Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 12:00
Nők földje
- Cinemax2, 12:15
A Spiderwick krónikák
- Viasat Film, 12:15
A beavatott
- Film+, 12:40
Kelly hősei
- RTL Három, 13:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Bűnösnek születtek aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - A zátony (2010) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
84. Vmiso (2021-12-21 18:31.29)  
Nem rossz film, néhol kifejezettem izgalmas, és feszültséggel teli. Színészi játékról nem nagyon beszélhetünk, de nem is nagyon szükséges.
Nem szívesen indulnék el egy ilyen úszótúrának.


83. Zebrau (2018-09-05 21:07.52)  
Durva belegondolni, hogy ez a film valós események alapján készült. Le a kalappal a rendező, a forgatókönyvíró, az operatőr, a színészek, és a stáb többi tagja előtt. Végre igazi cápa volt a filmben, és nem valami CGI. :)



82. Satol (2015-08-25 21:09.02) aaaaa
Borzalmas. Szerencsétlen operatőr mindent megtett, de hiába, ez menthetetlen volt. Van itt, aki légifelvételeket hiányol, van aki nagy totálokat, jól követhető támadásokat. Ha ilyeneket tartalmazott volna, akkor még 0 csillagot se érdemelne. Az egyetlen pozitívuma, hogy kizárólag közvetlen vízfelszín feletti, ill. vízalatti felvételeket láthattunk, ettől érezhettük ott magunkat a helyszínen, a totálok, madártávlatok kiszakítottak volna a környezetből. Az, hogy az egyik pillanatban még ott van a szereplő, a másikban már nincs sehol, arra emlékeztet, amikor azt halljuk: "olyan gyorsan történt minden". Bizony ilyen helyzetben nem ritka, hogy az ember fel se fogja, mi történik körülötte. De mint írtam, hiába a jól megtervezett képi világ, ha a színészek teljesítménye fikarcnyit se jobb, mint egy bábué, a karaktereket megy úgy írják meg, hogy teljességgel hiányzik belőlük minden életösztön. Komolyen mondom, hogyha csak egyetlen fényképet készítenek a szereplőkről, és azt montírozzák mindenhova, semmiben nem lenne más a hatás, olyan szinten statikus volt az arckifejezésük az egész játékidő alatt. Azt meg egyáltalán nem érzékeltem, hogy miután útnak indulnak, felgyorsultak volna az események. Ellenkezőleg, hosszú-hosszú perceken, tíz perceken keresztül csak arra tudtam gondolni, hogy ekkora barmokat biztosan nem hord hátán a Föld, hogy 20 km-re vannak a legközelebbi szárazföldtől, az áramlás egyre távolabb sodorja őket (nem tudják pontosan merre, nem tudják pontosan mekkora sebességgel, miközben a rendelkezésre álló eszközökkel csak több 100 km-es hibával tudják a pozíciójukat meghatározni, az egyetlen biztos pont a hajó utolsó ismert pozíciója, ergó minél tovább vannak a vízben, annál nagyobb az esélye, hogy soha nem találják meg a szárazföldet), mégis ahelyett, hogy úsznának, folyamatosan egyhelyben ácsorognak. Jaj, mivan itt, jaj mi van ott... sehol nincs semmi, de olyan jó itt úszkálni az óceán közepén, várjunk még azzal az indulással (legalább addig, amikor már lesz valami, ami miatt lehet jajongani).
Én se hiszem, hogy a valós alapja több lenne annál, mint hogy az alkotók valahol találkoztak egy félmondatos hírrel arról, hogy cápa támadt meg hajótörötteket. Az persze alapból nem von le egy film értékéből, hogy fikciós (az már igen, ha valóságot feldolgozónak állítják be, de nem az), de itt azért nem hihető a valós alap, mert - ahogy azt már előttem leírták - a cápa teljesen irreálisan viselkedett, ami még nagyobb baj, hogy a szereplők is teljesen irreálisan viselkedtek, és még ezer más apró hülyeség, példának okáért hol voltak a mentőmellények? (Kötelező felszerelés az engedélyezett maximális létszámmal azonos darabszámban.) Vagy a motorcsónakot miért nem foltozták meg? Itt már nem kötelező felszerelésről beszélünk, de épeszű hajós ilyen alapvető dolgokat tart a szerszámosládában. Meg ha ott van egy szikla kb. 1 méterrel a felszín alatt, akkor a legközelebbi part nem 20 km-re van, hanem max. 4-5-re, stb.
A ragadozók támadásairól meg csak annyit, hogy ha az ember időben észreveszi a támadót (min. 1-2 mp-cel a támadás előtt), nem teljesen hülye és súlyos mozgáskoordinációs zavarai sincsenek, akkor az állatnak esélye sincs. Bár vízi ragadozóval nem kerültem még összetűzésbe, de szárazföldihez volt már párszor szerencsém. Ezek során megtapasztaltam, hogy általában a ragadozók szájának kipeckeléséhez egy felnőtt ember végtagjában lévő nagyobb csontok erősen túlméretezettek, azaz csak ha kereszben be tudja kapni valamelyik testrészem, akkor lett volna bármelyiknek esélye belémharapni, így csak arra kellett figyelnem, hogy mindig folyamatosan a szája előtt tartsam valamelyik végtagom, de szigorúan az orr-áll vonalával párhuzamosan, így nem fér hozzám és nem tud harapni (legfeljebb karmolni - nagyobb vadnál azért az is kellemetlen lehet, de nem életveszélyes), és várni, míg meg nem unja. Ez pedig rendszerint gyerekjátéknak bizonyult, igaz lehet, hogy csak az adrenalin miatt. Mondanám, hogy cápával is szívesen kipróbálnám, hogy működik-e a módszer, de nem biztos, hogy teljesen őszinte lennék. (Ezt nem azért írtam le, hogy mindenkit lehüllyézzek, aki pórul járt valami ragadozó támadása miatt, inkább azért, hátha jól jön még valakinek - aki olvassa - egy gyakorlatban többször tesztelt, jól működő védekezési módszer.)


81. Checker (2015-02-04 19:28.13) aaaaa
Mintha én is ott lettem volna közöttük.
Úgy izgultam végig az egész filmet.
Nagyon jó ez a film.


80. Emylio (2014-12-31 11:17.05) aaaaa
Jó ez a film. Szerintem kicsit alulértékelt. Persze semmi újat nem találunk benne, de végig fenntartja az érdeklődést. Kemény lehetett átélni.


79. Nyolcadik utas (2014-10-17 06:31.16) aaaaa
Azt hisszük, nincs már új a nap alatt. És tényleg. Alig. Ettől függetlenül az ausztrálok egy feszes, élvezetes filmet pakoltak elénk, mely tökéletes kikapcsolódás 80 percre. Hajnalban néztem, sötétben, tök egyedül, fülhallgatóval: Fasza!


78. Kibega (2014-07-27 13:18.09)  
A ring bal sarkában a Nagy Fehér Cápa.
Fő tápláléka: nagy zsírréteggel rendelkező tenger emlősök, hiszen rengeteg energiát igényel a folyamatos úszást követelő életvitele.
Emberi préda elfogyasztási esélye csekély. Beleharap és mit kap? Zsíros husi helyett csontok... Emiatt hogy viselkedik emberi prédánál? Két verzió lehetséges a film által felvázolt körülményeknél.
1. Beleharap az elsőbe. Nem ízlik neki, de nagyon éhes vagy nagyon beteg, emiatt nem hagyja ott, hanem beharapja az összes táplálékgyanús embert. A film az első támadást követő 10. percben emberi szereplő híján véget ér.
2. Beleharap az elsőbe. Nem ízlik neki és nincs az életmódjától eltérő prédára rászorulva. Otthagyja és esetleg egy másikat még bepróbál, de miután az sem igazi élelem a számára, így elúszik.
Ragadozó és nem filmsztár. Pusztán gázsi miatt nem marad tovább egy filmben, mint szükséges.


77. Roy Munson (2014-02-06 21:16.54) aaaaa - (válasz Lector 76. hozzászólására)
Így van.Az a szikla tényleg bazi nagy segítség, én is szobroznák ott egy fél órát.:) De az idő sürget,ilyen helyzetben.Ameddig erőben van az ember menni kell,utána meg lehet hogy már késő.Nem tudom,nehéz megítélni.A film elején,a hajón.Na hát ott többet tököltem volna:)hogy menjek e,pedig bírom az úszást.De elég rémisztők a körülmények,így hogy aszt sem tudni hogy merre,meddig van a cél.A fasz tudja:))!!A lényeg hogy élmény volt a film.


76. Lector (2014-02-06 20:35.36)   - (válasz Roy Munson 75. hozzászólására)
Igen,és ha beblokkol /pánik/és meg sem tud mozdulni
vagy kapálódzik .Akkor is a nagy fehér a döntnök.
Viszont azon a sziklán el lettek volna hármasban.
Ha apály volt.
Rettenetes élethelyzet.
Átélni?..Vajon kik és hogyan?:)
Mármint azt hiszem arról akarok nyögizni:-Átadták a hangulatát derekasan.
Filmcsillag ide?...Minek?


75. Roy Munson (2014-02-06 18:55.51) aaaaa - (válasz Doktor Fell 74. hozzászólására)
Hát de meddig? Max ameddig megpihennek(szusszannak egyet)Kaja,pia nincs,az idő dolgozik.A kimerültség is okozhatta volna a végüket,meg hát a cápa már rég kiszemelte őket.A csávó jól vezette a brigádot,tudta mit csinál.


74. Doktor Fell (2014-02-06 12:20.10) aaaaa
Én csak azt nem értem, mi a büdös picsának nem tudtak megmaradni a valagukon, amikor azon a kisebb sziklán megpihentek... akkor még hárman voltak. Oda a cápa tutira nem ment volna utánuk... nem fért volna hozzájuk és később az lett volna, hogy nem 1 hanem 3 túlélőt találnak a közelben... de nem, felkínálták magukat második fogásnak és desszertnek...


73. KareszFaszi (2012-07-23 22:05.29) aaaaa - (válasz Mr.szamba 72. hozzászólására)
Én fanyalgó vagyok, és nem érdekelnek a kritikák, amikor van saját véleményem egy filmről:)


72. Mr.szamba (2012-07-23 21:40.11)  
Ez a film nagyon jó!!!

Látszik hogy az alkotók behatóan tanulmányozták a cápák viselkedését amennyit jelenleg tudunk a Nagy Fehérről azt tökéletesen és teljesen reálisan mutatják be,hogy négy ember betévedt a Cápa territóriumába és ahelyett hogy Spielberg módon azonnal nekik esett volna ...de hisz láttátok:-)

Továbbá látszik hogy nem kell feltétlenül csilliárdos költségvetés egy jó filmhez ...a fanyalgók pedig olvassák el az európai és amerikai kritikákat!

Rol 79..Ha nem lenne tiszta az érzelmi szál nem szerelmet vallanak..hanem megvallják azt amit valójában éreznek mert többé már nem lesz rá alkalmuk..tehát kvázi elbúcsúznak.Nagyon rendben volt ez így..abszolút értékhatáron belül:-)

Szerintem a műfaj legreálisabb darabja...a Nyílt vízen 1-2 és a Zátony most a dobogón!!!


71. Csernakakos (2012-06-10 11:03.23) aaaaa - (válasz KareszFaszi 70. hozzászólására)
"Azt sem írtam, hogy velős beszólásokat várok."
:-D Ez jó volt. A film pedig szerintem is csapnivaló.


70. KareszFaszi (2012-06-10 10:55.55) aaaaa - (válasz Hawk 69. hozzászólására)
Nem nagyon értem, hogy ezt mire írtad(ok 28.)
Nem vontam, kétségbe a film valóságalapját. Azt sem írtam, hogy velős beszólásokat várok. Pont azzal volt bajom, hogy pl a víz előtt is olyan párbeszédek voltak, mintha valami óvatos-képességű nyolcadikos írta volna. És bár a valóságban általában nem színészekkel történnek ilyen dolgok, azért a filmvásznon illene őket alkalmazni.


69. Hawk (2012-06-10 10:12.31)   - (válasz KareszFaszi 28. hozzászólására)
Ha utánanéznél a film hátterének,tudnád,hogy ez tényleg valós történeten alapul.Nem véletlenül hagyták ki belőle a velős beszólásokat és a nagy érzelmi ömlengéseket,valamint a nagy vérengzéseket.A film készítésekor csakis valódi cápás felvételeket használtak,semmi műhal,stb.Pont ezért jó,mert valóságos.Tényleg nem a top kategória,de ezerszer jobb,mint sok mostani cici-villogtatós,marcangolós,számítógépes-műcápás századrendű fos.Szerintem a 4 csillagot simán megérdemli.


68. Pearl. (2012-01-15 06:53.55) aaaaa - (válasz Rol79 67. hozzászólására)
Ezzel is egyet kell értenem... A Nyílt vízen című film kevésbé tetszett, mint ez, viszont a fő kérdés már akkor is az volt: hogyan lehetett igaz történet, ha egyikük sem élte túl? Mert akkor ugye nem lett volna, aki elmesélje... :) Nekem az elejétől gyanús volt a dolog, ezért egyiket sem úgy néztem, mint egy valós történetet, inkább úgy, mint egy filmet. Amúgy hatásos darab. Még mindig beleborzongok, ha a cápás jelenetekre gondolok...


67. Rol79 (2012-01-06 21:54.14) aaaaa
Nem rossz film, de itt is bevetették a "valós történet trükköt", ugyan úgy mint a Nyílt vízen-ben. Ezzel próbálták felcukkolni a nézőket. Aki esetleg nem tudná az Open water teljes mértékben fikció annak ellenére, hogy valós történetnek állították be. A zátony esetében se megtörtént eseményről van szó, hanem egy hasonló esetet dolgoztak fel. Ray Boundy 1983-as történetét alakították át. Ott egyébként nem is fehér cápa, hanem egy 5m-es tigris cápa követte Ray-t és 2 társát. Megérdemelték volna szerintem, hogy az ő valós történetüket filmesítsék meg. Akkor talán nem lett volna ilyen felesleges érzelmekkel teli csöpögős történet, bugyuta tini horror elemekkel. De most tényleg, ki az aki úgy vall szerelmet, hogy mellette úszkál egy 6 méteres cápa, ráadásul az még 2 barátjukat is megette. Az operatőri munka, illetve a cápás jelenteket kidolgozása egészen jó volt. A színészek is hozták amit minimálisan hozni kellett.


66. Starsineye (2011-11-08 16:15.26) aaaaa
Hát, ennél valamivel jobbra számítottam.


65. Weser (2011-10-18 12:26.32)  
Nekem úgy, ahogy van, tetszett ez a film. Nemcsak elsősorban a cápás jelenetek voltak számomra emlékezetesek ebben a filmben, hanem azok a jelentek is, amiket maguk a szereplők tettek izgalmassá, érdekessé és elgondolkodtatóvá. Gondolok itt elsősorban arra, amikor a felborult hajón azon tanakodtak, hogy hogyan tovább. Ezt követően a tengerben eléggé felgyorsultak az események, végig érezhető volt onnantól egy bizonyos feszültség, amit ugyan még hatásosabban is meg lehetett volna csinálni, de így se lett rossz számomra, kicsit sem.
Nem a legjobb cápás film, de nagyon sokat megelőz ebben a kategóriában.


64. Kyracat (2011-09-08 09:57.43) aaaaa
Engem nagyon megfogott ez a film!Nem is értem miért csak most találtam rá???Igazatok van,nem volt nagy hírverése,a színészek is ismeretlenek és mégis az egyik legjobb film amit láttam.Élethű(igaz történetet dolgoz fel)nálam az ilyen filmek elsőbbséget élveznek,izgalmas,végig parás,simán bele tudja magát élni az ember.Nézzétek,nem bánjátok meg!


63. Pearl. (2011-08-19 00:35.02) aaaaa - (válasz KareszFaszi 62. hozzászólására)
A válaszod első felével egyetértek, sokan sokféle nézőpont alapján osztályozzuk a filmeket és ez nem is baj. Nálam csak azok a filmek kaphatnak 5 csillagot, amiket többször is megnéznék, mert valamilyen hatással voltak rám. Ha megmaradnak képek vagy megmarad a hangulat, amit a film nyújt, esetleg megfog a film mondanivalója, az nekem elég az 5 csillaghoz.
Neked lehet, hogy a színészi teljesítmény számít, de sajnos ezt nem mindenki gondolja így... Belenéztem az osztályzott színészeid listájába (olyan jó lenne belekötni, de sajnos nem tudok:))), és találtam is egy konkrét példát... Robert Pattison jó színész? Nem! Te 2 csillagot adtál rá, viszont 4.37 az átlaga (több, mint 10.000 szavazat után).
Vajon miért?
Talán azért, mert egy sokak által jónak minősített filmben játszott és így senkit nem érdekel a teljesítménye. Ha netán a Zátonyban ő játszott volna, legalább egy teljes osztályzattal jobbat kapott volna a film.

Visszatérve erre a filmre, nekem alapvetően minden a helyén volt. Mint mondtam, az első 20 percben nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet megnézni, de végül is nem bántam meg. A színészekre sem mondtam, hogy "rosszak", egyszerűen csak a színészi játék hagy némi kívánnivalót maga után. Viszont most szereztem meg a Nyílt tengeren című filmet, így legalább lesz viszonyítási alapom.:)


62. KareszFaszi (2011-08-18 22:07.49) aaaaa - (válasz Pearl. 61. hozzászólására)
"Vannak olyan filmek, amiket még a rossz színészi játék sem tud lehúzni." - nézőpont kérdése mindig. Vannak, akiket el lehet kápráztatni úgy a színészi játékkal, hogy az értékelésbe más nem nagyon számít bele. Vannak, akik összességében pontoznak inkább.
A "jó nevű" színészeket nem tudom miért hoztad fel. Nekem a teljesítmény a fontos nem a "név". Nem kell mindennek tökélezesnek lennie - én is így gondolom. Vannak filmek - nekem ez is ilyen -, ahol nagyon nagy az eltérés egyes dolgok között minőségben.Az operatőri munkán kívül szerintem csapnivaló a többi "rész". Erre igaz, hogy ízlések és pofonok:)

"Ha én egy csóró forgatókönyvíró vagy rendező vagyok és nincs pénzem azokra a "jó nevű" hollywood-i színészekre, akkor már esélyem sem lehet rá, hogy egy 5 csillagos filmet gyártsak?" - ezt miért kérdezted? Mármint a véleményhez (előző)sok köze nincs:)


61. Pearl. (2011-08-18 21:45.29) aaaaa - (válasz KareszFaszi 55. hozzászólására)
Vannak olyan filmek, amiket még a rossz színészi játék sem tud lehúzni. "Jó nevű" hollywood-i színeszek közül is tudnék mondani kapásból tízet, akik ugyan csapnivalóan játszanak, de a filmjeik rendre 4-5 csillagot kapnak. Vannak olyan sztorik, olyan rendezések, amik önmagukban is elviszik a filmet, nekem ez például ilyen volt. Persze ugyanez fordítva is igaz. Vannak színészek, akik a játékukkal felejthetetlenné tudnak tenni egy-egy ócska forgatókönyv alapján összedobott filmet és azokra ugyanúgy jár az 5 csillag, mint erre... Ízlések és pofonok, kinek mi tetszik. Az én értékrendem szerint nem kell mindennek tökéletesen sikerülnie ahhoz, hogy a lehető legjobb pontszámot adjam rá. Ha én egy csóró forgatókönyvíró vagy rendező vagyok és nincs pénzem azokra a "jó nevű" hollywood-i színészekre, akkor már esélyem sem lehet rá, hogy egy 5 csillagos filmet gyártsak?


60. Doktor Fell (2011-08-18 17:40.17) aaaaa - (válasz KareszFaszi 59. hozzászólására)
Őszintén?: Semmi értékelhetőt nem találtam benne... :D
SZVSZ Jobb lett volna, ha meg sem csinálják a filmet. :)


59. KareszFaszi (2011-08-18 13:06.31) aaaaa - (válasz Doktor Fell 58. hozzászólására)
Csokizni kell a Gauss-eloszlásra:) Amúgy nem ide való téma, ezért is írom le, hátha felidegelek pár embert:): Tényleg semmi értékelhetőt nem találtál az Alien 4-ben? Filmzene, hangulat, látvány, karakterek, fordulatok, beszólások, Ron P., S.W.(az istennő)?:):) Elfogadom, hogy valakinek sok már a "hibrid", bár logikus bizonyos szinten, de akkor is...:):)


58. Doktor Fell (2011-08-18 12:55.48) aaaaa - (válasz KareszFaszi 57. hozzászólására)
Ebben abszolút igazad van. Valóban szangvinikus személyiség vagyok. Mert ha igazán objektív akarnék lenni, akkor talán 4 csillag is elég lett volna.
De én itt főleg az összképet értékelem. Ha a film, különösebb alakítások és jellemábrázolás nélkül is "nagyot szól" (számomra) és nincs hiányérzetem, akkor általában megszórom csillaggal a filmet.
De jó megfigyelő vagy, az eloszlás tekintetében. "Vagy nulla pont, vagy max." :) De azért szoktam néha köztes értékelést is adni, még ha nem is követi a statisztikám a Gauss eloszlást. :D


57. KareszFaszi (2011-08-18 11:50.36) aaaaa - (válasz Doktor Fell 56. hozzászólására)
Igazából arra gondolok, amit már korábban is írtam. Nagyon különböző tud lenni az emberek hozzáállása, ha osztályozásra kerül a sor. Talán leginkább az ego és az objektivitás aránya dönt. Mindenkinél. Te ugye mediterrán típus vagy - ez látszik is a csillagaidon:) (csillagok állása)
Ha valami nagyon bejön egy filmben, akkor onnantól az a fő szempont, és a gyengébb "teljesítmények" a háttérbe szorulnak. Ugyanez igaz az egy-csillagosokra is: valami nem jön be, vagy nem tetszik az adott emberkének, és onnantól az egész film ratyi... Hiába lehet objektíve akár sok értékes dolgot is találni (ALien 4:):):)
Félre ne érts. ez nem bírálat. Rám is igaz, bár talán annyira nem, mint sok hirtelen haragú emberre:) Meg nálam inkább több a csillag, mintsem kevesebb:) Ugyanakkor nézhetetlen sz..rnak, csakis az "ezt a kategóriát megérdemlő" filmeket minősítem. Őrült nagy jelentőség nincs persze a dolognak:)



56. Doktor Fell (2011-08-18 10:52.56) aaaaa - (válasz KareszFaszi 55. hozzászólására)
Miért ne lehetne igaza?
Maximálisan egyetértek vele. :)


55. KareszFaszi (2011-08-18 09:33.15) aaaaa - (válasz Doktor Fell 54. hozzászólására)
Hogy nincs igaza, mert ha a színészek ennyire gyengék, akkor nem lehet öt csillag!:):):)


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekVmiso, 2021-12-21 18:3184 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A zátony adatlap
Eredeti cím: The Reef
Évszám: 2010
Rendezte: Andrew Traucki
Szereplők: Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering, Zoe Naylor, Kieran Darcy-Smith...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk