Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A segítség
- Cinemax2, 09:45
Kerítések
- Viasat Film, 09:45
A lázadó
- AMC, 09:50
Életem nagy szerelme
- Moziverzum, 10:00
Élet, vagy valami hasonló
- Film4, 10:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A szarvasvadász - Vélemények
Furiosa: Történet a Mad Maxből - Vélemények
Gladiátor (1992) - Vélemények
Téli szünet - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Zuhanás aaaaa
Lee Min-Ho aaaaa

 

Kolia hozzászólásai

Ugrás Kolia adatlapjára


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2022-07-21 21:27.54
Igen!
Ez az, köszi szépen!


2022-07-21 20:17.28
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni egy film címének megtalálásában.

Röviden a sztori: Egy űrhajó lezuhan egy tóba a földön, ami egy szörnyet szállít. A legénység egy tagja túléli a zuhanást és mentőjelzést küld a népének, de a szörny zuhanáskor elszabadult és elkezd vadászni. Az űrhajós összefut a környéken lévő emberekkel [vikingek vagy barbárok?], akik láncra verik, majd elkezdenek vadászni a szörnyre [de eleinte azt hiszik, hogy medve]. Majd a későbbiekben elengedik az űrhajóst, a tóba zuhant űrhajó egy darabjából kardot kovácsolnak amivel meglehet sebezni a szörnyet. Csapdát állítanak neki [ha jól emlékszem ásnak egy gödröt és megtöltik bálnazsírral, majd amikor beleesik befűtenek neki, de ezzel még nincs vége mert szívós a dög]. Valahogy a végére legyőzik, de közben a királyuk meghal. A film végére az űrhajós lesz a nép új királya, és ha jól emlékszem a leadott mentőjelzésre érte jönnek egy másik hajóval, de már nem megy vissza.

Sajnos csak ennyire emlékszek a filmből, remélem valakinek beugrik a címe.

Előre is köszi a segítséget!


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2016-04-11 19:36.54
Ez az köszi! :)


2016-04-11 17:55.31
Sziasztok! A segítségeteket kérném! Egy filmet keresnék de nem emlékszem a címére, csak pár részletre: egy családról (gyerekek, apuka, anyuka, nagypapa) szól. A nagypapa egy kicsit öreg és szenilis már és van egy cipőboltja. A boltban mindig dugdos egy cipősdobozt (amiben nem cipő van, hanem valamiféle papír). A fiának mindig próbálja elmondani, hogy egy franchise étterem részvénytulajdonos, de mivel már öreg ezért mindig csak az étterem nevét mondja és a fia elviszi oda, hogy egyenek... A családnak anyagi gondjai vannak ráadásul vicces történések során az öreg fia valamilyen úton módon kiesik egy ablakon, de egy zászlósrúd felfogja az esését ( nyitott lábbal ) amiből maradandó sérülést szenved. A történet vége felé minden helyre jön a családban... a nagypapa boldog fogja eldobja a papírt majd a kutyájuk ezt megtalálja, odaviszi az öreg fiának, az rájön mit próbált eddig elmondani neki az apja az étteremmel kapcsolatban (hogy ő nem kajálni akart ott hanem tulajdonos) és happy end.
Remélem valaki ebből ráfog tudni jönni a film címére! előre is köszi!


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2016-04-10 21:10.57
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy film címének megtalálásában.:) Sajnos nem túl sok mindenre emlékszem a filmből szóval remélem amit leírok abból beugrik valakinek a cím.
A történet egy családról szól.... Apuka anyuka gyerekek és a nagypapa. Ha jól emlékszem a nagypapa cipőboltos... A család anyagi helyzete egyre rosszabb lesz.. A nagypapa egy érdekes fazon... kicsit öreg már és nem tudja rendesen kifejezni magát.. mindig azt hajtogatja a fiának, hogy McDonald's... és amikor ezt mondja a fiának akkor elviszi mekibe még akkor is ha pénz szűkében van... Az öreg a cipőboltjában rejteget valamit és mindig dugdossa hogy el ne vigyék...Történnek az események és van egy jelenet amikor az öregnek a fia kiesik az ablakon és egy zászlósrúd megfogja.... de úgy beveri a tökét hogy megoperálják és eltávolítják a bal heréjét.... Majd lassacskán minden rendbe jön a család anyagi helyzetét illetően.
A film végén az öreg előveszi azt a papírt amit rejtegetett egy cipősdobozban a cipőboltjában elmosolyodik és eldobja.... a kutyájuk ezt a papírt megtalálja és odaviszi az öreg fiának... az felveszi megnézi a papírt elolvassa elmosolyodik és csak annyit mond hogy 'McDonald's"... Tehát az öreg azért mondogatta végig a mekit mert rész tulajdonosa volt a mekinek vagy valami hasonló és ezzel fejeződik be a film.
Remélem ebből valakinek beugrik a film címe! előre is köszi a segítséget!


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2016-02-29 18:01.33
Igen ez lesz az! Köszi szépen még1x! :D


2016-02-29 17:59.07
Elképzelhető, hogy ez az ;)
majd mindjárt kiderül x)
Köszi szépen a segítséget! :D


2016-02-29 17:44.38
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek, hogy megtaláljak egy filmet. :)
A filmből már csak pár jelenetre emlékszem sajnos, szóval remélem valaki majd beugrik a címe a jelenetek alapján.
Történetünk kb az 1800-as években kezdődik (lehet amerikában, de nem biztos), amikor egy fiatal pár este egy parkban sétál. Egy rabló rájuk támad, elvesz tőlük mindent, de amikor a nőtől a gyűrűjét akarja elvenni, nem adja oda neki (ha jól emlékszem éppen akkor kérték meg a kezét a támadás előtt, de ez sem biztos). A rabló lelövi a nőt és elmenekül. A férfi próbálja megmenteni szerelmét, de sajnos az meghal és nem tudja mi tévő legyen az életével egy darabig, megoldást keres és kitalálja hogy IDŐGÉPET fog építeni. Nos, sikerül is neki és folyamatosan visszautazik az időben arra a pillanatra, amikor megölik a szerelmét és próbálja minden módon megakadályozni azt, de amikor sikerül neki a rablótámadást elkerülni akkor a szerelmét elüti egy lovaskocsi.
Később miután számtalanszor látta már meghalni szerelmét rájön, hogy a megoldást nem a múltban, hanem a jövőben kellene keresnie. Így tehát időutazó barátunk felkerekedik és elutazik 2000-2100 környékére, hogy megoldást találjon gondjára. Egy könyvtárba megy ahol a computer holografikus képet ölt magára és segít emberünknek keresgélni az adatbázisban, de ennek ellenére sem sikerül megoldást találnia.
Az akkori világ nagyon fejlett és éppen a Holdon szeretnének alapzatot robbantani egy Hotelnek.
Időutazó barátunk úgy gondolja ha az éppen aktuális jövőben nincs megoldás akkor a távolabbiban majd lesz. Ismét felkerekedik beül az 1800-as évben összerakott tákolmányába és nekilendül, DE időutazás közben ő ugye lát képeket felgyorsítva és valamit meglát megállítja a gépet kiszáll és mit lát? A Hold Hotelnek alapzati robbantása során a Hold 2 szakadt és Földön káosz tört ki. Nah gyorsan visszapattan a gépbe mert éppen nem jó ott neki az apokalipszis közepén és felgyorsítja az időt (igen megint).
Amikor már látja hogy minden rendben és a látótér is kitisztult ( nincs már tűz, füst stb és valószínűleg levegő is van (kék az ég csiripelnek a madarak vagy mik)) leállítja a gépet kiszáll és emberek után kezd keresgélni. Talál is embereket, csak hát nagyon fejletlenek... ugye az apokalipszis meg mi más után visszafejlődött az emberiség.. és megint elkezdi keresni a megoldást a problémájára. Ekkor felbukkan a homokból az ellenség is valamiféle mutánsok (emberek) akik embereket esznek reggelire meg persze minden ünnepnapra (tehát kannibálok akik a föld alatt élnek). Az éppen 350+ éves barátunknak (aki alig 35-nek néz ki(igen az időutazóról beszélek)) elmesélik, hogy valami v valaki a kannibálokat irányítja és ő már biztosan tudni fogja a kérdésre a választ! Nah hát ennél több neki nem is kell (megint túrázni megyünk!). Az út során találkozik a fejlett computerrel mert az nem pusztult el az apokalipszis során (nem, nem a terminátorról van szó, A könyvtáros az), majd megvitatják, hogy az emberünk egy időutazó és még mindig nem tud rájönni a problémájának megoldására.
Szóval ezek után nekem van egy reklámnyi képszakadásom mert nem emlékszem jól a történet folytatására (itt kuszálódik össze az emlékezetem mert nem tudum hogy a hologramm ad útbaigazítást NagyZulu kannibál törzsfőnök bungallojához vagy emberünk magától talál rá), de a végére igen: nem talál megoldást, leszámol a kannibál törzsfőnökkel, belezúg egy másik jövőbeli nőbe, elpusztítja az időgépet és a szokásos Happy End.
Szóval ha ebből a humbukból valakinek derengeni kezdene a film címe, akkor nagyon szépen kérem, hogy írja le nekem! :D
Előre is köszönöm a segítségeteket és köszönöm, hogy időt szántatok a problémám elolvasására is. :)


2016-02-04 20:31.42
Ő lesz az!
Köszi szépen :)


2016-02-04 17:54.57
Sziasztok! Ismételten egy filmet keresnék és a segítségeteket kérném. :)
A következő a történet: Egy, doktornő kb csak a munkájának él már kb 3 teljes napja bent van a korházba, amikor a főorvos hazaküldi pihenni. A hazafelé vezető útján egy teherautóval karambolozik és kómába kerül( ami csak a későbbiekben derül ki a film 3/4-e felé ). Az akkori lakását egy srác bérli ki, viszont a csajnak a lelke ott van a házban és a srác pedig látja őt.... A csaj elkezdi kísérteni a srácot ( de ha jól emlékszem nem sok mindenre emlékszik a csaj és azt akarják kideríteni hogy valójában ki is ő... ). Közben történnek események, pl egy vendéglőben elkezd fuldokolni egy férfi és a csaj utasításai alapján a srác úgymond megműti ( egy szívópálcikát szúr az emberünk tüdejébe, hogy kapjon levegőt) a férfit, és ekkor jönnek rá, hogy a csaj az orvos. Majd a későbbiekben megtalálják a csaj testét is a korházba ahol mint kiderül kómában van egy lélegeztető gépen. A család leakarja kapcsolni a lélegeztető gépet, de a srác nem engedi.... valahogy visszaszáll a szentlélek a csaj testébe.... a srácról elfelejt mindent, de a Happy End a lakáson következik be, ahol a csaj elkezd emlékezni a srácra és boldogan élnek együtt amíg a filmnek vége nem lesz.
Remélem ebből valaki rájön a film címére. Annyit hozzátennék, hogyha jól emlékszem amerikai a film.
Előre is köszönöm a segítségeteket!


2016-02-04 09:14.35
Szia!
Eléggé valószínű, hogy ez lesz az. :)
Köszi szépen! :D


2016-02-03 19:18.09
Sziasztok! Pár évvel ezelőtt láttam egy filmet, amit újra szívesen megnéznék csak sajnos nem emlékszem a címére, csak a történetre, szóval szeretném a segítségeteket kérni, a címe kitalálásában.
A történet azt meséli el, hogy egy családban a szülők elválnak (pontosabban a feleség lelép egy másik pasival) és a gyerekeik árvaházba kerülnek. A gyerekek apja nem hozhatja ki gyerekeit az árvaházból mert az akkori törvények azt mondják hogy csak akkor ítélhetik oda a gyerekeket a férfinek ha az anyjuk vagy meghalt vagy a válóperben a férfinak ítélik a gyerekeket, de mivel egyik se történt meg ezért nem hozhatja ki a gyerekeit az árvaházból. Majd elkezd a férfi és az ügyvédje bíróságra járni, hogy megkaphassa a gyerekeit, eközben a férfi támogatásokat kap és néha meglátogathatja a kislányát is. A film végén a kislányt is beidézik a bíróságra, ahol elmondja az esti imádságát, majd a férfi megnyeri a pert és Happy End.
Kb ennyi maradt meg a filmből remélem valakinek beugrik a címe. :)
Előre is köszi a segítségeket! :D


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2015-12-23 23:54.11
Igen ő volna az! nagyon szépen köszönöm a segítséget! :D


2015-12-23 20:18.09
Sziasztok! A segítségeteket kérném egy sorozat megtalálásában, mivel csak egy részt láttam belőle régen és már nem emlékszem a címére.
A története arról szól hogy egy lánysuliba 4 cserediák srác érkezik és be kell illeszkedniük, valamint szabályokat kell betartaniuk mint pl: hogy a wc-t csak ülve használhatják. Még az utolsó jelenetre emlékszek, amikor a 4 srác elmegy a suli közepén álló fához, hogy "meglocsolják" azt, mert ők nem fogják a wc-t ülve használni.
Előre is köszi a segítséget!


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2013-07-27 20:23.41
Ő lesz az igen! köszi szépen!:D


2013-07-27 20:13.54
Szervusztok!
Szeretném a segítségeteket kérni: egy olyan film címe érdekelne (több része is van a filmnek) ami arról szól, hogy 2 zsaru együtt dolgozik egy fehér és egy fekete bőrű. A részekből pár részletre emlékszek: az egyik részben például a fekete ül a klotyón otthon a házukba és amikor ránéz a budipapírra ez a felirat áll rajta: "Bumm" mint az kiderült a klotyóra bombát helyeztek. A 2 zsaru ezt úgy éli túl hogy a kádat kialakították egy bombabiztos helynek a társai és az a feladat hogy a klotyó robbanása előtt el kell érniük a kádat csak a probléma az hogy a néger reggel óta a budin ül mozdulatlanul és nem biztos abban hogy sikerülni fog, de sikerült nekik. Valamint a másik részben pedig egy fehér öreg csóka megy Amerikba az is valami nagy rendfokozatban álló CIA-s féle az embereivel együtt és mindig valami külpolitikai védelemre vagy mire hivatkozik de a végére kiderül hogy az a fő"gonosz" aztán a néger egy golyót ereszt a szeme közé annak is egy hajón.
Ha valaki ezekből a részletekből kitudja találni melyik filmsorozatra gondolok és a címét is megtudná mondani annak nagyon szépen megköszönnöm! :)
És azoknak is köszönöm akik elolvasták a hozzászólásomat és próbálnak segíteni! :)


2013-04-02 23:24.16
Nagyon szépen köszi! :D


2013-04-02 23:04.06
Sziasztok! Egy filmet keresnék aminek sajnos a címe már egy jó ideje nem jut eszembe. A filmről annyit tudok, hogy 2006-2009 között jött ki a mozikba és egy rövid leírást: Egy munkahelyen van egy főnök és annak egyik beosztottja. A főnök valamilyen szerződés megkötése érdekében az országrész határát át kellett lépnie aminek a következménye, hogy kiutasítják az országból, ezt a munkahelyén közlik vele a felettesei. A nő mivel nem akarja elveszíteni az állását és nem akarja elhagyni az országot rögtönzésből kitalálja, hogy (az éppen akkor belépő) beosztottja és ő esküvőre készülnek. Nagyon jellegzetes rész a film elején, hogy a főnökére mérges férfi követeli hogy a nő megkérje az ő kezét az utca közepén amit a főnöke meg is tesz, később kiderül, hogy a srác egy nagyon gazdag család örököse, bemutatja a főnökének a családját (mivel akkor készülődik a család a nagymama sokadik születésnapjára, amire a srác is elmegy). A családnak a háza egy szigeten helyezkedik el, és minden bolt ami a szigeten van a család tulajdona (ha jól emlékszem). A nő egyre inkább megismeri a családot és beleszeret a srácba is. A nagymama a film végére egy szívrohamot szimulál, mivel a srác veszekszik valakivel (lehet az apjával) és a nagymama leszeretné őket állítani. A mentőhelikopteren elmondja az igazságot hogy valójában nincs semmi baja. A film végére a nőt és a srácot a bevándorlási hivatalban kérdezik ki, hogy mit is tudnak egymásról, egymás szokásairól csak hogy megbizonyosodjanak arról, hogy valóban összeházasodnak-e és nem pedig kitaláció az egész, hogy a nőt ne toloncolják ki.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk