Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszjátszma
- Film Café, 00:45
A panamai szabó
- HBO, 01:05
Csúcsformában 2.
- RTL, 01:30
A fegyvertelen katona
- Film+, 01:30
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eddie, a sas aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Norbitzki hozzászólásai

Ugrás Norbitzki adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Extralarge - A Nap ura - Vélemények

2024-04-23 23:12.48
Bud Spencer iránti tiszteletem miatt a két csillag, mert ez bizony kínosan gyenge produkció. Michael Winslow karaktere számomra idegesítő és néha Bud is olyan, mint aki épp a forgatás előtt ébredt. Sok az üresjárat, ami humorral próbálnak feltölteni, de a csillagok számából könnyen megállapítható milyen sikerrel... Meglepetésemre viszont ez elérhető kimondottan igényes DVD kiadásban, az extrák között egy unikumnak számító Bud Spencer interjúval. Azért az már valami.


Breakheart-szoros - Vélemények

2024-04-21 01:48.46
Kémwestern... ha van ilyen, ha nincs, nekem tetszett a film, pedig Bronsont még nem láttam ehhez hasonló szerepben. Két dolgot emelnék ki a film kapcsán, az egyik a zene, a másik az évjáratot meghazudtoló kültéri jelenetek. Amikor Bronsonék verekednek a vonat tetején, majd lóginyásznak a kocsi oldalán, műháttérnek nyoma sincs. Na persze így 2024-ben sokan lassúnak tarthatják a tempót, meg feltehetik a kérdést, hogy miért kell 15 percenként Jerry Goldsmith pazar zenéjére mutatni a vonatot menet közben, és még akár igazuk is lehetne. De egy ilyen kaliberű mozinak nem kell rohannia, tökéletes ha kb olyan tempóban halad előre, ahogy ezek a vonatok tették annak idején. Kellemes élmény volt, jó kis mozi!!!


Az Odessza-ügyirat - Vélemények

2024-04-09 00:50.35
Remekül indul a film, egy kis bevezető után egyből a forgalmas Hamburg karácsonykor, miközben Perry Como szól a rádióból... zseniális kezdés! Aztán, ahogy kémfilmeknél lenni szokott, a tempó némileg enyhül, átadja helyét a részletes, alapos elbeszélésnek, és tulajdonképpen 1-2 rövid résztől eltekintve végig izgalmas tud maradni. Jon Voight szuper, jól áll neki ez a szerep, amit nekem ilyenkor nehéz megszokni, hogy a németek is angolul beszélnek (na persze akcentussal :) ezeket a mozikat szerintem jobb szinkronnal nézni. Kellemes darab, amiben van holokauszt, háború és kémkedés, a tény pedig nem hinném, hogy sokunkat meglepett, miszerint egy korábbi rendszer rosszai velünk élnek? Gyakorlatilag ez is egyféle "tanúvédelmi program"...


Evelyn (2002) - Vélemények

2024-04-02 00:06.15
Ritkaságszámba menő film, én évekig nem akadtam rá a DVD kiadásra, azelőtt pedig nem is hallottam róla. Mint a joggal kapcsolatos filmek kedvelője végül megadtam a 4 csillagot, de komoly gondom a rövid játékidő, ebben a történetben érzésem szerint volt még tartalék, lehetett volna még összetettebb és grandiózusabb film is. Amúgy a ruhák, autók, helyszínek mind rendben voltak, micsoda szép ország Írország egyébként, Brosnan pedig kisujjból kirázza az ilyen szerepeket is. Közepesnél jobb, de a jótól gyengébb, de mindenképpen értékekkel bíró mozi, ezt kár lenne elvitatni.


Miss Sadie Thompson - Vélemények

2024-03-30 01:20.22
Charles Bronson is kezdte valahol...

Tipikus második világháború utáni amerikai hangulatot és életérzést tükröző mozi, ahol bennszülöttekről és "helytartó" amerikaiakról van szó, meg persze egy kis lelkizésről. Adott a címszereplő, aki menekül valami elől, amit már az elején sejteni vélünk, és a baj mégsem onnan éri, ahonnan logikusnak tűnne, vagyis a nőt már rég nem látott katonáktól. Az a bajom a mozival, ami John Wayne Kocsma a Csendes óceánjával, hogy egyszerűen unalmas. A stáb biztosan élvezte az egzotikus helyen való forgatást, de mi nézők kevésbé a látottakat. Másfél órát át nézhetjük, ahogy a katonák, mint pincsikutyák rohannak a gőgös Sadie után, és az igazi csattanó csak az utolsó 10 percben érkezik. Viszont addigra már csak akkorát szól, mint amikor az ember leejt egy fülpiszkálót. Észre sem veszi. Gyenge mozi, kár lenne tagadni.


A dán lány - Vélemények

2024-03-25 23:18.54
Művészfilm és nekem általában gondom van a művészfilmekkel, mert sokszor érzem azt, többnek és szebbnek akarnak látszani, mint amik valójában.. Én például a mai napig nem tudok rajongani három ecsetvonásért egy vásznon, amibe belemagyarázzák, hogy ezt és azt látta benne a művész, ahogy azzal sem tudtam soha azonosulni, amikor megmagyaráztuk, mit értett a költő a verse alatt. De ebbéli beállítottságom a mozi értékéből nem kell, hogy bármit is levonjon, mert ez számomra is nézhető volt, mégha azonosulni nem is tudok vele. Két dolog ragadt meg bennem a mozi kapcsán, az egyik, hogy közel 100 éve vajon milyen technológiával hajtottak végre ehhez hasonló műtéteket, a másik a csodaszép fotózás.


Nico - Törvényen kívül - Vélemények

2024-03-20 23:57.22
13 év után újranézve feltűnt, hogy a Szakácsi-féle szinkront mintha szándékosan elviccelték volna. Idétlen beszédek, borzasztó hangszínek, elcsúszások, és ami a legjobb, sok helyütt hallani az eredeti angol beszédet...


The Commuter - Nincs kiszállás - Vélemények

2024-03-19 23:01.19
...és nincs beszállás sem, hogy egy ilyen remek poénnal kezdjek. Jó kis mozi ez, a vonat kisiklását leszámítva kimondottan hiteles és ezúttal Liam Neeson nem exvilágmegmentő szerepben, csupán rendőr volt. Az elején felvázolt karakterével talán mindenki tud azonosulni: kisember, aki gürizik, hitele van és minden nap az agglomerációból jár be dolgozni. Szimpatizálunk vele. Tulajdonképpen még a megkörnyékezése is elég hitelesre sikerült, onnantól meg akár Casey Ryback is lehetne, midőn a teljes történet a vonatra korlátozódik. Innentől felpörögnek az események, és szerencsére izgalomban és feszültségben sem szenvedünk hiányt, a bunyók látványosak, a végkifejlet pedig idióta lövöldözésbe torkollik. Korrekt akciófilm, soha rosszabbat!!


Godzilla (1998) - Vélemények

2024-03-18 23:23.17
Ahhoz képest, hogy a Jurassic Park 5 évvel ezelőtt készült, sokkal jobb látvánnyal dolgozott. Amikor a helikopterek köröztek New York magas házai között, olyan volt mint egy gyenge számítógépes játék, és lássuk be, nehéz úgy izgulni a főhősökért, hogy tudod, amikor Godzilla utánuk fut, akkor biztosan nem éri utol őket, míg egy másik jelenetben helikopterrel sem érik utol... A film még kevésbé lenne kedves a szívemnek Jean Reno nélkül, és én arra sem találok magyarázatot, hogy miért épp a new york-i metróhálózatban keres költőhelyet magának szerencsétlen pára. Nosztalgikus közepes, de nem ezért szeretem a munkájáért szeretem Emmerichet.


Kettős kockázat (1992) - Vélemények

2024-03-18 00:37.04
Ha az 1999-es változatra 3 csillagot adtam, és az kimondottan kellemes krimi, akkor ez bizony gyengének számít. Egyrészt TV filmes megoldásokkal operál, ezt már a képarány is jelzi nekünk az elején, ám nagyobb gond inkább a feszültség faktorral van, mert az nincs. Vagyis nem sok. A tárgyalótermi jelenetek nagy kedveceim, ám amit itt látunk, körülbelül annyira izgalmas, mintha egy szülői értekezletet néznénk. Mindent összevetve gyenge közepes, de mindenképp a "remake" alá kellett belőnöm, és egyébként sem maradandó élmény. Csoda, hogy kijött DVD-n...


Szigorúan titkos (1984) - Vélemények

2024-03-15 00:55.40
Bármennyire szeretem is az Airplane, vagy éppen a Csupasz pisztoly filmeket, ez kimnondottan irritált és untam. A filmes utalások persze nem rosszak, és poénból is akad 1-2 jó, de ez most kevés volt nekem a minőségi szórakozáshoz.


A méhész (2024) - Vélemények

2024-03-11 23:40.46
Egész kellemes akciószösszenet ... lehetne, de helyenként annyira ZS kategóriás megoldásokkal és látvánnyal operál, amik a 2000-es évek Seagal/Lundgren filmeket idézik meg, csak, hogy egyet említsek az utókornak: Titkos terv. Érdemes megnézni. Na szóval a kezdeti robbantás látványának színvonala ezen mozikat karcolta, és bár a szerep remekül passzol Stathamhez, és rá egy rossz szót sem tudok mondani, maga a megvalósítás olykor levegőért kiált. Egyszer azért meg lehet nézni, Sugár moziban hétfőn pl, ahogy én is tettem, 1250 forintért.


A hercegnő és a sárkány - Vélemények

2024-03-08 23:59.29
Egy kis Trónok harca, egy kis Stranger Things és egy adag Netflixes klisé...nagyjából így tudnám összefoglalni a helyzetet. Az eleje tiszta Deres, ahonnan elindulnak délnek a lány, hogy feleségül menjen az ottani trónörököshöz, ám a háttérben trupisságok sora rejlik. A mozi onnan kezd élvezetessé válni, midőn a házassági ceremónia a tetőfokára hág, s innen kimondottan kellemes jelenetek várnak a kitartó nézőre, mert hiszem, hogy lesznek, akik 20 perc után feladják. A beszélő sárkány a hangja miatt kissé ütődöttnek mutatkozik, mint egy együgyű napközis úgy szólal meg, és a szememet kimondottan bántotta a CGI panoráma, amiben a főszereplők gyönyörködtek. Szomorú belegondolni, hogy már a táj, a természet sem biztos, hogy valós a filmekben...

A sok élcelődés és szurkálódás ellenére közepes, mert a közepe egész jópofa és ez nézhetőre menti. De nekem továbbra is nagy bajom a Netflix és társaival, hogy tucatszám vannak fent sorozatok, filmek, és a mennyiség a minőség rovására megy.


Egy becsületbeli ügy - Vélemények

2024-02-27 22:51.12
A jogi filmek, és azon belül is az így vagy úgy tárgyalóteremben játszódó mozik személyes kedvenceim, John Grisham után szabadon... Na persze itt most szó sincs a zseniális íróról, de a mozi hangulata és milliője az ő műveit idézi meg. A műfaj szerelmeseinek igazi csemege Rob Reiner filmje, nem egy nagy névvel a fő és mellékszerepekben egyaránt. A zene nagyon rendben, nem szól gyakran, de akkor nagyon üt és ki kell emeljem a szinkront, a Nicholson-Sinkó páros szerintem ütősebb, mint a jól megszokott Nicholson-Reviczky duó. Kimondottan jó mozi!!


Óvakodj az idegentől! - Vélemények

2024-02-25 01:07.24
Érdekes, én ennyire nem vagyok rossz véleménnyel róla, egyszer simán nézhető mozi. A meglepően rövid játékidőt mondjuk megtoldhatták volna például H.D.Stanton karakterének történetével, ezáltal összetettebb krimi is kisülhetett volna belőle. Kis hazai büszkeség: a film operatőrje Ragályi Elemér, ennek is lehet örülni. Én azt mondom, egy esős délután, ha épp szembejön a tv-ben, vagy a roppant igényes "Házimozi sorozat" DVD kiadásban, azért érdemes belepillantani.


Érdekvédelmi terület - Vélemények

2024-02-18 23:10.32
Ha nem olvasom az index kritikáját a filmről, valószínűleg meg sem akarom nézni moziban. Az írás szerint zseniális mozi, 10/10 osztályzatot kapott a szerzőtől, aki szép szavakkal illette. Nos, emiatt tény, hogy némi elvárással ültem be a most már 3 ezer forintos mozijegyemmel, és mikor a film címének kiírása és az első képsor megjelenése között legalább 2 perc telt el, ami idő alatt a sötét mozivásznat néztük, már éreztem, hogy lehet, nekem ezzel lesznek problémáim. Az odáig jó elgondolás, hogy semmit nem mutatnak, mindent csak sejtünk, mert egyrészt költséghatékony, másrészt ennek is megvan a maga hatása. Ugyanakkor itt már annyira túlzásba estek, hogy ez unalomba fordult át, és az ember várta, hogy történjen valami. Hát nem történt. Kétségtelenül egyedi alkotás, ám ezt annyira nem pozitív értelemben gondolom én, mint ahogy a kritika írója tette. Egyáltalán nincsenek közelképek, az arcokat alig látjuk, mindig csak messziről vagy oldalról, vagy hátulról, így az érzelmek nem jönnek át. Persze ez is lehet mondanivaló, hogy nincsenek érzelmek... mindent mindenbe bele lehet magyarázni, nézhetem balról és nézhetem jobbról is, de egy biztos, nekem ez vérszegény volt. Egyszeri nézésre még csak-csak, de azért hanyatt nem szabad tőle esni véleményem szerint. Az Oscar jelölések meg hát...a téma mindig népszerű a szobrok osztásakor.


A suttogó - Vélemények

2024-02-11 23:48.38
Robert Redford engem sok tekintetben Clint Eastwoodra emlékeztet, ismert színész, aki aztán filmeket rendez, amelyből egy-kettő kiemelkedően erős. A suttogó pedig egy felemelő és csodálatos történet filmre álmodása, amiben az égvilágon minden benne van. Egy lány belső vívódása a sérülése kapcsán, egy nő boldogtalan házassága, és egy egyedülálló férfi magányának minden öröme és keserűsége. Minden szereplő hozzátesz valamit ehhez a nagyszerű történethez, és az ember észre sem veszi, hogy ilyen lassú tempójú moziban eltelik 2 óra 40 perc. Robert Redford kétségkívül zseniális rendező, ezt a jelzőt már csak ezért az egy filmért megérdemelné. A mozit Clint Eastwood "A szív hídjai" c. szintén pazar mozijához tudnám hasonlítani, talán ez annyival erősebb, annyival több, hogy itt a férfi-nő kapcsolaton kívül a lány és a ló által közösen elszenvedett trauma is megjelenítésre kerül. Közben felmerül a természet szeretete, amit Robert Richardson csodálatos fényképezése foglal keretbe, de előkerül az örök téma: a nagyvárosi kontra vidéki lét. Hát ez mind belefért ebbe a szívmelengető moziba, le a kalappal előtte!!!


Veszélyes vizeken (1994) - Vélemények

2024-02-11 23:33.26
Abszolút korrekt thriller, amin nem fogott az idő. A műfaj megköveteli az izgalmat, itt ebben nincs hiány és a tempó is kellemes. A szereplők cselekedetei reálisak, hihetők, belekötni nem tudok ennek kapcsán semmibe, és a vizes jelenetek is látványosak, ráadásul nézése közben eszünkbe juthat az 1972-es Gyilkos túra c. zseniális mozi. Jó ez még így 30 év után is!!!


Férfi Laramie-ből - Vélemények

2024-02-08 23:27.02
Korrekt western, annak hőskorából, a kor ünnepelt westernhősével a főszerepben. Emlékszem, mikor először láttam James Stewartot a vadnyugaton, valahogy hiteltelennek tartottam, túl jól fésült ehhez, de sokadik alkalommal már teljesen hozzászoktam ezen szerepeihez. A történet egyszerű, mint az egyszeregy, a műfaj szokásos sablonjai is adottak, de összességében igen kellemes hangulatú mozi, szégyenkezésre nincs oka.


Flashdance - Vélemények

2024-02-07 23:18.19
Emlékszem, kölyök fejjel mennyire odavoltam Jennifer Bealsért, miatta néztem meg többször a filmet, pedig az önmagában is értékelhető. Én amúgy utálom a zenés-táncos filmeket, a Step uptól egyenesen feláll a szőr a hátamon, de a Flashdance 40 évvel a bemutatója után is ugyanolyan szerethető, nem fogott rajta az idő. A zenék ma is szuperek, ha bekapcsolod a Retro rádiót igen gyakran felbukkannak, vannak csodás női idomok, és mégis, a mozi legnagyobb mondanivalója az, hogy ne add fel az álmaidat, és tegyél értük. 10-ből 9-en nem teszünk értük, csak álmodozunk róluk. Az élet a lehetőségek széles tárházát nyújtja, és sosem késő bármit is elkezdeni. Örök optimista mozi, igen könnyed és ezáltal bárki által befogadható hangnemben.


A Bedford incidens - Vélemények

2024-02-02 07:03.58
A Bedford incidens James B. Harris első filmje, aki lássuk be, amúgy sem a szakma elismert rendezőinek egyike, ennek ellenére olyan mozit pakolt le az asztalra, hogy csuda. Tegnap este néztem meg a mozit, gondoltam egy újabb unalmas háborús film, ám meglepetésemre nem így lett. Adott egy tengeri hadihajó, amire Sidney Poitier, mint újságíró érkezik, hogy kellemes hangvételű cikket írjon a hajóról és annak legénységéről. Finlander kapitányt, akit Richard Widmark több, mint tökéletesen testesít meg, a tudat, hogy egy ellenséges szovjet tengeralattjárót kell figyelni, egyre jobban eszét veszi...és olyan döntéseket követel a katonáktól, amilyeneket csak az ő hazafias, de elborult elméje kíván, és amelyek mögött nem az észérvek sorakoznak.
Meglepetésemre a pazar sztori mögött a korhoz képest kimondottan jó látvány társul, a film jól fényképezett, és külön élvezet fekete-fehérben nézni, még komorabbá, nyomasztóbbá teszi a milliőjét. Az öt csillaggal talán ici-picit túlértékelem, ugyanakkor a várakozásaimat maximálisan felülmúlta, és a játékidővel is úgy sáfárkodtak a készítők, hogy végig leköti a néző figyelmét. Nagyszerű háborús dráma, engem nagyon elkapott a hangulata, végül ezért a legmagasabb osztályzat!


57 másodperc - Vélemények

2024-01-22 23:51.17
Ezt a filmet kérem leadták a magyar mozik és majdnem elmentem rá. Pedig végtelenül gyenge, és ezt már a kezdő képsorok is jelezték. Az elképzelés még csak-csak, de a megvalósítás kimondottan gagyi lett, és ezen még Morgan Freeman sem tudott segíteni. Kár lett volna kiadni rá a mozijegy árát.


A fogoly (1955) - Vélemények

2024-01-19 00:14.32
Érdekes történet, de a megvalósítás nagyon angolos lett és ezáltal -nincs rá jobb szó- unalmas. Mély lelki témát boncolgat, ki bűnös és ki nem, de én kimondottan hiányoltam a film tér és időbeli elhelyezését, egyáltalán mikor vagyunk és hol, valamint az sem tetszett, hogy semmi előjáték, rögtön a közepébe... utána meg végig egy cellában. Monoton, angolos és unalmas, ezek a régi brit mozik nem az én ízlésemnek valók sajnos.


Shaft Afrikában - Vélemények

2024-01-17 23:32.40
Mit tesz egy jó rendező... kérem, ez a tökéletes akciófilm. John Guillermin erőt adott a szériának, ez már messze nem az a lassú, komótos krimi, amit Gordon Parks szállított az első két epizódban, és nekem sokkal jobban is tetszett. Richard Roundtree is kevésbé akar macsó lenni, nincs minden második percben cinikus vigyor az arcán, ez már keményebb menet, mint az eddigiek, ráadásul igen távol a megszokott NYC-től.
A filmen óriásit dob, hogy több helyszínen játszódik, az afrikai részek kimondottan erősek, például mikor mezítláb gyalogos a sivatagban, állati jó. A zene miatt egyik részben sem kell szégyenkezni az alkotóknak, ám ami engem leginkább megfogott, hogy bizony már 50 évvel ezelőtt is gond volt -például Párizsban- a bevándorlás. Mi sem változott azóta... és a mozi tán legelgondolkodtatóbb jelenete, mikor a francia rendőr mondja, hogy most már civilizált földön vagyunk, mire az egyik afrikai megszólal, hogy ők már akkor templomokat építettek, mikor Európában még barlangban laktak. Nos elgondolkodtató, ahogy oly sok minden a Földön. Én is csatlakoznék azon táborhoz, aki szerint a széria legjobbja. Igaz, hogy ez már más kávéház, de pontosan azért tetszett jobban, kellett a vérfrissítés. Remek mozi, műfaján belül bizony hibátlan!


Shaft nagy találata - Vélemények

2024-01-17 11:11.36
Ezt most néhol unalmasnak találtam, na nem mintha az első rész olyan pörgős lett volna... Itt is le kell írjam azon észrevételem, hogy Shaft karaktere szerintem túl van játszva, túl macsó, túl menő akar lenni és ezáltal inkább ripacskodásba megy át a dolog amikor csajozásra kerül a sor. Én jobban tiszteltem volna ezt a vonalat is, akkor talán még krimisebb krimi lehetne. Értékelhető momentum mindenesetre a motorcsónakos, helikopteres üldözés, de ezt leszámítva gyenge. Összevetettem magamban más korabeli műfajtársakkal, és bár azok sem expresszvonat sebességgel száguldanak előre, mégis sokkalta élvezhetőbbek számomra a Shaft filmeknél. Na de talán a harmadik rész, ott mégiscsak kiszakadunk New Yorkból. Ez most jóindulattal közepes, amúgy nem estem hanyatt.


Semmelweis (2023) - Vélemények

2024-01-15 23:30.02
Koltai Lajos, hazánk büszkeségének, és a világ egyik legjobb operatőrének mesteri rendezése, amivel minden gond nélkül indulhat a legjobb külföldi film Oscar díjáért. Zseniális darab egy nagyszerű emberről és egy érdekes témáról, ráadásul a megvalósítás sem akármilyen. Rengeteg közeli képet kapunk, amelyek csodálatosak, és az egész nagyon szépen fényképezett, a rendező keze érződik ezen is. És ha minden még nem lenne elég, a szimfonikus zenekar játszotta dallamok teszik fel az I-re a pontot, vagy a koronát erre az igen jól sikerült alkotásra. És még különösen sokat nem is kellett költeni CGI-ra, lám anélkül is lehet minőségi, korhű mozit csinálni. Minőségi munka, amely Vecsei Miklóst kiemelheti a magyar színészek közül, és amelynek nézése közben sajnos meg kell állapítsuk, hogy egy-néhány korházunk ma is így néz ki...


65 - Vélemények

2024-01-14 22:58.07
A dinoszauruszok nélkül kicsit olyan a film, mintha a Másfélmillió lépés Magyarországon Bükk-béli sétáit nézném, moha, fenyők, avar és Adam Driver. Lehet, hogy nem lenne ez olyan rossz, de fél óra után azon vettem észre magam, hogy untam, és ezen már semmi nem segített. Érdemesebb lett volna előszednem egy régi Steven Seagal filmet, azon legalább nosztalgiáztam volna...


Támad a Mars! - Vélemények

2024-01-14 15:17.22
Tim Burtontől eddig bármikor láttam filmet, mindig a hideg futkosott a hátamon, ez meg... baromira jó, még én sem tudom hová tenni, hogy öt csillagot adtam rá. Éppen elkaptam a tvben, tetszett a főcím, ahogy elhussantak a nagyobbnál nagyobb nevek, na mondom ebbe belenézek. Ebből aztán reklámokkal tarkított végignézés lett, és cseppet sem bántam meg. Micsoda névsor, Te jó ég, mikor már azt hinnéd, hogy nincs több előugrik a bokorból a 624. mellékszereplő és jéé ez éppen Danny DeVito vagy Tom Jones. Az ufók nyelve vicces, nekem mindenesetre, és a mozi úgy szórakoztat, hogy jókat nevettem és közben kellően brutális (Brosnan és S. J Parker) és olyanok is meghalnak, akire bizton mondtam volna, hogy ő tuti túléli. Egyszóval és összefoglalva óriási meglepetés volt, az meg, hogy a megoldást egy olyan dolog jelenti, ami a való életben is jelentős mennyiségű feszültséget képest eltüntetni, békét, harmóniát hozhat,-a zene-, elegáns és csodaszép lezárása a történetnek. Csillagos ötös!!


Csibefutam - Vélemények

2024-01-11 22:45.27
Sosem felejtem el, hogy általános iskola angol óráin Wallace és Gromitot néztünk, amit persze akkoriban még talán nem értékeltünk annyira, de kétségtelenül szórakoztató és nekem a Csibefutamról egyből az jutott eszembe. Itt is gyurmák, kicsit furán jönnek-mennek, olyan darabosan, és mindegyik tyúk vicsorog, de szerethetően. A film megnézésének apropója nálam egy cikk, amiben írták, hogy a Boros-Bochkor páros a folytatásra is hangjukat adja a patkányoknak, hát Lali királyt alig lehetett felismerni... Kellemes kikapcsolódás, egy-két komoly filmes utalással, amik közül nekem a kalapért visszanyúlós Indiana Jones jelenet volt a legkedvesebb.


Féltékenység (1986) - Vélemények

2024-01-08 23:16.21
Több volt ebben, bizony több volt ebben. Egyetértek az előttem szólókkal, sok esetben vontatott volt a film, Jack Nicholson fizimiskája pedig olyan volt, mintha a Ragyogás forgatásáról esett volna be. Egyszer nézhető, kellemes filmecske, nézése közben beugrott, hogy a Kramer kontra Kramer mennyivel jobb emlék, mégha összehasonlítani nem is érdemes őket. De akkor is, na!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk