Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A barlang
- AMC, 00:20
Túszjátszma
- Film Café, 00:45
A panamai szabó
- HBO, 01:05
Csúcsformában 2.
- RTL, 01:30
A fegyvertelen katona
- Film+, 01:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Fogadóóra
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy zsák liszt aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Ampulka adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 35 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 26 aaaaa, 1 aaaaa, 2 aaaaa, 3 aaaaa, 3 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
A jogász aaaaaKeresztapa aaaaaMás világ aaaaa
Legbelső félelem aaaaaMulholland Dr. aaaaaDragon Ball aaaaa
Dragon Ball Z aaaaaAcélizom aaaaaHatodik érzék aaaaa
Játsz/ma aaaaaÁl/Arc aaaaaA nap könnyei aaaaa
Parajelenségek aaaaaA gondozoo aaaaaA zsaruk becsülete aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 1 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Nicolas Cage aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 34.
Utolsó hozzászólások:

A jogász - Vélemények (2014-03-30 03:35.06)
Az meg, ahogy itt is egyesek megmagyarázzák, hogy miért volt a film "egyedi" és "lenyűgöző", szinte már már irodalmi nyelven, ez komolyan jó kedvre derített :D Az egyetlen jó jelenet a filmben valóban az a bizonyos "megdugta a kocsimat" jelenet volt, de az is csak azért, mert ilyet valóban nem hallottam még (egyébként ez is baromság). Viszont jó szót találtam az ezt a műfajt kedvelőkre: kultúrsznob, műértelmiségi :D valóban :D Még annyit hozzáfűznék, hogy olvastam egy olyan mondatot, hogy "különleges, látszik, hogy profik alkották". Elég baj az úgy gondolom, ha a profik ilyen gyenge filmeket alkotnak, és mégis bizonyos rétegek megeszik. Vannak filmek, amiket nem "profik" alkottak, alacsony költségvetéssel dolgoztak, mégis rabul ejt, a története miatt (nem pedig a bemagyarázott mondanivalója miatt..). Ritkán írok ide, de most muszáj volt.

A jogász - Vélemények (2014-03-30 03:24.15)
Nagyot csalódtam a filmben, pedig a rengeteg jó színész miatt jobbra számítottam. Érthetetlen dolgok történnek benne, unalmas monológok, időhúzás feleslegesen, tök felesleges és érthetetlen részek (pl. amikor megjelenik a jogász volt kliense), nincsenek megmagyarázva a történések, nincs kerete az egész filmnek, a vége katasztrófa. Vártam, hogy a végén majd történik valami nagy dolog, amire azt mondhatom, hogy ez igen, így teljes a film.. erre kap a jogász egy cd-t, amiről azt sem lehet, tudni, hogy mi van rajta, spanyolul a szia felirattal, közben látványosan elbőgi magát, aztán meg a szeméttelepen kiszórják a csaj hulláját... Nonszensz az egész... ezután pedig jön egy értelmetlen beszélgetés a film utolsó jelenetében Diaz, és ki tudja ki között, a másik tagnak ugyanis szintén semmi sztorija nem volt a filmben, azt sem lehetett tudni, hogy kiről van szó. Brad Pitt-et sem lehet tudni, hogy miért is ölték meg.. persze nyilván a pénz miatt, de ez megint nagyon erőltetett volt, ahogy az is, ahogy megölték (és kiszámítható is egyben, hisz erről beszélt a monológjában a film elején). Dean Norrisnak sincs semmi szerepe, értelmetlen az a rész is, a hordóba zárt hullával, ahogy a templomos résznek sincs értelme (amikor Malkina gyónni(?) akar)
Persze lehet itt dicsérni szakértői szemmel a látványt, meg a színészi alakításokat, a zenét meg a többi számomra szinte teljesen felesleges dolgot, de nekem az a véleményem, hogy akinek ez a film orgazmikus élményt nyújtott, és 4-5 csillagot adott, az tipikusan az az ember, aki belemagyaráz a filmbe olyan dolgokat, amik ott sem voltak. Engem egy filmben a történet, a csattanók, a hangulat ragad meg. Ennek csak hangulata volt, de az is a végére erősen lelombozó. Egyébként meg idegesítő volt, az, hogy várja az ember, hogy történjen valami, de nem történik. Nem akciókra, lövöldözésre vártam, csak valami magyarázatra, fordulatra könyörgöm!!
Lehet most itt azon filozofálgatni, hogy ez művészfilm, és amolyan felsőbbrendűként azt mondani, hogy a film megértéséhez egy fejlettebb intelligencia és/vagy lelkivilág kell, de ez mind marhaság. Ahogy a legtöbb művészfilm, úgy ez is gyenge. Azok tartják a művészfilmeket élvezetesnek, akik ezzel akarnak többnek, okosabbnak, művészléleknek látszani mások előtt. Ridley Scott -nak voltak jobb filmjei is, nem értem, miért alkotott meg egy ilyen gyenge produkciót. Szerintem ő sem érti, talán a nagy pénzt látta benne, a sok híres színész láttán. Bár nem ez az egyetlen bűn rossz filmje, nyúlt ő már mindenféle műfajhoz, de csak néhányra tudom azt mondani, hogy jól sikerült. Aki művészfilmeket csinál, mert ahhoz ért, az csináljon azt, aki meg akciót, az csináljon amazt. De Scott mindent csinál, csak semmit sem elég jól. Rendez egy gladiátort, később meg egy szupercsapatot.. most meg ezt.. van egy kósza ötlet, és máris megrendezi, hisz tolják bele a pénzt a neve miatt. Közben sokszor nincs átgondolt koncepció.

Mulholland Dr. - Vélemények (2013-10-10 15:03.27)
Ez meg mi a fene volt??
Imádom a gondolkodós, misztikus filmeket, de ez a film semmiről sem szól, baromi lassú, unalmas, 2 és fél órás film mindenféle történet nélkül, vártam a csattanót, de nem volt, egy rakás szemét az egész..
pont mind a radírfej..

Ampulka összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk