Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Veszedelmes vonzódás
- HBO, 13:15
Angyalok és démonok
- Mozi+, 13:40
Összetörve
- Film Mánia, 13:50
Felsőbb törvény
- Cinemax, 14:30
Lopott szavak
- Paramount Network, 14:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Villám Charlie aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - Testvérbosszú 2. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Vmiso (2021-08-21 11:20.41)  
Az első film nagyon tetszett, de ez a folytatás már kevésbé.
Valahogy érdektelenül csordogáltak a dolgok, hiányzott az első film remel hangulata is.


11. Jason13 (2013-12-21 16:35.45) aaaaa
Amennyire tetszett az első rész,akkora csalódás volt ez a folytatás.Pedig lett volna benne potenciál,de sajnos nagy kapufa lett belőle.
Elsősorban a remek hangulat hiányzik,ez sokat hozzátett az elődhöz,ahogy a remek karakterek is.Itt egy elképesztően steril,se íze,se bűze atmoszférát kapunk,mellé pedig 2 dimenziós figurákat,akik a játékidő alatt egy jó beszólást sem ejtenek el.
És még az akciójelenetek se lettek valami eget verőek,hiányzik belőlük a dinamika és az a vizualitás,amit az első epizód csont nélkül leszállított.
A legszomorúbb pedig az,hogy láthatjuk a két főszereplőt,akiket anno megkedveltünk,ahogy itt ténferegnek és nem tudnak mit kezdeni magukkal.Egyetlen egy jelenetben éreztem azt,hogy "igen,ez nem is rossz",de az is csak egy röpke álom-képsor volt.De abban tényleg visszajött egy nagyon pici hangulattöredék az első részből,kár,hogy utána ismét lejtmenetbe kapcsolt a cselekmény.
A befejezés pedig hiába sejtetett egy esetleges 3. részt,abból már valószínűleg nem lesz semmi.De ha esetleg mégis létrejönne,nagyon bízok benne,hogy a rendező az első felvonás szellemében dirigálja majd le.



10. KongFan (2013-01-31 12:14.11) aaaaa
Ejj, zongorázható különbség a két rész között. Ez valahogy nem volt az igazi.
Nem találták most meg olyan jól az egyensúlyt, a komolyabb és vicces dolgok között, mint az első részben. Sokkal inkább eltolódott az arány a vicc irányába. De a fekete humor meg teljes egészében eltűnt. Bár még így is volt jó pár vicces jelenet. Az új különleges ügynökön érződik, hogy csak Dafoe karakterét próbálta helyettesíteni. Szerintem nem sikerült, fölösleges volt és a színésznő sem volt éppen jó választás. Ellenben a tesók most is bitang jók voltak, jól működött a párosuk. A balfasz rendőrök meg igazából most is annyit csináltak, mint az első részben, simán hülyék voltak.
Az új tag is eléggé gyengére sikeredett, Rocco sokkal jobb arc volt az előző részben.
SPOILER ON!
Az viszont tetszett, hogy a híresztelések nem voltak igazak arról, hogy Dafoe nem tér vissza, mert bizony benne van a filmben, de csak cameo-zik.
SPILER OFF
Az akció jelenetek most is baromi jóra sikeredtek. Pörgősek és látványosak.
A vége eléggé hirtelen jön a filmnek és nyitva is van hagyva a folytatásnak, ami nem úgy néz ki, hogy lesz valaha is. Bár két éve pusmogtak róla, hogy az HBO-val vagy az AMC-vel sorozatban folytatják a sztorit.
Én azért kíváncsi lennék rá.


9. Chris92 (2012-06-22 19:09.28) aaaaa
Egy évtized után folytatódott a bosszúálló ír testvérpáros története, viszont a végeredmény jóval gyengébb mint az első rész. A sztori persze nem nagy durranás mégha csavarni is próbálnak raja, a gond inkább abban rejlik, hogy a tempó eléggé döcögős valamint a humor és karakterek többsége itt inkább irritáló és kretén mint vicces. Peter Fonda megjelenése pozitívum viszont Julie Benz a dekoratív megjelenése ellenére bebüntetően rossz volt. Szerencsére az akciók még megmentik a murdel becsülettét, néhol igencsak látványos képekkel operálnak a piff-puffok. Nem borzalmas de inkább csak egyszer nézhető.


8. 1-2 (2012-04-04 21:01.32) aaaaa
fasza kis film volt ez
ez sokkal lazább volt mint az egy, ezen többet röhögtem, az eslő rész inkább komolyabb volt


7. Dini1987 (2011-10-11 00:09.34) aaaaa
Azért én nem szaroznám le. Tény:közel sem hozza az első részt! Az egy annyira eltalált film volt olyan plusszokkal mint Willem Dafoe,Rocco, meg az akkor még titokzatos Duce. Viszont hozott vissza valamit az elsőből a zenék meg egy két beszólás azért itt is nagyon ott volt. A nagy baj talán az volt, hogy túlságosan is deja vu ez a film. Gyakorlatilag újra leforgatták az elsőt csak éppen az előbb említett karakterek nélkül.(Mellesleg mindhárman szerepelnek a filmben :) viszont annyit nem, hogy érdemben hozzátegyenek)Az őket pótló karakterek pedig elmaradnak az előbbiektől.( leányzó szép de Dafoe-val nem mérhető-mármint tehetségben persze :D,a mexikói gyerek meg közel sem akkora arc mint Rocco volt)Beleesett a 2. részek tipikus hibájába melyre nincs más szó erőlködés. Nálam megkapja a 4 csillagot mert az első résznek nagy fan-ja vagyok de ha ez nem a Testvérbosszú lenne csak 3csillag díszelegne a részemről. Aki látta az elsőt az nézze meg talán azért érdemes, egy abszolút jó időtöltésben lesz része, bár évekig tartó emlékeket ez a rész nem fog hagyni. Csak remélem a 3.-résztől eltekintenek mert nagyon arra utal a vége de semmi spoiler-t nem írok. Hacsak nem valami tuti forgatókönyv-vel állnak elő ellenkező esetben félek egy laza este 11kor kezdődő műsoridő kitöltő film+ mozi lesz.


6. Y00h00 (2011-04-29 00:01.31)  
szar


5. Tysonrichie (2011-03-23 20:58.42) aaaaa
Az első rész sokkal jobb volt.


4. XXX007 (2011-02-06 14:23.57) aaaaa
Van benne pár akció jelenet azt csá mindent összevetve 1 x nézhetős .


3. Sötétszív (2011-02-05 01:37.30) aaaaa
Egy újabb felesleges akciófilm. Azt persze el kell ismerni, hogy az akciójelenetek látványosra sikeredtek, és egy-két poén nagyot üt, de a film maga közepes. Azért egyszer meg lehet nézni, bár senki nem veszít vele, ha kihagyja!


parfumeshop.hu banner

2. Norby23 (2010-09-09 16:49.00) aaaaa
Nem, nemhozza szerintem a első rész szinvonalát...inkább elvicceli sajnos. Kevesebb poén kellett volna és még akár jó is lett volna.
Ez a második részek átka...sokat elcsesznek.
Azért egyszer nézhető!


1. Kék kereszt (2010-05-12 00:03.23)  
Connor és Murphy MacManus legutóbbi bostoni akciójuk óta,immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatott vidékén édesapjukkal,birkákat tenyésztve.Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével,így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba,hogy tisztázzák nevüket,és hogy elkapják azt az igazi tettest.A testvérbosszú egész jó akciófilm,némi humorral megfűszerezve.Egész egyszerű volt,mégis hozta az elvártakat.A két tesó jó volt.A nagybácsi karaktere nagy volt.+ érdemes megemlíteni Willem Dafoe játékát is.A befejezés tetszett a legjobban.10 évet kellet várnunk a folytatásra,de végre itt van.A filmet Troy Duffy írta és rendezte.A szereplők is maradtak a régiek.A történet nem tűnik túl agyafúrtnak..Remélhetőleg hozza az első rész színvonalát és még rá is tesz egy lapáttal.Persze csak DVD re lökték ki...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVmiso, 2021-08-21 11:2012 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk