Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Jóravaló feleség
- Filmbox Extra HD, 03:05
22 mérföld
- Mozi+, 03:05
Visszavágó
- Film+, 03:10
Szörnyszülöttek
- Film Mánia, 03:25
A vér földje
- HBO2, 04:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Nyugaton a helyzet változatlan (2022) - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Martínez aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Haverok fegyverben - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

19. Thoams (2021-10-09 08:22.35) aaaaa
Teljesen lekötött a film. kicsit iylen wall street farkasa feelingje volt. igenigen tudom a fegyvernepper koppintása meg minden. érdekes mert én azt elkezdtem anno nézni és valamiért nem kötött le vagy nem tudom de abbahagytam. lehet hogy nicolas cage szinészt nem igazán birom, egyedul az állarc-ban


18. Pocsarov (2017-10-01 17:46.47) aaaaa
Igazi történeten alapuló film, amely fiktív elemet is tartalmaz, hogy élvezhetőbbé váljon. A film rávilágít, hogy minden rendszerben van kiskapu, mely a könnyű vagyonosodás lehetőségét kínálja fel. Két fiatalemberen keresztül kísérhetjük az eseményeket egészen a végső szembesülésig, hogy "az életben nincs ingyen ebéd", előbb-utóbb mindenért fizetni kell. Az egyik viszonylag felelősségteljes Miles Teller (David Packouz) sodródik a nagy pénz reményében, míg a másik egy link alak, Jonah Hill (Efraim Diveroli)-ként, aki képtelen előre gondolkozni, ill. látni a következményeket. Tanulság: Mindig nézd meg, hogy ki a társad!
Mindkét fiatal színész remekelt és jó alakítást láttam még Ana de Armas és Bradley Cooper-től.
Ajánlható mindazoknak, akik szeretnének belelátni egy nagyon furcsa világba. ****-ra értékelem.



17. Vmiso (2017-02-16 12:39.01)  
A téma miatt nekem is a fegyvernepper jutott eszembe, bár a Cage féle film azért jobban bejött, de ez sem szégyenkezhet.

Egy percig sem unatkoztam a 110 perc alatt, a főszereplő páros elég jól hozza a karaktereket. Vannak cool dumák, családi dráma, maffiózás, szóval mindenképp érdemes megnézni.

Langelus egy Wall street farkasa - Fegyvernepper mixként írta le a filmet, ami abszolút helytálló, akinek azok a filmek bejöttek, kizárt hogy ebben csalódjon.


16. Tjunior (2016-12-22 09:00.01) aaaaa - (válasz Dobsony 15. hozzászólására)
Inkább kultúra, de én ebben nem hiszek. Vagy akkor az összes magyar négybajuszú búskomor ember lenne, aki azt lesi mikor döfheti hátba a másik magyart? A sztereotípiák nem nagyon működnek.


15. Dobsony (2016-12-21 21:52.41) aaaaa - (válasz Tjunior 14. hozzászólására)
Bocsànat, ha fàjt vagy fajt! Oké nem faj, hanem fajta, rassz, tìpus. Senkit nem akartam ezzel bàntani, csak ritkàn szoktàk vàllalni filmekben ennyire a pénzhez való vonzódàsukat, úgy hogy kiemelik zsidósàgukat és még le is húzkodjàk egymàst.


14. Tjunior (2016-12-21 14:40.26) aaaaa - (válasz Dobsony 13. hozzászólására)
a zsidó mióta faj?


13. Dobsony (2016-12-21 13:21.55) aaaaa - (válasz Városi vadász 12. hozzászólására)
Totàlisan egyet kell értsek veled, igazi középszerű, felejtős alkotàs lett, kicsit Wall street farkasos filinggel, kicsit Fegyvernepperesen, és a Jump Street is eszembe jutott, főleg amikor a teraszmonkey-kat elzavarta géppisztollyal. Sokszor komolynak éreztem a mozit, sokszor komolytalannak. Bradley Coopernek jól àllt ez a fehérgalléros bünözős, mindenbe benne vagyok ami a pénzről szól mellékszerep. Külön jutalompont jàr a zsidó vonalért, a faj pénzimàdatànak bemutatàsàért és hogy meg merték lépni azt, hogy egy bipsi húz le egy màsikat anyagilag.
Abszolút egyszernézős kategória.


12. Városi vadász (2016-12-13 22:22.43) aaaaa
Aki látta a fegyverneppert az keserű szájízzel nézi végig ezt a filmet. Nekem pl marhára keserű volt. Nem mondom, hogy szer, de olyan középszerű. Egyszernézős.


11. Jocinho89 (2016-12-04 20:44.49) aaaaa
Jó alapstory, érdekes karakterek, remek színészek...de vártam a tetőpontot, ami számomra nem jött el. "Valami" hiányzik, kár érte.


10. Egyszerűsrác80 (2016-12-02 17:27.47) aaaaa - (válasz Delpiero 9. hozzászólására)
Egyetértek.
Fenntartásokkal ültem neki,de bejött.Teller és Hill remekül játszott,főleg az utóbbi,Coopert is bírtam,a látvány klassz volt.A zene is,a témája is érdekes volt.Ja,és pörgős volt,remek dumákat nyomtak benne.


9. Delpiero (2016-12-01 19:51.18) aaaaa
Fegyvernepperbe oltott Wall Street farkasa

Fura, hogy mekkora érdektelenséggel "jött és ment" a film a bemutatóját követően, pedig sokkal több figyelmet érdemelne.
Nem nem reformálja meg a műfaját(sőt, a fentebb említett filmek mellett még jó pártól lopkod), nem is kötelező alkotás, de stílusos, és amit vállal azt hozza maximálisan.
Nagyon jól felépített cselekmény(az 'igaz történet' feliratot azért kezeljük a helyén értelemszerűen), ügyes rendezés és kiváló fiatal színészek. Miles Teller és Jonah Hill is abszolút telitalálat és ahogy mondani szokás: működik közöttük a kémia, Ana de Armas meg...fűűű apád, de fullos csaj!
A téma boncolgatása érdekes és sok vita indító témára adhat okot.

Többet érdemelt volna ez a film, ezért egy kicsit sajnálom is. Én mindenesetre erősen ajánlom. ;)


8. Roberto (2016-11-26 02:52.00) aaaaa
Nicolas Cage Fegyvernepperét nehéz utolérni, a próbálkozást viszont értákelem. jonah Hill tud játszani sima normál szerepet is, mint kiderült. jól játszottak amúgy a srácok, a rendezéssel sem volt különösebb probléma. kellemeset csalódtam végül a filmben. Bradley Cooper még mindig badass.


7. Tjunior (2016-11-25 21:21.55) aaaaa
A fegyvernepper kisöccse. Semmi különös probléma sincs vele, egy paraszthajszál választja el nálam az öt csillagtól. Pörgős, humoros, stílusos, jók a szereplők, Jonah Hill egy tenyérbemászó gennygombóc, Miles Tellernek meg lehet szurkolni. Kell ennél több? Kellemes csalódás.


6. Colby86 (2016-09-15 11:13.06) aaaaa - (válasz Chris92 1. hozzászólására)
Szinte ugyanazt leírtad amiket én is gondolok erről a filmről. Annyival egészíteném ki, hogy a film vizuálisan is szép, valamint a soundtrack is igen ütős. Továbbá kiemelném Bradley Coopert is, aki számomra nem túl szimpi, de ismét szembesültem vele, hogy bizony jó színész. Azért remélem, hogy Jonah Hillnek sikerül majd idővel kilépnie ebből a felnőtt Cartman szerepből, bár igen jól áll neki, azért a Moneyball-ban már bizonyította, hogy drámai színésznek sem rossz....sőt. Miles Teller továbbra is nagy kérdőjel számomra, már valahogy az egyébként kiváló Whiplashnél is őt tartottam a leggyengébb láncszemnek.
Összességében jó film, a jelenlegi gyenge felhozatalból kimagaslik, felüdülés, de a hasonló felemelkedés-bukás történetekhez nem ér fel (Nagymenők, A sebhelyesarcú, Wall street farkasa, Tőzsdecápák...stb.)


5. Langelus (2016-09-10 19:26.16) aaaaa
[link]

Idáig a kedvenc filmem idén, főleg a vérszegény nyár után megnézve. Kicsit erősebb drámai oldallal simán megadtam volna rá 5*.


4. Langelus (2016-09-05 14:43.04) aaaaa
Jonah Hill-nek jól állnak ezek a morálisan kétértelmű, nem ripacsosan bohócszerű figurák.


3. Rtc201 (2016-09-01 19:34.57) aaaaa
Egész jó film és másabb talán mint a többi Todd Phillips film, de a Cool túra, a Másnaposok és a Balek-suli még mindig jobb. De ebben a filmben két nagyon király színész van, főleg Miles Teller



2. Kék kereszt (2016-08-31 13:29.24) aaaaa
A Fegyvernepperkék a legjobb bizonyíték arra,hogy Todd Phillips ha akar,tud komolyabb filmet is készíteni,ami túlmutat az egész eddigi filmográfiáján.Igaz történet adta az alapot,de ahogy ez lenni szokott,kicsit kiszínezték itt ott,hogy fogyaszthatóbb legyen.Vannak benne jó poénok,káromkodások,de attól még nem vígjáték.A fegyverbiznisz nem menne jól a háborúk nélkül..A háborúkat meg nagy meglepetésre fegyverekkel vívják..Soha véget nem érő ördögi kör ez,amivel a nagy kutyák mindig jól járnak,és jól is fognak.Nem számít nekik hány ártatlan ember hal meg a világban..Sok más háború mellett az iraki háború is erről szólt meg az olajról..Vagy itt van a sötét jelen..az iszlám állam 2 éve tartó tombolása..A fegyverbiznisz témában eddig nem sok film készült.A Fegyverneppert nem tudja megugrani,de korrektül helytáll.Phillisp jól bemutatja nekünk,hogy két lúzer a nyitva hagyott kiskapun hogyan rongyol be a nagyfiúk játszóterére,hogy aztán a csúszda tetejéről hamar lent találják magukat..Úgy látszik Al Pachino hiába menő,a Sebhelyesarcú nem jó példakép..Jonah Hill nem csak jó komikus,de tehetséges színész is amit már többször bizonyított.Az a 2 Oscar jelölés sem véletlen.Ha így folytatja,és komolyabban ráfekszik a drámákra,talán 1 x még egy Oscar díj is összejöhet neki.Bízok benne.Most is jól játszott.Egy igazi beteg lelkű,megjátszós,szánni való rohadék volt.Csak így tovább.


1. Chris92 (2016-08-25 22:59.00) aaaaa
A Wall Street farkasának felemelkedés és bukás-szerű története ötvöződik a Pain and Gain videoklipes vizualitásával és szégyentelen taplóhumorával Todd Philips mozijában. A felsorolt két példa közül nem ér fel Bay filmjének intenzitásához és abszurditásához, és Scorsese tökéletes stílusérzéke sincs jelen, ettől függetlenül igazi bűnös kikapcsolódás, nem éppen szent életű figurák kétes üzleteiről, amik egy idő után túlnőnek a fejükön. A film pazar tempóban indít, a párbeszédekben csak úgy repkednek az ízes beszólások, aztán a végére szép lassan kifullad és csak épphogy átlöki magát a célvonalon. Miles Teller se rossz, de a prímet messze Jonah Hill viszi, aki egyszerre taszító és karizmatikus vadbarom. Érdemes szinkronnal is megkukkantani, most kivételesen nem barmolták el.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekThoams, 2021-10-09 08:2219 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk