Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Extra HD, 04:25
Nagymama a semmiből
- Film4, 05:05
Zoolander, a trendkívüli
- Mozi+, 05:15
Vágtass Tornádó!
- Filmbox Plus, 05:45
Menyasszony kölcsönbe
- TV2 Klub, 05:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brian Tyler (52)
David Keith (70)
David Attenborough (98)
Melissa Gilbert (60)
Janet McTeer (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
Tippjáték (Foci)
Dallas (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lore aaaaa
Cate Shortland aaaaa

 

Zombiemaker hozzászólásai

Ugrás Zombiemaker adatlapjára


Ember a Nap mögött - Vélemények

2018-03-15 17:08.03
Az elmúlt hetekben volt szerencsém látni - igaz, csak harmadszori megnézésre sikerült, mert nem bírtam egy nekifutásra végigülni a borzalmas jelenetek miatt. Megrázó és felkavaró alkotás, és az teszi még borzalmasabbá, hogy tudjuk, ezúttal a valóság halvány árnyékát és lenyomatát látjuk. Dr. Mengele ezekhez az "orvosokhoz" és "tudósokhoz" képest kedvesnővér volt.


Saul fia - Vélemények

2016-03-30 10:38.44
Már több oldalon is megtaláltam, de konkrétan itt:
[link]


2016-03-20 20:18.03
Nekem a 18. percben ki kellett kapcsolnom a filmet. (online néztem). Nem azért, mert nem érdekelt, vagy mert nem tetszett, szó nincs erről. De sajnos a szó szerint az émelygésig beleszédültem a kameramozgásba. :(. Ez a része szó szerint borzalmas... Kis idő múlva újra elkezdtem, újra így jártam. Valószínű én ezt a filmet soha nem fogom tudni végignézni.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2011-12-04 10:25.43
Az az igazság, hogy én ezért nem kezdek bele a képregénybe. Nekem eddig tetszett a sorozat - néhány úgymond töltelék részt leszámítva - és félek, ha összehasonlítanám a képregénnyel, akkor hatalmas csalódás érne. A képregény javára. Szóval inkább várom a januári folytatást. Kíváncsi vagyok, innen hogy tovább. Vajon maradhatnak-e a farmon, és milyen lesz a csapat tagjainak egymáshoz való hozzáállása.


2011-11-30 15:49.40
Hol lehet Magyarországon a képregényhez hozzájutni?


2011-11-30 14:26.35
Teljesen egyetértek a karakteranalíziseddel. :) Rick végre felmutatott valami keménységet. Bár ez amolyan jelzésértékű dolog akart lenni véleményem szerint az öreg farmer felé is, hogy nem csak mások szeretteit ölik meg, ha szükség úgy hozza, hanem a sajátjaikat is. Plusz ezzel valahol még mindig fenntartotta magának a vezető pozíciót. Ha ez rábízta volna Shane-re, azzal Rick kezéből végképp kikerült volna az irányítás. A két legjobb arc Shane és Daryl az egész sorozatban.
Glenn barátnője.... láttam már néhány sorozatban. Szerethető karakter? Igen. Még minden sorozatban szeretgette valaki. :)


2011-11-29 18:40.28
Sorry, azt hittem, már mindenki látta az eddigieket.


2011-11-29 18:26.56
Azért vannak elég jó kis logikai bakik a sorozatban, amin úgy elgondolkodom, hogy oda kellene figyelni az ilyesmire.
Pl: autópályán jön a zombihorda. Zombi felsétál a lakóbuszba, mire a retyóba szorult Andrea nekiáll fegyvert összeszerelni, holott 1. tudja, hogy kussban kell lennie 2. nem használhatja, mert a nyakán lesz fél perc alatt az összes járkáló. Vagy amikor azt mondják, hogy a lövések hangját is ugye meghallják. Ennek ellenére elég jól elpuffogtatnak lőgyakorlat címszóval, vagy amilyen mészárlást most is rendeztek a pajtánál, már a fél világ járkálói ott tolonganának.
Mellesleg, miért nem mennek be Herschel farmjára? Oké, körbe van kerítve, de láttunk már olyat, hogy egy jókora horda kitépett egy kerítést, szóval nem hiszem, hogy ez akkora akadályt jelentene. Az is tetszik, hogy a nyüves lakókocsi tetején állandóan pásztáz valaki, de amikor a vacsorát főzték nulla őrszem maradt odakinn. No comment. Az meg pláne ütött, mikor Maggie és Glenn elmentek a gyógyszertárba. Kinn hagyják a lovakat - ami topog, nyeríthet stb - ergo a hang odacsalhat néhány közelben lévő járkálót. Ezek meg a tetejébe vetkőznek és kaffantanak odabenn egy jót. A forgatókönyvírók helyében rájuk engedtem volna egy csapat járkálót, és néztem volna, ahogy pucér seggel rohannak vissza a farmra. :). Egyébként vannak szuper képességekkel megáldott emberek, ilyenek például extra gyorsan gyógyuló Carl és T-dog, meg a hihetetlen öntisztulási tehetséggel bíró Shane (mikor megtalálják a templomot, a sírkerttől a templomig eltűnik róla a mocsok). :)


2011-11-28 20:05.05
Hát, a Holtak hajnalának 2004-es változatában volt egy ilyen. Zombi baba született. :) Kis cuki volt. Szórakoztam volna vele kicsit. Harapni még úgysem tud. :)


2011-11-28 20:03.53
Shane karaktere kimondottan tetszik nekem. Tény, hogy kissé őrültnek tűnik a végén (amennyi feszültség tombol benne, le kell vezetnie), de ő az a kőkemény figura, aki rájön, és a maga módján a többieket is szembesíteni akarja vele, hogy a régi világ a régi törvényekkel, és erkölcsökkel már eltűnt. Új világban élnek, és ez új törvényeket követel. A vagy ölsz, vagy meghalsz elvét.


2011-11-28 16:39.10
Bár egyébként és Hershel karakterének döntéseit nem értem. Nem tudom, hogy ennyire emberbarát-e (ha zombik esetében ilyenről beszélhetünk), vagy pszichopata, vagy cezaromániás, aki hozzászokott, hogy az akaratának nem mondanak ellen... Tudja, mi folyik odakinn, látja a zombikat, ennek ellenére még mindig betegeknek tartja őket. Maggie elmondja, hogy meg akarta őt is ölni egy, ezek után a pataknál elfogott kettőt nem megöleti, hanem még fogórúddal be akarja őket is záratni a pajtába... agyrém.


2011-11-28 15:51.20
Sziasztok.
Hát, bárhogy van, nekem azért bejön a sorozat. Olyan, mint annak idején a Supernatural. (amikor még néztem). Vannak mindenhol lightosabb részek, és igen, ezek eléggé megakasztják a cselekmény menetét. De most, a hetedik részt is megnézve, végre valami akció is történt a végén. És az utolsó két perc... a végkifejlet... hát leesett a szám. Bár úgy gondolom, erre valahol számítani lehetett.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk