Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 06:00
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
A séf
- Moziverzum, 06:15
Szerelem első lájkra
- Film4, 06:40
Babylon A.D.
- Film Café, 06:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Vonalban vagy - Vélemények
Nyugaton a helyzet változatlan (2022) - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gyerekkori barátok aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Boldogság bármi áron - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Weeping Moon (2018-11-05 00:21.03)  
A Jóravaló feleség után ez volt a második legjobb fimje,legalábbis véleményem szerint.


11. Rockercsaj2003 (2018-04-21 17:35.33) aaaaa
Nyomasztó , szenvedős, szomorú..Sajna most áppen enm ehhez lett volna hangulatom.



10. Kék kereszt (2017-02-25 22:11.21) aaaaa
Amikor a szív megszakad..a lélek meghasad..

A gyász soha el nem múló kereszt..amit életünk végéig cipelünk..Emlékeztet a múltra..és azokra akik már soha többé..nem lehetnek velünk..
Vannak olyan időszakok amikor a fájdalom olyan elviselhetetlen..hogy minden egyes pillanatába belepusztulunk..újra és újra és újra..és ez az érzés örökkévaló..
Van úgy,hogy bármennyi idő is telik el,évek,évtizedek,vagy akár egy egész élet..nem enyhül semmi sem..És amíg élünk,legbelül minden egyes nap meghalunk..
Éberen és álmunkban is fáj minden egyes pillanat..Könnyes szemmel fekszünk le..és könnyes szemmel ébredünk fel..Minden egyes nap egy újabb harc..harc az idővel..harc az emlékekkel..harc a múlttal..harc a jelennel..harc a fájdalommal..harc önmagunkkal..
Valamikor..eljön az a pillanat,amikor már nem úgy fáj..Az odáig vezető út egy minden napos pokoljárás..de létező,járható út..ami csak a legerősebbek érhetnek el..és élhetnek meg..Az út végén nem a megváltás vár minket hanem az elfogadás..A továbblépés nem az emlékek és az érzések végleges elengedése..sem elfelejtése..hanem út az élethez..aminek örökké fontos,meghatározó része lesz minden elvesztett szerettünk..

Depresszív és melankolikus hangulatú film egy anya örök fájdalmáról..
A forgatókönyvnek vannak gyengeségei,de mindez elhanyagolható,amikor ilyen lenyűgöző alakítást látsz..Jennifer Anistont sokan egy tehetségtelen hülye picsának könyvelték el,aki csak gyengus komikaként ugyan azt a szerepet játsza ugyan úgy..Most mindenre rácáfolt és bebizonyította milyen tehetséges is valójában.A Jóbarátok óta imádom őt.I love you Rachel!Mindig tudtam,hogy sokkal több van benne egy átlagos tucat romkom színésznőtől és tessék..Olyan mély,őszinte,erős alakítást nyújtott,hogy a szavunk is eláll tőle..Elképesztő..Simán Oscart érdemelt volna,de még csak nem is jelölték..Nélküle is ő lett a legnagyobb nyertes.Csak így tovább.Remélem láthatom még őt tündökölni.


9. Laura_1982 (2016-02-16 18:09.39) aaaaa
Eddig nem voltam lenyűgözve Jennifer Aniston-tól. Jelzem,EDDIG! Nem kell ehhez túl sokat hozzáfűzni! Végre! Szép volt Jennifer! :) 5* !


8. Petiboy79 (2016-02-07 11:43.04) aaaaa - (válasz Diablo24 3. hozzászólására)
hali!" fickó akinek nekiment és hisztérikus lett tőle arról se tudunk meg semmi konkrétat," teljesen 1 értelmü hogy a ficko okozta a balesetet amiben meghalt a fia és ö megsérült!lelkiismeretfurdalása vezette bünbocsánatért a házhoz!üdv


7. Imre 007 (2015-09-24 17:06.23) aaaaa
Bírom Jennifer Aniston-t, de főleg kellemes, egyszer nézhetős vígjátékokban szerepelt eddig. Ez az alakítás viszont hatalmas volt! Tényleg le a kalappal! A film néhol kicsit belassul, úgyhogy csak J.A. alakítása miatt 4 csillag.


6. Ynitsed (2015-09-05 22:47.17)  
De bírom ezeket a magyar címeket...


5. Bajkoviki (2015-07-12 23:40.37) aaaaa
Anistonnak ez után a film után nem is szabadna vacak komédiákban játszania, hihetetlen alakítás volt, néha úgy éreztem, meg sem tudok mozdulni, szinte nekem is fájt mindenem...nagyon jó kis film!


4. HMáté33 (2015-06-15 13:53.14) aaaaa
Nem igazán értem mi üt egyesekbe, amikor akár több évtizedes (amúgy sikeres!) karrier után úgy döntenek, ők mégis színészek akarnak lenni, és szinte a semmiből előpakolnak egy kőkemény alakítást. Pontosan ezt csinálta most Jennifer Aniston, aki egyébként anno egy szerethető sorozatsztár volt, hogy aztán a romkom-szerepekkel már-már unalmassá váljon. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki főleg miatta nézte meg ezt a filmet, és nem is kellett csalódnom: félelmetes erővel van jelen a vásznon, iszonyat hiteles alakítást hoz, én nem győztem kapkodni a fejem, hogy mi a jó francot csinált ez a nő az elmúlt…legalább tizenöt évben, bár az itteni teljesítményéhez foghatót eddig még nem láthattunk tőle soha.
Egyébként maga a film sem rossz, bár a one man show jelleget annak ellenére sem tudja levetkőzni, hogy az Aniston-nak asszisztáló mellékszereplők is kifogástalanok, de egy ilyen feltámadásnál az ember ezt nem is bánja. Tény, az alkotók az indokoltnál kicsit bonyolultabbá, mélyebbé akarták tenni filmjüket, ami szerintem nem jött össze, és emiatt itt-ott öncélúan művészieskedőnek tűnhet a történet, de amit nem lehet elvenni tőle az az, hogy van HANGULATA. Kiírtam nagybetűvel, mert bennem ez hagyott a főszereplő alakítása mellett a legnagyobb nyomot. Ezt nehéz is lenne magyarázgatni, meg amúgy is vagy elkap valakit, vagy nem, de nekem nagyon feküdt ez az atmoszféra, ami t elkapott a film.
Szóval összességében én nagyon örülök ennek az alkotásnak, meg Aniston-nak is, sőt ha a rendező és társai nem akarnak foggal-körömmel elvont művészfilmes eszközökkel élni, akkor meg pláne egy felejthetetlen fogás lett volna a Cake. Úgy gondolom ezzel együtt is, hogy a pozitívumok kárpótolnak, úgyhogy jó étvágyat mindenkinek, aki nekiesik ennek a mozinak!


3. Diablo24 (2015-05-09 09:59.28) aaaaa
Hát ez nem egy mindennapi filmélmény volt azt kell mondjam.
Nekem az volt az egyetlen és nagy gondom vele, hogy a karakterek háttértörténetéről csak nagyon elvétve kapunk pár információt, mármint:

SPOILER

Pl. Aniston karaktere. Annyit tudni róla, hogy volt egy balesete, amibe meghalt a fia is, ezt ha jól emlékszem ilyen vízióképekben mutatja a film. De ennyi. Jó oké, hogy nem kell hatásvadásznak vagy szájbarágósnak lennie egy filmnek, de szerintem ennél kaphattunk volna jóval több információt.
Ja és a fickó akinek nekiment és hisztérikus lett tőle arról se tudunk meg semmi konkrétat, csak következtethetünk ki a franc lehetett

SPOILER VÉGE

Jennifer Aniston meglepően hiteles alakítást nyújtott. Azt se gondoltam volna, hogy van bármiféle mimikája, vagy arckifejezése, de ebben a filmben még ott is mindent lelehetett olvasni az arcáról ahol semmi szöveg nem volt, kitűnő alakítás volt (hozzáteszem simán beleférhetett volna az Oscar jelöltek közé, szerintem Marion Cotillard helyett inkább ő kellett volna, mert Aniston szerintem sokkal hitelesebben hozta a depressziós karaktert!)
A film egy erős 7-es!


parfumeshop.hu banner

2. Emem (2015-04-19 09:42.59) aaaaa
Tényleg elég slendrián ez az ismertető, ennél sokkal bonyolultabb... Ez a "halottlátás" elriaszthatja a leendő nézőket. Anistont ilyen jól alakítani még nem láttam. Adriana Barraza-ról nem is szólva, szégyen, hogy itt az adatlapon hátul kullog a neve...Kizárólag eredeti nyelven érdemes megnézni!


1. Morcica (2015-04-04 23:30.57) aaaaa
mióta férje otthagyta?
ki írja ezeket az összefoglalókat?



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWeeping Moon, 2018-11-05 00:2112 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk