Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00
Az ördög maga
- Film Café, 08:35
Mindent bele, fiúk!
- Moziverzum, 08:40
Az ügynökség
- Viasat Film, 08:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sötét múlt aaaaa
Jean Dujardin aaaaa

 

Fórum - Nagyvizit - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2017-08-05 09:57.51) aaaaa
Saját "bőrömön "tapasztaltam a nagyvizitet. infrastruktúra problémás , mivel nem működik a klima. Nincs még sötétítő függöny sem, betűz a Nap.Zuhanyzás utáni víz nem folyik le. Ma már másképp "nyalnak" fel. Én kalória szegény koszton voltam, így "nyúl" komplexusom alakulgatott, de fogytam, mert a büfébe besem néztem..Az ápolók nagyon lelkiismeretesek, és valakik kedvesek is. Az orvostudomány még nem áll a toppon. Pénteki nagyvizitek másképp telnek, mint Gyurkovicsnál. Csak semmi humor!


2. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2016-06-23 06:36.16) aaaaa - (válasz Kék kereszt 1. hozzászólására)
Egyetértek.Tábori Nóra takarítónője külsőleg, belsőleg Oscar! Mostanában az egészségügyet fikázva nagyon aktuális. Talán ma már nem rongyos felmosórongyot kötve egy lustafára, ócska vödörből történik a felmosás, ha felmosnak.


1. Kék kereszt (2010-04-16 17:20.15) aaaaa
Tavaly nyáron láttam az M2 őn.23 óra után kezdődött.Nehogy főműsor időben lásson az ember értelmes műsort...Elsőnek azt gondoltam,hogy ez is csak egy gyenge próbálkozás.El is akartam kapcsolni,mikor a zsémbes Badari eleresztette az első poént.Nevetve dobtam el a kapcsolót.Tudtam,hogy jól fogok szórakozni.és milyen igazam lett!Láttam már pár tévéjátékot.A többségük gyenge,ötlettelen vackok.Viszont van néhány egész jó is köztük.A nagyvizit torony magasan a legjobb mind közül.A történet egy nap alatt játszódik.A szituációs komédia középpontjában egy kórházi szoba áll,ahol négy beteg fekszik.Egymástól függetlenül,várják az orvost és a nővérkét,hogy végre túl legyenek a nagyviziten.Persze,semmi sem úgy alakul,ahogy ők szeretnék.Mindenkinek meg van a maga baja.Kezdetben ellenségesek egymással a betegek,de mivel össze vannak zárva,így kénytelenek egymással kommunikálni.Szépen lassan,de biztosan,mind összebarátkoznak.Mindenki volt már beteg rokont látogatni a kórházban.Tudjuk,hogy megy ez.Akaratlanul is,de vetünk egy pillantást a többi betegre.Valami féle kíváncsiság,vagy aggódás gyanánt.Itt is észrevehető ez.A Földi kacaj és a Nap lovagja rendezője,Málnay Levente nagyszerűen megoldotta a dolgokat.Szinte fillérekből összehozott egy ilyen fergeteges humorú tévéjátékot.Egy helyszín van egész végig,mégsem éreztem hiányát egy folytatólagos,esemény sorozatnak,különböző helyszíneken és időben.A betegeken kívül,több szereplő is feltűnik,hosszabb - rövidebb ideig.Megérkezik az aggódó feleség,a jóbarát,az üzlettárs,és annak a segédje.Idővel feltűnik a nővérke és az idegösszeomlás szélén táncoló főorvos is.A pletykás takarítónőről már nem is beszélve.Mindegyikük nagyon ól eltalált karakter.A történet,nem túl izgalmas.Elsőnek igen eseménytelennek tűnhet ez az egész,pedig korántsem az.Ahogy egyre előre halad a történet,úgy tudunk meg egyre többet a betegekről.A kórtermet csak Fazekas hagyja el,öntérvényűen,de idővel belátja,hogy jobb neki a kórházban,az új barátai között,mint kint az utcán,egyedül.A legjobban Badari karakterét bírtam.Zsémbes vénember.A hobbija a kötözködés.Minden második mondata valami cinikus beszólás.Ő valamiért nem akart barátkozni.Ellenséges is volt,de a végén megszelídült.Rájött arra,hogy milyen fontos a barátság.A jól eltalált helyzetkomikumok,az állandó csipkelődések és a vicces beszólások teszik még kellemesebbé az egész tévéjátékot.Úgy éreztem,mintha ott ültem volna egy széken,és közelről figyeltem volna az abszurd,és egyben vicces helyzeteket.A négy beteget négy kiváló színész játszotta.Az akkor még fiatal Szilágyi Tibor és Oszter Sándor mellet a két nagy öreg,Mensáros László és Benkő Gyula is bravúrozik.Jó a csapat.1981 ben készült a Nagyvizit.Ahoz képest,jobban szórakoztam rajta,mint egy mai magyar vígjátékon.Hiába.Ami jó az jó.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekGyermeklakĂłbizo.., 2017-08-05 09:573 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk