Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A lelkedbe látok
- HBO2, 00:36
Horrorra akadva 3.
- Moziverzum, 01:00
Az ígéret megszállottja
- Viasat Film, 01:10
Üveg
- AMC, 01:20
A túlélő
- Film Café, 01:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Érdekességek!
Titanic (1996) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Futballmaffia aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

Hangica3034 hozzászólásai

Ugrás Hangica3034 adatlapjára

1 2

Mike Nichols - Vélemények

2010-04-29 20:26.20
Mike Nichols, who directed “Closer” (2004) and “Charlie Wilson,” unabashedly testified, “Julia Roberts, Meryl Streep and my wife” — Diane Sawyer — “those are the three women I love.”
Már csak ezért is ♥ nagyon :D
+ remek rendező! Bravo!


Velem vagy nélküled - Vélemények

2010-02-22 18:08.25
Fergeteges irónia drámai köntösbe burkolva...hihetetlen, hátborzongató életszerűség, amely a remek színészi játékkal megspékelve tökéletesen feldobja a sablont, miközben kiforgatja, ironizálja, mégis követi azt. Minden elismerésem!!! Bravo Rob, Michelle, Bruce...és mindenki más! ez határozottan nem egy "egyszernézős limonádé"!!- nagyon tetszett


Az utolsó adás - Vélemények

2010-02-11 21:42.06
Valaki meg tudja mondani, ha magyar szinkronnal nézem, attól még az eredeti számok vannak-e benne, vagy azokat is magyarul felénekelték?


Egyszerűen bonyolult - Vélemények

2009-12-24 20:05.15
Én ma láttam, s Fantasztikus volt!!! nekem nagyon nagyon tetszett,minden a helyén volt benne. Pont megfelelő mennyiségű humor, érzelem, stb, s a színészi játék...wow...meryl, go for the Golden!! :):) 1et sajnáltam nagyon: szinkronizálták!, s Merylnek..hogy is mondjam, nem valami jó magyarhangot vadásztak :S De ettől függetlenül remek film! (L)


Veszedelmes viszonyok (1988) - Vélemények

2009-11-05 19:20.34
A minap láttam a TCM-en, s lenyűgöző!! És a szereplők....wow! isteni alakítás mindenkitől! John Malkovich csodás benne, de Glenn Close & Michelle Pfeiffer is lélegzetelállító!! 1-2 apró hibájától eltekintve nekem nagyon tetszett, legfőképpen a kitűnő színészi teljesítmény miatt. A szövegkönyvvel volt néhol 1 kis problémám, de az tény, hogy felejthetetlen és örökérvényű sorok is elhangzottak.
BEYOND MY CONTROL.... XD 1ik legjobb rész ;)


Az eastwicki boszorkányok - Vélemények

2009-11-01 19:27.45
Hááát... kicsit többet vártam a filmtől ilyen szereposztással. Azaz nem is a színészekkel volt gond, ők elég jól játszottak, főleg Jack Nicholson tetszett benne, bár nem miatta néztem meg, hanem inkább a női szereposztása miatt.Ők sem voltak gyengék, de maga a film számomra katasztrófa...a rendezés iszonyatos, s a történet sem valami nagy durranás. Az egyetlen ok, hogy nem 2 csillagot kapott, az a színészi játék. Ha az nem lett volna, már az első 20 perc után kikapcsoltam volna a TVt. összességéven egyszer nézhető film, én azt mondom, de max 1x, s nem többször!


Másnaposok - Vélemények

2009-10-05 21:27.21
Ilyen baromságot is régen csináltak már!!! XD XD XD De ennél jobban nem is lehetett volna! Egyszerűen fantasztikus!! Kevés olyan film van, amelyik el tudja érni, hogy egy egész mozi együtt röhögjön 2órán keresztül! És konkrétan ez történt! Én 2x láttam moziban, s mindkétszer majdnem teltházzal. Komolyan, néha már azon is kellett röhögnöm, hogy a néni felettem még mindig a 2 perccel ezelőtti poénon nevet XD Fantasztikus film, csak ennyit mondhatok! :) :)


A csúf igazság - Vélemények

2009-10-05 21:10.29
Tényleg a kissrác miatt nem akart elmenni!!! Nemcsak a csaj miatt!Itt a bizonyíték: miután kilépett a csaj miatt, akkor sem San Francisco-ba ment, hanem egy helyi konkurens TV-hez. Szerintem ez eléggé érthetően lejött! Ezzel nem vicceltek, hanem tényleg az érzőbb részét próbálták Mike-nak megmutatni. Nemtudom ki hogy van vele, de nekem teljesen így jött le a szitu. :)


Meryl Streep - Meryl-t utálók klubja

2009-08-27 09:29.22
Na végre valaki kulturáltan(!!)ki tudja fejezni a véleményét! Abszolút elfogadhatónak tartom amit írtál(szerintem mindenkinek hasonlóan kellene kinyilatkoztatni a véleményét), s ugyan nem értek egyet minden pontjával, de ez szerintem így van rendjén! A világon minden szubjektív!!!!! S aki ezt nem érti meg, azt csak sajnálni tudom! De a szélsőségeket én sem értem meg! Én személy szerint nagyon szeretem Merylt, de nem vagyok az a fanatikus őrült, aki vakon állítja h Meryl minden porcikája tökéletes! végtére is ilyen ember nincs!! És ezt el kéne fogadni mindenkinek! Viszont a véleményeket kevésbé sértően is meg lehetne fogalmazni a másik oldalról, hiszen Ti sem örülnétek, ha egy általatok igen kedvelt személyt pocskondiáznának. Lehet vitatkozni, hogy Merly szép e, vagy milyen a kisugárzása, de úgyse tudjátok meggyőzni a másikat az ellenkezőjéről! S attól hogy valaki mer ellentétes véleményt mondani, még nem szenny v egy undok alávaló ember... Mindenkinek joga van hozzá. Bár őszintén, engem is kicsit zavart a fórum megnevezése, ezért kíváncsiságból néztem csak bele, mivel (mint láthatjátok, h 5 csillaggal értékeltem Merylt) ő az egyik kedvencem. Így csak annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem teljesen felesleges egymás véleményeinek minden szavára visszakommentelni, hogy 'de igenis szép' és 'igenis csúnya'....stb. Szubjektivitás!!!-erre emlékezzetek! :)


Julie & Julia - Két nő, egy recept - Vélemények

2009-08-27 09:00.50
Az a nagyon rossz előérzetem van, hogy mivel 2 hónapos "késéssel" hozzák csak Magyarországra, így szinkronizálni fogják! NEEEEEEEE!!!!! Én Meryl-t akarom benne hallani!!! senki nem tudja ezt a hangot visszaadni, s a hang meg az akcentus nélkül, attól félek, el fog veszni a film igazi varázsa... :( Kérem, ne szinkronizálva adják!!! NE!!!! :(:( -egy elkeseredett rajongó...


Közös titkunk - Vélemények

2009-07-15 01:29.56
nemtudom... nemhiszem. mármint max akkor ha vki vette a fáradtságot s maga lefordította otthon s felnyomta a netre...de nem tartom valószínűnek. ez nem egy olyan 'kasszasikernek' készülő film volt. ez egy dráma, amit még amerikában sem nyomattak nagyon. szerintem érdemes megnézni felirat nélkül is,nem annyira nehéz a nyelvezete, csk eléggé oda kell figyelni... amit meg nem értesz, azt a történések nagyjából megmagyarázzák! hajrá! ENJOY! :)


A felolvasó - Vélemények

2009-06-25 18:09.19
Nem akartam Kate érdemét csökkenteni, szerintem is igenis jogos volt az Oscar!! Csak annyit mondtam, hogy nálam egy hajszállal Meryl vitte volna...de a filmvilág/a művészet nagyon szubjektív! :) Mindenesetre mindketten szenzációsak- ami pedig a karaktereket illeti, nem lehet összehasonlítani őket!!-nem lehet megállapítani melyik mennyivel nehezebb és ki mennyivel jobban oldotta meg. teljesen más világ mindkettőjük karaktere, egyetlen közös, hogy mindkettőjüké a szélsőségekre épít-s ez az amit mindketten briliánsan csináltak :)


2009-06-17 19:49.30
Szerintem nagyon nagy film! mind a rendezés, a story, mind a színészi játék!! Nekem nagyon tetszett!!! Igen, szerintem is megérdemelte az Oscart, de én nem elsősorban Kate-nek adtam volna, hanem úgy az egész filmnek. A legjobb film kategóriában. Kate is csodás volt benne, elismerésem, de nálam 1 hajszállal Meryl Streep vitte volna az Oscart a Doubt-ért! Azt a filmet is ajánlom mindenkinek, de ezt se hagyjátok ki!! Magával ragad az első pillanattól! Enjoy! :)


A fiúk a klubból (sorozat) - Brian vagy Justin ?

2009-06-15 11:56.05
Szerintetek ki a jobb?/jobb pasi? Justin? Brian? :P
????


Alkonyat - Újhold - Mikor jelenik meg itt?

2009-06-03 17:03.01
Aki csak azért nem nézte meg, annak úgy kell!!! Szörnyű a magyar szinkronja, remélem feliratozzák csak a másodikat is! Nem igaz h vki olyan Lusta h nem olvassa el a feliratot!! Aki meg inkább nem megy el, mert a feliratosat kevésbé szereti, az nem is igazi rajongó!! szerintem minden igazi fan ugyanúgy szeretné eredeti nyelven...sőt...véleményem szerint 1000x jobb lenne ha nem szinkronizálnák! Nagyon nagyon remélem hogy nem szúrják el 1 hülye szinkronnal ezt a remek filmet!!!


A francia hadnagy szeretője - Vélemények

2009-02-26 11:27.12
Kegyetlenül jó film! Meryl Streep újabb fantasztikus alakítása!!Nekem egy kritikám lenne- ám ennek ellenére is megérdemli nálam az 5 csillagot: a vége számomra nagyon el volt sietve. mármint jó a végére a forgatókönyv, de 1 kétórás filmtől azt várnám hogy ne 5, hanem minimum 10 percben oldják meg a cselekményt a végén. Pl. én még 1 kicsivel több feszültséget adtam volna a pofon körül a jelentnek. De ez lehet h már csak ízlés kérdése :) mindenesetre mindenképpen remek film! aki teheti nézze meg!!!


Kétely - Vélemények

2009-02-03 21:21.08
Amúgy ez már alapból egy színdarabból lett adaptálva. Abból vitték filmre :)


2009-02-03 21:19.20
Huh! hát ez a film aztán tényleg üt...Zseniális, fantasztikus, káprázatos, és még sorolhatnám! a történet is sokat mondó, de a színészi játék!!!WOW!! le a kalappal mindenki előtt! Amy Adems-et a Bűbáj után ilyen alakításban látni...már a charlie wilson's war-ban is kezdet meggyőzni, de mostmár belátom hogy igenis van helye Hollywoodban...na és Philip Seymour Hoffman...mindig is tudtam hogy ez a pasi zseniális, de minden egyes filmben képes meglepni. lenyűgözően játszik itt is. és végül, de nagyon-nagyon legelső sorban Meryl Streep!! Hát az valami fantasztikus ahogy ezt a karakter megformálta. Lélegzetellállító. Azok a feszült viták, az arckifejezések, a fölény és a szigor, mely 1-1 szavából áradt... És ahogy végig a keményet adta, majd a legvégén a pados jelenet...Amikor jött a főcím,csak ültem a TV előtt és mozdulni sem tudtam. Olyan érzelmek kavarognak az emberben, s teljesen elönti a kétely... ha már itt tartunk a cím is zseniális, és a legteljesebb mértékben jellemzi a filmet. Csak annyit tudok mondani hogy aki teheti nézze meg + GO MERYL! meglehet az Oscar...ezért az alakításért nálam már elnyerte!


Kétely - A legjobb jelenetek

2009-02-03 21:01.45
Egyszerűen minden jelenet zseniális! A legeslegelsőtől az legutolsóig! szenzációs! Én is legjobban talán a végét emelném ki: Meryl: I have such doubts... Wow! az nagyon üt! de minden eddig említett jelenet a kedvencem! ez a film egyszerűen úgy tökéletes ahogy van!


Nők - Vélemények

2009-01-17 21:03.45
wow!így lehet jó filmet csinálni pasik nélkül!!! Egy pasi sincs benne...kicsit durva :):)
Nekem tetszett...nem lesz a kedvenc filmjeim egyike, de azt a másfél órát mindenképpen megérte :D


Közös titkunk - Vélemények

2008-11-17 18:18.32
Én tegnap láttam, és nagyon- nagyon tetszett. Sajnos, ha jól tudom Magyarországra nem hozzák be, de az angol verziót le lehet tölteni több oldalról is. ÉRDEMES! (L)


Macaulay Culkin - Vélemények

2008-11-08 12:37.24
Én régen nagyon szerettem, főleg a Reszkessetek,betörők-ben... De sajna felnőtt XD...jesszus, már 28 éves?!?!?! És nem hiszem hogy valaha is a 'hollywoodi szépfiúk' közé fog tartozni... régen is azért futott be, mert aranyos volt... de most... Szerintem tönkretette magát, illetve a hírnév is nagyban hozzájárult a mélybe zuhanásához... inkább nem értékelem csillagokkal, mivel a régi szerepeiben gyerekkorom egyik kedvenc színésze volt, míg most ha véletlen meglátom a nevét vmiben, rögtön elkapcsolok....


Mamma Mia! - Ki a kedvenc szereplőtök a filmben?

2008-11-01 10:13.09
Meryl 4ever!!!!! Imádom!!!! alap, h Donnna a kedvencem, de a többieket is nagyon-nagyon szeretem!!! Mindenki olyan nagyarc benne! (L) Rosie, Bill, Harry... (L) jah és a rőzsés néni (L) lol :P:D


Meryl Streep - Vélemények

2008-09-08 20:17.42
Huh, láttam tnap az Adaptációt!!! Megint meggyőződtem róla, h Meryl a világ egyik legjobb színésznője!!! Fantasztikus!!! Imádom xD xD!!! Minden díjat megérdemel!!!


Adaptáció - Legjobb jelenet

2008-09-08 20:10.35
Minden jelenet szuper!!! hm... ha választani kéne talán én arra szavaznék, mikor Meryl beszív, és a telefon hangját utánozza!!! Az haláli...hangosan röhögtem közben!!!! XD xD


Adaptáció - Vélemények

2008-09-08 20:07.50
Hihetetlenül jó film! Imádtam!! Nicolas Cage nem tartozik a kedvenceim közé, de ezzel az alakítással számomra bebizonyította hogy igenis van helye a nagy nevek között!! Meryl egyszerűen fantasztikus!!!!(mint mindig)!!! Úgy imádom!!! Ez az igazi színészi tehetség!!! A film & a színészek minden díjat megérdemelnek! Elismerésem!


A fűnyíróember - Vélemények

2008-08-31 11:43.59
nem igazán jött be a film, pedig S.K-t & Pierce Brosnant is szeretem...de mégis...ez valahogy egyiküknek sem jött össze....ezekután a kettőt inkább meg se néztem... :S


Apám, a fogdoki (sorozat) - Vélemények

2008-08-31 11:12.33
nagyon-nagyon-nagyon jó!! mindig halálra röhögöm magam!! egyszerűen fantasztikus benne minden. És a poénok...mind a helyén van! Érdemes nézni!!!!


Közös titkunk - Vélemények

2008-08-09 09:38.18
http://www.youtube.com/watch?v=phtd7XOiky0
angol trailer


A nő ötször - Vélemények

2008-08-05 20:43.45
nekem igenis tetszett...elgondolkodtató, kicsit zavaros, de érthető is egyben. Érdemes volt megnézni, nem bántam meg


1 2
Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk