Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A winchester mestere
- Mozi+, 13:50
A kiütés
- Film+, 14:10
Anyád lehetnék
- Filmbox Extra HD, 14:10
Creed: Apollo fia
- HBO3, 14:36
A nyár királyai
- Paramount Network, 14:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Suchet (78)
The Rock (52)
Christine Baranski (72)
Vincent Tong (44)
Elliot Goldenthal (70)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Snooker
Tippjáték (Foci)
Kiút (sorozat) - Vélemények
Rock zene
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Munkahelyi kalamajka aaaaa
Scott Chambers aaaaa

 

MeTaLcIcC hozzászólásai

Ugrás MeTaLcIcC adatlapjára


Shahrukh Khan - Vélemények

2012-11-10 23:37.27
Sikerült majdnem az összes forgalomban és neten lévő filmjét beszereznem,de az IDIOT (1992)-es TV sorozatot nem (indiai segítséggel sem). Pedig az Dosztojevszkij: Félkegyelmű c. regénye alapján készült. Ha valakinek meg lenne, kérem írjon a metalcicc@gmail.com-ra. Előre is köszönöm!


2012-01-23 22:24.12
Fénysugár a múltból
= Swades: We, the People
Na ez a nem semmi filmje!!!! (10 csillag részemről.)
Sokan tanulhatnának hazaszeretetből tőle.
Úgy látom, sajna ez a film nincs rajta eme oldalon.
\Neten találsz, ha a filmográfiáját megkeresed az imdb-n\wikipedián, és angol vagy hindi címein letorrentezed őket. Van magyar felirat is párhoz. Magyarul talán "A nevem Khan" van meg.


Interjú a vámpírral (1994) - Vélemények

2011-12-08 14:54.12
Ja, még annyit, hogy anno az iskolai jelmezbálon Lestatnak öltöztem (lány létemre), Anyám varrta a ruhámat hozzá profi módon, Nagyimtól cilindert meg ezüstfejű botot kaptam hozzá. A hajamat behintőporoztam, lemeszeltem az arcomat profi sminkkel. Szereztem kis művért is a szájam sarkába- egy vallásos gimiben persze! Megnyertem a jelmezversenyt!:) Azóta többen elkérték a ruhámat saját gyerekeik számára! Fantasztikus élmény volt ez a 90'-es évek közepén!


2011-12-08 14:45.51
Fél életem óta,azaz a magyar bemutató óta a kedvenc filmem! Első 16+-os mozifilm, amit moziban láttam, egyből 3x kellett megnéznem vásznon. Utána magyarul 89 db-ig számoltam, aztán már nem...:) Később németül is megnéztem. Minden ezzel kapcsolatos ereklyét gyűjtöttem. Zene, VHS, plakátok, cikkek. Ez tett mozirajongóvá. Megtanultam akaratlanul is a teljes szövegét. És nem utolsósorban, a gondolkodásom alakításában volt még meghatározó. Nem csodálom, hogy nem kapott minden filmdíjból maximális elismerést! Anno még a Cinema magazin is 60%-osnak mutatta be!
Azóta többezer filmet láttam. Nyomába sem érnek! Egyszerűen zseniális!


Szemekbe zárt titkok (2009) - Vélemények

2011-12-08 14:33.47
Anyám, -aki velem ellentétben nagy mozijáró-, már régóta ajánlgatja nekem ezt a filmet. Le is töltöttem a Tágra zárt szemek címűt.:) Örültem neki, hisz a kedvenc színésznőm, Nicole Kidman játszik benne, s annak idején nem láttam sajnos azt a művet. Valamelyik nap átjött, s mondtam neki, hogy megnéztem, jó volt benne a nyanya, az ex-férje hozta a szokásosat, nade ez nem lehet ennyire a rajongásod tárgya, félreismertelek volna? Ő meg kinevetett, hogy nem is azt mondta, hanem az argentín Szemekbe zárt titkokat! Kár volt megnézni, mert ezentúl még feljebb került a léc! Bár a Lars von Trier filmek után aligha hittem volna ezt... Ha csömöröd van a Hollywood-i plasztikcsodákból, és úgy gondolod, az azokban bemutatott, lerágott csont-csattanókból meg végképp, akkor tessék: itt egy EMBERI ALKOTÁS! Nem térek azóta sem magamhoz, hamar hozzászokik az ember gyereke a jóhoz! Lázban égek azóta is, muszáj lesz megnézni mind e rendezőnek, s mind a színészeknek eddigi munkásságát. Ami elszomorított azonban -hasonlóan sok régebbi nem-amerikai gondolatokkal bíró filmekhez- iszonyat nehéz, illetve lehetetlen hozzájutni magyar szinkronhoz, feliratokhoz. Míg a legalja c-filmek sorra özönlik el a netet, ezek az értékek elsúvadnak valahol a béka feneke alatt. Németül sem látok feliratokat eme kategóriához nagyon. Sajnos akaratlanul is hatalmába kerít a gondolat, hogy ezeket a gondolatébresztő s érzelemfakasztó filmeket nem véletlenül teszik szinte elérhetetlenné. Kérlek, terjesszétek hírüket, én is megnézetem őket a barátaimmal, s aki tud, készítsen magyar feliratot hozzájuk!! Lesthat elemzése után felesleges nekem erről többet szólnom. Érdekes, hogy pont a mindenkori kedvenc filmem, az Interjú a vámpírral főszereplője után választotta - igaz +h-val - a becenevét. :)


Az örömfiú - Vélemények

2011-12-08 13:48.01
Nem találtam magyar nyelven sem feliratot, sem szinkronizált állapotú művet, úgyhogy letöltöttem spanyolul, és hozzá angol felirattal néztem meg. Mégis egy élmény volt!


Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk