Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Egy zsák liszt
- Filmbox Extra HD, 13:50
Ki a faszagyerek?
- Film+, 14:30
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 14:45
A rózsaszín párduc 2.
- Moziverzum, 14:45
Nagytudásúak 2.
- Film Mánia, 15:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Snooker
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Macskanő - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Városi vadász aaaaa
Bill Pullman aaaaa

 

Fórum - Megtehetek bármit - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Valentini (2022-08-04 13:25.02) aaaaa
Kate Beckinsale-ért bármit! :)
A Serendipity óta...


12. Kokesininja (2021-12-11 10:17.03) aaaaa
Hát ilyen sz*r filmet már régen láttam, komolyan, mintha gyerekek írták volna az egészet . A " poénok " nagyon gázak, végtelenül infantilisek, a karakterek borzalmasan idegesítőek .
Nem értem ezt a mozit.



11. Emylio (2021-05-24 10:59.32) aaaaa
Nagyon gáz, de jól áll neki.:)


10. Dzsuppi (2019-10-06 10:51.18) aaaaa
Onnantól kezdve, hogy beesik az a kis porszem a gépezetbe, gyakorlatilag nézhetetlen és teljesen logikátlan az egész.


9. Vincenzo (2019-02-12 17:54.25)  
Akár még jó film is lehet, ha nagy elvárások nélkül nézzük. Nem egy nagy was ist das ez az alkotás, de azért a mai vígjátékoktól jobb. Volt benne jó pár poén.


8. Stickfa (2017-08-25 19:04.46) aaaaa
Számomra ez csalódás volt ilyen kaliberű alkotóktól.
Sokkal több lehetett volna ebben a filmben, nagyon sajnálom!


7. Tömö (2017-01-21 17:41.28) aaaaa
olyan semmilyen- én am.nem szeretni filmeket, ahol állatok dumálnak,kivéve,ha animáció,na:)
1x meg lehet nézni, néhol még röhögtem is, de már meg nem mondom min, pedig 2napja láttam:D szóval, maradandó egy alkotás...


6. Delpiero (2016-12-27 18:40.53) aaaaa
Többre számította.
Az első fele még egész kellemes is volt, aztán teljesen gagyi humorba fordult az egész. Rob Riggle karaktere és poénjainak erőltetése pedig egyenesen szánalmas volt, különösen egy Terry Jones kalibertől.
Pedd és Beckinsale viszont kellemes alakítást nyújtanak és van benne egy pár egész jó helyzetkomikum.


5. Marlon Wayans (2016-10-21 21:58.59)  
A legviccesebb film, amit az elmúlt években láttam! Ennyit nem is tudom, mikor nevettem egy filmen, mert hogy az utóbbi időben nem, az biztos.

Nagyon tetszett a végén az a jelenet, mikor Kate Beckinsale csávója sorolja a kívánságait, hogy miket kell Peggnek megvalósítani, akinek a kívánságai között ott volt, hogy Peggnek nagy fülei legyenek, illetve, hogy rózsaszín királynő ruhába legyen. :DD
De az a jelenet is nevetséges volt, mikor az elején az űrlények azt hitték, hogy egy nő lesz a hatalom birtokosa, ennek örültek is, de aztán megtörtént a lapozás, és Simon Pegg lett a kiválasztott, ami az űrlényeknek nem tetszett, el is húzták a szájukat. :D

Simon Peggben nem csalódtam, ő hozta a szokásos vicces szerepét.

Érdemes megnézni ezt a vígjátékot mindenképp.


4. Dark Bakter (2016-10-12 08:17.22) aaaaa
Én is azért voltam kíváncsi a filmre, mert láttam, hogy Terry Jones a rendező.... A Python filmek nagyon bejöttek, mondjuk az Erik, a viking is szórakoztató mozi lett... Az tényleg plusz pont, hogy a még élő Pythonos urak szerepelnek, igaz csak szinkronhangként a moziban... A szereplők is szimpatikusak, Simon Pegg-et bírom, Kate Beckinsale a legszebb színésznők egyike, és a szerepét is jól hozza... A kutya szinkronhangja Robin Williams, aki frenetikus alakítást nyújt mint mindig... Hatalmas tehetséget veszett vele el a világ...
Szóval mit tennél, ha bármit megtehetnél... Az alap valóban hajaz a Minden6óra, annyi, hogy itt nem az Úrtól, hanem a Föld elpusztítására törekvő űrlényektől kapja az erejét a főhős, tudtán kívül.... Bájos poénok vannak benne és remek helyzetkomikumok is akadnak... Szórakoztató kis szösszenet, ugyanakkor összességében mégis csak olyan átlagos filmecske az egész... Romantikus végjáték sci-fi beütéssel, de valahogy akkor sem áll össze egy remek kerek egésszé.... A Python társulat és Robin Williams miatt megérdemli a 4. csillagot... Szerethető film...


3. Semprini (2016-09-20 15:37.13) aaaaa
Nagyon kíváncsi voltam, mit hozott össze Terry Jones, a Monty Python egykori oszlopos tagja, a Brian élete, a Gyalog galopp és Az élet értelme rendezője, ráadásul a filmben a többi, még élő Python-tag is hallható az idegenek eredeti hangjaként. Azért én elsőre szinkronnal néztem a filmet, de így is elmondhatom, hogy rég szórakoztam ilyen jól! Nem kellett csalódnom, a film briliáns (monty pythoni) humorral átszőtt, sci-fi elemekkel is megtűzdelt romantikus vígjáték lett, ehhez hasonló műfaji keveréket pedig eddig én még nem láttam.
Üresjárat alig van, a film szinte végig pörög, felőlem lehetett volna nyugodtan hosszabb is akár 20 perccel, én néztem volna még szívesen, milyen kívánságai válnak még valóra a főszereplőnek. Kicsit emlékeztetett Jim Carrey A minden6ó c. filmjére, de csak nyomokban.
Simon Pegg remek választás volt a főszerepre, Kate Beckinsale sem volt rossz, de a film igazi sztárja számomra a kutya volt (az eredetiben Robin Williams, a magyar szinkronban Mikó István hangján szólal meg).
Szóval én bátran merem ajánlani akik szeretik a groteszk humort és a romantikus vígjátékot, mert itt mindkettőt megkapjuk egyben. Igazából egy erős négyest adnék rá, de látva, mennyire alulértékelt, megadom az 5 csillagot. Mindenképp többször nézős kategória számomra.
9/10



2. Csak annyit hogy... (2016-09-18 20:22.25) aaaaa
Klassz du mozi, semmi több.


1. Kék kereszt (2016-09-15 14:38.46) aaaaa
Ha bármit megtehetnék,sokkal jobb hely lenne ez a világ..
A nagyszerű Robin Williams utolsó befejezett filmje..Nagyon hiányzik..Itt csak szinkronhangként működött közre.Ő volt Dennis a kutya.Csak miatta érdemes eredeti nyelven 1 x meglesni."Jelen" van a komplett Monty Python társulat is.Ezzel el is mondtam az összes pozitívumot..Terry Jones majd 20 év kihagyás után visszaült a rendezői székbe és megcsinálta ezt a filmet.Mind mindig,most is ő írta a forgatókönyvet.Ismerve a korábbi mestermunkáit,most eléggé tré munkát végzett..Ezért kár volt visszatérnie rendezőként.Imádom az egész társulatot és a közös filmjeiket is,de ez eléggé kevés volt.A sztori gyermekded.Sokkal többet is kihozhatott volna belőle ha normális,életképes forgatókönyvet ír,mivel ő is bármit megtehetett volna.Tényleg bármit,de ezúttal beérte a kevesebbel is.Ezt ő rontotta el.Nem ártott volna több jó poén se,amik valóban viccesek is.Volt pár értékelhető ami tetszett,pl amikor az öregnek azt mondta csesződj meg..és az úgy is tett..vagy a buszos rész.A sétáló kutyaszart nem igazán lehet ide venni..Szóval elég zsenge volt a humor.
Simon Pegg mint minden filmjében,most is Simon Pegg volt aki Simon Peggként próbált szórakoztatni minket,több kevesebb sikerrel.Kate Beckinsale szép és dögös nő.Nem öregszik.Róla el is mondtam mindent..Jobban járunk ha kézbe veszi..a fegyvereit és bőrruciban megy vérfarkasokat gyilkolni,mert az legalább jól áll neki.Minden más ami színészettel kapcsolatos..az meg nem.Kár,hogy a társulat többi tagja csak hangját adta.Sokat dobott volna a filmen ha ténylegesen is szerepelnek benne,nem csak animált űrlényként..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekValentini, 2022-08-04 13:2513 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk