Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Transformers: A kihalás kora
- Mozi+, 07:50
Magyarok a Barcáért
- Magyar Mozi TV, 07:50
I Wanna Dance with Somebody - Whitney Houston története
- HBO, 08:25
Botcsinálta túsz
- RTL Három, 08:50
Az élet ízei
- Film Café, 08:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ritmusgyakorlatok - In memoriam Honti Ilona aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Beugró (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Lac08 (2023-05-27 19:52.31) aaaaa
Ez egy poén mentes,izzadságszagú erőltetett infantilis humorú borzadály,amilyen gyorsan csak tudok kapcsolok tovább!!!


3. Convar (2020-04-13 16:28.12) aaaaa - (válasz Kék kereszt 1. hozzászólására)
"ami talán nem tűnik nehéznek, pedig kegyetlenül az"

Az bizony, aki játszott már a belőle készült társasjátékkal az tudja :) Mi is próbálkoztunk vele, és bár ált. megoldottuk mi is a feladatokat, de azért ált. elég nyögvenyelősen, erőlködve, a Rudiék által a műsorban látott könnyed sziporkázás részünkről minden igyekezetünk ellenére szóba sem jöhetett.


"A kedvenceim - zsebszöveg, időgép, lassítás, váltóláz, záróakkord, stoptrükk, rájátszás, ördög és angyal. Ezekkel mindig olyan jól elvagyok mint a kis babucika az anyatejjel.."

+ én még kiegészíteném min. az 1-2-3-4-gyel, az Állatkerti mesékkel, a Befutóval, a Felezővel, a Kaméleonnal, a Libikókával, és A per-rel.

De tényleg, nekem az 1-2-3-4 is pl. annyi helyzetkomikummal szolgált, ahogy kínlódtak a színészek azzal hogy stimmeljen az elmondott szavak száma :) Ill. pont ez az hogy dehogy kínlódtak vele, inkább mennyi frappáns megoldással szolgált, mint pl. itt is:
https://www.youtube.com/watch?v=vtS8P82iHPs

Vagy pl. itt volt ez, amikor Rudi és Debreczeni különösen találékonynak bizonyult abban, hogy csakazértis kijátssza a rendszert :))))
[link] Ez tényleg különösen frenetikus volt :DDDD (És nem mellesleg itt is micsoda összhang van a két színész között.)


"A vendégszereplők mindig is jöttek s mentek. Volt aki meglepően jól boldogult a számára teljesen új szituval és legendás adás maradt fenn utána,"

Na erre sztem az egyik vagy inkább A legjobb példa Hajós András. Mert amit itt ebben a bő 10 percben előad, az tényleg überállatbrutál. De mégis, ha ezen belül is csúcspontokat kellene keresni, akkor mondjuk

[link]
[link]
[link] és itt egészen 3:24-ig legalább :DDD
meg ez a közjáték is és a végén a "de ő sztem rád gondolt" duma :DDD
[link]
[link]
[link] "Mert ide férfiak kellenek! ... és nők!" :DDD
És akkor az überállatbrutál 10 perc legüberállatbrutálabb része még csak ezután jön majd a Rémtétellel:
[link]
[link] és itt is egészen legalább özvegy Csepcsányi Emilnéig :DDD Vagy inkább tényleg végig, mert semmi értelme Hajósnak kb. minden ebbéli egy- vagy többsorosát belinkelnem. Én még most is szakadtam rajta :D (Amúgy Lia is mint az látszik, talán itt tudott a legkevésbé uralkodni magán ebből a szempontból :) )
[link]


"Egy nagyobbacska kihagyás után, "

Tegyük hozzá: tévében


"...tavaly visszatért sokunk kedvenc műsora, melyet stílusosan Beugró X-re kereszteltek el. A jubileumi évad a nosztalgia jegyében telt. A társulat az eredeti felállásban tért vissza, hogy szórakoztassanak bennünket még 1 szezon erejéig, ami remélhetőleg nem az utolsó volt.. "

Pedig tévében lehet. Amúgy tényleg érthetetlen hogy tévében sehol sem tudott igazán megragadni, miközben a Játékszínben máig sikerrel futottak az előadásaik. (ill. dehogyis az, mert sztem ez a tény is jól mutatja egy átlagos tévénéző és egy átlagos színházbajáró igényszintje közötti különbséget) Még most márciusban is volt egy, pont egy nappal a márc. 12.-én életbe lépő kormányrendelet előtt.


2. Convar (2020-04-13 14:12.36) aaaaa
Ennek meg mióta van saját adatlapja??????

Na de hamár van, akkor belinkelem már ide a régi topikját, mert azért nem csak egy embert érdekelt ám ez anno.......
https://www.filmkatalogus.hu/forum-21231

Én is jajj de szerettem őket..... a Beugró gyaklag egy külön dimenzió volt számomra, mármint ami az intelligens, de mégis önfeledt szórakozást illeti. Sőt, mostanra úgy érzem egy külön korszak, életemnek egy külön epizódja volt az a pár év, amit ezzel a társulattal tölthettem. És nem mellesleg az egyik legkedvesebb.


1. Kék kereszt (2018-10-12 19:18.01) aaaaa
IMÁDOM !!!

Konkrétan a kedvenc műsorom a mai napig, amit a legelejétől végigkövettem. Amikor egy szar nap után eszembe jut, hogy kéne már nevetni egy jóízűt, akkor rákeresek valamelyik részre és a lelket is kinevetem magamból..

A Beugró legendás csatorna vándorlós kálváriája simán Guinness rekord gyanús eset..Sajnos nálunk egy ilyen szituációs, improvizációs műsor, ami talán nem tűnik nehéznek, pedig kegyetlenül az..sosem vonzott annyi embert, mint egy való világ és társai kaliberű hulladék műsor..így bárhol is tűnt fel, kasza lett a vége..de mint a főnix, úgy a Beugró is mindig újra és újra feltámadt hamvaiból a rajongók legnagyobb örömére.

Az a fajta humor, amit a műsor képvisel, nem való mindenkinek..mert..tudjuk miért..Aki viszont vevő az ilyen intelligens szórakozásra, annak jó sora van.

A társulat rengeteg jópofa játékkal szórakoztatta a nagyérdeműt. Közülük több hamar kikopott, vagy csak ritkán tűnt fel, akadnak gyengék is, de vannak olyanok is amik garantált sírást okoznak..olyan jók. A kedvenceim - zsebszöveg, időgép, lassítás, váltóláz, záróakkord, stoptrükk, rájátszás, ördög és angyal. Ezekkel mindig olyan jól elvagyok mint a kis babucika az anyatejjel..

Nekem a klasszikus felállás a kedvencem. Az alapcsapat.

A társulat alappillére a játékmester Novák Peti, aki nélkül nem is működött volna az egész. Jóllakott óvódásként nevette végig az elmúlt évtizedet..A kimaradt jelenetekben is érdemes odafigyelni rá..Nagy játékos..

Az 1.adásig azt se tudtam, hogy ki az a Pokorny Lia, de hamar megszerettem. Mindent remekül megold, igazi kis sziporka, aki az erőteljes szexuális kisugárzásával..mindig forró perceket okoz, jó is ránézni, de nem (csak) ezért került be a csapatba. Igazán jó humora van és remekül egyensúlyoz a túlerővel szemben. Női szemmel mindent máshogy lát és ebből igazán jó pillanatok születnek.

Kálloy Molnár Petya hatalmas forma..Ő az abszolút kedvencem, igazi aduász. Sokszor olyan váratlan benyögései és rögtönzése vannak, hogy a földről kellett összekaparni utána..Ha egyszer elengedi magát..kő kövön nem marad..

Szabó Győző is nagy kedvencem. Néha olyan nagy bumfordi mamlasz tud lenni..szakadok rajta. Neki is remek humora van amit az átlag néző elsőre nem is nézne ki belőle.

Rudolf Petit nem kell bemutatni. Mondhatni az egész társulat szíve és motorja, mert mindig nagyon oda teszi magát és összetartja a csapatot, még akkor is ha olykor olykor látványosan a többiek felé helyezi önmagát "humorilag"

Mindenkinek más az erőssége és más a gyengesége, de itt nem az a lényeg, hogy ez a 4 kivételes tehetségű és képességű művész mit tud összehozni egyedül, hanem az, hogy együtt mire képesek. Néha a világmegváltás is befigyel..

A vendégszereplők mindig is jöttek s mentek. Volt aki meglepően jól boldogult a számára teljesen új szituval és legendás adás maradt fenn utána, de volt olyan is akinek nem jött össze..mert vagy nem volt humora vagy nem tudta elengedni magát, befeszült és görcsösre vette a figurát..és csak kínos és erőltetett mosolygás volt a jutalma..

Viszont Debreczeny Csaba megérkezésével minden megváltozott. Nem vagyok maradi és olykor valóban kell a változatosság és a vérfrissítés, de pont ezért volt jó ötlet a vendégszereplők időnkénti behozatala, de egy új, 5. állandó tagra szerintem nem volt szükség. Csabát is bírom, jó humora van, nem véletlenül került ide, de valahogy sosem bírtam teljesen elfogadni a jelenlétét..Nehéz dolga volt, mert már egy jól összeszokott, rutinos, csípőből tüzelő csapatba kellett beilleszkednie, de jól megoldotta a feladatot és teljes jogú taggá vált.

Igazából nem is azzal volt bajom, hogy már nem 4-en voltak, hanem azzal, hogy már csak nagyon ritkán volt a nagy csapat együtt a színpadon..Valaki ugye mindig kimaradt a buliból és ezeket a részeket nézve folyton azon agyaltam, hogy a pajkoskodásból pont kimaradó egyén ezt meg ezt a feladatot milyen jól megoldotta volna..
Ezen túllépve, ugyan olyan jó szórakozást nyújt minden egyes rész.

Egy nagyobbacska kihagyás után, tavaly visszatért sokunk kedvenc műsora, melyet stílusosan Beugró X-re kereszteltek el. A jubileumi évad a nosztalgia jegyében telt. A társulat az eredeti felállásban tért vissza, hogy szórakoztassanak bennünket még 1 szezon erejéig, ami remélhetőleg nem az utolsó volt..

A szánni valóan szegényes hazai DVD piacra jellemzően, anno a Beugrót is elkezdték kiadni, de csak 2 szezonig jutottak és the end..
Azok itt figyelnek a polcon, de jobb lenne az összeset mellettük tudni..Álom édes álom..de mint tudjuk, a net a barátunk..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLac08, 2023-05-27 19:524 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk