Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nyár a szőlőskertben
- Film4, 16:25
Elátkozott Ella
- Film Café, 16:35
Az erőd
- Moziverzum, 16:40
Vas
- Film+, 16:50
Robin Hood - A tolvajok fejedelme
- AMC, 17:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Egyszer volt, hol nem volt Kínában - Vélemények
Kevin Sorbo - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Durr, durr és csók aaaaa
Kevin Sorbo aaaaa

 

Airek hozzászólásai

Ugrás Airek adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Galaxis útikalauz stopposoknak (2005) - Vélemények

2009-05-25 14:25.42
Mindenkinek a legjobbakat a nemzetközi törülköző világnap alkalmából! Olvassatok Douglas Adams-et, és így emléke tovább él közöttünk!


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2008-05-21 12:05.35
Szerintem jó kis befejezés volt, végre ugyanazt éreztem az utolsó két rész alatt, amit a régebbi részeknél. Mostanában már nagyon ellaposodott a sorozat, egyszerűen unalmas volt. Régebben legalább a főszereplőknek voltak konfliktusai, most már mindenki megszokta, hogy House ilyen, azt kész. Még az újak sem lepődnek meg szinte semmin. Persze az sem lett volna túl jó, ha előről kezdik velük az egészet.

A Huddy témáról egy pár szót. Biztos, hogy fognak kezdeni ezzel a szállal valamit, ezt már régóta sugallják. Pláne egy ilyen záró kép után már nem lehet tovább halogatni a dolgot. A sorozat Fox-os honlapján már hetek óta kint van két interjú, amit néha lecserélnek, de most az évadzáró után újra kint hagytak. Hugh Laurie azt fejtegeti, hogy jó lenne, ha a karakter végre megtalálná a boldogságot, rendeződne az élete, de ez elvenné az egész érdekességét. Lisa Edelstein pedig azt súlykolja belénk, hogy könnyen lehet vmi House és Cuddy között, de nem hinné, hogy működne a dolog.
Erre a szálra legalább egy fél évadot föl lehet húzni, 3-5 rész alatt összejönnek, pár részig együtt vannak, ebből ki lehet hozni pár vicces szituációt, aztán pár részig romlanak a dolgok, és aztán ott a fájdalmas elválás. Remélem nem lesz ennyire sablonos a dolog és remélem Cuddy karaktere nem lesz föláldozva a végén. Hiányozna a sorozatból. Az biztos, hogy az évad elején még Wilsont sajnáljuk egy kicsit.


2008-02-08 10:03.06
July! Én a www.xtvi.com-ról szedem le, ott is mindig gyorsan fent vannak az új részek jó minőségben.


Doktor House (sorozat) - House & Cuddy fanoknak

2008-02-08 09:58.59
Na, lement az összes meglévő rész, és attól tartok, hogy ha folytatják is majd valamikor, nem a Huddy szál lesz a téma, inkább majd Wilsonon szenvednek egy kicsit. :(


2008-01-28 11:37.04
Már csak 1 nap az új amerikai részig. Addig is:
http://www.youtube.com/watch?v=Na50eQwuEJk


Batman - A Sötét Lovag - Várjuk!

2008-01-23 10:45.39
212-es hozzászólás.


Heath Ledger - Vélemények

2008-01-23 10:32.48
Hát ez döbbenet. Nem nagyon tudom még felfogni, most olvastam csak az indexen.

Isten nyugosztalja, többre volt hivatott.


Harry Potter és az azkabani fogoly - Vélemények

2008-01-21 22:21.42
Elbeszélünk egymás mellett, hagyjuk.


2008-01-21 10:32.51
Azt hiszem egészen eltérő módon szemléljük a világot. Ian McKellen pedig tényleg nagyon jó lett volna, de addigra ő már mint Gandalf épült be az emberek emlékezetébe. Így is sok az átmosás a két karakter között, ha még ugyanaz is játszotta volna, az kész katasztrófa lett volna. És azt hiszem pont Sir McKellen utasította vissza az ajánlatot, mondván, hogy két legendát eljátszani már kissé sok lenne.


A passió - vajon ez az igazság? ez mind megtörtént?

2008-01-19 21:30.33
Nagyon korrektül összeszedted a dolgokat, pár dologhoz fűznék megjegyzést.
Pilátussal kapcsolatban a Biblia leírására támaszkodott a film, és egyáltalán elég kevés dologban tért el tőle. (És ezt elírtad, akit te konzulnak írtál, az volt Pilátus, a római helytartó, és a pojáca pedig Heródes pedig király volt.)
Valóban sok túlzás van azonban a megjelenítésekben, amik valószínűleg művészi ill. hatásvadász célokat szolgál. Ha belegondolunk a mai moziközönséget már elég nehéz megrendíteni, hiszen már annyi vérengzést láttunk a vásznon. Mel Gibson gondolom nem szerette volna, hogy elsikkadjunk a téma fölött. Abban egyetértek, hogy valószínűleg nem éli túl a korbácsolást ilyen formában. A római katonák fegyelmezetlensége valóban szembeötlő, az viszont tény, hogy a Szentírásban is leírták, hogy a katonák gúnyolódtak. Azt már kevésbé hiszem, hogy rá mert volna csapni a följebbvalójának az asztalára bármelyikük is. :D


Harry Potter és az azkabani fogoly - Vélemények

2008-01-19 21:00.09
?????? Csetlő-botló alkoholista?????? Szerintem is jobb volt Richard Harris (amíg élt szegény), de azért Michael Gambon sem kutya.


A "Kék baba" műtétek - Vélemények

2008-01-17 22:05.47
Csodálatos film, jó pár jelenetnél szorult el a torkom, a végéig bírtam, de utána aztán fogytak a zsepik nálam is.
Ami csodálatos ebben a filmben, hogy nem harsány követelőzéssel, vádaskodással mutatja be a rasszizmust, hanem csöndes megadással és türelemmel, ami végül meghozza gyümölcsét a kemény munka árán. Vivien Thomas csöndes karaktere jobban megérintett, mintha egy harcos szónokról néztem volna filmet. Példaértékű történet.
Nagyszerű szereplőgárdát vonultat fel a film, Alan Rickman nagyszerű volt, mint mindig, Mos Def-ben pedig kellemesen csalódtam. Eddig csak laza, jópofa szerepekben láttam, nem gondoltam volna, hogy ilyet is tud. Remélem még sok filmben meg tudja majd csillogtatni a tudását erről az oldalról is.

ui.: köszi Lacryma


Batman - A Sötét Lovag - Várjuk!

2008-01-16 12:43.54
Vááá, megnéztem újra a trailer-t! De rohadt messze van még az a bemutató!


2008-01-16 12:39.59
Engem kirázott a hideg tőle, jó lesz ez a film, bármennyire nem bírom a furaruhás szuperhírókat. :)


2008-01-16 12:36.04
Forrás: imdb
A lényeg, hogy Michael Caine szerint Ledger-nek sikerült überelnie Nicholsont, és amikor együtt vettek föl egy jelenetet, Caine még a szövegét is elfelejtette, annyira durva volt a srác.

Ha muszáj lefordítom pontosan is, de más is megteheti, mert nem akarok hülyeséget írni.


2008-01-16 12:29.12
Michael Caine on Heath Ledger's performance as The Joker: "The worry going in was The Joker. Jack Nicholson was the greatest Joker so, you know, how do you top that? Well, Heath Ledger's done it and he's extraordinary. He's gone in a completely different direction to Jack. Jack was like a clown figure, benign but wicked, maybe a killer old uncle. He could be funny and make you laugh. Heath is like a really scary psychopath. I did one scene with him and he was ready to go and had to come up in a lift and raid our place. I didn't see him for rehearsal and when he came out of the lift he was so incredible I forgot my lines. He frightened the life out of me. I'd never met him before. He's a lovely guy and his Joker is going to be a hell of a revelation in this picture."


Heath Ledger - Vélemények

2008-01-16 12:28.13
Michael Caine on Heath Ledger's performance as The Joker: "The worry going in was The Joker. Jack Nicholson was the greatest Joker so, you know, how do you top that? Well, Heath Ledger's done it and he's extraordinary. He's gone in a completely different direction to Jack. Jack was like a clown figure, benign but wicked, maybe a killer old uncle. He could be funny and make you laugh. Heath is like a really scary psychopath. I did one scene with him and he was ready to go and had to come up in a lift and raid our place. I didn't see him for rehearsal and when he came out of the lift he was so incredible I forgot my lines. He frightened the life out of me. I'd never met him before. He's a lovely guy and his Joker is going to be a hell of a revelation in this picture."


Csak két filmet válaszhatsz amit örökké tudnál nézni.

2008-01-15 10:27.22
Desperado, Legyetek jók ha tudtok
(kár, hogy egyikben sincs Alan Rickman, de ezt a két filmet nem tudom megunni - legalábbis eddig még nem untam meg őket)


Szorul a hurok - Vélemények

2008-01-08 11:48.18
Szórakoztató film, ami főleg Kevin Kline, a bátyja által lejáratott csúcsnyomozó karakterére teszi a hangsúlyt, de a többi szereplő sem csak úgy véletlenül pottyant oda. Alan Rickman Ed nevű festője egyszerűen zseniális, szakadtunk a röhögéstől, minden egyes megmozdulásán. Susan Sarandon nagyon jól hozta a pénzéhes sznob feleséget, szinte végig utálja az ember, és azon töpreng, mit evett rajta a főhős régen. A polgármester lányát, majd a főhős jelenlegi csaját játszó Mary Elizabeth Mastrantonio is nagyon kedves és szerethető volt, őt a Robin Hoodból ismerhetjük, mint Marian-t. Az antipatikus férfiakat játszó Harvey Keitel, Danny Aiello és Rod Steiger neve nem volt túl ismerős számomra, de arcra már mindőjüket láttam már valahol, ilyenkor jön az imdb, hogy hol is... :D
Jó kis film, nekem nagyon tetszett a maga kategóriájában.


P.S. I Love You - Vélemények

2007-12-25 21:29.14
A gyászhoz idő kell, szerintem pont jó volt. Kell idő, hogy rendesen kibontakozhassanak az érzelmek, és a néző is ráhangolódjon.


Harry Potter és a Főnix Rendje - A 7-es könyv-akik olvasták már az egészet!

2007-12-22 23:47.05
Voldemort, szimpla v-vel. :) És nem mondom meg, bár valaki más majd úgy is megteszi, sóhaj.
Amúgy meg most már szerintem bírjátok ki ezt a kis időt, amíg megjelenik a magyar. Nagyon megéri, én a helyetekben nem olvasgatnék spoileres fórumokat! Ha most megtudod mi a vége, az egész könyv izgalmát veszíted el, és utána ne csodálkozz, ha nem fog annyira tetszeni, mint vártad. Viszlát februárban!


P.S. I Love You - Vélemények

2007-12-21 15:11.02
Csak egyetérteni tudok Vladissal, bár különösebben nem kedvelem Hilary Swanket, szerintem ő is nagyon jó volt, aranyos, kedves karaktere együttérzésre vette rá az embert.
Be kell vallanom, féltem, hogy nagyon csöpögős film lesz, de szerencsére nem volt az, bár zsepit azért vigyetek magatokkal! (Na nem mintha nekem szükségem lett volna rá, de Vladis barátom érzékeny lélek... :P)
Kedves, finom humorú, kicsit szomorkodós, kicsit nevetős film volt. Nehéz témát boncolgat, de nagyon ügyesen teszi mindezt.


Heath Ledger - Vélemények

2007-12-20 23:07.48
Kicsit magyartalan lett az egyik mondatom, kihagytam azt a szót, hogy "fontos, hogy azonos kval..."


2007-12-20 23:06.46
Nekem gyakorlatilag odáig tetszett a film, amíg nem öltözött be denevérnek. Nem t'om, nekem valahogy nem jönnek be ezek a -módosítom, nem mutáns-hírók, hanem - "furaruhábabújthírók". Értem én, hogy a névtelen igazságosztó meg minden, de valahogy nekem jobban bejön az ilyen típusból a Zorró. Biztos azért van, mert nem vagyok fiú, és nem ezeken a képregényeken nőttem fel, hanem Asterixen. :)
Amúgy teljesen igazad van, természetes, hogy nagyjából azonos kvalitásúak legyenek az ellenfelek. Kíváncsi vagyok pl. a Mesterdetektívre, mit sikerült kihoznia Cane-nek és Lawnak egymásból. De most már nagyon elkanyarodtam a topictól, bocsi, abbahagyom.


Rajzás (1978) - Vélemények

2007-12-20 11:14.34
Jó régen láttam ezt a filmet, annyi rémlik, hogy nem lett volna szabad megnéznem, mert kint volt a 12-es v. 14-es jel, én meg csak 10 voltam, de suttyomban megnéztem, mert a bemutatóban láttam Michael Cane fejét, aki vmi másik filmből szimpi volt nekem. :D


Napfivér, Holdnővér - Vélemények

2007-12-20 11:02.06
Alapfilm. Egyszerűen gyönyörű.


Heath Ledger - Vélemények

2007-12-20 10:55.57
Nincs bajom Mr. Bale-lel, nem rémlik, hogy bárhol is negatív véleményt mondtam volna róla. A Batman Begins-ben is nagyon jó volt, a Reign if Fire-ben is tetszett, nekem mindössze a Batman-nel van bajom. Nem jönnek be ezek a mutáns-szuperhírós filmek, mindössze ennyi. Heath Ledger pedig gonosz szerepben szerintem nem túl megszokott, és kíváncsi vagyok mit tud.
Mivel különösebben nem várom ezt a filmet, nem is néztem utána a stáblistának, mindössze egy origos cikk miatt megnéztem a trailert, kifejezetten Heath miatt. Az általad felsorolt "kezdő színészek" szerintem is jók, szeretem is őket, most már lehet, hogy miattuk is megnézem a filmet. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy a legizgalmasabb karakter Ledgernek jutott, és ha ő lenne az egyetlen név a filmben, akkor is megérné megnézni szerintem. És itt aztán tényleg nem lehet ráfogni, hogy csak cuki fejével arat. :P És különben is, ez egy Heath Ledger fórum, vagy mi.


2007-12-19 11:51.28
Itt van a Batman trailere, Joker narrálja:

[link]

Hát nagyon durva ez a srác, miatta még az is lehet, hogy megnézem.


Stephen Fry - Vélemények

2007-12-18 09:22.46
Halihó! :) Majd rákeresek!


Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya - Várjuk!

2007-12-17 12:04.02
Ezek tök hülyék, addigra mindeni letölti... (nem mintha én azt tenném, kedves jogvédők, csak előrevetítem a veszélyt... :P)


1 2 3 4 5 6

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk