Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szupercella
- Mozi+, 13:00
A háború virágai
- Filmbox Plus, 13:45
A setét torony
- Film+, 13:50
A dilemma
- RTL Három, 13:50
Mindörökké szerelem
- HBO2, 14:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
Macskajaj - Vélemények
Szekatúra - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A félelem bére aaaaa
Nicoletta Braschi aaaaa

 

Fórum - Szirtes Ádám - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
45. Find (2021-05-27 10:15.33)   - (válasz Vbacs 39. hozzászólására)
Igen, a Hideg napok! De jó, hogy említetted. Régen láttam, nem jutott eszembe, de valóban, Szirtes ott is egy árnyaltabb szerepet játszik. A film hatására olvastam el a könyvet.
Köszi a Szirtes-Soós háttér történetet is. Sajnos beillik a képbe.
Az ügyeletes férfi parasztikon valóban nem hangzik olyan jól, de ennél pontosabban nem lehetne megfogalmazni.


44. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2021-05-26 21:26.17) aaaaa - (válasz Vbacs 43. hozzászólására)
Írtam is a helyére, óriási dicséreteket!



43. Vbacs (2021-05-26 19:33.05) aaaaa - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 42. hozzászólására)
Ja hogy a "tengerszint alatti mélység" pozitív akart lenni? Valahogy nem úgy jött le, bocsánat :D


42. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2021-05-26 18:56.27) aaaaa
Pont ezt írtam én is, hatalmas Szirtes Ági!Ági minden filmben csodálatos!


41. Vbacs (2021-05-26 11:36.30) aaaaa - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 40. hozzászólására)
A Filmkat. mindig is elég lazán kezelte egyes emberek filmográfiáját. Sok fontos mozifilm ki van hagyva, néhány nevenincs tévéfilm pedig itt szerepel. Teljes összevisszaság az egész.

Amúgy nem értek egyet azzal, hogy Ági rossz lenne filmen, láttam én már kiválónak. Például a Portugálban. Inkább az a gond, hogy ma megint visszakanyarodtunk a minősíthetetlen sorozatok/filmek irányába és ezekben kapnak szerepet a jobb sorsra érdemes kiválóságaink, akiknek sokszor le kell menni kutyába ezekben. Borzasztóan szomorú ezt látni. Egyébként Ági hatalmas színész, van akkora, mint a kedves papa. Pálmai Anna ugyanez.


40. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2021-05-24 16:29.58) aaaaa
Vbacs, Find köszönet, hogy mostanában sok magyar színészről, filmről írtok. Érdekes, hogy Angelika nem szólt a művész úrhoz. 1982- es Egymásra nézve c. filmje nem is szerepel a katban. Katonazene c. filmben Ő volt a legjobb, legszebb Bara Margit. Akkor talán csak én láttam színházban. (írtam is).Lánya említette egyszer, hogy édesapja Őt is megitatta borral, és amikor a rendőrök szondázták édesapját, mondta hogy szondázzák meg a gyereket is. Mivel az is mutatta az alkoholt, édesapja bizonygatta, hogy a szonda hibás, elengedték őket.Lányát , unokáját színházban nem láttam, lányát Ágit sok magyar filmben , írtam is, hogy lánya tengerszint alatti mélységeket produkál a magyar filmekben. (pl. 1945)


39. Vbacs (2021-05-23 16:57.40) aaaaa - (válasz Find 38. hozzászólására)
Jó szót használtál, mert tényleg hiányzott belőle az az "izgalmasság", ezt abszolút alá lehet írni. A természetéből fakadóan hiányzott belőle. Ha mondjuk Latinovits vagy Cserhalmi izgalmasnak nevezhető, akkor Szirtes valóban nem. Benne sokkal kisebb lángon égett a szenvedély, de sokkal tartósabb lángon is, mint az imént említetteknél. Nem véletlen, hogy fiatal korát elhagyva inkább olyan karaktereket kapott kézhez, akikből áradt valami jó, valami bölcs, valami melegség. Mentor, tanár, szolga, apuka szerepek vették körül.

A Megszállottak szerintem a pályája csúcsa - véleményem szerint, illetve a Hideg napok tizedes karaktere (régebben csak őrá emlékeztem furcsa mód abból a filmből) és az Egy őrült éjszakában tényleg neki volt a legjobb szerepe. Egyébként a Körhintában sosem értem, hogy őt miért nem említik elöl Marival és Soós Imrével, mikor ott végre kiléphetett kicsit ebből a hős szerelmes és az örök pozitív szerepkörből és végre valami esendő figurát alakíthatott, egyébként zseniálisan. Én hatalmas rajongója vagyok a filmnek, oda-vissza kívülről tudom, de sosem tudom megérteni, hogy Szirtes és Barsi miért nem kapja meg érte azt a szintű elismerést, mint Törőcsik és Soós. Pedig szerepük és alakításuk az én szememben még jobb is volt, mint a gerlepáré.

Soós Imrével nagyon nagyon jó barátságban volt Szirtes. Együtt is laktak egy időben, egy albérletben, míg aztán valami jóakaró szomszéd fel nem jelentette őket, mert borgőzös állapotban kissé fennhangon szidták Rákosiékat. Ekkor őket kötelező jelleggel el kellett tanácsolni a pesti színházaiktól, ahol voltak és mehettek büntetésből vidékre. Egyik Miskolcra, másik Debrecenbe. Szerencséjük volt, hogy a korszak két legfelkapottabb sztárjáról volt szó, így végülis olcsóbban sikerült megúszniuk. De ekkor ugye Soós már komolyabb alkoholizmusba, önpusztításba kezdett. Ha ez nincs, akkor biztos vagyok benne, hogy Szirtest hamar háttérbe szorította volna idővel ezen a pályán, mint ügyeletes férfi parasztikon - ha lehet ilyen csúnya szót használni. Dominánsabb, jobb képű jelenség volt. Persze ki tudja "mi lett volna ha".


38. Find (2021-05-23 01:08.31)   - (válasz Vbacs 26. hozzászólására)
Szép összegzés és már nagyon megérdemelte!
Nekem nincs a kedvencek között, de csak egy hajszállal van lemaradva.
Pont azért, amit Te is felvetettél, hogy az egyszerűségében zseniális színésznek mintha mindig csak egy oldalát láttuk volna. Ezért nem tartottam olyan izgalmasnak őt. Talán egyszer láttam intrikusnak, (bár az is határeset) az Egy őrült éjszakában. Az egyik kedvenc karakterem a filmből.
De nagyon szerettem a Megszállottakban, ami egy meghatározó film számomra és ebben nagy szerepe van az embereiért tűzbe menő TSZ elnöknek.
Gyermeklakó említette az Egymásra nézve rendőrét. Az az arckifejezés évek múltán is előttem van.
Van egy elfeledett film az 50-es évek sematizmusából, a Nyugati övezet, amit azért néztem meg, mert a szakmámhoz kötődik. Hát abban sztáresős a szereposztás. Azonban a fiatal Szirtes maradt meg, mert ő volt a legőszintébb karakter.

Eszembe jut még a gondolat, hogy ha Soós Imrének nem ér véget ilyen tragikusan az élete, akkor ők mire mentek volna egymással?
Lett volna lehetősége/ük) így kilépni a tiszta szívű és erkölcsös szerepekből?
Szirtesnek van a Hintónjáró szerelem c. filmje, ami a Körhintát egy évvel előzte meg. Elég más műfaj, de a fiatalok szerelme és annak gátat szabó szülők konfliktusa ebben is benne van.


37. Vbacs (2021-05-19 19:15.31) aaaaa - (válasz Lector 36. hozzászólására)
Jó, azért ha belegondolunk, már az is akkora öröm, ha évről évre összejön 1-1- nézhető, vagy jó filmünk. Ma már szerencsére többször akad ilyen, mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt, mikor akkora mételybe fordult a filmgyártásunk, hogy az akkori és a mai fiatalság azzal azonosítja az egész magyar filmgyártást. Nem is hinnék, hogy a régi magyar filmek a maiakhoz képest mennyivel magasabb színvonalat képviselnek minden téren.

A mai filmekben azért nem tud megcsillogni túl sok ember, sőt, talán a szakma 10%-a sem. Az, hogy nemzetközi színtérre is be-betörünk mostanában, ez nagyon örömteli, de sajnos akkor is messze elmaradnak azoktól a számoktól, melyeket a rendszerváltás előtti időszakban produkáltunk. Akkor a legrosszabb években is sikerült 8-10 filmmel előrukkolni, sok százezres nézettséggel.
Annak idején a Mágnás Miskát 10 MILLIÓAN látták (igaz több évben is elővették, újravetítették).

Először a tévé szorongatta a mozit/filmgyártást, aztán az internet. Persze nincs ez így mindenhol, vannak a mai napig igen virágzó filmgyártó kultúrák és nemcsak a nyugati féltekén.

Bereményi, Szamóca, Cserhalmi már igencsak a 65-85 éves korosztályban van, akik talán az utolsók azok közül akik megtapasztalhatták testközelből az "aranykort". A baj az, hogy a náluk fiatalabbak meg egy elveszett korosztály, nekik rosszabb időszak jutott osztályrészül - sajnos.


36. Lector (2021-05-19 16:21.00)   - (válasz Vbacs 35. hozzászólására)
Sztem pedig , ez időszakos. A kiugró tehetségeknek ugyan nem sok a lehetősége, de ha volna, az tisztán kivehető lenne.
A filmgyártásba nincs semmi rálátásom. Szabó, Koltai, ill a 2016 os Mindenki c rövidfilm Deák Kristóf rendezésében pl nemzetközi siker. A saulról nem beszélek , sem a sorstalanságról.Mert minden ami erről már elhangozhatott , az el is hangzott. Ezt nem ragoznám.:)))
Van Szamócánk , Cserhalmink,
Van Bereményi Gézánk és van önéletrajzi mesterműve!
és most jön amit lentebb említettem. A személy maga!
A regény filmes sztárja. Aki véres szájjal beáll politizálni, ahelyett hogy játszana! (A máról beszélek)És maga a politikai arc , agresszív és öncélú!Egyben kirekesztő!
Tehát ezek a kimondott tehetségek , elszálltak.
Pedig, az akkori komcsi időkben is volt politika, és volt hovatartozás... is... amitől aztán jöttek a szerepek.
Ma ?:)) ? .... No erről most ne:)
Tehát most a politika mondja meg ki a tehetség.
Viszont nincs annyi, és ez a főiskola ... ill az élet iskola bűne.
De abbahagyom mert, semmi értelme:)


35. Vbacs (2021-05-19 12:25.29) aaaaa - (válasz Lector 33. hozzászólására)
Sajnos ez nem a mai művészgeneráció hibája, egyáltalán nem. Hanem minden másé, a csillagok szerencsétlen együttállásáé. Az, hogy erre már se pénzt, se energiát nem igazán akar pazarolni az állam. Az, hogy ma már nem a színész a no.1 ikon az emberek szemében, legalábbis nem úgy, mint régen. A figyelem elkallódik, és minden héten más a trendi, a divat.
A világ hipergyors lett, csak úgy kapkodjuk benne a fejünket. Ilyen körülmények között nehéz lehet egy színész élete. Holott a tehetség az ma is tehetség....az más, hogy sajnos a színészoktatás szerintem már nem a régi.


34. Vbacs (2021-05-19 12:22.39) aaaaa - (válasz Lector 32. hozzászólására)
Én is láttam verset mondani, de csak sajnos 1-2 ilyet lehet elérni. Eleve nagyon sok jó verselőadás hiányzik a youtube-ról, amit jó lenne, ha pótolnák.

Sokak szerint közhelyes azt mondani egy színészre, hogy teljes átéléssel, testének minden porcikájával létezik a vásznon/színpadon. Merthogy mindegyiknek ez lenne a kötelessége, ez a hivatásának lényege. És aztán ha jobban belemerülünk a témába, látjuk, hogy ez nincs minden esetben így, sőt. Nagyon jó Latinovits példája ennek ellenkezőjére. Ő nem élte át a szerepeit, hanem megtanulta, tanulás útján tette magáévá. Persze ez nem negatívum, hanem egyszerű alkati kérdés. Ő a hangsúlyra, szépbeszédre, erőre, energiára összepontosított. Szirtes Ádám meg pont ezekre NEM.
Ez a csoda a magyar színművészetben. Ez a rendkívüli sokszínűség. Mindenféle szerepkörre, mindenféle stílusra volt egy külön kasztunk, egy külön kis alkotóműhelyünk.
Ádám az én ízlésembe trafált bele, mert én pont ezt a naturalizmust, a természetességet, a valóságot keresem mindenben, de másnak meg más az ízlése.


33. Lector (2021-05-19 08:58.09)  
Amikor vészharangomat kongatom, mert gondolataim éppen
arra botorkálnak, hogy lesz még vajon nagy név , nagy művész a film és szinház művészetben?
Most nagyon csúnyának fog tűnni, talán az is.
De nem találom őket!


32. Lector (2021-05-19 08:48.54)   - (válasz Vbacs 31. hozzászólására)
Tetszett az a mondatod, hogy szinte kiköveteli magának a tiszteletet a többi nagy sztár mellett.Valójában így is volt.
Nem lehetett őt nem észre venni:)))A szerepeit mintha rá öntötték volna. Belebújt, és jól állt rajta, (neki).
Nem tudom megmondani sajnos mikor , és melyik csatornán
de esténként verseket mondtak színművészeink ,anno.
Mikor megláttam , hogy Ő mondja a verset, akaratlanul is
(ilyenkor abbahagy az ember mindent) odafigyel az előadóra...
aztán később eldől, végighallgatja e , kellő figyelemmel, avagy
lapozunk egyet tovább. A könnyeimen keresztül láttam és hallottam, magát a költőt. Arany Jánosra emléxem.
És nem a tartalom , hanem az ahogyan , volt a lényeg.
Igen . Pózolás mentesen adott elő. Önmagát, a lelkét tette elénk. Olyan kevesen képesek erre:)!
Latinovitsot nagy művésznek tartom. Bocsánat az összehasonlításért, meg hát talán nem is szabadna ..
de erre ő sem volt képes . Viszont ő másban volt nagy!
Jó , csak egy felvetődő gondolat volt. Talán nem is helyén való.Mert Szirtes Ádám csak egy volt. Nagyon ráhangolódtam.
Bele tudok merülni dolgokba , ha összecsengenek sz érzéseim másokéval... egy azon személyről.
Nem kibeszélős szinten, természetesen.
Mély tiszteletem ,és megbecsülésem jelei itt ebben mutatkoztak meg.


31. Vbacs (2021-05-18 16:33.14) aaaaa - (válasz Lector 27. hozzászólására)
Neki olyan megindító az egész Mestersége_ színész adása. Nagyon szeretem. Igaz mindenkiét szeretni szoktam. De Ádám sírt a legtöbbet az biztos :)


30. Vbacs (2021-05-18 16:32.39) aaaaa - (válasz Lector 29. hozzászólására)
Nagyon jó kérdést pedzegetsz. Hogy most jó-e ez a skatulya, amibe beleragadt vagy sem?.

Ez egy érdekes kérdés. Molnár Gál Péter - ha jól emlékszem Horváth Józsefről (frenetikus epizodistánk volt) - írta egyszer, hogy inkább maradjon meg valaki az eredeti valójánál, inkább süssön belőle a vidék, a paraszti lét, az egyszerűség, a valóság, minthogy olyan legyen, mint azok a színészek akik ugyan mélyről törtek fel, de igyekeznek felvenni a más társadalmi rétegek pózát, mert szégyellik azt, ahonnan jöttek, vagy pedig így próbálnak beilleszkedni a színházi élet kegyetlen világába. Ezáltal meghazudtolják önmagukat, és valami művi, valami hamis disszonancia fog áradni belőlük. Mert elvesztik önazonosságukat.

Ilyen szempontból Szirtes Ádám (és ha már itt tartunk, Horváth József is) megmaradt önazonosnak, még ha ezért kemény árat is fizetett - az örök skatulyát. De a skatulya nem béklyó mégsem, mert minden szerepét hitelesen, mély átéléssel, emlékezetesen alakította és ezek által vált ő színészlegendává.


No igen, a politika. Nagyon sajnáltam azokat a színészeket, kiket a Rákosi-kor a mellkasára tűzött, mert a legártatlanabb nagyságainkat célozta meg, és tett is tönkre. Soós Imre intő példa.


29. Lector (2021-05-18 15:28.32)  
Mindig paraszt fiú maradt.Hiába volt "művész úr"
hiába futott a szekere ...jobbnál jobb szerepekben élve!
Mert egyenes volt, mint a szálfa. Mert mindenkinek szemébe mondta ami a lelkét nyomta.
Mert hiába volt Kádár kedvenc színésze , kegyvesztetté vált.
Odavágta a pártkönyvet az asztalra, elmondva:-
a színész mesterséget nem politikai alapon
kell értékelni!
Ócska büdös komcsik.....


28. Lector (2021-05-18 15:18.30)  
A faluból származó parasztfiú, akiben annyi de annyi csodálatos érzelem halmozódott fel. Akinek borízű hangja muzsika volt a fülnek.
Az őstehetség ... a színész zseni.
Ez volt Ő. Szirtes Ádám.


27. Lector (2021-05-18 15:14.02)   - (válasz Vbacs 26. hozzászólására)
http://www.youtube.com/watch?v=7RsXk0BTSGI

Erre mondom mindig. Hiába bármiféle tudás, és előmenetel.
Okosság! Ezt megtanulni nem lehet.
Erre születni kell!


26. Vbacs (2021-05-17 19:30.54) aaaaa
Körülbelül 10 esztendővel azután, hogy életemben először figyeltem fel Szirtes Ádám színészi teljesítményére, végre megértettem, hogy miért is szeretem őt ennyire. Az utóbbi időszakban számos fontos filmjét néztem meg újra, és hiába ugrálnak körülötte a színészlegendák sora ezekben a filmekben, Ádám szinte kiköveteli magának a figyelmet, és egyáltalán nem a dominanciájával. Ellenkezőleg. A természetességével ,a tisztaságával, az őszinteségével szinte kiragyog minden egyes filmjében.
Hihetetlen életúton ment keresztül, konkrétan egy szegény kis falu reménytelenségéből merített erőt, hogy felballagjon és dörömböljön a Színház és Filmművészeti Akadémia asztalán, hogy márpedig ő addig nem mozdul el innen, míg fel nem veszik. És mit ad Isten, talán pont a szemeiben égő lángoló szenvedélyének köszönhette, hogy másodéves főiskolásként főszerepet kapott a filmtörténetünk egyik legfontosabb filmjében ,a Talpalatnyi földben.
Én alapvetően nem hiszek a sorsszerűségben....más színésznél gondolkodás nélkül rávágnám, hogy ááá, csak szerencséje lehetett. De Szirtesnél nem, Szirtes erre született. Mintha belekódolták volna a szakmát. Egy csiszolatlan gyémánt jelent meg 1948-ban a filmvásznon Mészáros Ági partnereként, aki úgy tudott minden egyes rezzenésével tökéleteset alkotni, hogy ehhez még korántsem volt meg a megfelelő háttértudása. Egy másodéves főiskolás azért még nagyon keveset tud a szakmáról, maximum a "hozott" tehetség tud beszélni belőle és nem a tankönyv vagy a rutin.
Már nem is tudom, hogy Ranódytól, vagy Makktól olvastam egy interjúban (mindketten ott voltak ezen a forgatáson, mint rendezőtanoncok), hogy amit ott Ádám leművelt, az teljesen megrémítette őket. De inkább attól rémültek meg, hogy ez a tökéletesség valahogy majd elromlik, és el fog tűnni. Nem így lett. Szirtest semmi sem rontotta meg ezen a pályán. Sőt. Érezhető volt, hogy ahogy haladt előre karrierje, és ő maga is elkezdett testben mackósodni, hangban egyre inkább búgni, úgy kezdett el egyre felelősségteljesebb, érettebb figurákat készhez kapni, amiket persze ugyanazzal a hibátlan naturalizmussal tudta életre kelteni.
Sajnos azt kell mondani, hogy az ő pályafutására mégsem került fel korona. Idősebb korában is ugyanabban az erőltetett menetben készültek vele a különböző filmek, tévéjátékok, sorozatok, színdarabok, de mégsem érte el úgy érzem azt a katarzist, amit a legtöbb - az ő magasságában lebegő színésztársainak sikerült. Olyan jó eljátszani a gondolattal, hogy milyen Lear király lett volna, vagy Lucifer. Az ember, aki a kislábujja körméig maga volt a jóság, az alázat, a lehető legjobb értelemben vett egyszerűség - vajon milyen lett volna velejéig gonosznak, megátalkodottnak és veszélyesnek. Senki sem mert vele kísérletezni.
Ez a magyar színművészet örökös nagy átka - a fantázia hiánya. Hány olyan színészünk van aki tehetségénél fogva sokkal többet érdemelt volna, amit kapott. Hány kiemelkedő epizodistánk és mellékvágányra állított színészünk lehetne egy másik országban a nemzeti színház ékköve.

Szirtes Ádám naturalizmusa, érzelmei, minden mozzanata ma is megállná a helyét, filmen, színházban, mindenhol. Akár nálunk, akár a híresen naturalisztikus Dániában is. Mégis azt mondom, jó hogy ő pont akkor és pont ott volt. Mert így lett "tökéletes".


25. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2021-02-11 19:04.17) aaaaa - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 24. hozzászólására)
Pálmai Anna


24. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2021-02-11 15:10.42) aaaaa - (válasz Orgona 1. hozzászólására)
Unokája, Szirtes Ági lánya, szintén színész, gyönyörű!


23. Dexter Sitzky Desilijic (2021-02-10 14:31.52)  
Nyugodjék békében!:(


22. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2019-08-07 06:49.58) aaaaa
Ott, ahol a 6- os megáll- Ő volt Balga!csak nem balgán..


21. Roszner (2019-08-07 01:26.07)  
Hatalmasat nőtt a szememben, - most olvastam róla - hogy amikor a szocialista/kommunista banda kicsinálta Bara Margitot, (és a színész társadalom lapított)egyedüliként volt mersze bemenni a kerületi pártbizottságba, és tiltakozásul oda dobni a pártkönyvét és azonnal kilépni.
Ehhez óriási bátorság és igazságérzet kellett abban az időben!


20. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-02-10 16:54.21) aaaaa - (válasz Vbacs 17. hozzászólására)
Így igaz.


19. Menrot (2013-02-10 12:13.09)  
Nyugodjék békében!


18. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2013-02-10 08:55.41) aaaaa
A Blahán láttam Zubolyként, és Balgaként .Ezek gyönyörű előadások voltak 1960 valahányban. Majd a Tháliában a Kék madár c. előadásban nagypapaként. Ez is felejthetetlen előadás számomra. Most láttam a szakirodalomban, hogy a színházi szerepei kevesebbek voltak, bezzeg a magyar filmgyártás több évtizedes alapköve vala.



17. Vbacs (2013-02-10 08:38.05) aaaaa
Kedvenc volt, isten nyugosztalja.


16. Vbacs (2012-07-27 08:30.45) aaaaa
Ő is élhetett volna többet. Nagyon megszerettem....nyugodjék békében.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekFind, 2021-05-27 10:1545 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk