Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Alvilági játékok
- Film Mánia, 02:45
Szepi és a Szörny
- Moziverzum, 03:10
Crank - Felpörögve
- RTL Három, 03:30
Halálod appja
- Mozi+, 03:40
Barbie - A film
- HBO2, 04:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Aladdin aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Fórum - Kecskebűvölők - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
62. El Condor (2020-04-24 12:09.27) aaaaa - (válasz Dreadnought 60. hozzászólására)
Amerika fóbiád van, azért írsz hülyeségeket?


61. Imre 007 (2020-04-07 14:44.10) aaaaa
A színészek alakítása nagyon jó, pár poén van benne, de összességében elég sótlan film!


parfumeshop.hu banner

60. Dreadnought (2016-12-26 22:56.49)  
A kőkemény valóság. SAJNOS.
Merthogy az amerikai a Föld egyik legrosszabb katonája s ennek megfelelően agresszív, beszari és tehetségtelen, valamint aljas és bosszúálló. A Kecskebűvölők pont azt mutatja be, hogy kétségbeesésükben és a SW-ből lopott "jedi-lovagságukban" MINDENT megengednek maguknak. Merthogy az eszköz (jelen esetben az elme-fegyver) lényegtelen, csak az számít, hogy a Pentagonutasítására bárhol s bármikor benethető legyen.
PARANCSRA.
Na, amikor a filmben a Norm nevű hadnagy gyereket bedrogozzák LSD-vel és mezítelenül lövöldözik Braggben .. az udvaron sétáló legkevesebb 200 nyomorult zsoldos 600 felé fut (egyik sem próbálja elkapni..)


59. Entersp (2014-06-08 00:39.47) aaaaa
Foglalkozni kell a film igazi jelentésével. Méghogy Reagan elnök meg Star Wars, ugyan már! Évtizedek óta próbálják eltitkolni előlünk, hogy mi mindenre vagyunk képesek. Ez a másfél óra csak kinyitja nekünk az ajtókat, bemenni nekünk kell. Gyerekkorunk óta feszegetjük a korlátainkat, gyakoroljuk a hatalmunkat nap mint nap. Ki ne emlékezne az első mentálisan megregulázott matektanárra vagy BKV ellenőrre? Egyre többen lesznek tisztában az igazsággal, akik felveszik a harcot a nemzetközi méretű összeesküvéssel szemben. Igyekeztek most is közbelépni, viccet csinálni az egészből, mintha valami hóbortos jóga tanfolyamról lenne szó. De már nincsenek kétségeink, látjuk a célt.
Az értékeléssel félrevezetem és megőrítem az ellenséget.


58. Emylio (2013-08-16 15:59.58) aaaaa
Unalmas nudli, nagy csalódás.


57. Az utolso szamuráj (2013-01-27 18:00.53) aaaaa
a film azért jobb,mint a dvd borító,képzeld el,ha azt bámulva röhögnél másfél órát....


56. Logalenard (2013-01-27 17:59.37) aaaaa
Még a DVD boritó is vicces.


55. Törölt felhasználó (2013-01-27 16:31.41) aaaaa - (válasz Dr.HannibalLecter 54. hozzászólására)
állítólag nincs probléma az iq szintemmel, sasha baron cohen-t kimondottan bírom, és az ilyen filmeket is tudom értékelni. akkor most hogy is van ez, dr? lehetséges, hogy rossz a diagnózisa?


54. Dr.HannibalLecter (2013-01-27 01:14.56)  
egy bizonyos IQ szint alatt fölösleges leülni megnézni..
akiknek Sasha Baron Cohen jön be, azok nem tudják értékelni az ilyen filmeket...


53. Vicente (2012-07-25 16:42.19) aaaaa
Hát nem tudom...
Lehet, hogy velem van a baj, de nekem egyáltalán nem tetszett, pedig a hozzászólások alapján abszolút reménykedve álltam neki.
Unalmas volt, néhány poéntól eltekintve nem történt benne semmi. A színészekkel nem volt problémám, de maga a történet és a rendezés botrányos...
Aki egy jó kis vígjátékra vágyik, az semmiképpen ne nézze meg!


52. Dzsuppi (2011-12-05 13:24.07) aaaaa
1000 ft-ért vettem meg a Tescoban, miközben az Asylum szemetei 2000ért mennek. Nem semmi :)


51. Sakamaru (2011-10-04 19:34.15) aaaaa
én szétröhögtem magam...

:))


50. Cressida6 (2011-07-22 23:57.29) aaaaa - (válasz Vérbeli 42. hozzászólására)
Igen.
Aki nem szereti a SW-ot és nem tudja,hogy a 70-es évek vége felé-80-as évek elején a Csillagháborús program valódi volt,valamint Reagan elnök is kedvelte a SW-ot,és a film valódi történésekre alapszik.... az nem igen tudta értékelni ezt a filmet!
A DVD-n az extráknál van egy két érdekes dolog!!!


49. Cressida6 (2011-07-22 23:52.34) aaaaa
Star Wars kedvelőknek elengedhetetlen film!
Mivel amúgy is valós történetre alapszik,ezért is szinte kötelező film!
Én a lányommal (aki 'természetesen' kedveli a SW-t)már vagy 3x néztük meg.
Mindig jót nevetünk rajta.
csak csatlakozni tudok az előttem erről a filmről pozitívan írók véleményeihez!
Szinte zseniális!
A szinkronnál csak az az 1 pici kellemetlenség volt az én részemről,hogy G. Clooney Magyar hangja nem Szabó Sipos Barnabás.( Mint a Sivatagi Cápákban )
Viszont Ewan McGregor-é , stimmelt.


48. Törölt felhasználó (2011-06-20 11:18.41) aaaaa
Pár haverommal néztem meg tegnap a kocsmában, és sajnos nem értettem az egész filmet(időnként nem hallottam részeket), ráadásul szinkronos is volt, ezért mindenképp újra fogom nézni, de a 4 csillag minimum jár, majd az eredeti nyelves megtekintés után lehet, hogy jár az 5 is. Az biztos, hogy George Clooney hatalmas arcot játszik benne, és jó volt Jeff Bridges-t ilyen környezetben látni. A poénokon szinte csak én nevettem fel(kicsit kényelmetlen is volt:)), bár ezt betudom annak, hogy a többieket nem érdekelte túlságosan a film, mivel ez előtt már átgyúrtuk magunkat Forest Whitaker 2010es borzalmasan rossz vígjátékán, ami lefárasztotta az embereket. No de hogy kerül a csizma az asztalra? Egyelőre stabil 4, majd még egyszeri megtekintés után írok valamit a filmről is.:)


47. Az utolso szamuráj (2011-04-11 13:13.32) aaaaa
Majdhogynem zseniális.
Kár a végéért:ott bizony kifogyott a szufla.Ám addig.....
Az abszurd humor az a fajta dolog,amit igen kevesen értenek,és legkevésbbé egy amerikai moziban keresnének,ahol világsztárok villannak,akik nevétől azért a köz mást várna el.Holott Clooney nyilatkozataiból-és szerepválasztásaiból-azért bevillanhat,ez a pasi gondolkodik is országa politikájáról,és bár szereti az USA-t,mer vele kritikus is lenni.(Clooney-t azért emeltem ki,zsét is nyomott a produkcióba,nomeghát főszereplő is)
Ez a film pedig beszól ölég rendessen annak,amit sikk szidni,meg egyeseknek mindentudóan kritizállni,holott rálátásunk annyi,mint Stevie Wonder-nak a távolbanéző bajnokságra.
Akármilyen furcsa,valóban volt kísérlet arra,hogy amcsi katonák addig büvöljék a kecskéket,amíg azok átmekegik magukat a túlvilágra.Nem is hangzik akkora marhaságnak,mint amennyire elsőre tünik,hisz mindenki tudja,agyunk hány százalékát használjuk,néhányan még annyit se,és akinél különleges képeségeket regisztráltak,azoknál igen különös agytevékenységeket is megfigyeltek.Persze sejtésem szerint legtöbbször csak nézett merően a katona a borj...izé,kecskére,az meg igen értelmesen vissza rá:kíváncsi lettem volna,egy ,a kísérletet véletlen megpillantó földönkívüli ugyan melyiket tartotta volna az értelmesebb fajnak.
Grant Heslov filmje irónikusan próbáll közeledni az iraki háborúhoz,de azért még egyébb ,az USA-t markánsan érintő történelmi pillanatot hogy is írjam...ööö.....parodizál picit ki?Él a gúny tárgyával?Persze néhol átfordul groteszkbe-emiatt több néző azonal lemorzsolodik-és hát az abszurd humor se eladható egy olyan közegnek,akik szerint Rob Schneider a legpojjjénosabb "színész"(khm).Ez a mű bizony egy szűkebb réteg figyelmét szeretné magáénak érezni,persze néhol hibádzik,tagadhatatlan.
Ám én,és számomra ez a legfontosab,sokszor halálra röhögtem magam,a Dim Mak jelenetet pedig vissza is tekertem.A színészek láthatólag élvezték szerepüket-azaz,értették,miről szól a film....-és akik esetleg filmes utalásokra vadászgattak,ők is megkapják,mi jár pénzükért.Jó,hogy Ewan McGregor az,akinek a Jedikről kell beszélni,a kecskék hallgatnak, ám kiváncsi vagyok,ki mosolygot Stephen Lang alakján,aki ugye az Avatarban a legmillitaristább hadseregszülemény,itt meg akkora peacemosolyjal bambul a kamerákba,szem nem marad szárazon.
Bridges és Spacey is kitünő persze,és ez az újfajta hadsereg dolog nekem pl tetszik:már vigyor szinten.Anyag,tánc,szabad szerelem:hippi(kultúra???),tartson bárki bármit róluk,néha azért jobban jártunk volna LSD-től átitatott gondolataikkal,mi lett jónéhány konfliktusból(Persze naivitás azt gondolni,a világot hülyeség alapján lehet rendezni).Ez a film él a kritikával a Föld olyan országával szemben,amiről mindenkinek vannak gondolatai,néha okkal szidják,de ott se mindenki marha és erőszakhívő ám.
Sokat lehet hát vigyorogni Heslov munkáján akkor,ha értjük az abszurdat és látjuk,mi mire céloz.Valamint külön jó volt látni,ahogy -jaaajjj,megint a Star Wars:))-Clooney a fogolyszökésnél Ben Kenobi elmetrükkjével próbáll élni:hát mondja valaki ezek után azt,a popkultúra egyik legendája nem képes hatni a Coen-angol humor-nem nézőbarát -underground felé kacsintó,sokak számára befogadhatatlanak tartott alkotásokra:))
Az erő meg mostanság nagyon George Clooney-nál van,ez a faszi sokra vitte egy mütőasztal mögül sármos mosolyával felvértezve,főleg miután kiderült,van agya is:nem hátrány ám,lám még odakint se.


46. Barbarossa86 (2011-02-19 23:17.24) aaaaa
Szerintem egy zseniális filmszatíra remek színészekkel. Abszurd világunk abszurd tükörképe egy kis spiritualitássa, Jedi lovagokkal és paranormális(nak hitt) képességekkel(és persze LSD-vel).


45. Konen86 (2011-01-30 14:14.46) aaaaa
Hát egy-két jó poén volt benne de maga a film tök hülyeség a végefelé majdnem el is aluttam rajta.


44. Sötétszív (2011-01-12 00:43.19) aaaaa
Grant Heslow rendező elég érdekes filmet készített remek színészekkel, amely biztos, hogy megosztja majd a nézőket. Szerintem jó film, bár nem eget rengető, volt benne egy-két üresjárat. Egy négyest mindenesetre megérdemel!


43. Biscuit (2010-12-28 19:34.11) aaaaa
Jól látom hogy nem én vagyok az egyetlen, aki a film megnézése után nem ért semmit? Vagyis értem hogy miről akarna szólni ez a film, de olyan izé, hogyismondjam, nah pont igy megy a story szál is... rémségesen gyenge eresztés volt...


42. Vérbeli (2010-12-21 21:58.05) aaaaa
Valaki gyozzon meg arrol, hogy ennek a filmnek van barmilyen ertelme, csak fel kell noni hozza. Katasztrofalisan rossz volt az en velemenyem szerint. Ertelmetlen, hosszu, unalmas es vegig vartam, hogy lesz benne valami - na most, na akkor most es semmi. Borzaszto nagyon banom, h megneztem.


41. Jenei Tamás (2010-12-09 22:55.20)  
Hát én ezt a filmet abszolúte nem értettem.nem jött át semmi belőle.


40. Fütyülős (2010-11-30 16:57.25) aaaaa
Qrva jó film! Hatalmas!! :D


39. Tysonrichie (2010-11-15 10:06.45) aaaaa
Borzasztóan rossz ez a film.


38. Janicskaaaa (2010-11-08 20:08.37)  
Tetszett volna a film ha George Clooney a megszokott szinkronhangján szólalt volna meg!De sajnos így nagyon sokat vesztett az élvezetből a film számomra!!


37. Woodyszunyog (2010-11-07 01:48.12) aaaaa
Egyetértek Nyakkendősparaszttal és Eagle91-el. A trailer alapján jobbat vártam. Éppenhogy egyszer nézhetős, de 1 pár poén azért van benne. Kár érte...


36. Eagle91 (2010-11-03 13:29.27) aaaaa
Nem tudom,hogy tudott Grant Heslov ennyire jó színészeket összeszedni egy ennyire semmitmondó filmre.A színészi játékkal nincs gond sőt néhol pazar amit művel a Clooney-McGregor páros.Ezt a jedis dolgot pedig szenzációs volt belevinni,igencsak megmosolyogtató volt.Jeff Bridges pedig kiválóan hozta Bill szerepét nem is értem,hogy képes ennyire megváltozni egy filmen belül.Várom már tőle az új Tront.Spacey pedig a háttérbe szorult egy kicsit.Maga a történet óriási baromság és talán éppen,ezért engem nem is tudott igazán lekötni a Kecskebűvölők.Többet vártam ettől a gárdától a remélem Clooney és Heslov újabb közös filmje Az Amerikai jobb lesz ennél.A zene miatt mindenképp kap egy átlagost ez a furcsa mozi.


35. Lilgun (2010-10-16 16:44.00) aaaaa
Nekem nagyon tetszett a film. Maga a történet hagy maga után apró kivetnivalókat de ennek ellenére egy nagyon jó és humoros film.Szabó Sipos Barnabás pedig felhagyott a szinkronizálással.



34. Mangilla (2010-10-06 22:20.56) aaaaa - (válasz G..Zoltán 33. hozzászólására)
Már csak ezért is érdemes eredetiben nézni:)


33. G..Zoltán (2010-10-06 19:43.22) aaaaa
B*SSZÁK MEG!!!!
George Clooney szinkronhangja nem a szokásos Szabó Sipos Barnabás!!!!!Hát ez totál illúzióromboló számomra!Ez legalább 70 %-ot veszít a jó szinkron hiány a film értékből!!


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEl Condor, 2020-04-24 12:0962 hsz
KérdésekSzirana, 2010-09-29 19:335 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk