Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Záróakkord
- SuperTV2, 05:30
A kifutópálya
- Filmbox Extra HD, 05:45
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Télapu karácsonyra
- Film+, 06:20
A kincses sziget kalózai
- Film Mánia, 06:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Aladdin aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Fórum - Rajtaütők - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Riff60 (2017-06-02 21:54.56)   - (válasz Az utolso szamuráj 7. hozzászólására)
Igen és nem..A tökéletes katona vadállata,sivatagi lavina,Leszámolás Kis Tokióban és még van egy pár amiért nem baj hogy színészkedik.Az hogy a megélhetési B ligában kötött ki sok hasonszőrű kortársával együtt az a változó filmes trendnek a cginek és sok más együtthatónak köszönhető.Fájdalom néha nézni hogy JCVDvel és Seagallal együtt néha milyen fosokat forgatnak manapság de hát én azt a 80as 90es évek akciófilmjeit nem tudom feledni,jó olykor újranézni őket,,,


7. Az utolso szamuráj (2017-05-29 21:24.27) aaaaa
Néha azt gondolom,talán jobban jártunk volna azzal,ha ez az amúgy szimpatikus nagydarab srác inkább vegyészmérnökként próbál meg érvényesülni.



6. Embertervez (2012-01-20 15:46.03)  
Ja és hogy ki találta ki ezt az idétlen magyar címet...?


5. Embertervez (2012-01-20 15:44.22)  
Rendes apukák fagyizni, vagy strandolni viszik a csemetéjüket. Ezzel szemben Dolph mester bombát szereltet rá, pisztolyt nyomat a fejéhez, vérfürdőt rendez a szeme előtt, meg átszúrja egy méteres vascsővel a rosszfiút:) Egyedi nevelési felfogások, de legalább kineveli a következő generáció bosszúálló angyalát.
A filmről jobb lenne nem is szólni, de meg kell mondjam nem hittem volna, hogy ilyen mélyre süllyed Lundgren, remélem ezt már nem fejeli meg (izé le, vagy mi), bár talán ennél rosszabb nem lesz, végülis az Ikarosz ami ezután jött ki az egész jóra sikeredett. Ezzel a filmmel kapcsolatban meg max annyi pozitívumot tudnák kiemelni, hogy legalább van pár jelenet ahol nem sajnálták a vért és a durvaságot, a koncerten meg úgy kilőtték az embereket ahogy a Rambo 4-ben sem.


4. Chris92 (2011-09-02 09:23.36) aaaaa
Dolph barátunk megrendezi a maga Die Hard-ját, ám ahhoz kellet volna némi zseton is, mert hát a szegényszag egy-két kivételtől eltekintve áthatja az egész darabot. Maga a film eleinte még B filmhez is képest egész pofás, de aztán nagyrészt inkább a Zs kategória unalomban és klisékben fuldokló mocsarában tengődik. Színészi játékot ne regisztráljunk, percenként három ember harap fűbe, a párbeszédek is feleslegesek. Vérciki látványelemek és akciók, a dinamika hiányát hiába próbálják meg művérrel helyettesíteni, ez inkább az mutatja meg mire volt pénz és mire nem. Összességében kihagyható tucatmunka.


3. Norbitzki (2011-04-24 01:34.09) aaaaa
Lássuk be Lundgren nem tanul, nézhetőt utoljára 2005-ben rendezett, azóta csak egyre rosszabbakat, ez meg itt borzalmas.
Pedig az alapötlet nem is lenne rossz, ráadásul a dobolós-rockeres jelenet kifejezetten ötletes és "B" osztályhoz képest látványos lett. Igenám, csakhogy ez nem tartott tovább 15 percnél, a maradék időre meg visszatértünk a megszokott"ZS" kategóriába.

Nem látom sok értelmét, hogy a színészi játékot boncolgassam, de egy valami mellett nem mehetek el szó nélkül. Ugyanis Dolph amennyire élt a muzsikálás alatt, annyira aludt a maradék 1 óra 15 percben..komolyan mondom még Seagal is megirigyelhetné ezt az unott faarcot. Förtelem...

Érdekesség, hogy a hajdani akciósztár lánya, Ida Lundgren szerepel a filmben, és valóban üde színfolt a modell Melissa Molinaro jelenléte is, akinek a szemfestéke még egy kiadós sírás után sem kenődött el!

Összességében gyenge darab, mely a kis költségvetés ellenére jól indult, a végére viszont kifogytak az ötletekből és így egy teljesen felesleges tucatmozi lett belőle.


2. Kisjon (2011-04-19 07:56.49) aaaaa
A svéd óriás ötödik rendezése ez, kizárólag dvd megjelenésre szánva. A történet nem lenne rossz, bár ezerszer láttunk már ilyet és ehhez hasonlót, de a költségvetés hiánya nagyon meglátszik a filmen. A költéségvetés már nem engedte meg, hogy egy jó verekedést lássunk ami talán ez már a korosodó akciósztár korára való tekintettel nem lehetséges nem tudom, de, ami bunyók vannak az nem hozza meg a várt figyelmet és sikert. A színészi játékot pedig egyszerűen felejtsük el. A svéd akciószínész elmorzsolja a szavakat amit saját magának kigondolt, merthogy a forgatókönyvírást is magára vállalta a rendezés mellett, de ilyen unott fejjel játszani nem lehet. A pop üdvöskéből színészi tehetség nélkül actori karriereket dédelgető Melissa Milinaro legalább jól néz ki, ez már nagy kincse a filmnek, pontosan arra lenne jó amit egy férfiember meglát benne elsőre, a baj csak az, hogy keveset láttunk a "tehetségéből". A székben kényelmetlenül érezhetjük magunkat ettől a filmtől, remek látványnak nyoma sincs bár ezt egy "B" kategóriás színésztől, rendezőtől nem is várjuk el, de ennél mindenesetre sokkal több kellett volna, hogy jól szórakozzunk. A kereskedelmi adók pár hónap múlva viszont szuperprodukcióként fogják bemutatni főműsoridőben.


1. XXX007 (2011-04-18 15:39.26) aaaaa
szörnyű hogy miket el vállal Lundgren mostanság .
mindent összevetve jóindulattal 1 x nézhetős .



Kapcsolódó fórumok

VéleményekRiff60, 2017-06-02 21:548 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk