Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gumiláb
- Viasat3, 16:15
Emelt fővel - Visszavágó
- Viasat Film, 16:45
Állj, vagy lő a mamám!
- Prime, 16:45
Szupersuli
- AXN, 17:05
Made in Italy
- Filmbox Premium, 17:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dallas (sorozat) - Vélemények
Fogadóóra
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
A méhész (2024) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szarvasbébi aaaaa
Mauricio Ochmann aaaaa

 

Komcsi hozzászólásai

Ugrás Komcsi adatlapjára

1 2 3 4

Filmkereső

2013-09-17 12:19.46
Üdv Néktek'!

Én egy magyar filmet keresek, amiben Törőcsik Mari szerepel és a Nagyrévi angyalcsinálókról szól, vagy más néven az arzénes asszonyokról. Az Magyar televízió Múlt-kor című műsorában volt jelenet is belőle, ám forrást sajnos nem tüntettek fel. Ha a címe még meg is lenne, nem hinném, hogy egyszerű lehet hozzájutni :)

A válaszokat előre is köszönöm :)


Egy rém rendes család (sorozat) - Vélemények2

2009-05-22 15:34.27
A sitcom-ok legendája, hétről-hétre tört a képernyőre, amerika szerte több millió rajöngóval. PErsze a Fox nem szánt hosszú életet a Al-nek és családjának, de a nézők, a bevétel, mind-mind arról árulkodtak, hogy a világnak szüksége van a Bundy család csetléseire-botlásaira.
Ahogyan az illő a bulvár sajtóhoz, pletykák terjengtek a a sorozatbanjátszó színészek túlközeli (khmm...) kapcsolatáról. Majd jött a mi Marcy-nk, aki a valóéletben nyíltan vállalta a saját neméhez való vonzódását, és elindult 1 görgeteg... Valóban! Lavinaként zúdultak a negativítások, és igenis a sorozat itta meg a levét. Amilyen bajságot kevert ez a színésznő, ugyanolyan áldást is adott, hiszen a két fő-producer kilépése után, amikor a helyzetet már mindenki feletébb reménytelennek gondolta Ő vette át a staféta-botot, és belőlelett a producer, és az egyik főszereplő egy személyben. Hát nem csodálatos? Újabb amerikai irónia.
Bár, a sorozat már kezdett ellaposodni, jöttek új ötletek, új szereplők... de! A SOROZAT MEGSZŰNT. Gyorsan, túl hirtelen, és igen, a Fox szemében többémár bundy-ék, egy bucsú-bulit sem élhettek meg, mert csőlátóként csak a piac érdeklte őket. Így lett vége az Egy Rémrendes Család pályafutásának.
Senki nemért meg fényes karrier-t a sorozat megszűnése után. Nevezhetjük akár a műfaj átkának is, hiszen a Jóbarátok szereplői is hasonlóan jártak. Bár a mi kis népünk a háttér-történetből nemsokat tudhatott a 90-es években, mégis élvezték az amerikai család kedvcsináló 20 percét. Szimpatikus szinkron volt, ezis lement! :)


A köd (2007) - Vélemények

2008-10-26 09:47.31
Üdvözlünk Frank a saját világodban! - Mondanám a rendezőnek. Aki olvasta az eredeti novellát (Csontkollekció, Európa kiadó), az tudja, hogy elsőre egy King-film jobbnak tűnik, mint amit olvastunk. Ez ígyis van rendjén! Steve-et beskatujázták, mint horror-regényíró. Ennek cáfolatára ottvan a Halálsoron, a Remény rabjai, az Állj ki mellém. EZ viszont egy vérbeli történet volt, amit tényleg HORROR-nak lehet nevezni. A legtöbb műtől elvárom, hogy legalább a könyv színtjén teljesítsen (bár ez az utóbbi időkben... nha mind1...) a Mist-nak végre sikerült. A film alatt egy percig sem unatkoztam, mindig történt valami! A különböző halálok kiszámíthatóak voltak, de mégis a filmben volt valami ami megfogott... Egyszerűen lenyűgözött az operatőri munka! Nemvoltak hirtelen képváltások, és idióta beúszások. A rohadt jelenetváltásokat ügyesen kiküszöbölték a vágók, az animáció semvolt túlontúl rossz, sőt... mondhatni jó. Ami nálam kiverte a biztosítékot, az a Thomas Jane orrhangja... bizony! Szörnyű, hogy hörög. Mrs. Carmody szerepére a legjobb Kathy Bates lett volna (tudjátok, a Misery-ből) imádtam volna, ahogy lázítja a népet! Természetesen a "csúcs-poén" a Setét torony poszter volt... A zenei aláfestés pedig maga volt a tökéj. A filmnek mindenképpen megbecsült helye lesz a gyűjteményemben!


Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya - Vélemények

2008-06-17 22:42.28
Tim Burton ismét Jhonny Depp-el forgatott. A halott mennyasszony után egyáltalán nemvolt furcsa egy véres musical a(z) (egyik) véres rémről! SŐT! A házaspár maradt... Továbbá Cohen ismét megmutatta, hogy egy igazi tehetség. Ahogy az OLaszt eljátszotta... nagyon király volt! Szerintem nem megérdemelten a stáblista végére hagyták a Toby-t játszó Ed Sanders-t, aki bámulatosat alakított a musical-ben. Egy majdnem színházi darabban elengedhetetlen a jó, profi zeneszerző. Ezúttal A VÁLASZTÁS Stephen Sondheim-re esett, aki szerintem a maga 1 OSZKÁR szobrocskájával nagyott alkotott a film talpalávalójának megszerkesztésében is. Tökéletes produkció volt hibák nélkül! *****


Ultrakopó - Vélemények

2008-06-17 22:27.55
Frederic Du Chau kollégában kellemeset csalódtam a Pata-Csata és a Camelot múltját igéző filmjei után. A téma, a Zebra-story után nemvolt ismeretlen számárá, sőt nagyonjól megalkotott, és összetett történetet láthatunk a filmvásznon. DE meglepett, hogy Belushit már csak az ilyen filmek főszerepére kérik fel! Összességében egy jó mozit láttunk telis-tele gyermeteg poénokkal, és szemkápráztató trükkökkel!


Nem fogadott hívás (2008) - Vélemények

2008-05-23 21:42.44
köszönöm szamuráj hozzászólását! Akkor ezt sem kell megnézni!


A falka (2006) - Vélemények

2008-02-28 19:39.51
Azt mondják olyan a jó horror film amivel álmodni lehet... hát nekem sikerült! Aki a filmben a leginkább jól játszott az egykori, ˇ"eltűnt" Anna Lucia (Lost) alias Michelle Rodriguez. A kemény csaj szerep most is jól állt neki köszönhető ez zseniális arcmimikájának! Mást a színészek közül nem, de a stáblistábol igenis kiemelek! Az 1. nagy név Wes Craven aki ugyan csak ügyvezető producer volt, de mégis látszott a filmen, hogy igenis volt beleszólása! Nicholas Mastandrea (Craven barátja) Hasonlóan a sikolyhoz ismét maradandót alkotott! A gyagyás nyomozás című film forgatókönyvírói is remek tewljesítményít nyújtottak, ami megis látszott a produkción! Becsületükre váljék, hogy a készítőbrigád 1-1-ig olyanokból állt akik már dolgoztak eggyütt, így már megszokhatták egymás "virtusát". Összességében egy ügyes feature-t kaptunk ami inbkább már-már thriller, mintsem horror!


Ízlések és pofonok - Vélemények

2008-01-31 19:43.05
Énmagam is szakács vagyok és mondanom sem kell a film igazán "átjött". A produkció magyarul nagyon ütés címet kapott! Az eredetiszerint ez lett volna: "Nincs felszolgálás", mennyivel jobban hangzik a népszerű közmondás "Ízlések és pofonok". Különleges hangulatú és igazán fergetes mozi! Ajánlom mindenkinek aki jót akar szórakoni! A szinészeknek sem kellet túlzásba vinni a drámai- és mentális megeröltetést, merthogy semmiféle szkeptikus mozzanatsorozatot,vagy arcmimikát nem kellt bevetni a siker érdekében!


Nem vénnek való vidék - Vélemények

2008-01-22 20:20.09
8 OSCARRA JELÖLTÉK!


Boomtown (sorozat) - Vélemények

2008-01-22 20:15.20
Nagyon érdekes sorozat! Sajnos az oldal adatbázisa is, hogymondjam: lyukas! Rövid story:
Egy bűntett - több nézőpont. Ez lehetett a Boomtown szlogenje. Egy jó krimisorozathoz méltóan minden egyes epizódot valamiféle bűncselekményre fűznek fel az írók, majd a felgöngyölítés közben minden állandó szereplő szemszögéből láthatjuk az eseményeket: a rendőrjárőrökéből, a nyomozókéból, az ügyészéből, a médiából, a mentőséből, a tűzoltóéból, a szemtanúkéból és persze, alkalomadtán az elkövetőéből.
Ennek megfelelően népes a főszereplői gárda is - élükön a Fearless-t alakító, karizmatikus Mykelti Williamsonnal és az ügyész Neal McDonough-val (Rejtélyes vírusok nyomában) és persze az azóta mozis pályát is befutó Donnie Wahlberggel (Fűrész), bár minden bizonnyal Lana Parilla (24) és Jason Gedrick (Murder One) sem ismeretlen a magyar tévénézők előtt.


Óvóbácsik - Vélemények

2008-01-22 20:12.48
Ez egy SZF! (gyengbbek kedvéért SZAR FILM!!!!!!!)


Beowulf - A sötétség harcosa - Vélemények

2008-01-22 20:03.56
Nekem a techno zenére a középkori barbárok gyilkolása nem jöt be! Inkább akasztás! A filmben Rossz volt a vágás, mivel a szalagot keresztbe kellet volna! Olyan szar, hogy már nézni kell!


Sin City - A bűn városa - Vélemények

2008-01-22 19:56.33
Hihetetlenül tetszett a produkció! Menjünk sorba! Először jött Bruce Willis (az ún. 1-es sztoriban) rövid lövöldözős jelenettel, gótikus cselekménnyel. Gyönyörű hanghatások jellemzik az egész filmet, főként ezt az időhalmazt. Hibátlan átvezetéssel, figyelve arra, hogy ne legyen a nézőnek zavaró jött a második periódusa a filmnek! Itt ért a legnagyobb meglepetés a végén mikor is Elijah Wood lábak nélkül szenvedett! majd következett a mélyvíz! Az ember már nagyon várta Willis bá' történetének folytatását, de NEM! Most jött a női gyilkos-osztag (ez Tarantino-ra jellemző), ahol ismét a gyengébbik nem lett az erősebb! Amikor már kezdtük elfelejteni Bruce story-ját jött a tetőpont! Visszatértünk a kiinduló ponthoz, és az előzőkben látottak, mintha már csak illúzióként, mint a madár repültek volna el! A végtörténetben megdöbbentő volt a Sárga "szörnyeteg" (ugyanúgy, mint például, mint a nő piros ruhája a film elején). Az előzőkben már említettem Tarantino egyik eszközét, amely a nők, de még mi volt bennt ami igazán "Tarantinos"? Az gész film! Mármint a fekete-fehér képkontraszt és a színes szereplők... A film megállja a helyét a filmművészetben és fennmaradó, soha el nem tűnő példát állít fel az összes rendezőnek! Igen! Így kell ezt csinálni! Rodriguez-ről csak annyit, hogy maradjon a Kémkölyköknél! Nemhiszem, hogy Quentin-nke szüksége lenne egy bal kézre! Frank Miller-nek pedig sok sikert további munkáihoz!


Házi háború (sorozat) - Vélemények

2008-01-21 21:34.17
"-Nemtudom mit vagy úgy oda! Nagyon édes kislány!
-Ja! Persze, hogy édes! A vércukra 90! XD"
Nagyon faja sorozat! A Rém rendes család után ez a legjobb!


A texasi láncfűrészes - Vélemények

2008-01-11 22:40.48
Ti nemtudom hogy vagytok vele, de nekem az idegeimre megy Jessica Biel visitása a filmben... nagy mind1! Akárcsak a Csillagok háborúja tetralógiájában ennél a filmél is leásnak a gyökerekhez, negatívum, hogy nem lapáttal, hanem markológéppel... Sajnos azt kell, hogy mondjam valamilyen szinten megérdemelte a legrosszabb remake vagy folytatás jelölést, mert az egész laposra sikerült, gyengusz volt a szereposztás, és a végén gagyi tinihorror lett az egész... de valami csoda folytán a film mégiscsak tetszett, a rendező tuti valami elmekontroll cuccal állt elő amikor elkészítette a filmet!


Túl a barátságon - Vélemények

2008-01-06 19:31.00
Nekem csak a történetileg volt gondom, méghozzá az, hogy a cowboy-ok a férfiassg megtestesítői és nem hiszem el, hogy ez valakinek is tettszett!


A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet - Vélemények

2008-01-06 19:24.40
A kevés szeretetet, úgy értettem, hogy a skacok nem sajnálták egymást eléggé...


Csodacsibe - Vélemények

2008-01-05 23:31.46
Finom volt a csirkemell vacsorára... na mind1 nem szadizok! Térjünk a lényegre! Adott egy jó alap, jó story, kellemes mesés hangulat... mi kell még ember?! Ne feleggyétek! Csak ellenőzött magyar baromfi...


Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (2005) - Vélemények

2008-01-05 23:11.40
Szörnyen unalmas és lapos volt a színészek technikai irányzata, ami sajnos a történeten is meglátszott! Mondanom sem kell, hogy a regény gótikus, adathalmazban nem megfogalmazható tökéletes történetét messze nem érte el a produkció. Többet vártam volna Andrew Adamson-tól, mint rendező! A Shrek első és második részéhez képest ez a film csepp a tengerben, de ne feletkezünk meg a rendező egyéb filmes múltjáról sem, hiszen speciális effekteket tervezett két filmhez is... ez az ami meglátszik a cuccon, merthogy az effektek jók, a gyönyörű 3D-s polygon grafikról pedig szintén csak pozitívan tudok nyilatkozni! Összeségében egy olyan produkciót láttunk, ami tettszhet a műfaj kedvelőinek!


A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet - Vélemények

2008-01-01 22:27.20
Jonathan Liebesman-nál jobb rendezőt a filmhez nem igazán találhattak volna! A hibáit javította amiket a Darkness Falls-ban elkövetett, ezek a következők voltak:

1. Végre nem arra törekedett, hogy az ember minnél előbb szívrohamot kapjon, egy izgalmasabb jelenetnél
2. Nem mutatta meg a főszereplő arcát a film elején
3. Sok szereplő túlélte a Fogtündér csapását

Természetesen a múló hibák mellet felbukkantak esetlegesen buktató dolgok a film kapcsán:

1. Mindenkit kicsinált...
2. Felesleges mozzanatok és átkötőjelenetek
3. Tagolt szálak (pl.: kevés volt a romantikus szál a filmben...)

Aztgondolom összeségében méltó előzménye a texasi eseményeknek. Nemvolt annyira hentelős, mint a Hostel, de ezt megbocsájtjuk a rendezőnek...


A nemzet aranya - Vélemények

2008-01-01 22:07.35
Ezt a filmet anno New Yorkban láttam és mondanom sem kell sz*r a magyar szinkron... nem is ez a lényeg! a produkcióban műfajok, emberek teljes kavalkádja kapott helyet: humor, románc, akció stb. és ez mind zseniális elosztásban. Bár a kimondhatatlan nevű Turteltaub szokatlan választás volt, mégis nagyot alkotott, dehát ilyen szereplőgárda mellet ez nem is volt nehéz. A filmben az eredeti hanghatások igen-nagyot ütöttek és a sminkesek munkája is fenomenális a díszletekről nem is beszélve! Kérem, ilyen egy tökélettes produkcijó!


Adam Savageau - Vélemények

2007-12-31 01:27.12
Csoda, hogy ide még senki nem írt! Ő a kedvenc mítosrombolóm!


Batman és Drakula - Vélemények

2007-12-31 01:21.26
Láttam ezt a kis... mi a fenét... íízét... Na! Kész téboly az egégsz! Nagyonsok(k) mindenki feltűnik bennt: Dr. Acula, (Vámpír) Joker, Pingvin... A lényeg, hogy ilyet bárki tud készíteni! Gyereket altatni nagyon hatásos, mert ettől tuti rosszul lesznek.


Elektra - Vélemények

2007-12-31 01:14.17
A leírt hibák több filmben is előfordulhatnak, és a Marvel univerzumot mégcsak összesem lehet hsonlítani a DC comics-sal ez már alapban elvetett dolog... Látom képregénykedvelő vagy, úgyhogy biztosan tudod, hogy Elektra az eredeti történet szerint egy bérgyilkosnő, aki feketén dolgozik... Igen ám', de nem csak 1 képregény-sorozat van Natchios kisasszonyról (csak a többit nem adták ki magyarországon fordításban)... Biztos nem olvastad mindet, mert tudhatnád, hogy a régebbi comic-ban igenis volt varázslat, feketemágia + mind az összes szereplő megjelenik bennt, kivéve Kovács doktort és a kiscsajt, merthogy az akkori alapot megtartották csak a történetet szabták át.


Bud Spencer - Vélemények

2007-12-30 03:26.52
A jóöreg Buddy fiú! Kövér, bohókás ember, de általábankijön belöle a vadállat...


80 nap alatt a Föld körül (2004) - Vélemények

2007-12-29 12:14.10
Én ezt a filmet egy fenomenális vígjátéknak ismertem meg abszurd poénokkal... már többen említették előttem, hogy lassú volt a cselekmény, de ilyen színészek mellet nemhiszem, hogy bármit is számítana... különössem tetszett, hogy a film jelenetei, állomásai rendszerezve voltak, amiből az következik, hogy egy-egy nagy név minden résznél volt... Schwarzenegger, Owen Wilson, Rob Scheider... a movie nem is volt olyan rossz próblkozás a Narnia készítőitől.


A fantomlakó - Vélemények

2007-12-19 20:18.10
Az lső film amit ne láttam értékelés előtt.. sajnos a filmhez még nem volt szerencsém, de megjegyezném, hogy a rövid beharangozó után egy H. Keller kötet jutott eszembe, melynek címe a pincerém. Furcsa dolog... nemdebár?


Valami van odalent - Vélemények

2007-12-13 18:03.10
Már megintcsak a Marvel mizéria beszél belőlem... Na mind1! Tetszett... Szintén megtették azt ami nagyon elront egy produkciót: ismeretlen rendező, kezdő stáb, gagyi effektek, szörnyen rossz színészek, full elrontott akciók... Rezgő gyomorral ugyan, de 4 csillag!


Dennis, a komisz karácsonya - Vélemények

2007-12-13 17:58.30
Elsőkörben kiváncsi vagyok kinek tetszett? Aztán azt is megkérdeném miért? Ennek a story-nak köze nincs az eddig megjelent bármely Dennis törénethez! Melyik kiadó is mutatta be? Ja hát természetesen a Warner!... Mi a Warner? Hahaha! Ezt ugye nem gondolták komolyan? Ha lehetne ennél kisebb osztályzatot adni biztos, hogy tőlem megkapná! Szégyen, gyalázat, hogy valaki forgalmazzon egy ilyen hihetetlenül gagyi izét... phujj!


Melyik jobb: a Lecsó vagy a Vigyázz, kész, szörf?

2007-12-13 17:51.58
Aztgondolom mindkettő történetnek megvan a maga varázsa, de valahogy a Vigyázz kész szörf jobban bejött. Felnőtt szemmel nézve könnyen különbséget lehet tenni a gyermeteg animációk közt, de természetesen a kissebb korosztály számára a sok-sok szeretni való állatka jobban bejön, mint a patkány aki főzni tud. A L'ecsó már-már komolyabb hangvételű, burkolt lényeggel, ilyen a VKSZ-ben nincs. Mindenestre azt is megétem, aki Rodney-ért rajong...


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk