Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hetedik
- AMC, 02:25
A bokszbajnok: Jem Belcher élete
- Filmbox Premium, 02:45
A holló
- Paramount Network, 02:45
Mindörökké menthetetlen
- Film Mánia, 03:05
Éjjel érkezik
- HBO3, 03:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Sean Bean (65)
David Bradley (82)
Jennifer Garner (52)
Adam McKay (56)
Ken Duken (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Emily és a bűn világa - Vélemények
Végítélet (1994) - Vélemények
Végítélet (2008) - Vélemények
Végítélet (sorozat) - Vélemények
A csempész - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A nyár első hava aaaaa
Shaun Evans aaaaa

 

Fórum - Gomorra (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
87. Empire (2023-11-30 21:06.18) aaaaa - (válasz Convar 86. hozzászólására)
Na végre, szerintem nem fogsz csalódni :)


86. Convar (2023-11-28 04:48.51)  
Na Empire, végre-valahára elkezdtem ám ezt is, csaxólok :)



85. Nyomozo1 (2023-02-02 21:58.28) aaaaa
Láttam a sorozatot !! 5 évad 58 rész !! Óriási ez a sorozat !! Sok filmet és sorozatot készitettek már a Maffiáról, de szerintem idáig ez volt a legélethűebb !! Aki tudja nézze meg !!


84. Dobsony (2022-03-17 23:43.52) aaaaa - (válasz Darmah 83. hozzászólására)
Nem láttam, de ha ennyire ajánlod teszek vele egy próbát! :)
Köszi


83. Darmah (2022-03-17 14:07.12) aaaaa - (válasz Dobsony 81. hozzászólására)
A Zerozerozero sorozatot kérlek ne hagyd ki...nem láttam ,hogy írtál volna oda véleményt!


82. Miszter88 2 (2022-02-07 18:47.12) aaaaa
Ilyen köcsög befejezést ennek a sorozatnak...
Pedig nagyon szerettem . És nézném is ha lenne folytatás, de ugye nem lesz ...


81. Dobsony (2022-02-02 19:08.14) aaaaa - (válasz Darmah 80. hozzászólására)
Szerintem ha az előző évadot máshogy fejezik be, ott kellett volna abbahagyni. Sem az L'immortale sem ez az évad nem sikerült jól. Nekem kifejezett csalódás, pedig jól kezdődött, de a nápolyi hatalmi harc nagyon unalmasra, nyögvenyelősre és túl művésziesre sikeredett.
Mindenesetre, összességében egy remek sorozaton vagyunk túl.


80. Darmah (2022-02-02 19:00.43) aaaaa
Sajnalom, hogy a vegefele mar nem hozta a regi szinvonalat...pont idoben lett vege, mielott visszafordithatatlan zuhanasba kezdett volna...


79. Vica76 (2022-01-30 11:56.48) aaaaa - (válasz Tjunior 78. hozzászólására)
Sok mindenben teljesen egyetértek, pl a Nápolyi maffia tagjainak tuti nincsenek ennyire mélyen szántó gondolataik. Engem ez nagyon idegesített, főleg hogy az előző évadokban azért nem vitték túlzásba az efféle kinyilatkoztatásokat. Főleg Ciro alig beszélt pár szót, most meg be nem állt a szája. Így eléggé untatott a sorozat, csak akkor kezdett izgalmassá válni mikor Kékvérrel történt ami történt. Az is eléggé idegesítő volt, hogy adott egy karakter (Genny) aki x évadon keresztül hozza a szerephez illő személyiséget, erre az utolsó évad utolsó részében hirtelen 360 fokos fordulatot vesz és teljesen megváltozik. Az utolsó rész utolsó 5 percében jön rá, hogy a családja a fia a legfontosabb ezért eldobja az életét. Hülyeség túl összecsapott, túl gyors lezárás. A másik ahogy imádtam sz összes évadban Cirot (szerintem Ő vitte a sorozatot), az utolsóban úgy megutáltam. A lényeg nekem nem jött be az utolsó évad pedig hogy vártam:(


78. Tjunior (2022-01-28 10:46.39) aaaaa
Spoiler lesz!
Kicsit elnéző leszek a régi szép idők emlékének és azt mondom pont időben fejezték be (amúgy nem).
Nem állítanám, hogy rossz volt az 5.évad, egy korrekt lezárás, a közepén, Ciro kereszteshadjáratánál még kifejezetten jó is volt, csak ugye voltak itt zseniális évadok is. Kiszámítható lett az egész, akinek az epizód elején szöveget adnak a szájába, az 90%, hogy nem éri meg a főcímet. Meg nem tudom, így beszélnek a nápolyi bűnözök? Egyfolytában magvas gondolatok, mély filozófikus merengés stb. stb. Fárasztó volt egy idő után. A lezáráson kicsit felhúztam magam de aztán belegondoltam. Az ilyen Donok, hogy végzik? Vagy kiszedik őket egy olyan lyukból ahol Genny az évad egy részét töltötte vagy valami noname senki hátbalövi, így ezt a lezárást, akár tekinthetjük reálisnak. Mindenki megölt mindenkit, de tényleg. Bűnöző akinek összetett szövege volt így hirtelen csak a szerzetes öccse marad életben, de ők meg egy teljesen marginális figura. Ha már Szerzetes, én meglepődtem, hogy őt is kinyírták a forgatóköünyvírók. Azt gondoltam a végén ő marad állva amikor mindenki kinyír mindenki, pont az ilyen kis rohadékok szokták megúszni.
Szép volt, jó volt, elég volt.


77. Empire (2022-01-22 09:48.30) aaaaa - (válasz Kismaszek 76. hozzászólására)
Köszi :)


76. Kismaszek (2022-01-21 22:57.37) aaaaa - (válasz Empire 75. hozzászólására)
Ezt ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni !!!Ugyanez a véleményem mindenben :)


75. Empire (2022-01-09 21:52.26) aaaaa
Befejezve a sorozat.
Írok egy kis összegzést a sorozatról és a befejezésről.

Elsőnek nem akartam elkezdeni, azt hittem hogy nem lesz jó sorozat merthogy nem Amerikai, biztos gagyi stb .. Hát rosszul gondoltam, nagyon is megérte, az egyik kedvenc sorozatom lett gyorsan. Simán lenyom egy csomó Amerikai sorozatot és a legjobbakkal versenyez.
Nagyon jól eltalált fő és mellékszereplők, illetve a színészek is. A helyszínek, a látvány világ, mind nagyszerű. Többnyire pörgős sorozat és realisztikus. A legdurvább alkotások között ott van simán, olyanokat mertek benne megcsinálni amit még a "nagyon durva" Amerikai sorozatok se mertek volna. Ciro és Gennaro külön-külön ott van szerintem a legjobb antihősök között a film és sorozat történelemben, együtt meg szerintem az egyik legjobb páros. Az ember kedvelte őket de közben tényleg gonoszok voltak és igazi aljasságokat tettek. Szerintem hozzájuk képest Walter White vagy Jax Teller jó fiúk :D
Kikell még emelnem a sorozat zenei világát, a legjobbak között van. A Mokadelic féle kisérőzenék illetve a bejátszott számok is mind telitalálat.

A sorozat összességében nagy kedvenc, a legjobbak között van. Néhol persze belassult, voltak hibái de azokat elnézte még az ember.
A befejezés szerintem jó lett de lehetett volna egy-két dolgot másképp csinálni.
pl:
Az nem tetszett hogy Genny és Ciro újra ellenségek lettek. Illetve a haláluk előtt is én úgy gondolom hogy felszálhattak volna a hajóra. Enzo halálát kicsit méltatlannak tartottam.

Viszont tetszett hogy Genny és Ciro is kaptak nagyon jó jeleneteket, eseményeket az évadban és a fináléban is. A végén nagyon szép volt a sorozat zenéje hegedűvel, méltó búcsú. Sajnáltam mindkettejüket, de valamennyire érthető hogy így lett. Egyrészt ez egy üzenet hogy sajnos ez egy ilyen világ. Másrészt mégha szerettem is őket de bekell ismerni hogy sok szemétséget tettek és így meg is kapták a magukét de méltón mentek el. Annak örülök hogy a végső pillanatokban újra egymás mellet álltak.


Sok helyen olvasom hogy nem értik páran kik is ölték meg Gennarot és Cirot. Az özvegy öreg asszony mielőtt Ciro megölette szólt az embereinek hogy menjenek oda a tengerpartra. Ciro ezt nem tudta, az öregasszonyt megölette viszont az emberei odamentek akkor is. 6 embert küldött oda az özvegy, ebből 4-et megölt Gennaro és Ciro mielőtt Gennarot megölték. 2 ember még maradt, valószínűleg az egyik lőtte le Cirot.


74. Dobsony (2021-12-19 02:22.47) aaaaa
------SPOILER------

Naaaaa, felköptem és aláálltam. :)
Annyira tudtam, már amikor elkezdődött az utolsó rész, hogy Ciro csak szét akarja alázni Gennarot, de elpusztítani nem.
Nálam a befejezés mint olyan nem volt annyira gyenge, "alles likvidieren" legalább ténylegesen is letudták a sorozatot, innen már nem lesz visszaút, csak nem élednek fel..... zombi-maffiafilm csak nem lesz belőle. :) Mondjuk az utolsó lövés a semmiből, amiatt még rezeg a léc a folytatást illetően......


73. Frodo Skywalker (2021-12-18 18:46.42) aaaaa
Az agyam eldobom ettől a szar befejezéstől 🤬🤬 miért kell minden sorozatot a végére meggyalázni??

SPOILER!!Pipa vagyok! Izgalmas volt, fordulatos, de az utolsó 5 percben semmi eredetiség nem volt, egy az egyben Suburra, az meg, h nem tudni ki volt a végső tettes, egy értelmetlen faszság, főleg, h nincs több rész. Az azért pozitívum, h a bili frizurás nem élte túl, nem bírtam


72. Frodo Skywalker (2021-12-12 17:50.04) aaaaa - (válasz Dobsony 71. hozzászólására)
Nem lesz több évad, ez az 5. az utolsó. És miután megnéztem az eheti 2 részt, még inkább azt mondom hajrá Ciro és Forza Milan!! 😁


71. Dobsony (2021-12-11 22:16.26) aaaaa
Lehet lesz még pár évad, pedig illene befejezni, mert mint minden rétestészta hosszúságúra nyújtott sorozat, ez is kezd erősen elfáradni. Egyetértve az alattam kommentelőkkel, tényleg baromi lassú és vontatott lett az ötödik évad. Kezdem unni Gennaro: "csúnyán nézek, mert én vagyok a Capo di tutti Capi" fejét, Azzu világfájdalom ábrázatát, az Özvegy okoskodásait és a lelassult, szinte már művészfilmes párbeszédeket.
Tiszta Fradi-Dózsa, valaki mellé kell állni. Nálam ez a Fradi, vagyis Ciro. Remélem nem lesz a vége döntetlen(magyarul, újra kibékülnek) mert akkor felköpök és aláállok. :)
Nyerjen a Fradi és pusztuljanak a Savastanok!


70. Frodo Skywalker (2021-12-07 07:43.09) aaaaa - (válasz Fofó5 69. hozzászólására)
Nekem inkább csak az utolsó rész volt csalódás, bármennyire is antihős volt sajnáltam, h kinyírták 😕
Azóta már pótoltuk az 5. 6. részt is, és kezd visszatérni az élet a sorozatba 😃 kíváncsi vagyok melyikük fog "győzni". Én egyenlőre Cironak drukkolok, mert Gennának kicsit gyerekesnek tartom azt a felfogását, h azért záratta be a halhatatlant, mert nem szólt rögtön, h életben van


69. Fofó5 (2021-12-04 09:11.03)   - (válasz Frodo Skywalker 68. hozzászólására)
Nekem a Suburra utolsó évada hatalmas csalódás volt. Eddig a Gomorra utolsója nem, picit vontatottabb, mint az első pár évad, de a dinamikája működik.


68. Frodo Skywalker (2021-11-30 14:13.28) aaaaa
Akkor úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek nem jön be a folytatás. Oké, vannak izgalmas részek, de összességében főleg az eddigiekhez viszonyítva lassú és cseppet erőltetett. Hiába fent van a 3-4 rész, de inkább a Suburrát nézzük


67. Empire (2021-11-24 12:40.26) aaaaa
Nagyon vártuk már, de lehet hogy már a szinkront is megvárom ha nem sok idő.


66. Dobsony (2021-11-23 21:59.20) aaaaa
----Erősen SPOILERES-----------

Naaaa, csak elkezdődött az 5. évad. :)
Az első két rész után nem panaszkodhatunk, itt van Ciro és Gennaro, a sötét tónus, leszámolások, átverések, bosszúk és végre kiderül az igazság Savastano előtt.
Kicsit féltem, mikor megláttam Cirot rendezőként feltüntetve. Nekem ez a "Halhatatlan" különálló film, amit Marco D'Amore írt és rendezett nagyon nem jött be. Itt is Ő a rendező, legalábbis az első két résznek, de a forgatókönyv sokkal jobbnak tűnik, pláne ha a sztorit visszairányítanák Nápolyba.
Ami késik, az nem múlik, legalábbis remélem.


65. Tjunior (2021-11-22 22:30.11) aaaaa - (válasz Darmah 64. hozzászólására)
Nem csak hittem :)


64. Darmah (2021-11-22 20:39.39) aaaaa - (válasz Tjunior 58. hozzászólására)
Mar megint okosnak hitted magad.


63. Darmah (2021-11-22 20:22.53) aaaaa
Csodalkozom,hogy a sorozat kedveloi kozul en szolok hozza eloszor a megjelent uj evad elso ket reszehez.Nos velemenyem szerint a rendezo kesobbi munkajahoz kozelebb kerult stilusaban es atmoszferajaban a sorozat,neven nevezve a Zerozerozero sorozat hangulatahoz.Ami melesleg szamomra az egyik legemlekezetesebb sorozat amit valah lattam.Lassab menet,de kimunkaltabb brutalisabb katarzisokkal.Azaz egy sorozathoz merten sokkal muveszibb kidolgozassal.A mar ismert gyonyoru zenei alafestessel,termeszetesen kiemelve ,hogy vegulis egy maffia filmrol beszelek.Csak!Tehat a ket resz eddig ugy behuzott,mint az eddigiek es mar rabul ejtve,fogsagba zartan,nyultam volna azonnal a harmadik epizodert,de hiaba...ez az olasz rendezo szamomra a legkivalobb megkozelitessel abrazolja,inkabb festi elem az alvilagot,olyan elvezeto modon ,hogy gyonyorusegemet tudom lelni benne,ugy hogy nagyon soha nem rajongtam a Casino es nehany remeken kivul,az e tipusu filmekben.Pl a Maffiozok szamomra ehhez kepest egy csaladi vasarnap delutani giccs es treccsparade es nem utolso sorban nyalas kamaszfilm.


62. Frodo Skywalker (2021-09-26 09:45.08) aaaaa - (válasz Killahp 61. hozzászólására)
Ideje lenne, remélem hamarosan szinkront is kap, nagyon várom :D


61. Killahp (2021-09-23 21:42.08)  
Ha minden igaz készülőben az 5. évad
[link]


60. Frodo Skywalker (2020-10-29 09:41.20) aaaaa
Spoileres!

Tegnapelőtt végeztünk a 4. évaddal. Borzongató, olyan, mint a Trónok harca, állandóan kinyírnak valakit :D Valeriot nagyon sajnáltam, de igazából Particiát is, hiába ésszerű lépés volt. Hiába anti hősökről szól, eddig Ciro volt, akinek drukkoltam, főleg miután visszavett az arcából. De azt nem értem Gennaro hogy a francba tudta megbocsátani neki, h megölette az anyját. Enzo is szimpatikus volt, de Valerionak igaza volt, valami eltűnt belőle. Kíváncsi vagyok a filmre ami összeköti az 5. évadot, ha igaz, akkor Ciro visszatér.



59. Frodo Skywalker (2020-10-02 11:35.33) aaaaa - (válasz Tjunior 58. hozzászólására)
Óó köszi :D hát részben sajnálni fogom, de inkább legyen egy fasza lezárás, minthogy elrontsák az egészet


58. Tjunior (2020-09-30 15:37.27) aaaaa - (válasz Frodo Skywalker 57. hozzászólására)
Az 5. évaddal vége.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmpire, 2023-11-30 21:0687 hsz
Kedvenc karakterekEmpire, 2020-01-06 21:231 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Gomorra adatlap
Eredeti cím: Gomorra
Évszám: 2014
Szereplők: Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito, Fabio De Caro, Christian Giroso...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk