Főoldal | TV műsor | Filmek | Színészek | Rendezők | Fórumok | Képek | Díjak |
Keress | |
Részletes keresés |
DVD / Blu-ray premierek |
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray) |
További DVD premierek |
További Blu-ray premierek |
Hamarosan a TV-ben |
D-Tox - Film Mánia, 04:20 |
Én és a hercegem 2. - A királyi esküvő - Filmbox Family, 05:00 |
Elcserélt esküvő - Mozi Klub, 05:15 |
A háború virágai - Filmbox Extra HD, 05:35 |
Partizánok - Magyar Mozi TV, 05:40 |
Teljes tévéműsor |
Szülinaposok |
Penélope Cruz (50) |
Ann-Margret (83) |
Paul Guilfoyle (75) |
Jessica Alba (43) |
Elisabeth Röhm (51) |
További szülinaposok |
Utoljára értékeltétek |
Challengers |
David Lynch |
2574. Zajecka (2007-08-16 18:08.13) |
szia bdt!
zöldborsos marhapástétom: szóval veszel marhahúst, lehetőleg soványat....szerintem az is tökéletes, sőt, ha főztök/v. főzöl marhahúslevest,és akkor ami husi marad az finomra ledarálod, szinte már masszává. azután keversz hozzá nagyon puha vajat.nem sojat, annyit csak, hogy kenhető legyen, és ha berakod a hűtőbe, akkor összeálljon, kicsit megszilárduljon.volt benne kicsi mustár, az biztos.volt még benne valami édeskés is, szerintem kicsi cherryt, vagy csepp édes bort tölthettek hozzá, ami dobott az ízén, mert illik a marhahúshoz.és jó sok bors, ami alatt azt értem, hogy annyi amennyi nem zavaró neked, ahogy te szereted, mehet bele bőven, akár fél teáskanálnyi is.és egész zöldbors szemek....a külsejét apróra darált fűszernövénnyel megkened, bevágod valami formába, be a hűtőbe, aztán aeddig nem lesz szilárd-kenhető ott is maradhat.pirítóssal.isteni. aztán még ami ízlett nagyon hajszálvékonyra vágott húslevesben megfőzött marhahús, esterházy szósszal a tetjén, amit még nekem is ki kell nyomoznom hogy miből van, de neten tutira fent van.nagyon finom, olyasmi mint a vadas.... a közepére rakod a husiknak...hmmmm... barátom vaddisznopástétomot evett, ami édesebb volt, gondolom több édes dolgot, lekvárt v. hasonlót rakhattak bele, mert az illik a vadhúshoz. aztán volt még egy pástétom, az is marhahús volt, csak kevés borssal, viszont több mustárral, v. balzsamecettel, hogy savanykás legyen, és a közepében nagyon durva étcsoki volt masszába kikeverve...nagyon érdekes volt, de nem volt rossz. majd kikísérletezem hogyan lehet megcsinálni ezeket....de szerintem ahogy mondtam meglehet... azért jók, mert egyszerű elkészteni, és jó hozzá borozni, utána pedig úgy variálod ahogyan akrod, azt teszel bele amit szeretnél.... ettünk még mást is, de azok nem voltak maradandók túlságosan, csak ezek a paték. |
2573. Bdt (2007-08-16 17:58.17) |
Kérem a római pástétom recepteket!!!:) |
2572. Ujika (2007-08-16 17:10.27) - (válasz Trees 2571. hozzászólására) |
Ó, nem, a kólából csak az eredeti!
És a fokhagymát, igen azt elfelejtettem!Pedig de jó is az pirítóskenyéren! |
2571. Trees (2007-08-16 13:05.31) - (válasz Ujika 2570. hozzászólására) |
ketchup,szalonna ,foghagyma,kenyer,cola light |
2570. Ujika (2007-08-16 13:04.08) |
Csupa klasszikus, hízlalós: körömpörkölt, házizsír lilahagymás friss kenyérrel,szárazbab-leves,hagymás krumpli,pogácsák.
Egyébként imádom a húst és a zöldségféléket is. A csokit, édességet nem szeretem (mázli,mi?) |
2569. Trees (2007-08-16 12:02.54) - (válasz Bdt 2568. hozzászólására) |
a flopirombol ugye? |
2568. Bdt (2007-08-16 12:00.05) - (válasz Trees 2567. hozzászólására) |
Érződik a fertőzöttség!:)A gumik megérkezek,már robotkezek adagolják és csomagolják. |
2567. Trees (2007-08-16 11:58.55) - (válasz Bdt 2566. hozzászólására) |
GUAR GUMI KULDOK:====) ACCCESS DENIE,AZ ATTVITELLEL VIRUST IS KULDOTT
BOCS MEG VAOK FERTOZVE |
2566. Bdt (2007-08-16 11:54.25) - (válasz Trees 2565. hozzászólására) |
Mi,mi? |
2565. Trees (2007-08-16 11:54.01) - (válasz Bdt 2564. hozzászólására) |
vajja kuldok================))az atvitel befejezodoot,mar ott kene lennie |
2564. Bdt (2007-08-16 11:51.29) - (válasz Trees 2563. hozzászólására) |
:)Gazdagodom,gazdagodom:) |
2563. Trees (2007-08-16 11:48.40) |
hello,hogy meg a guar gumi arusitas? |
2562. Bdt (2007-08-16 11:46.59) - (válasz Crazy 2561. hozzászólására) |
1.Dinszteled a hagymát
2.Leveszed a tűzről,raksz rá pirospaprikát,beleteszed a kockára vágott padlizsánt,össze kevered,sózod,sok bors 3.Nagyon-nagyon apró kockára vágod a tv.paprikát és egyfej paradicsomot,bele teszed,öntesz rá pici vizet 4.Reszelj bele nagyon sok f.hagymát,ha szereted a csípős paprikát,karikázz bele(én imádom) 5.Pici cukrot tegyél bele,hogy elvegye a pirospaprika ízét és a paradicsom savasságát.Ne legyen édes! 6.Készre főzöd 7.Friss sajtos kifli vagy pita illik hozzá.:) |
2561. Crazy (2007-08-16 10:54.48) - (válasz Crazy 2560. hozzászólására) |
Lécci ird le a padlizsánpörköltet hogy csinálod! |
2560. Crazy (2007-08-16 10:54.16) - (válasz Bdt 2559. hozzászólására) |
Megnéztem,tényleg helyes pasi bár az az igazság hogy én sokat nem tudok róla. |
2559. Bdt (2007-08-16 07:41.24) - (válasz Crazy 2558. hozzászólására) |
A te Drágád,én csak a társalkodónő vagyok,tudod!:)Az én Drágám ,a legszebb hapi,nézd meg raktam be róla képet.Csilisbabot tuti eszik,a gombap.-et meg ezek után enni fogja!:)
Egy finom tipp a gombap.-hez:Süss szalonnát zsírjára és azzal szórd meg a gombap.-ét!!! tegnap nálunk padlizsánpörkölt volt.:) |
2558. Crazy (2007-08-16 07:37.31) - (válasz Bdt 2557. hozzászólására) |
Csilisbab??Adtál egy tippet holnapra.Gondolod hogy a mi drágánk eszik ilyesmit? |
2557. Bdt (2007-08-16 07:30.12) - (válasz Crazy 2556. hozzászólására) |
Ma jössz a hímzőegyletbe?Hozz már légyszi egy keveset,viszek én is csilisbabot az ételhordóba.:) |
2556. Crazy (2007-08-16 07:23.05) |
Tejfölös gombapörkölt nokival.Hamar megvan és finom. |
2555. Trees (2007-08-10 23:18.39) |
hi kit halozott be a cian kalin,es a guar gumi? |
2554. Babs (2007-08-10 23:14.52) - (válasz Viki1080 2553. hozzászólására) |
Akkor egyszer olvasd végig, hogy miket takarnak, és nézz a neten utána! Érdemes! Egyes dolgok "csodákra" képesek!:S |
2553. Viki1080 (2007-08-10 23:13.26) - (válasz Babs 2552. hozzászólására) |
A rákot azért nem fognám ezekre sz E cuccokra |
2552. Babs (2007-08-10 23:11.16) - (válasz Viki1080 2551. hozzászólására) |
Akkor szerinted miért virágzik a rák? Vezető halálozási ok!!!! Ne fogjuk a cigire, az alkoholra és hasonlók! Mert az vagy, amit megeszel! Nos, nem mindenki tudja megfizetni a bioélelmiszert! Sajnos! Egészséges életmód hajrá, ha bírja a pénztárcád! |
2551. Viki1080 (2007-08-10 23:09.13) - (válasz Babs 2550. hozzászólására) |
Jaaaa,de ha belegondolsz,minden butított cuccot megeszel,az immunrendszered mér leszarja az ilyen szinezékeket és téársaikat,szal sok hűhóóó semmiért egy az egyben,a médiáról meg csak anniyt h előbb utóbb a média fog kirobbantani ergy háborút |
2550. Babs (2007-08-10 23:07.48) - (válasz Viki1080 2549. hozzászólására) |
Engem nem sértettél meg!:) De annyi rossz, mérgező anyaggal etetnek minket! Lásd: többszörösen feldolgozott, tartósított élelmiszerek!, hogy én már semmin se csodálkozok! A média meg sajnos nagyhatalom! Láttunk már, hogy egyes témákban milyen "remek" kampányt csinált!!!!! |
2549. Viki1080 (2007-08-10 23:04.26) - (válasz Babs 2548. hozzászólására) |
De mindenbe ezt tesznek már..de mondom a mérgezett még nincs is itt és nem lesz oyan nagy dózis h "fosni"kelljen tőle aszó legszorosabb értelmében..Ezt élelmiszervegyész mondta,mikor meghallotta azt a sok szar ahzugságot miat a tv nyomat...ha egy élelmiszervegyész röhög rajta,én diploma nélkül is röhögök ezerrek az emberi butaságon,éls naívságon...bocs ha valakit mrgsértettem |
2548. Babs (2007-08-10 23:01.52) |
A guargumival az a gáz, hogy tömegnövelőnek, sűrítésre használják! Mi meg csodálkozunk, hogy a joghurtól is hízunk!:S |
2547. Viki1080 (2007-08-10 22:58.50) - (válasz Trees 2546. hozzászólására) |
Jó,de mi ez a sok forever cuci? |
2546. Trees (2007-08-10 22:58.20) |
nemreg koltoztem bpre,romaniabol,tudod:
Romania======trees=======)budapest |
2545. Viki1080 (2007-08-10 22:56.11) - (válasz Trees 2544. hozzászólására) |
? |