volt a reboottal, csak meg akarták alapozni az új sorozatgyilkos projektjüket.


1. Witchblade (2022-01-11 17:24.07) aaaaa
A sorozatzáró rész, még a 8. évad befejező részénél is sokkal borzalmasabb volt. Majdnem a legvégéig reménykedtem, hogy Dexter mégsem hal meg, hogy valami csavar által életben marad és el tud menekülni, de sajnos nem így lett. Aztán amikor megláttam, hogy a rész végén Harrison milyen elégedetten mosolyog meg azt, hogy a táskájából előveszi a Hannah-nak írt levelet, akkor lett világos minden. Harrison-nak végig az volt a célja, hogy megölje az apját, sose tudta megbocsátani, hogy Dexter elhagyta és a 10 év alatt sose kereste, meg hát ott az ő sötét utasa is. Nem véletlenül tudott olyan jól célozni a puskával, gyakorolta ő már ezt korábban, mielőtt felkereste volna Dextert. Harrison ezért akart a bizalmába férkőzni és minél jobban megismerni, hogy később ezt a tudást felhasználhassa ellene. Dextert meg elvakította az apai szeretet. Szépen átvert mindenkit, ez az alattomos kis szemét, őt kellett volna lelőni. Angela meg elengedte a gyilkosság után. Ezek után főleg nem lesz normális élete Harrison-nak.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekIntruder, 2023-10-23 20:3214 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Dexter: New Blood adatlap
Eredeti cím: Dexter: New Blood
Évszám: 2021
Szereplők: Michael C. Hall, Jack Alcott, Julia Jones, Johnny Sequoyah, Alano Miller...

További információk

Szereplők fórumai
- Clancy Brown - Vélemények
- Jennifer Carpenter - Vélemények
- Michael C. Hall - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk