Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A fantasztikus róka úr
- Film+, 10:25
RRRrrrr!!!
- Mozi+, 10:30
Shrek
- Moziverzum, 10:50
Bolondok paradicsoma
- HBO2, 11:40
Elvitte a víz
- Paramount Network, 11:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Maga a pokol aaaaa
Jennifer Carpenter aaaaa

 

Cicacsek hozzászólásai

Ugrás Cicacsek adatlapjára

1 2 3

Egy makulátlan elme örök ragyogása - Vélemények

2011-01-30 20:45.11
Dark Bakter: de klassz volt látni a hozzászólásod, hogy ennyire lelkes! :) Én már korábban leírtam, hogy mennyire szeretem ezt a filmet. Imádom, hogy minden alkalommal kiderül valami új, mikor megnézem. A kedvenc jelenetem az, mikor együtt van a gyerek Joel és Clementine, azután mikor az első találkozásra emlékeznek, a tengerparton, és csirkét esznek:)
És rájöttem még valamire, annyira érzelmekre épít az egész..hány olyan van köztetek, aki boldog kapcsolatban él és mégis azt érzi a végén, hogy a két szereplő nem marad együtt mégsem majd?


Alkonyat - Vélemények

2010-07-26 15:49.25
Nekem kedvencem lett, de azért ötöst mégsem tudok adni. Elsőre marhaságnak tűnt, de megszerettem a hangulatát, a zenéjét, a fintorokat és megmozdulásokat. Szinkronnal láttam először, így leginkább azzal nézem.
Pattinson nekem jó választásnak tűnik, megvan benne az a vonzerő ami kell és szórakoztatóak a fintorai, de a harcjelenetben nem tetszett amit csinált. De alapvetően a szereplőket kedveltem, nekem őszintén tetszett Charlie és Jacob apja, Esme kedvessége, Carlisle megnyerő és nyugodt figurája, Alice szépsége és Jasper karizmatikus megjelenése! Aranyos volt Jessica karaktere is. Szeretem nézni, hogy mit tesznek hozzá a szerepükhöz, kis grimaszok és hangok és mozdulatok..
Nekem nem a vámpírokról szól ez az egész..hanem egy nagyon komoly szerelemről. De persze lefegyverző a vámpírok ereje és szépsége, a hatalmuk és az esendőségeik. Egy csodálatos ötlet, ez a Meyer nem semmi!


Alkonyat - Napfogyatkozás - Vélemények

2010-07-26 15:38.51
Alapvetően az a baj, hogy tinifilmként kezelik, pedig ennél többet is ki lehetett volna hozni belőle. Pl. tegnap, amikor én néztem, igen sok felnőtt volt..
A film egész jó, bár rájöttem, hogy nálam az első rész hangulata volt meghatározó, a folytatásokat már nagyrészt kíváncsiságból nézem csak nem pedig rajongás miatt. A zene nem volt tökéleset, hiányzott a régi Victoria is, de az új is meglepően jó volt!
Az akciójeleneteket nagyon élveztem! Viszont a többi részből hiányzott az élet szerintem...Kicsit unalmasak voltak a Bella-Edward jelenetek, ugyan olyan mind, és a Bella-Jacob nagy csókjelenet vészesen vérszegényre sikerült.
Mégis, a hatásos harcjelenetek, a nagyrészt eltalált szereplők és a pályára állítottságom miatt négyest adok neki, és máskor is meg fogom nézni.


A csajok háborúja - Vélemények

2010-03-05 20:11.06
Na jó, újranéztem és Kate Hudson nem rossz, a végét leszámítva. Tetszett, csak az esküvőn a csajos gesztusok eltúlzottak voltak.
A másik ami rémes, a barátnők, rémesen sablonos figurák. Vicces figuga Debbie, a nyoszolyólány, és jópofa az a barátnő, aki a film elején férjhez megy.


2010-02-27 20:18.29
Meglepett, mert rosszabbra számítottam. Nem világnézetmegváltó film, hanem igazi nőcis csajos, de annak szerintem komolyan színvonalas.
Kezdem a szükséges rosszal, azért szüks., mert hasonló filmekben mindig elkövetik ezeket a hibákat. Tehát, a két vőlegény szinte fapofával csinálja a dolgát, ami nem sok, hiszen szinte semmi szerepük nincs. Ez eddig még ok lenne, de az esküvőn Emmáék habkönnyű szakítása, a románc Liv tesójával és a záró jelenet gyengécske.
Ahogy nekem Kate Hudsun is, a vagány vicces nőt jól hozta ám az érzelmes jelenetekben nem tetszett.
Nem úgy Hathaway, akiről eddig nem értettem, miért olyan felkapott. Van benne valami. Meg tud lepni, pl. a táncjelenettel. Meg tud ríkatni, mint akkor, mikor meglátják egymást a szertartás előtti percben. Az elején olyan kis nyeszlettnek tűnik, de folyamatosan egyre erősebb és szerethetőbb lett a történet alatt.
Kissé elcsépelt és kiszámítható a történet, mégis korrekt kis film és van valami nagyon jó a hangulatában, nekem kellemes szórakozás volt végig néznem!


Paul Dano - Vélemények

2009-07-24 09:19.07
Én még csak egy filmben, a Család kicsi kincsében láttam, de ott nagyszerű volt! Nagyon jó színész, remélem sok jó szerepet kap a közeljövőben.
Az egyik filmkritikával fogl. oldalon azt írták, van benne valami sötét és súlyos, ami miatt hamar kinőtt a tiniszerepekből.


A japán szerető - Vélemények

2009-07-21 11:43.38
A legmegdöbbentőbb filmes élményem...vagy a majdnem legmegrázóbb...mikor a pasas a vízbe ugrik, és ami utána jön.


A család kicsi kincse - Vélemények

2009-07-21 11:38.16
Ha lehetne, én bizony tizest adnék! Szerettem az elejétől a végéig! A végén mikor együtt táncolnak a színpadon, számomra a legjobb jelenet, amit valaha láttam!
Steve Carell még sosem tetszett ennyire, mindig bohóc, de itt annyira kifejező volt a tekintete, minden mozdulata...Greg Kinnear pozitív csalódás, nem kedveltem eddig. Toni Collette mindig természetes, az ő grimaszait imádom! A kislány egyszerűen eébűvölő volt, pláne a sok kikent kis rémség között. Nagyapa Alan Arkin az első szipus, és az utolsó macskautánzós hülyéskedős jelenetben tetszett. Paul Dano...érte pedig odavagyok teljesen, az ő arca különleges, ugye a fél film alatt meg sem szólalt, mégis karizmatikus volt. Közönyösnek látszik, mégis érezni a vívódását, a kamaszságát. Nagy a szíve és rendkívül okos is.
Nem tudok és nem is akarok semmibe belekötni, minden a helyén volt, pláne a zene.


Szomszédok (sorozat) - Vélemények

2009-06-20 14:34.13
De ez nagy szó, mert állati sokan nézik a barátok köztöt...És viszonyítani akartam egy másik magyar sorozathoz. Mégis mit hoztam volna fel helyette?:))


2009-06-19 14:23.13
Én nagyon bírom:) A barátok köztnél tuti, hogy százszor jobb:)
Külön tetszik, hogy 1, mindenkinek marha rendes főnöke van: Lenke néninek a Madaras Bandi, Julinak a Gábor Gábor, folyamatosan udvarol ugye, Jutkának az igazgató, stb. 2, Minden csajba lealább huszan szerelmesek titokban. Alma Jutka Etus főleg, no meg Juli is, egyik sem egy ledér kis nő, idnként marha flegmák mégis fürtökben lógnak a pasik:)) minden kolléga titokban imádja őket!
Szerintem kedves kis sorozat, nosztaégikus hangulatot teremt. Taki bácsit és Lenke nénit minden rászorulónak!


Zöld kártya - Vélemények

2009-06-10 13:32.52
Szerintem egyáltalán nem giccses film, bár nem nagy drámai problémákat boncolgatnak benne, az tény. Egy kedves történet két emberről, akik nagyon különböznek egymástól, mégis létre jön köztük valami. Szinte az utolsó pillanatban jönnek rá, hogy egymásba szerettek.
Depardieu azért hihetetlen,mert bár mondjuk nekem nem esetem mint pasi ( a főszereplő hölgynek sem:) ), a történet során egyre vonzóbbá válik, igazi férfi! A lány is felenged, idővel már nem csak szoros konttyal látni.
Nagyon szeretem, sokszor meg fogom még nézni.


Juno - Vélemények

2009-06-09 17:52.05
Módosítottam öt csillagra, ugyanis azt hiszem, kedvenc lesz. Már háromszor megnéztem.
Annyira el lett találva a hangulata! Nem vág földhöz, mégis elgondolkodtat. Én pl azt hiszem, az életben nem zajlana le ilyen simán a dolog, de mégis hihető az egész. Értjük a miérteket, minden lényegeset megmutatnak nekünk.
Jason Bateman közeledését a 16 éves Juno-hoz sikerült nagyon visszafogottan bemutatni. Továbbra is Bleek a kedvenc karakterem :)Olyan kis bugyuta a tekintete ( ha az én lányommal viselkedne így, azért mondjuk lecsapnám).
Ellen Page szinte minden pillanata tökéletesen természetes! A barátnőjét alakító lánynál is dettó, néha vonzó csaj, aztán meglátni benne az éretlen tinilányt. Ez is célja volt a filmnek, hogy érezzük, mi zajlik a fiatalokban, mennyire hamar fel kell nőniük..
Szóval kár kihagyni!


Halottnak a csók (sorozat) - Vélemények

2009-06-04 23:17.52
Véget ér, komolyan? Befejezték a forgatást?
Ezek nem normálisak, iszonyú jó sorozat! Mi lesz a vége?
A hétfői részben valami olyasmit mondtak, hogy " Fryer (?) pitesütő. Így hívják Nedet?


Juno - Vélemények

2009-06-04 23:14.29
Nagyon jó film, klassz a hangulata.
Nekem Juno-Ellen Page stílusa mesterkéltnek hatott, de biztos vannak ilyen csajok is, csak én nem ismerem őket:) Michael Cera viszont tetszett, jó volt, hogy az elején nem mutatták az arcát, bontakozott kifele a történet és akkor megláttuk apukát, aki egy kissrác gyakorlatilag..(én idősebbre számítottam vagy vagányabbra).
Az ő figurája szerintem jó.
Juno nevelőanyukája is szimpatikus volt, bár nem volt nagy szerepe, a jelenléte meghatározó.


Aviátor - Vélemények

2009-06-02 17:29.45
:))))


2009-06-01 13:05.34
Ez egy nagyon szubjektív dolog, nem? Én határozottan erőltetettnek tartottam, a zene pláne túl sok volt, annyira görcsösen el akart érni egy bizonyos hangulatot... Ne vitatkozz velem, jogom van véleményt formálni. Ha neked tetszett, nézd.


A nyughatatlan (2005) - Vélemények

2009-06-01 13:03.02
Nem tetszett különösebben - de nem is kedvenceim a zenés filmek, tehát ez is befolyásolt. Sajnos nem tudom értékelni Reese Witherspoon-t, bár nagyon szépen énekelt. (mindkét főszereplőre igaz ez). + nagyszerű dolog, hogy ezt bevállalták, nagyon sokat rontott volna a színvonalon, ha bejátszották volna az eredeti énekeseket.
Aki szereti az életrajzi filmeket, annak biztosan tetszeni fog.


Aviátor - Vélemények

2009-06-01 12:57.49
Nem tudtam végignézni. Az egészet, hogy úgy mondjam: nem hittem el. A színészi játék, a zene, a rendezés - mind erőltetettnek hatott a szememben.


Éjszaka a múzeumban - Vélemények

2009-06-01 11:12.52
Bizonyos részek nem voltak teljesen kidolgozottak, és nagy általánosságban az ilyen filmeket nem is szeretem. De ez kedvesre sikerült, szórakoztató volt és mulatságos.
Főleg a hunok tetszettek.


A Jedi visszatér - Vélemények

2009-05-28 13:24.42
Tizenvalahány éves voltam, mikor először láttam. Tisztára beleszerettem Mark Hamill-be, mikor a film elején leveszi a csuklyát..
Szerintem ez a film, na meg a régi trilógia egyszerűen lepontozhatatlan, klasszukusok, nem értem azokat, akik leszólják.
Úgy jó ahogy vagy. Direkt kedves a szívemnek a vége jelenet, mikor együtt ünnepelnek.


Acélmagnóliák (1989) - Vélemények

2009-05-21 14:32.23
Nagyon szeretem..Nagyon megríkat...
Sally Field annyira magával ragad, végig egy jóravaló ám határozott feleség, néha becsempész egy jópofa grimaszt is de aztán bumm, a temetési jelenetben kifakad, tombol, és a te szíved is majd megszakad közben!
Julia R. az ő lányát alakítja, szerepe szerint cukorbeteg. Mindog lenyűgöz, hogy mennyire hihető amikor rohamot kap, teljesen eltorzul az arca.
A többi színész pedig annyira a helyén volt, annyira erős volt, legszívesebben összepuszilgatnám őket, amiért ilyen tehetségesek:)))


Túl a barátságon - Vélemények

2009-05-19 16:22.49
Még lehetünk, ki tudja mit hoz az élet:))
Igen, valóban ellentétes a véleményünk, de ezt már az elején tudtuk.


2009-05-19 14:09.24
Ezzel most nem bizonyítottál semmit. Nem mondtam, hogy szex előtt már egymásba szerettek. Valószínüleg utána. De szerették egymást. A részegség meg...néha pont az igazság ugrik elő a bokorból, ha iszik az ember.
Nem volt az az első kamaty véletlen. Mindketten akarták, nem csak akkor jött rájuk a kangörcs.


2009-05-19 13:43.54
Igen. Aki figyelt, az látta, hogy mi fog kisülni ebből.
Lehet bajtársiasan nézni, meg gyengéden érni valakihez, de az nem ugyanaz, mint egy rajongó szerelmes pillantás.


2009-05-19 13:28.12
Érdemes megnézni a youtube-on a videókat a filmről. Már csak a gyönyörű kísérőzene miatt is:)
Ahogyan egymásra néznek, főleg Jack tekintetén látszik...Mint ahogy egy kamasz szerelmes néz, rajongással. Ahogyan megcsókoják egymást, főleg mikor Ennis a falhoz vágja, és úgy ölelkeznek. Jack arcán látni a megrendülést. Nem az jár a fejében, hogy "na végre mehetek valakivel kufircolni egy sátorba". Aki szeret, csak az néz így.
Szerintem Legisf. te nem is láttad ezt a filmet, csak megijedtél a melegtémától. Ha két nőről szólna, nyomtad volna az öt csillagot. Ne is cáfolj, felesleges;))


2009-05-19 13:13.07
Rendben, javítok: eddig nem igazán volt helytálló, amiket leírtál, de a mondat amire reagáltam, az igen.
Ha neked ez már vicces, ám legyen. Nevess:)))


2009-05-19 13:03.51
Így van, Jack már az elején kiszúrta a srácot. Figyelte őt, tetszett neki.
Marha jól el lehet dumálni valakivel úgy, hogy sosem jönne rá, mennyire tetszik neked. Ilyen egyszerű.


2009-05-19 13:00.54
Jólvan cicázz csak, mostantól nem veszem fel, nincs stílusod, ennyi:) tőlem vitázhatunk itt hónapokig, ez lesz a hobbim, elszántam magam:)
Nincs igazad semmiben, ha kell leírom még százszor.
Te tudod, mit tud művelni az alkohol. Rossz köröben mozogsz.
Mekare neked is üzenem: igen, lefekszenek másokkal is. És lefekhetnének még száz másikkal, nem kellene fél napokat autózniuk és várni hónapokig, keccsölni a melóban meg a feleség mellett.
Ez a két pasas a másikkal volt igazán boldog, ebben benne volt a szex, a vonzódásuk, a beszélgetések, az együtt megélt pillanatok, a szép hegyek is ha úgy tetszik. Igazad van Legisfalk, az a legjobb nekik, ha együtt vannak. De nem jött össze nekik a boldog együttélés, mert nem voltak elég erősek hozzá.


2009-05-19 12:25.07
Ne nevezz Cicámnak, te bunkó. Ezt ne kelljen még egyszer elmondanom. Vitatkozzunk, de normálisan. És bocs mindenkitől ezért, de elszakadt a cérnám.
Megismétlem, érzelmi intelligencia. A film megértéséhez ez mindenképp szükséges.
Elhiszem neked, hogy te mint férfi(!tehát a hangsúly a nemen van, ahogy mondtad kanbulikon fordulhat elő ilyen például!) bárkivel összefeküdnél részegen, eddig ok. De komolyan azt hiszed, hogy ez a történet két pasiról szól, akik időnként összejárnak izélni egy sátorba, 20 teljes éven át, pedig lefekhetnének akárki mással is? Ezt állítod? Ennyi volna a történet? Én állítom továbbra is, hogy nem.


2009-05-19 11:47.31
"ellenérvek helyett személyeskedő megjegyzések, gúnyolódás meg személyemre vonatkozó jellemrajok érkeznek tőletek válaszul." Pár sorral lejjebb meg lecicáztál, és kijelentetted, hogy én nem értek semmit. Ellent mondassz megint önmagadnak, emellett pedig kicsit dedós dolgot mondok, de: te kezdted..
Itt az a probléma, hogy nem egyszerűen jellemzed a filmet, hanem kötekszel.
Véleményem szerint csupán a szex nem tart ennyire össze két embert. Valóban, Jack-nek nagyon hiányzik, ő lefeszik másokkal is, ott is hagyhatná Ennist a fenében a világ végén, mégsem teszi. Szereti, a lelkét és a testét is. Húsz évig őrzi azt az inget, az isten szerelmére!
Ennis szereti Jacket, testét és lelkét. Nagyon fiatal, mikor rájön erre, mégis megházadasodik és megpróbál normális életet élni, mert nem mert a "normálistól" eltérni. Elviekben elszökhetne és felvállalhatná ezt a kapcsolatot, de ő képtelen ezt megtenni, szabadulna is meg nem is, ezért nem találkoznak később sem olyan gyakran.
Ennis számára éppen Jack jelenti a feszültséget, levezetni otthon tudná inkább...Tehát értelmetlennek tartom, amit írtál. A szexuális vonzódásuk a szerelmük része. A szerelem kiteljesedése a szex.
Ha másutt kezdenek új életet, és azt játszák hogy ők csak jó cimborák, az sem megoldás. Egy szerelmespár tekintete más, óhatatlanul is megérintik egymást, másképp beszélnek, stb, kész a lebukás. Ennis nem bírt volna ezzel együtt élni.


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk