Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ágyúgolyó futam 3 - Tövig nyomd a pedált!
- Ozone TV, 07:00
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Elit játszma
- AMC, 07:05
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A tavasz 17 pillanata aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Szörnyecskék - Szörnyecskék vagy Rémecskék?Melyik jobb?

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1. Pelikanbence (2012-01-25 16:07.10) aaaaa
Rémecskék sztori egy KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!
critters 1. rész
történet: A történet „egy távoli” galaxisban kezdődik: a rémecskék kiszabadulnak a szigorúan őrzött börtönből, és elindulnak a Földre, hogy csillapítsák éhségüket. A börtön igazgatója két vadászt fogad fel, hogy elkapja a szökevényeket. A szörnyvadászok üldözőbe is veszik őket. A Brown család egy kicsi farmon él. Egy hangulatos vacsora után hullócsillagot vesznek észre, amely éppen a házuk mögötti domboldalba csapódik. Apa és fia együtt indulnak el megnézni. A vacsora folytatódik, de most már nem csak a Brown család asztalán.

c. 2. rész történet: A Rémecskék visszatérnek. A Földön megmaradt tojások kikelnek, újabb és újabb bélpoklos kis szőrmókok szabadulnak a békés kisvárosra, Grovers Bandre. A problémákat a helyi tizenéves nagymenő, Wesley okozza, aki a megtalált rémtojásokat a város legellenszenvesebb figurájának a boltjába szállítja. Nana nagyinak is megtetszenek a különös tojások, és úgy dönt, hogy benevezi őket a város hagyományos húsvéti tojásgurító versenyére. Ez pedig, mint tudjuk, egy horrorfilmben nem igazán jó ötlet. Az ünnepi istentisztelet alatt a rémecskék kikelnek, és mintha csak tudnák, hogy ez a nap a böjt vége, lukulluszi lakomát csapnak a város lakosaiból. Közben megérkeznek az előző részből már ismert rémecskevadászok, hogy a kis dögöket megsemmisítsék. Megpróbálják a vérengzést megállítani, kezdetben kevés sikerrel, mert a rémecskék egyre éhesebbek…

c. 3. rész történet: A rémecskék, ezek a sáros teniszlabdára emlékeztető, csintalan kis űrlények továbbra sem adják fel azt a tervüket, hogy egyszerűen felfaljanak mindent, amivel a mi szép bolygónkon találkoznak. Féktelen étvágyukat és rosszindulatukat még az az ócska New York-i ház sem veszi el, amelyben átmenetileg meghúzták magukat. A lakóknak persze más terveik vannak, nem szeretnék, ha az emberiség és a jövevények első kapcsolatfelvételén ők lennének a díszebéd. A ház tetejére menekülnek - köztük a háziúr fiával, akit Leonardo Di Caprio alakít - és reménykednek benne, hogy vagy túljárnak a rémecskék eszén vagy azok jóllaknak, mielőtt a tetőre érnek.

c. 4. rész történet: A rémecske vadászok a jobbak: a rémecskéket kihalás fenyegeti, ezért az intergalaktikus bizottság úgy dönt, hogy az utolsó néhány tojásukat meg kell őrizni. Űrhajó érkezik értük a földre, és elindul, hogy biztonságba helyezze őket. Csakhogy a rémecskék még a tojásban is képesek bajt okozni. Az űrhajó fedélzetén kitör a pánik, a legénység tagjai egymás ellen fordulnak, egy atomerőmű felrobbanni készül, és ha még mindez nem volna elég, a tojások megrepednek: a rémecskék kikelnek, és jó szokásukhoz híven teljessé teszik a felfordulást.
Most ezeknek az az értelme,hogy milyen jó enni és főleg embert ölni?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!SÓTLAN AZ EGÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Szörnyecskék ellenben tele van kreatív ötletekkel és a manók is NAGYON vagányak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLifeisamovie, 2020-07-20 13:57120 hsz
KérdésekPelikanbence, 2014-02-22 13:474 hsz
Szörnyecskék vagy Rémecskék?Melyik jobb?Pelikanbence, 2012-01-25 16:071 hsz
Legjobb jelenetMorli Holect, 2010-04-04 23:122 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk