Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túlélni egy sorozatgyilkost: Kara Robinson története
- HBO, 09:20
Barbie és a 12 táncoló hercegnő
- Minimax, 09:30
Farkasokkal táncoló
- AMC, 09:35
Hajsza a győzelemért
- Film+, 09:55
A csúnya gonosz róka
- TV2 Kids, 10:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szerelem megmentője aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

Pancho1977 hozzászólásai

Ugrás Pancho1977 adatlapjára


Senki - Vélemények

2023-09-25 14:42.22
Jó pofa film. Olyan John Wick féle, csak a sok lövöldözés maradt ki ebből a filmből. Persze így jobb.


Az emberi százlábú 2. - Vélemények

2022-12-31 11:28.34
ha szarabb, akkor jobb,nem? :)


Kapcsolat (1997) - Vélemények

2020-04-11 12:55.55
Megnéztem a héten a filmet én is,és egy érdekes dolog csapta meg a fejem, a film végén. Jodie Foster-t, ha úgy vesszük azért nem választották meg az ottani fő emberek,mert nem hitt istenben, vagy más földi istenben. Majd a végén a afro pasi, azt mondja, higgyünk abban amit "maga" mond??? Hát kérdem én, hol van bizonyítva Isten??? Visszakérdezhette volna a filmben ezt az elméletet,vagy szembe állíthatta volna a két esetet egymással szemben. Már bocs a hívőktől!!


A kezdő - Vélemények

2019-05-19 19:35.51
Azon filmek egyike, mikor lefekszel vagy leülsz az ágyra és nem várod a végét. Vicces, elgondolkodtató, és megvilágít dolgokat. A modern dolgokhoz kell egy kis retro gondolkodás,hogy jobb legyen.


Kémek hídja - Vélemények

2016-02-18 07:49.52
Alan Alda,amúgy Mark Rylance


Végtelen szerelem (2014) - Vélemények

2014-07-06 10:01.28
igen egyszerű a film,és kicsit tipikus amerikai,gazdag gyönyörű lány,és egy jóképű "csóró" csávó.De mikor megnéztem a filmet péntek este, nem tudott más az eszembe jutni,mint egy lány,pontosabban két lány.A második lány azért,mert mikor megismertem,ő is ilyen gyönyörű,fiatal,hamvas szépség volt.Sajnos sokkal fiatalabb tőlem,így...! Benne is megvolt ez a szeretet éhség,mint akit még nem szerettek igazán, ilyen volt a lány is a filmben. Nehéz is volt részemről elengedni.És az első lány akire gondoltam,ő is fiatalabb tőlem(kb 10év), ő is gyönyörű szép,és sajnos ő is elvesztette a bátyját .Számomra csak álom,hogy esetleg kicsit legalább hasonlóan végződik mint a ebben a filmben,bár más ország,más körülmények. És sajnos a körülmények azok amik az elején nem engedik kibontakozni a szerelmet,ezért van ennyi veszekedés,szakítás,családszéthullás. Én szeretném hinni,hogy ha vagyok valakivel,nem számít a körülmény csak mi, a mi szerelmünk, ahogy azt a csávó elmondja a filmben. Ez a lényege a szerelemnek,semmi más !!!!


12 dühös ember - Vélemények

2010-09-18 11:22.26
Hogy az eredeti jobb e azt nem tudom,én ezt láttam előbb,így nekem ez tetszik jobban. Az egészben az a legjobb, hogy bemutatja magát a különféle emberi természetet. Érdekes,hogy bármilyen meggyőző bizonyítékot mondtak és bizonyítottak be, nem érdekelte,csak bűnös és kész. Nehéz ilyen filmeket kitalálni,mármint sztorit, ha nem történt meg. Ez olyan film amit többször is megnéztem,és még fogok is. Jó szórakozást a filmhez, aki még nem látta. Nézzétek meg!!


2012 - Vélemények

2009-09-14 10:29.33
én is várom már!! De csak vigyázzatok, hogy nagy filmre számítotok, csak nehogy csalódjunk benne!!
Sokszor azt hiszem, hogy jó film lesz aztán csalódok!! De azért legtöbbször elolvasom az itteni kritikákat, mielött megnézem a filmet!!


Képlet - Vélemények

2009-06-03 06:30.06
szerintem is jó, pörgős film. És mondani valója is van, főleg az,ha bekövetkezik ez, akkor az emberi tudomány, hát nem lesz köze hozzá. max jó mélyen bűvóhely, ha van benne egyáltalán logika. De azért a nem "hívő emberek" már kezdhetnek hinni abban, hogy tényleg volt Ádám és Éva, hiszen ez a film is valahogy így végződik. tudom több ember menekeült meg végül. Talán tényleg igaz lesz egyszer ez a történet, és kiderül, hogy ilyen örök körforgás az élet!!!


Elrabolva (2008) - Vélemények

2009-03-30 21:00.35
Bocs emberek ha a filmet kritizálnám a sztori miatt. Magával az eseményjel nem vagyok kibékülve, de igen, azért jó a film, hogy hátha tesznek az ilyen illegális üzlet ellen!! Mert ilyen gyönyörű nőket magunk mellett szeretünk látni,és persze szeretni. Nem pedig a csótányok aljának sem nevezhető emberek mellett!!
És hasonlóan elgondolkodtató filmnek tartom emellett a Fűrészt is!! Az ebben az üzletben lévő embereket is mutatnám a Fűrésznek, hogy az egyik leg megfelelőbb alanya lehetne egy kis próbatételnek! És sajna hány ilyen embert megtalálhatna a Fűrész!!!
bocs ha drasztikkus lennék


2009-03-30 18:53.26
Nekem tetszett is a film meg nem is!!
Tetszett mert pörgős és tanulságos, meg lehet még egy két dolgot mondani róla, de nem ez a lényeges, hanem a másik ok,miért nem tetszett a film. Azért, mert ez sajnos nagyon is valós történetnek tűnik ami már magában baj, hogy ilyen megtörténik a világban. Aki édesapa és lánya van, e film után igenis féltse. Aki tiszteli a nőket, az elszörnyűlködik a filmen, milyenek is vagyunk mi férfiak, mire vagyunk képesek, a pénzért!! Remélem ha nem is ilyen módon, de tényleg elkapják ezeket a bandákat, és nem hagyják, hogy a zsebükbe rakott, pénzzel becsukják a szemüket, mert lehet az ő lányuk lesz a következő!!
Minden filmen van tanulsága, ennek is van!!
Ha valamelyik lány ismerősük nem elég óvatos, mutassák be neki ezt a filmet és kérdezzék meg mi a véleménye a filmről!! Ha hasonlóan látja,mint amit leírtam akkor már egy jó lépés affelé, hogy ne legyen hiszékeny, mondjuk egy szépfiú miatt aki elviszi bulizni, "ilyen jó" buliba, ahol biztos nem érzi majd jól magát!!
Remélem nem atyáskodtam!!
Remélem ti is átgondoltátok a film lényegét!!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk