Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hősök kora
- Film Mánia, 09:40
Mindörökké Batman
- AMC, 09:50
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 10:15
Egy kivételes barát
- Cinemax, 10:20
Polár Expressz
- Film+, 10:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mi lett volna, ha... aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Fórum - Tökéletes célpont 2 - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Nyolcadik utas (2023-01-05 10:36.47) aaaaa
Roel Reiné.
Nem mond semmit. Néztem, általában második és harmadik részeket rendez. Talán nem véletlenül.
Ez a Hard Target 2. köszönő viszonyban sincs "akcióisten" John Woo bármikor nézhető egykori szösszenetével, kivéve az egylövetű, hosszú csövű pisztolyt, amivel, anno, Lance Henriksen riogatta az örökbecsű pór népet.
Terpesz Van Damme helyett itt van a többre hivatott Adkins, akinek mindig nézhető filmjei vannak, de be kell vallani, néha csak miatta nem kapcsoljuk le a filmet, mert a forgatókönyv itt bizony fabatkát sem ér.
Még Ice T-nek és Rutger Hauernek is van egy közös, vadászós filmje, ami sokkal jobb ennél.
Adkinst leszámítva a két csillaggal még dícsértem.


3. Chris92 (2017-06-17 22:20.48) aaaaa
Habár a szükségessége minimum kérdőjeles, elsőre nem tűnik nagy hülyeségnek Scott Adkinds-el folytatni a 93-as Tökéletes célpontot, mert nemcsak harcművészeti képességben, de..köhm "színészi" játékban is méltó utóda tud lenni Van Damme-nak, a karizmáról nem is beszélve, Thaiföld és dzsungelei jó helyszínek, Robert Knepper pedig mindig élvezettel tud gonoszkodni. Csakhogy van egy tény, ami miatt ez a film egy óriásai hendikeppel indul:
Az, hogy az első részt John Woo rendezte. Mert igen annak se volt erős sztorija, vonalzóegyenes hentelés volt, de a legendás hongkongi direktor olyan látványt, eleganciát, stílust és dinamikát vitt vele (főleg a tűzpárbajokba), hogy senki más nem tudja replikálni, főleg nem Roel Renié. Próbálkozás van azért, egy-két jófajta bunyó még belefér az elején, de ahogy megy az embervadászat úgy lesznek az akciók egyre vékonyabbak, a CGI förtelmes, a vége pedig egyenesen röhejes, mintha az alkotók ott a helyszínen döbbentek volna rá, hogy hoppá nincs több pénz gyorsan össze kell csapnunk valamit.
Adkins szegény kitesz magért, de ez nem rajta múlott, se Rhona Mitra-n. Olcsó, hamar kifulladó hakni, inkább poroljuk le az eredetit, ha vérgőzős, mocskos szórakozást akarunk.


2. Kisjon (2017-02-07 14:08.23) aaaaa
Nagyon bírom ezt az Adkins gyereket. Harcművészeti technikája, teste, arcberendezése alapján talán többre lenne hivatott ahhoz ahol most jár. Mert bizony nem sikerül neki a "B" kategóriás mozikból kilépnie. Ezen szösszenet is a "B" filmek összes alapját tartalmazzák. Már az elején érdemes tisztázni, hogy ennek a 93'-as filmhez semmi köze nincs. Csakis a jól csengő filmcím ami inspirálta a rendezőt és a forgatókönyvírót. Mostanában divat, hogy az ilyen kis költségvetésű filmeket Kelet-Európában forgatnak, de ez most itt a thaiföldi dzsungelben játszódik ami pozitív előnye a filmnek. Az akciójelenetek legtöbbje elmegy, bár van pár amin azért összekócolódott a szemöldököm.
Tulajdonképpen amit vártam azt kaptam, egyszer érdemes meglesni, talán nagy csalódás nem fog senkit érni.


1. Kék kereszt (2017-02-02 13:32.40) aaaaa
John Woo első amcsi filmje a Tökéletes célpont mosolyt csal az arcomra.Sok ostobaság volt benne,de a fürtös Van Damme,a mindig gonoszkodó,rossz arcú karizmatikus Henriksen és játszópajtása Vosloo,a lassítások na meg a kötelező galamb eregetés..emlékezetessé tették.Bár Woo korábbi mesterműveihez képest csak egy matiné,de bármikor nézhető darab és Van Damme jobb filmjei közé tartozik.23 év után kilökték a "2.részt" amire nem volt szükség és aminek persze semmi köze nincs az eredetihez,csak jól cseng a neve,egy 2-es számot utána biggyesztve pedig még el is adható,de természetesen csak otthoni szórakozás céljából..Semmi újdonságot nem kapunk,sőt..Ezért tök felesleges volt olyan messzire utazniuk..de legalább szép a környezet.A történetet itt se vitték túlzásba.Hamar belecsapnak a lecsóba és kezdődhet a vadászat.B film lévén az akciók hunyorítva elmennek,olykor akad pofásabb is,bár a lövéseknél a cgi vér förtelmes..Volt 1-2 jobb fajta bunyó,egy nagyon rövidke cica harcot is kaptunk,amit igazán kitolhattak volna kicsit..A vadorzó csajjal próbálják erőltetetten és kínosan összefüggésbe hozni az eredeti filmet..és kb ennyi..
Scott Boyka Adkins jelenleg nagy húzónévnek számít a dvd-re,bd-re kilökött akciók világában.A maga nemében elég tehetséges pali akinek mindig vannak jó pillanatai.Most is odatette magát és hozta a szokásos karakterét,de benne ettől jóval több van..Robert Knepper elég karakteres gonosz szokott lenni,bármiben is tűnik fel.Zsebesként kifejezetten imádtam,itt viszont elég halovány volt.Pedig az eredeti filmnek pont,hogy a főmocsok karaktere volt az egyik legnagyobb erénye.Itt ilyenről most nem beszélhetünk.Folytatásként persze életléptelen,de eltekintve ettől,önmagába nézve annyira nem rossz,ami meglepő.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNyolcadik utas, 2023-01-05 10:364 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk