Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az élet ízei
- Film Café, 07:10
A bűnös
- Paramount Network, 07:10
Csak egy telefon
- Magyar Mozi TV, 07:55
Szerelem a villában
- Max4, 08:10
Végzetes lakáshotel
- Film4, 08:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Fogadóóra
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Pókok aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Fórum - Skiptrace: A zűrös páros - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Norbitzki (2018-08-29 23:46.47) aaaaa
Renny Harlin nem rossz rendező, meglepett, hogy Jackie legújabb filmjében ő dirigál, mely ennek ellenére a legnagyobb jóindulattal is közepes. Johnny Knoxville annyira irritáló, hogy arra nehéz szavakat találni, és borzalmasan idegesítő, hogy minden egyes bunyó alatt valami hülye zene szólt, ami abszolút nem illett oda. Ha ezt leszámítom, akkor kellemes road-movie feelinges akcióvígjáték, amiben ha kötelek segítségével is, de Jackie megint bemutat egy-két kalapemelést érdemlő jelenetet. itt jegyezném meg, hogy ennyi idősen pl Seagal még a sétáláshoz is dublőrt használ, így tényleg főhajtás Jackie szorgalma előtt. A végefőcím alatt feltűnik kedvencünk védjegye, nevezetesen a vicces és elrontott jelenetek bemutatása, mely szintén a régi klasszikusait juttatták eszembe. Nem rossz kis film ez, csak ezt a műmájer Knoxvillet hagyták volna ki belőle, meg az idétlen zenéket.


10. Dobsony (2016-12-30 19:39.40) aaaaa
Most kéne abbahagyni, elfutni, elszaladni. Mármint Jackie Chan-nek a filmezést. Sajnos akármennyire is jól tartja magát, edzésben van, már valahogy nem áll jól neki ami eddig az élete volt. Szomorú ezt leírni, de rossz nézni azokat a mozdulatokat, játékos bunyókat amik a stílusjegyei a nagy Jackie-nek. Lelassult, megöregedett és nincs olyan operatőr vagy filmvágó aki ez ellen tudna tenni. 62 évesen örülni fogok, ha csak kilötyögtetem a sört és nem felejtem el meginni! :)
Ez és Knoxville Delpiero által is említett ripacskodása miatt csak 2 csillag nálam, mondjuk ha Chan "Csúcsformában" forgatja le 15-20 évvel ezelőtt, akkor sem lett volna közepesnél jobb.
Nekem ez a Szamuráj által is megjegyzett Éjszakai rohanás filing nem tetszett, alig vártam, hogy visszaérjenek valahogy Hong-Kongba. Hogy ki volt a Matador, megbocsájtható de érthetetlen hülyeség. De Jackie Chan filmjeit sosem a miértekért néztük!



9. Delpiero (2016-12-17 15:11.53) aaaaa
Adele slágerének a levezénylésénél (ha ott volt annak a jelenetnek a felvételénél egyáltalán) vajon mi járhatott Renny Harlin fejében?! - csak erre tudtam gondolni mikor szinte én éreztem magam kínosan annál a résznél.

Bevallom nagyon sajnálom a rendezőt, hogy Die Hard 2, vagy éppen az Utánunk a tűzözön féle zseniális akciófilmek után már csak "ilyen" munkákat bíznak rá.

Knoxville leharcolt búrája és ripacskodása borzalmas, Chan (bár még mindig jó kondiban van) pedig lassul, ami az ő eszköztárában bizony komoly érvágás.
Ettől függetlenül egyszer el lehet ezen bambulni, van benne pár jó verekedés/ugrabugrálás és 1-2 kósza poén sem olyan kínos, mint a legtöbb.

Ezek után kíváncsi vagyok mit és MIKOR forgathat újra (normális)filmet az egykoron az akciófilmek új királyának kikiáltott Harlin.


8. Bobo 888 (2016-12-10 22:20.57) aaaaa
Még jó hogy magadra hallgatsz.


7. MagamraHallgatok (2016-12-10 21:27.15) aaaaa
Az itteni lehúzások és fikázások után kellemes csalódás volt a film. Élveztem.


6. Az utolso szamuráj (2016-11-30 10:19.41) aaaaa
Jackie Chan több évtizednyi tényleg hihetetlen munkájáért,tetteiért és szerény véleményem szerint amit jótékonyság terén is tesz:illő is az a díj,amit meg fog kapni.Óvatosba ideírnám,többre tartom bármelyik harcművésznél-ideértve Bruce Lee-t is-mert akrobatikus képességeivel még Lee se vetekedhetett.Nézd meg azt a jelenetet régi filmjében,amikor leesik az óratoronyból...vagy ahogy gyakorlatilag bármiből fegyvert csinált ami keze ügyébe került,és ötletesen felhasználta.Nem azt írtam,a berzenkedők miatt,jobb nála,náluk!!!Csak vannak olyan képességei,amik utolérhetetlenek.
De,mint mindenki,öregszik.
És ez a filmen látszik is:futása,hát...továbbá nem mutatnak egy bunyót végig,mint régen,több a vágás.Sőt,nagyon sok a vágás,és ha odafigyelsz,láthatod,néhány távolabbról fényképezett veszélyes kunsztnál...kaszkadőr melózik már helyette.
Az érem másik oldala,mi ennyi idős korunkba jó ha kijutunk időbe a rötyire....
Mindenesetre Ázsia nemzeti kincse újra akció-vígjátékban,amit a valaha egész jó névnek számító Renny Harlin rendezett:a végeredmény egy nézhető mozi,némi nevetéssel és a végére valahogy unalomba fulladással.Mellé rakták Johnny Knoxville-t,aki mintha részegebb korszakát élné felpuffadt búrája szerint,kicsit valóban Éjszakai rohanás utánérzete van a dolognak(konkrétan egy párbeszédet meg is kapunk belőle a vízes jelenetnél)és Jackie meg a mongolok dalra is fakadnak,nem is rosszul.
Nem ér fel,hogy érne fel régi filmjeihez:de....ő Jackie Chan,kérem.Én meg este elnézegettem,tudom,érzem,bele lehet(ne) kötni,de ő akkor is harcművészeti legenda,aki mikor abbahagyja végleg,kicsit üresebb lesz bolygónk.


5. Csak annyit hogy... (2016-11-28 19:07.18) aaaaa
Sosem csalódok benne, ez a film is szuper volt


4. Kék kereszt (2016-10-23 20:35.11) aaaaa
Jackie Chan mindig is nagy kedvencem volt és mindig az is lesz.Nemsokára tiszteletbeli Oscar díjat fog kapni a több évtizedes kemény munkájáért,amit nagyon megérdemel.Hatalmas gratula neki!Egyszerűen imádom őt.Viszont vele sem vagyok elfogult.Ez az új koprodukciós ökörködése úgy szar ahogy van.Már az előzetes sem jött be,de kíváncsi voltam mit hozott össze..Ezzel a filmjével évtizedet tévesztett.A 2000-es évekbeli bárgyú humorú amcsi filmjei közé szépen beilleszkedett volna az egyszerűségével mint amilyen a Szmokinger és társai voltak.Ezeket úgy ahogy meg lehetett 1 x nézni,bár már akkor sem kedveltem őket.Egy ilyen film 2016-ban már tejesen életképtelen.Persze nem lett bukta,mert a nép szerencsére még mindig kíváncsi rá és ez maradjon is így.Viszont nekem ez nagyon kevés volt tőle..Ezeken a túl erőltetett,kínos,gagyi poénokon már nem tudok nevetni.Sok minden volt itt amit már láttunk tőle korábban..Egyedül a mongolos rész jött be,de az se tartott sokáig.Johnny Knoxwillet a Jackassban bírtam.Az egyik legőrültebb arc,jókat nevettem a hülyeségein,viszont a filmjei nem nagyon jönnek be.Azokban nem igazán tudott megnevettetni.Ez a helyzet most is.Löki a hülyeséget,de nem ér célba.Működik köztük a kémia és nem lenne rossz páros az övék egy normális filmben.A sztori 1000 x látott sablonokból építkezik.Picikét finomított Éjszakai rohanás utánérzet..ami még akár jó is lehetett volna ha nem ilyen semmilyen az egész..Kiaknázatlan,minimalista road movie.Már a legelején lehet tudni mi hogyan fog történni..Az akciók nem rosszak,de semmi különleges és emlékezetes nincs bennük.Persze már Chan is benne van a korban,és mint tudjuk,öreg ember nem gyorsvonat he he de most eléggé látszott is ez rajta.Azért mindig jó őt akciózni látni.Volt néhány jelenet amiben cgi is látható..Egy Jackie Chan filmben ez mindig szomorú,kiábrándító és felháborító..Nálam az Istenek fegyverzete 3.vagyis a "Műkincs hajsza"..verte ki a biztosítékot ilyen téren..Itt se örültem neki..Gondoltam,hogy ezt nem ő rendezte.A tettes Renny Harlin,aki nagy névnek számított a 90-es években.Több emlékezetes film fűződik a nevéhez aztán jött a Felpörgetve..és teljes lejtmenetbe kapcsolt,ami a mai napig tart..Esélyes,hogy már soha nem lesz a régi..


3. Bobo 888 (2016-09-12 17:04.10) aaaaa
Chan ugyanazt nyomja,amit mindig. Zsaru,legyőzhetetlen, néha egy nevesebb amerikai actor hozzá csapódik: ez esetben a Jackass oszlopos tagja,Johnny Knoxville,aki ha már itt haknizik Jackievel,hát bemutat néhány hajmeresztő kaszkadőr jelenetet,mert ez az igazi szakmája,színészkedésénél ez ki is üt. Amùgy kínai társánál ugyanez a helyzet,csak mivel futószalagin gyártja akció mozijait,nála már megszoktuk. Érdekes amùgy,Jackie Chan ugyanazt műveli,mint mondjuk Seagal.A különbség csupán annyi,ő ezt nívosabban teszi....



2. Huszi11 (2016-09-09 15:38.35)  
Meglepő számomra, hisz valahol azt olvastam abbahagyja a filmezést! Felkeltette az érdeklődésem, pláne ezzel a "hülyével"!


1. Zidane15 (2016-03-02 09:33.02) aaaaa
Előzetes alapján simán várós :D



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNorbitzki, 2018-08-29 23:4611 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk