Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 12:00
Nők földje
- Cinemax2, 12:15
A Spiderwick krónikák
- Viasat Film, 12:15
A beavatott
- Film+, 12:40
Sárkányszív
- Film Café, 12:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az admirális aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - Az Almanach projekt - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Kokesininja (2019-07-10 23:36.37) aaaaa
Hát ez egy igazán unalmas, átlagos, semmitmondó időutazásos faszság volt !!!!Roppant szánalmas, ahogy ez a hülyegyerek összevissza utazik az időben, aztán mindent elkúr .
Ez az idegesítő ugrálós házikamerás felvétel már csak hab a tortán, semmi jelentősége nincs amúgy .
De legalább mindent felvett !


8. Norbitzki (2018-09-09 00:19.57) aaaaa
Nézhetetlennek nem mondanám, de azért egy jó időutazós filmet nem ilyennek képzelek el. Adott pár amerikai fiatal, akiknek nincsenek barátaik és ezért unalmukban eljutnak odáig, hogy a pincében egy trükkös földbe rejtett aknában megtalálnak egy időgépet, amit közönséges aksikkal nem tudnak beüzemelni, ezért a főiskoláról lopnak egy pár palack hidrogént. Ezzel kezdetét veszi az utazások -és velük együtt a hibák- sorozata, melyben hol egy órát, hol egy hetet utaznak az időben, de míg a Vissza a jövőbe filmekben, ilyenkor a többi szereplő mindig ugyanazt csinálja, itt nem, például mikor a kémia órai feleléshez térnek vissza többször is, hogy lehet az, hogy csak az utolsó visszatéréskor pillantják meg magukat a folyósón... "jéé, süsd meg, ott vagyunk", és mikor azt hinnéd, hogy itt akkor nagy izgalmak lesznek, mert biztos megpillantják egymást...minth ami sem történt volna... hát kérdem én, a nem időutazós énjeik nem éppen arra a kémia órára tartottak? Aztán a koncertes útról ne is beszéljünk... szóval komolynak aligha vehető ezen a téren, más téren meg ... na jó, szóval ez is csak egy amerikai tinédzsermozi, ami ha nem lenne sem ugranék fejest a kútba.



7. Ancksunamun85 (2017-02-01 12:34.42) aaaaa
Már egy ideje a gépen volt,és végső unalmamban megnéztem,és az a fura hogy tetszett! Lekötött elejétől a végéig!


6. Roberto (2016-10-08 03:06.55) aaaaa
Megint egy kézi kamerás vacak. Kínszenvedés volt nézni a sok idegbeteg rángatózást, viszont maga a film összességében nem volt rossz. Bár voltak benne logikai bukfencek, de a végére tetszetősen összekapták magukat, hogy ne egy szar filmként tekintsek rá. Bár egy szomorú befejezésnek jobban örültem volna, egy olyan befejezésnek, ami következménnyel jár. Pl megsemmísiti önmagát, vagy valami szart, ne ezt a csőpőgős-nyálas lightos verziót... kb Nickelodeon szint :)) pedig MTV :D

Dzsuppi:
A kémia óra - felelés részre: a főhős húga ment elmondani az akkori idősikban lévő srácnak, hogy elmarad a kémia. Hülye gyerek alapból, be is vette, először még valodi Énje is azt mondta saját magáról, hogy jó egy hülye alak, hogy simán bevette az óra elmaradást. A többiek, vagyis a csapat pedig már órán, a helyükön voltak. Csak a hülye gyerek ment be utolsónak a terembe...

A másik, amit te is írtál: a világvége táblánál, hogyan rázta le saját magát a srác?

Van egy pár bukfenc benne, de láthattad a film elején az MTV films logót, már tudtam előre, hogy valami hasonló stílusban fognak dirigálni a film alatt, mint a Szuperbulis produkciónál.

Michael Bay (producer) neve sokként ért a végén :) Ezt a filmet nélküle is összehozhatták volna. Annyira látványos nem volt, autók sem rüpködtek ezerrel.

A befejezés miatt csak közepes. Ha mondjuk nem a bulikra koncentráltak volna, hanem katasztrófális események megelőzésére. Akkor ... szerintem.... ez .... egy ....jó film..... lett volna.... Egy magaviztos 4 csillaggal a végén.

DE így csak egy bizonytalan - erosségu 3-as...


5. Gnor (2016-05-14 10:14.00) aaaaa
Kézikamera... Ez itt kevésbé tűnik fel. Ezt a pontot szépen megugrották.

A történet nem túl hiteles, de nem is lehet az ha időutazásról van szó. Amit apuci a DARPA-nak fejlesztett és el is tudott rejteni, úgy hogy a kutya nem kereste azt a hobbitudós kisfia simán beüzemeli. stb. A tinicsajok a tinicsöcsök és a minimális meztelenkedés valamit dob a látványon de ibkább csak alibi jelleggel van jelen, az amerikai prűddé lett felfogást kiszolgálandó. Szóval meztelen nőkkel se lehet eladni a filmet. A történet túlcsavart és érthetetlen is ami nem lenne baj, de helyenként olyan logikai bukfencek is vannak benne amit az ember inkább nem is akkar kibogozni. Az is rejtély h miért nem pakolják sosem el a szerszámokat, és hogy a falbaolvadó cuccoktól miért nem ijed meg senki elvégre az a felelőtlen játszadozásban akár egy emberi kar is lehet a későbbiekben.


4. Juggler01 (2015-12-30 20:54.37) aaaaa
Utálom a kézikamerás fimeket! Már nem hat újdonságnak, ideje lenne túllépni ezen az idegesítő megoldáson. Kapásból mínusz egy csillag.
A film eleje élvezhető, nekem tetszett a felvezetés. Viszont sorban jöttek a logikai bukfencek, amik nagyon zavaróak. Sajnos egy nem egy Pillangóhatás, Az időutazó felesége, vagy az Időhurok. Pedig ha kicsit figyelnek a forgatökönyvre, sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Néha nem tudom elhinni, hogy több százezer vagy több millió dolláros filmnek olyan a forgatókönyve, amit a tízéves unokaöcsém összedob fogalmazás házifeladatra. A készítőknek ez nem gáz, ők nem látják ezt a filmükben?


3. Dzsuppi (2015-12-29 23:09.34) aaaaa
Arról nem is beszélve, hogy a részeltekre a legkevésbé sem figyeltek oda a készítők. Hova tűnt pl a csapat összes korábbi "verziója", mikor a srác folyamatosan bukott a felelésnél? Hova lett a srác első verziója, mikor visszament kijavítania a töketlenkedését Lollapaloozára? Akad még egy pár ilyen.



2. Dzsuppi (2015-12-29 23:05.17) aaaaa
Borzasztóan idegesítő volt, hogy mennyire balfasz volt a gyerek. A végére alakult valamit a dolog, de egyébként bántóan hosszúra és persze sablonosra nyúlt a bevezetés és végig tudod, hogy mi fog történni a következő jelenetben. Egyébként a film Almanac néven is szerepel a katalóguson.


1. Sötétszív (2015-11-26 19:44.46) aaaaa
Ez is egy olyan film, amit kézi kamerával vettek fel. Nagyon rossz így nézni egy filmet, ráadásul lerágott csont. Az effektek jók, de ennél több pozitívum nincs a filmben. Így két csillagot kap.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKokesininja, 2019-07-10 23:369 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Az Almanach projekt adatlap
Eredeti cím: Project Almanac
Évszám: 2014
Rendezte: Dean Israelite
Szereplők: Jonny Weston, Sofia Black-D'Elia, Sam Lerner, Allen Evangelista, Virginia Gardner...

További információk

Szereplők fórumai
- Michael Bay - Vélemények
- Michael Bay - Michael Bay vs John Woo/Ki a Jobb Rendező?


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk