Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Micsoda nő!
- RTL, 15:15
Barbie - A film
- HBO3, 15:20
A kezdő
- Cool TV, 15:50
A Föld után
- HBO2, 15:55
Kínzó közelség
- Film Café, 16:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Joanna Lumley (78)
John Woo (78)
Julie Benz (52)
Amira Casar (53)
James Badge Dale (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Jim Carrey - Vélemények
A keménymag (2009) - Vélemények
Egy nő láthatatlan élete - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Stan és Pan aaaaa
Julie Benz aaaaa

 

Adriana_s hozzászólásai

Ugrás Adriana_s adatlapjára

1 2

X-faktor 3

2012-11-18 19:36.03
Szabó Dávid szerintem nagyon tehetséges, szép hangja van, technikás....Gergő meg mintha profi lenne, úgy nyomja a számokat. Zámbót én se értékelem semmire.


Stephen King - Művei

2012-11-18 14:35.22
hasznos holmik, a boszorkánylány, álomcsapda, duma key, tortúra, christine....nálam ezek, sok könyvét olvastam, nagyon tisztelem Kinget, bírom a stílusát.


X-faktor 3

2012-11-18 14:28.02
Hát nektek nincs fületek???? A Like gyenge volt, harmatgyenge,amikor hárman "éneketek" egyszerre, az nagyon rosszul szólt. Adélka se odavaló, nagyon hamisan adta elő Zséda számát, nem értem ki szavaz arra a nyávogós libára...Szabó Dávid nem érdemelte meg a párbajt, ő nekem Top3as, a Gergővel és Timivel együtt, de a Gergő nyerjen!!!


Életrevalók - Vélemények

2012-10-28 14:07.13
ez a 4. legjobb film a világon??? neeem! nálam négyes, és el is mondom, miért: a végét összecsapták. a filmkatalógus listáját a Remény rabjai és a Halálsoron vezetik, az érthető, de itt a 4. hely nem.


Stephen King - Vélemények

2012-10-23 14:08.24
szerintem is elszúrják a horrorjait pár kivételtől eltekintve, pl. a Tortúra vagy Ragyogás, és a drámai műveiből sikerültek jól a filmek. Szerintem nincs igaza annak, aki azt írja, hogy romlott a színvonal King-nél, mert lehet hogy másmilyen lett a témaválasztása és már nem ír olyan véres horrorokat, mint a 80-as években, de az elmúlt évtizedben is írt zseniális könyveket,nekem a Duma Key nagyon tetszett. valamint továbbra is egyedi a stílusa, és remek a humorérzéke, a jellemábrázolása stb. Mindenféleképpen el szeretném olvasni az önéletrajzi regényét, nagyon tisztelem Kinget.


Tom Hanks - Melyik filmjében volt a legjobb?

2012-10-23 13:46.14
Nem tudom, mert mindig csodálatos, nagy kedvencem. De talán a Terminálban és a Halálsoronban.


Halálsoron (1999) - Vélemények

2012-10-23 13:40.31
Ez az egyik kedvenc filmem, többször láttam már. Nagyon felkavaró helyenként, megható, katartikus, aki egyszer látta, sosem felejti. Stephen King egy csodálatos elme, a kedvenc íróm, sok tudatlan ember számára csak egy horroríró, de nincs igazuk, hatalmas fantáziával rendelkező zseni, aki mély érzéseket vált ki az emberekből, nagyon jól ábrázolja a különböző jellemeket, mintha mindent tudna az emberiségről. A filmnek sajátos hangulata van végig és egy fél percig se válik vontatottá.


Benjamin Button különös élete - Vélemények

2009-06-26 02:39.23
Én csalódtam ebben a filmben, többet vártam volna, túl vontatott.Egyszer megnézhető, nem csodálom, h nem vitt haza jelentős oscart.
Brad Pittet és Cate Blanchett-t kedvelem, és nem az ő hibájuknak tudom be, h a film nem úgy sikerült, hanem a rendezést.


Gettó milliomos - Vélemények

2009-06-26 02:32.36
ez a film kapott nagyon sok jelölést, meg a Benjamin Button különös élete, mind a kettőt láttam, a Gettómilliomos sokkal jobban tetszett, nagyon megérdemelten vitték haza a díjakat, főleg a legjobb film, legjobb zene kategóriákban.


21 - Las Vegas ostroma - Vélemények

2009-03-28 21:52.22
érdemes megnézni, én is ajánlom, szeretem az ilyen filmeket, és picit ilyenkor sajnálom, h nem vagyok matekzseni.


Gettó milliomos - Vélemények

2009-03-28 21:48.50
Azt hogy 8 oscart megérdemel, vagy nem, nem tudhatom biztosra, mert a többi oscarra jelölt filmet még nem láttam, és nem tudok viszonyítani, de régóta nem láttam ilyen jó, érdekfeszítő, szép filmet, és imádom a zenéjét is. Nem hiszem, h nyálas a sztori, csak azért, mert happy end van, és a főhős a végén elnyeri a jutalmát...nem életszerű? Az az életszerű, ha a gyereket a kihallgatás után bűnösnek találják a csalásban, és börtönbe dugják vagy mi? talán csodás elemnek mondható a nagy szerencséje a milliomos játékban, de ilyen csodálatos elemet miért ne alkalmazhatna egy író? Miért baj az, hogy ha egy film azt sugallja, h még a legelveszetebbeknek is van remény, h a szerencsénk forgandó, h a sok szenvedést követheti a boldogság? ....

Én nekem a problémám a mozival volt, a legextrábbnak mondott plázamoziban 1350 egy jegy, a legmodernebb technikát ígérik, de arra nem képesek, hogy könnyen olvasható normál betűkkel felíratozzanak, fehér betűk a fehér képen is....
Igaz, nem a legjobb a szemem, de tegnap is voltam máshol moziban, és el tudtam könnyen olvasni a szöveget, tehát azt hiszem, nem velem van a baj...


Nem kellesz eléggé - Vélemények

2009-03-28 21:17.14
Csalódtam, többet vártam, a moziban a partnerem elaludt....egyszer meg lehet nézni. Hiába a sok sztár...unalmasra sikeredett. Az elején úgy tűnt, h jó kis film lesz, de sajnos nem lett. Nem volt se vicces, se izgalmas, gyenge a sztori, eldramatizált vígjáték. Nem érte meg az árát.


Jack Nicholson - Melyik filmben játsszott a legjobban

2008-08-06 18:49.20
száll a kakukk fészkére


Száll a kakukk fészkére - Vélemények

2008-08-06 18:45.03
Tegnap láttam a filmet, a könyvet kb. egy éve olvastam, és nagyszerű adaptáció, nagyon jó rendezés, a film készítői meg tudták ragadni, vissza tudták adni a könyv lényegét/na azért a könyv százszor jobb, tartalmasabb/...vki írta, h ez nem látványos film, holott ez pont az a film,a minek semmi szüksége a látványosságra, ez nem a Gyűrűk ura, itt a sztori, a szereplők csak a fontosak...
A barátommal néztük, ő nem olvasta a könyvet, meg nem is tetszett neki, hogy nem happy end van, meg nem értette, h miért nem szökött meg McMurphy...Az ő és a nő harca addig kellet, h tartson, amíg az egyik nem győzi le a másikat.
Nem értek egyet Endoscopiaval, a könyv végei sokkal drámaibb.
Csak azt bánom, h az indián ilyen kis szerepet kapott a filmben.


Szeretni bolondulásig (2002) - Vélemények

2008-06-15 15:24.55
Évekkel ezelőtt láttam, és mély nyomokat hagyott bennem a film,főleg annak, aki úgy ül le megnézni, h semmit nem tud a filmről, se azt, h milyen műfaj, mert akkor hatalmas a döbbenet a film közepe táján, amikor minden újrakezdődik...


Cameron Diaz - Vélemények

2008-06-15 15:08.20
Kedvelem őt, és tetszenek a filmjei, és nem igaz, h tönkrevágta a holiday-t, mert szuper volt benne, jó komika ő, legjobb példa rá Míg a jackpot el nem választ, amit ajánlok mindenkinek, nagyon jók a poénok, diaz remek benne meg ashton k. is, és annyit jegyeznék meg, h ő benne lett skatulyázva, komoly filmben nem játszott, lehet, h nemsokáramindenki pozitívan csalódni fog benne...


Kapj el, ha tudsz - Vélemények

2008-03-03 09:27.58
DiCaprio Titanic előtti filmjeit nem láttam, tizes éveim elején jött a Rómeó és Júlia, a Titanic, a Vasálarcos, és én ezektől a filmektől meg a szerepeitől nem voltam elragadtatva, ellentétben osztálytársnőimmel, akik minden újságot megvettek, amelyikben volt akár csak egy apró cikk róla...szóval, nem nagyon kedveltem, nem érettem, miért lett ilyen filmek által ekkor sztár.

A Kapj el a tudsz volt az a film, miután a színészről a véleményem gyökeresen, 180 fokkal megváltozott. Feliratos és vadiúj volt a film, és nekem hatalmas meglepetés volt LD játéka.Zseniális volt /Tom Hanks játéka is, bár róla akkor is tudtam, hogy kiváló/.
Az összes filmet, ami ezután jött, láttam, nem csodálom, hogy a Scorsese, korunk egyik legnagyobb rendezője, több filmjében főszerepet adott neki, és már rég adhattak volna neki egy oscart, pl. az Aviátorért, bár nekem ő a Téglában tetszett legjobban, és én eleve azért jelöltem volna Oscarra, nem pedig A Véres gyémántért, nem mintha kifogásom lenne abban a filmben nyújtott alakítása ellen.


Charlie Wilson háborúja - Vélemények

2008-03-02 14:08.53
Hoffman karaktere nagyon-nagyon jó,nagyon jó a dumája,meg egyébként sok jó duma voltafilmben, legalább ez a történelem ihlette film nem volt vontatott, túl drámai sem, végül is politikai szatíra.
Én is a Tom Hanks miatt néztem meg, nem csalódtam benne.
J. Roberts felejthető, és látszik már rajta nagyon is a kor, az arcán.


Bábel - Vélemények

2007-12-21 06:25.55
Nem értek veled egyet, sztem nagyon is tanulságos volt a 21 gramm, érdekes témákat vesz nagyító alá a film, és nem tartja be az időrendet, de ez nem baj, legalább csak még jobban odafigyel az ember a cselekményre. Meg én itt megemlítem, hogy a rendező egy zseni, aki jól átlát bizonyos dolgokat az emberi jellemekben, kapcsolatokban, és ezeket érdekes történetekben kivesézi, sztem nagyon nagy tehetség, és sajnos nem ismerik sokan a nevét, mert sokakat nem érdekel az érték, csak a gagyi hülyeség.Én is megnézem a vígjátékokat, de leginkább a komolyabb filmek maradnak meg az emlékezetemben. A művészet lényege a katarzis. És Innaritu úgy gyomorszájon vág, h lesz katarzis.


2007-10-31 15:06.36
nekem tetszet, bár a történetek nem lettek rendesen befejezve, Innaritu megérdemelte volna a díjat, a legjobb külföldi film díját, nagyon jó rendező, bár a Korcs szerelmek meg a 21 gramm jobban tetszett.


Gaël García Bernal - Vélemények

2007-10-29 15:03.39
Először a Korcs szerelmekben, majd a Bábelben láttam, és szerintem is tehetséges, és szerencséjére olyan szerepeket kapott, ahol megmutathattam, mennyire jó, remélem, még jobban befut. szép a szeme.


Korcs szerelmek - Vélemények

2007-10-29 14:55.08
Múlt héten láttam, és nagyon tetszett, hasonló, mint a 21 gramm, hosszú a film, de nem baj, mert nagyon jól megcsinált remekmű, érdekes kérdéseket feszegetnek, életszerű, felkavaró, érdekes, ahogy összefutnak a szálak.


Johnny Depp - Melyik filmben játszott a legjobban?

2007-10-29 14:48.47
Donnie Brasco, Betépve...sztem


Fedőneve: Donnie Brasco - Vélemények

2007-10-29 14:47.22
én szeretem a Johnny Depp filmjeit, és ez az egyik legjobb, nagyon bejött, fél éve láttam.


Száll a kakukk fészkére - Vélemények

2007-10-25 12:40.41
mert pont friss volt a könyvélmény, meg végül is, a story ugyanaz


Hasznos holmik - Vélemények

2007-10-24 12:09.59
ja, tényleg, a Halálsoron nagyon tetszett, csak a könyvet nem olvastam.


Stephen King: Christine - Vélemények

2007-10-24 12:08.25
A filmet nem ismerem, de a könyvet ajánlom.
Gimnazista majdnem-felnőttek bonyolult kapcsolatairól, problémáíról, és egy mániáról, egy csodaautóról, hogy változik a srác, aki bütyköli. Szívesen megnézném a filmet.


Hasznos holmik - Vélemények

2007-10-24 12:02.32
Kb. hét éve láttam, 13 éves és ottaludtam egy barátnőmnél és ilyen alkalmakkor sokszor néztünk horrort, és ez volt a tévében, és én már akkor ismertem Kinget, előtte pár hónappal olvastam az egyik könyvét. Hát, nagyon gyenge, nevetséges, mondtuk aztán.Nem jött be.
Fél éve kaptam a könyvet, és nagyon lekötött, a sztori, az ő lebilincselő stílusában megírva, bántam, hogy vége.
Egyébként arendezők nem tudnak jó adoptációt csinálni. A Tortúra volt a legjobb, ami vmit visszaadott. A Rémkoppantókat kár volt megcsinálni, az egy kész röhej, meg ott van az Álomcsapda, a könyvet ajánlom, letehetlen mestermunka, de a film..felejtsétek el.


Adam Sandler - Vélemények

2007-10-24 11:47.53
ha pocsék lenne, nem kapna ennyi szerepet, vele el lehet adni a filmeket. A Spangol különösen jó, meg az 50 első randi.


Spangol - Magamat se értem - Vélemények

2007-10-24 11:45.45
aranyos film. Sandler megállta a helyét a kicsit drámaibb szerepben is. nekem tetszett.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk