Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Végső állomás 3.
- AMC, 22:45
A fehér pokol
- Mozi+, 23:00
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
King's Man - A kezdetek
- Moziverzum, 23:00
Blöff
- HBO2, 23:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A hivatal (sorozat) - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Devotion - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kék acél aaaaa
Brian Helgeland aaaaa

 

Fórum - Veszélyes út Hawaiiba - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Wilhelm (2023-01-23 14:30.19) aaaaa
Andy Sidaris ontotta magából az ilyen jellegű filmeket ez idő tájt.
Olyan volt, mintha a második otthona Hawaii lett volna, hiszen kiváltképpen szeretett ezen a szigeten forgatni, bár olyan alapanyagú színészeket már nehezebb volt összeszednie, akik színészre méltó produkálásokat mutattak volna fel.
De fene vigye el az előbb említettet, mert neki nem is ez volt a mániája, hanem mi más is lehetett volna, mint a küllembeli igényszint.
Hát kérem szépen, micsoda igények vannak itten, alig tértem magamhoz ennek láttán. Jó messzire elküldte a csúnyaságokat, azokat, akik nem feleltek meg a fennkölt igényeinek, hiszen itt külcsínben mindenkinek hozogatnia kellett egy bizonyos szintet, olyat, amit közel se neveznék vajmi hétköznapinak.
Két babát tett fel a mozi térképére. Atyám az a rövid ruci rajtuk, ennél rövidebb már nem is lehetne, persze, látnunk kell azokat a feszes hajlítókat- hajjaj, micsoda musculus biceps femorisok :). Járgánynál pillants rá, mikor a napszemcsis szőke primadonna mórikálja magát a kamerának, figyelgettem- szerintem még néhány modellt is meghazudtolt ezzel.
Sidaris ahhoz képest, hogy kényesen ügyel a külsőségekre, az akciózások során lévő öldökléseknél, lövöldözéseknél eléggé elengedi fantáziáját, a vérpermet már a horrorisztikusság szintjét súrolja nála, sőt, el is éri azt.
A sztori, mint egy falra hányt borsó, de homokszemnyi időre sem ez a fő, hanem az imponáló környezet, ahol játszódnak a felvételek. Helikopterből az operatőrök bizony ám, hogy mutattak pár olyan látképet, ami messziről pompás volt.
De slussz-passz, ennyi, mivelhogy a színészgárdán nemhogy mi, hanem még a szereplők is mosolyogtak alakításaik alkalmával, hogy éppen most mibe is keveredtek bele.
Naná, gond egy szál sincs továbbra sem, mivelhogy a babák testi adottságaival még mindig eladható itt minden. Vizuálisan, nekünk, férfi nézőknek végig a képernyőn tekintetünk- és… és ez itt a lényeg.
Hozzáteszem, hogy Sidarisnak van ennél hangyányival méltóbb filmje is.
1979-ből a Seven, ami egy bűnügyi krimi, mely szintúgy kimeríti az igényesség fogalmát.
Rendezőúr nagyon háklis volt ezen a téren világéletében az hótziher, de ezekben a málnaszörpnek szánt filmjeiben ezek jól jöttek.
Ez a német címe: Die Super Profis, azaz Szuper Profik.
Pötyögd be neten, aztán rá a képtalálatokra, kidobja neked a borítóképet. Ott fogsz látni egy izompacsirtát, két nő társaságában. Úgy hívják a palit, hogy William Smith. Aki különben Arnolddal is játszott az 1982-es Conan, a barbárban.
Ebben a filmben úgy felöltöztették, mintha egy divatmárkát kellett volna reklámoznia, jogos, hiszen többségében őt vette a kamera.
A borítón olyan kidolgozott bicepsze van, mint egy kiköpött bodybuildernek. E mellett milyen büszkén mutogatta magát, hát szó mi szó, tényleg ő lett volna az utolsó ember a világon, aki problémázott volna valamin is. Akkora karja volt, mint Toldi Miklósnak. Ha zuhantál volna lefelé, akkor fél kézzel kapott volna el téged. Ezek mellett egyébként nem egy üresfejű pali volt, hiszen folyékonyan beszélt több nyelven, oroszul, németül, franciául, és szerbhorvátul is tudott.
Szóval, tovább nézve ezt a krimit. Hawaii fővárosában, Honoluluban játszódik az egész. Igaz, hogy mérsékelt tempóban, de az Andyre jellemző külön elemek bebiccennek. A közönség szórakozásáért tűzzsonglőr showt is láthatunk, no meg a másik kaszkadőre, a gördeszkás csávó is behívót kapott ide.
Főszereplőnk egy hekust alakít, aki brigádját navigálja, hogy a főellenséget majd képesek legyenek lefülelni. Partnere pedig a gyönyörűséges Barbara Leigh. Bakker! Milyen spiné volt ő ekkoriban, csak fogtam buksikámat, mikor szemügyre vettem. Mintha skatulyából húzták volna elő, olyannyira előkelően, hótisztán mutatkozott.
A percek menetelnek, rendezőnknek befigyel néhol pár agyalágyult megmozdulása, amit direkt viccnek szán.
Smith még mindig játékporondon, úgy lépked fess szerkójában, aranymedáljában, mintha a tét az lenne, hogy bekerüljön valami divatmagazin címoldalára- személyének egy része valószínű ilyen lehetett akkoriban.
Ja, még feltűnik valaki, egy régi harcművész, a karate ikonja, Ed Parker, aki szigorú arccal mutat pár jól begyakorolt spéci fogást.
A másik piros pont, hogy az elhintett erotikusabb jelenetekbe volt szenvedélyesség, és ezeket megfelelő mértékkel használták is.
Andy, aminek szánta ezeket a mozikat, azoknak az igényeknek a mai napig megfelel.


4. Varla (2023-01-21 22:28.22) aaaaa
Roppant szórakoztató alkotás. (Semmi irónia!) Mintha egy csapat 16 éves forgatott volna egy élőszereplős Barbie-filmet. :)
A főhősnők olyan nagyvonalúan bírnak belesz*rni mindenbe, hogy öröm nézni, végtelen munícióval bírnak, és totál indokolatlanul állandóan félmeztelenül flangálnak vagy medencéznek.
Ha ez nem görlpávör, akkor semmi.
A kedvenc szereplőm mégis a veszélyes (és igen randa) kígyó, akit lezserül két összeborított almásládában készülnek utaztatni, a kábelkötegelővel ráfogatott danger-tábla pedig szőnyeg alá kerül... Ezután fergeteges jelenetekben csuszamlik, ha összeállítanám a kedvenc kígyós filmjeimet, simán felférne a dobogóra az Anakonda 3. és a Boa vs. piton mellé, szorosan előzve a Kígyók a fedélzetent.

Házibuliba ivós játékokhoz illetve Barbie matricás album nosztalgikus lapozgatásához kifejezetten ajánlott. :D



3. Leslie36 (2019-08-14 17:24.55) aaaaa
Csakis a két szőke cicababa, Dona és Hope Marie miatt érdemes megnézni, ugyanúgy mint a Pisztolyművész című alkotást. Egyébként láttam már ezeknél rosszabb filmeket is(sajnos) :)


2. Randal (2016-09-18 01:14.18) aaaaa
"Istenemre, bódító az éjszaka." <-- best pick-up line ever. Amúgy a film KINCS, minden perce tömény lószar, végigröhögtük az egészet :))


1. Sokdudu (2008-01-01 08:04.18) aaaaa
Kellemes kis akciófilm a nyolcvanas évekből :) mondjuk ebben a filmben női részről sem a színészet hanem a mellek döntöttek, amiknek persze én csak örülök, és végülis a film rovására sem megy :) van egy pár mulatságos pillanat, és persze nem akaratlanaul :)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWilhelm, 2023-01-23 14:305 hsz
KeresemDundi79, 2009-08-02 12:041 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
Veszélyes út Hawaiiba adatlap
Eredeti cím: Hard Ticket to Hawaii
Évszám: 1987
Rendezte: Andy Sidaris
Szereplők: Ronn Moss, Dona Speir, Hope Marie Carlton, Harold Diamond, Rodrigo Obregón...

További információk

Szereplők fórumai
- Wolf Larson - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk