Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Barbie - A film
- HBO2, 19:32
Johnny English újratöltve
- Direct One, 20:00
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00
Vanília égbolt
- Film Café, 20:00
Fedőneve: Donnie Brasco
- Film Mánia, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Snooker
Sötét múlt (2022) - Vélemények
Vörös szobák - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Semmelweis aaaaa
Asli Sümen aaaaa

 

Fórum - Kemény halál - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

6. Beszko (2013-12-14 19:54.03) aaaaa
Nagyon jó film volt.Nem a szokásos Jackie Chan mozi.Ez sokkal komolyabb hangvételű.Remek történet és jó színészi játék.Mindenkinek ajánlom aki szereti Jackie Chan-t.


5. Norbitzki (2010-07-09 14:01.33) aaaaa
Lejjebb azt olvastam, hogy valakinek azért nem tetszett mert komolyabb mint Chan többi filmje, nos nekem pont ezért tetszett.
Leginkább a Rendőrsztori filmekhez tudnám hasonlítani, itt is felügyelő méghozzá saját nevén, bár a felettesei és kollégái nem ugyanazok. Kicsit kevesebb a bunyó mint a fent említett filmekben, de azért nem szenvedünk hiányt, Jackie jópárszor összetörte magát (már megint). A kocsikat sem kímélték, a film elején látható autósüldözés profi munka, végre nem műhátteret kell bámulni, köszönet érte az alkotóknak. Jackie magyarhangja a megszokott, Kassai Károly, így erre sem panaszkodhatunk...
Kétségtelenül más mint a megszokott filmjei, valamelyest komolyabb, de az ötletes bunyók most sem maradnak el, jó kis film ez kérem.


parfumeshop.hu banner

4. Kék kereszt (2009-12-25 16:40.05) aaaaa
Chan felügyelő azt a megbízást kapja,hogy védjen meg egy milliomos vállalkozót.Egy nap elrabolják a felügyelő szeme láttára.Próbál segíteni,de a bűnözők túlerőben vannak.A helyszínre kiérkező két rendőrt elütik.Az egyikük meghal a másikat a felügyelő viszi kórházba.A főnökei őt bízzák meg az üggyel.60 millió dollárt követelnek a túszejtők.A milliomos felesége szó nélkül fizet.A háttérben egy összeesküvés áll,amiben több nagy hatalmú ember is részt vesz,köztük az egyik rendőr is.Az a rendőr aki a társa lesz.Hiába van forró nyomon,társa akadályozza a nyomozásban.Intézkedik róla,hogy zsákutcába kerüljön újra és újra.Elkezdődik a macska egér játék Chan és Hung felügyelő között.A film igaz történet alapján készült.Érdekes film volt.Jackie Chan komoly szerepben volt látható.A két zsaru játéka jó volt.Nem voltak benne poénok.A filmet Kirk Wong és Jackie Chan közösen készítette.A történet nem futott több szálon és nem volt túl bonyolult és kissé monoton volt,mégis megfogott.Akadt néhány jelenet,ami felesleges volt benne..Ezeket az üres járatokat a készítők néhány lövöldözéssel próbálták kitölteni.Nem mindig sikerült.Chan karaktere nem bírt fejlődni.Nem volt rá ideje,de ez annak tudható be,hogy nem is ő volt a közép pontban.Nem is róla akart szólni a történet.Ment a feje után,hiába kapott több ellen parancsot is a felettesétől.Makacs volt,és ez tetszett benne.A Rendőrsztorit juttatta az eszembe.A film lényege az volt,hogy bemutassák az emberrablást.Sok esetben akkor is megölik a túszt,ha megkapják a kért összeget.Kevés verekedés volt benne,de azok jól kidolgozott kemény verekedések voltak.Ebben a filmben sem voltak kaszkadőrök.Chan nem kímélte magát.Láthatjuk ahogy fejbe vágják egy székkel és hanyatt esik.Valószínűleg betört a feje.Az akció jelenetek és lövöldözések jók voltak.Különösen az a rész,amikor a roham rendőrök rajta ütnek a bűnözőkön és mindet megölik.A film végére kiélesedik a Chan,és Hung felügyelő közti ellentét.A hajón játszódó jelenetek nem tetszettek.Itt derült ki teljesen Hung bűnössége.Mégis sikerült elmenekülnie.Képes volt a saját lábába lőni ezért.A társa a nyomában volt.A záró jelenet jól sikerült.Sok lakóházat robbantottak fel.Egy kisfiút is kimentett az égő házból.Egy jelenetben mögötte robban valami,és jól látható,ahogy az egész testét ellepik a lángok.Szerencsére csak egy rövid ideig.Ezt az életveszélyes mutatványt is ő csinálta.Ami még nagyon tetszett benne,hogy Chan nagyon emberi volt.Még akkor is segíteni akart a saját életét kockáztatva az ellenségén,amikor már tudta,hogy semmi esély nincs rá,hogy megmentse.Látványos és drámai befejezés volt.Összességében egy jól kidolgozott krimit láttam.Azért hiányoltam a film végén lévő néhány perces összevágást,amiben a baleseteket és verekedéseket szoktuk látni.Ez hiányzott belőle.


3. Chris92 (2009-08-03 18:12.50) aaaaa
Egész jó Jackie Chan film. Eleinte kissé furcsa volt ,hogy a humor helyett inkább komolykodik de a végére már beleszoktam. Akciójelenetekből nem kapunk sokat és inkább a tűzpárbajok dominálnak a bunyók helyett.
Kellemes kikapcsolódás volt.


2. Mckay (2009-06-19 00:28.47) aaaaa
Hát nekem Chan-tol az istenek fegyverzet sorozat a rendörsztori elsö 2 része stilusu filmek jönnek be, értelemszerüen ez nem igazán, az oké hogy humor nincs benne de az akciot is keveselltem. tul komoly.persze azért nézhetö.


1. Csupi1 (2009-04-02 21:11.51) aaaaa
Jackei Chan egyik legjobb filmje! Végre megjelenik dvd-n.
Igaz már régen láttam, de akkor nagyon tetszett.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekBeszko, 2013-12-14 19:546 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk