Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Barbie és a 12 táncoló hercegnő
- Minimax, 09:30
Farkasokkal táncoló
- AMC, 09:35
Hajsza a győzelemért
- Film+, 09:55
A csúnya gonosz róka
- TV2 Kids, 10:00
Feltétlen szeretet
- Viasat Film, 10:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szerelem megmentője aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

Embertervez hozzászólásai

Ugrás Embertervez adatlapjára


Rajtaütők - Vélemények

2012-01-20 15:46.03
Ja és hogy ki találta ki ezt az idétlen magyar címet...?


2012-01-20 15:44.22
Rendes apukák fagyizni, vagy strandolni viszik a csemetéjüket. Ezzel szemben Dolph mester bombát szereltet rá, pisztolyt nyomat a fejéhez, vérfürdőt rendez a szeme előtt, meg átszúrja egy méteres vascsővel a rosszfiút:) Egyedi nevelési felfogások, de legalább kineveli a következő generáció bosszúálló angyalát.
A filmről jobb lenne nem is szólni, de meg kell mondjam nem hittem volna, hogy ilyen mélyre süllyed Lundgren, remélem ezt már nem fejeli meg (izé le, vagy mi), bár talán ennél rosszabb nem lesz, végülis az Ikarosz ami ezután jött ki az egész jóra sikeredett. Ezzel a filmmel kapcsolatban meg max annyi pozitívumot tudnák kiemelni, hogy legalább van pár jelenet ahol nem sajnálták a vért és a durvaságot, a koncerten meg úgy kilőtték az embereket ahogy a Rambo 4-ben sem.


Az emberi százlábú 2. - Vélemények

2011-11-23 23:24.52
Egyetértünk, filmnek szerintem se nagy durranás, de én lágy szívűen osztályzok és ami nézhető arra már megadok egy 3-ast. A +1 meg jár az alapötletért (bár ezt már rongyosra magyarázták, hogy milyen beteges, aberállt stb. de attól, hogy mindenki megjegyzi attól még tényleg így van:)) Azt jegyezném meg, hogy az olyan igen eredeti alapötletekkel előálló filmek, mint a Freddy saga, vagy a sok Végső állomás (ami szerintem mindent alulmúl, de az ötlet azért nem rossz), valóban újszerű forgatókönyvvel álltak elő de előbb-utóbb mindenképp kipattant volna valakinek a fejéből, max nem lettek volna ekkora sikerek. A sok zombi meg farkasos sablonról már ne is beszéljünk. És pont ez az erénye az emberi százlábú kiötlőjének, hogy olyasmivel állt elő ami majdnem biztos vagyok benne, hogy eszébe nem jutott volna soha senkinek, ilyen pedig nagyon-nagyon kevés van. És bár a megvalósításról tényleg kevés jót mondhatunk, ennek ellenére szerintem kiemelt helye kell hogy legyen a horrorfilmek között. (Arról nem is beszélve, hogy mostanában a felhozatal hát hogy is mondjam nem valami nagy durranás. Na de majd talán az új Hellraiser, meg is nézem mindjárt, azokat mindig szerettem)


2011-11-22 23:35.49
Nem egy különösebben nagy film, legalábbis az én gyomrom simán bírta:) Ami miatt viszont mindkét részre illik legalább egy csillaggal többet adni, mint amire a film predesztinálva lenne az az igen eredeti alapötlet. Na az tényleg eléggé betegesnek mondható, ilyesmi nem is értem hogyan jut bárkinek az eszébe, így hirtelen nem is tudnám mihez hasonlítani egyedülálló a maga nemében:)


Vedd a lelkem! - Vélemények

2011-11-22 23:18.23
Sokkal többet ki lehetett volna hozni a történetből. Az engem különösebben nem is zavart, hogy lassan csordogált a film az már inkább ahogy haladt előre a történet úgy lett egyre klisésebb az egész. Kizárásos alapon én speciel már az erdős rész után sejtettem ki a gyilkos, bár reménykedtem még valami fel nem tárt csavarban ami nem jött. Ennél pedig még az is jobb megoldás lett volna, ha a zsaru lett volna a hentes átvéve az eredetinek a személyiségét, de persze a legjobb az lett volna, ha tényleg az lenne a hunyó akit a film sejtetni akar, ez kiderül egyértelműen már a közepén, és akkor megismerhettük volna az eredetinek az indítékait, az újnak egy kicsit a múltjából ami szintén lehetett volna jóval részletesebb (ahelyett, hogy egy ki nem bontott utalás van csak rá), meg egy sor rejtélyes dolgot. Ehelyett kaptunk egy középszerű történetet egy csomó félbehagyott utalással, nem passzoló cselekménnyel stb. A lelkek vándorlása (vagy mi), meg a skizofrénia pedig annyira erőltetett volt, hogy már szinte fájt. Egy mondatban összefoglalva ez volt az a "misztikus" horror, aminek a cselekményét kár volt logikusan levezetni, sokkal nyerőbb lett volna valami tényleg misztikus magyarázat. A történet is ezerszer jobb lehetett volna.


Kisebb halálesetek - Vélemények

2011-11-21 18:45.20
Jó kis történetekben mutatják be világunk betegesebbik felét, és tényleg meghökkentő vége van mindegyiknek (bár én a 2.,3.-nak sejtettem mire megy ki a játék). Nekem személy szerint a második tetszett a leginkább a náci doktorral, de a 3. is csak egy picivel marad el tőle. Az a fura, hogy a film(ek) drámai részeit is élvezettel tudtam nézni, a vérengzések meg egyéb durvaságok pedig elsőosztályúak.


Megacápa az óriáskrokodil ellen - Vélemények

2011-10-26 18:06.18
A trailer alapján vetekedni fog az első(utolsó) helyért a megapiton vs gatoroiddal. A magára valamit is adó trashimádóknak halálos bűn lenne kihagyni! Nem is kérdés ott a helyem holnap este az Universal előtt:)


Véres Telihold - Vélemények

2011-10-25 13:24.08
Kövezzetek meg, de nekem a kb. háromnegyedóra semmi után egészen tetszett a film:)Bár azt azért elismerem, hogy ilyen bénán kinéző farkasembert még életemben nem láttam.


Megapiton kontra óriásalligátor - Vélemények

2011-10-25 13:16.09
El se hiszed miről maradtál le:)


2011-10-23 00:46.29
Ha lehetséges ez egyáltalán(már pedig az), akkor ez a borzalom még a gyilkos cápa vs óriáspolipot is sokszorosan alulmúlja, mind történetben, mind effektekben, mind a rettenetesen idióta szövegekben, egyszerűen mindenben. Annyi pozitívumot lehet említeni, hogy itt legalább pörögnek az események és hullanak az emberek. SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!
Amit mindenképp kiemelnék a hülyeségek végtelenjéből, hogy a pitonok meg az aligátorok csöppet sem úgy viselkednek benne, mint egymás legádázabb ellenségei akik inkább megfagynak a jégkorszakban, mintsemhogy abbahagyják a harcot, sokkal inkább mint ha jóbarátok lennének, pedig ugye elvileg egymást kéne kiírtaniuk. Az meg, hogy Tiffany dekoltázsát kellett bámulnom fél órán át impotenssé tett legalább egy hétig.


Megapiranha - Gyilkos a mélyből - Vélemények

2011-10-22 15:50.39
Kössz de úgy tűnik egyelőre más tervei vannak az Asylumnak. Azért ez se lesz kutya: [link]

Csak győzzem kivárni a január 31-ét...


2011-10-19 15:41.21
Én már vizionálom a folytatást is, hiszen nem láthattuk a végén, hogy elpusztulnak a piranhák. Ez valahogy úgy nézne ki, hogy a zseniális tervbe hiba csúszott, amikor nem vették számításba, hogy az egymást lehentelő piranhák közül az utolsó életbenmaradót senki nem tépi szét. Mivel ez a piranha bizonyult a legerősebbnek az összes közül, magában is igen komoly veszélyt jelentene, de az amcsi kormány mutáns szuperpiranhát akar faragni belőle, ezért elfogása után (ami most simán ment) átszállítják a Jeges-tengeren lévő szupererődükbe, aminek a főnöke természetesen Lorenzo Lamas lenne. Azonban a ruszkik megtámadják a szállítóhajót és ők akarnak szuperfegyvert gyártani, ezért aztán keresztezik a sharktopussal, ami így atomálló is lesz többek között(bár ha jól emlékszem ellene eleve nem is próbálkoztak atommal, gondolom senki nem gondolta hogy akárcsak megkarcolhatják vele). A másik igen aggasztó képessége, hogy tetszőlegesen tudja változtatni polipkarjai hosszát (bár ez az Asylum filmek kamerabeállításainál evidensnek tűnik), de erről később. Nyilván, mivel emberi erővel nem lehet megállítani a Mega Sharktopust, kell valami ellene, ezért gyorsan találnak egy haldokló Mega piranhát az amcsik, és készek megalkotni minden idők legpusztítóbb gigászát. Ehhez a Déli-S(h)arkra szállítják halacskánkat, ahol a titkos földalatti piramisban beleültetnek egy Alient. A beültetés vezetője ki más, mint Eric Roberts lenne, akinek a méltán világhíres Tiffany lenne a szeretője, aki azonban Lamasnak a felesége, és hogy még egyet csavarjunk a dolgokon a két tag amúgy is utálná egymást. Ahogy az lenni szokott az Alienoid irányíthatatlanná válik, és szintén pusztítani kezd. A repülőbekapós jelenettel magas mércét állítottak a megacápában, de nem megugorhatatlant! Ez úgy történne meg, hogy Roberts ráállítana erre a szörnyetegre is egy műholdat, amit azonban egy szuperugrás után magával rántana a mélybe, hiszen az alienmutációval már az űrt is könnyedén kibírja szörnyünk. És hogy a Mega Sharktopus méltó kihívója legyen ennek a kreálmánynak, ő pedig az említett karnyújtós képességével nem kisebb dolgot rántana a mélybe, mint az egész Északi-Sarkot. Ettől aztán egyből beindulna a globális felmelegedés, itt mindenféle képsorokat lehetne bevágni, ahogy mezők válnak pillanatok alatt pusztává, hogy kiszárad az esőerdő, meg mondjuk elapad a Balaton (természetesen mindezt PowerPoint vetítésnek megfelelő minőségben). Látva a két pusztítógépet, már csak egymásnak kéne ugrasztani őket. Tudva az alienoid paramétereit, Lamasnak hirtelen eszébe villanna, hogy a Megacápák tulajdonképpen nem mások, mint földi evolúción átesett lábnélküli predatorok(Ennek természetesen a későbbiekben egy külön filmet is szentelne az Asylum). Ezt tudva már csak egy szövetmintát kéne szerezni, a Megasharktopusból, amivel oda lehetne csalogatni az alienoidot. Itt jönne a képbe a negyedik gigasztár Paul Logan képében, aki gigászi csatában Rambo-késével kivág egy darabot cápaszörnyünkből (Miközben az Északi-sarkot mélyberántó polipkarokat sorban lerugdossa magáról). Miután ez megvan Logan és Lamas a Déli S(h)arkra repül, ahol beszállnak egy tengeralattjáróba Roberts és Tiffany mellé. Ez a film csúcspontja, amikor a négy színészóriás egy minitengeralattjáróba zsúfolva fél órán keresztül egy képen látható. Itt Odüsszeuszi léptékű hajózás kezdődik, nyomukban az alienoiddal, ami tizenötezer kilométeren keresztül egy centit sem közeledik, de nem is távolodik a tengeralattjárótól. Egyszercsak elérkezik a film a kritikus ponthoz, ahol az elpusztíthatatlan megacápával végző vulkán vízalatti hamujába keverednek. Ekkor felszínre tör a Lamas és Roberts között lévő gyűlölet és elkezdenek veszekedni, hogy ki vezesse tovább a tengeralattjárót, miközben az alienoid már a gép hátulját harapdálja. Ekkor Logan hősiesen kiugrik, hogy elterelje a szörny figyelmét, a többiek pedig egérutat nyernek. A következő percekben el is érkeztük az apokaliptikus végső ütközethez, ahol a két megvadult szörnyetege egymásnak esik. Ekkor, hogy az elhanyagolt szerelmi szálat felizzítsuk: Tiffany hirtelen a csatánál sokkal fontosabbnak érzi közölni a két jó kiállású szépségkirályával, hogy nem tud választani közülük, mert mind a kettejüket szereti, habár ők gyűlölik egymást. Ebben a vak tehetetlenségben odavetik magát a MegaSharktopus elé, miközben Lamasék lassított neeeeeeeee! kiáltása hallatszik. A következő jelenetben már 3000 méter magasból, egy helikopterből figyelik ketten a csatát (Ugye jól tudjuk, hogy ez bőven a kritikus kockázati zónán belül, illetve alatt található), egyszercsak a polipkarok megbillentik a helikoptert és Lamas kiesik, egy kezével kapaszkodik a helikopter oldalába. Roberts ekkor felhúzza (Ez a jellemfejlődés a filmben), majd hirtelen a másik oldalról csap le a polipkar ezáltal Robertsen sodorva hasonló helyzetben, természetesen Lamas is segít. Ami a csatát illeti, tudjuk milyen kidolgozottságú ütközetre kell számítani. A két gigász nem bír egymással, úgy tűnik örökké eltarthat a csata, amikor a Mega Sharktopus poliprésze önálló életre kel, és elkezdi szorítani a cáparészt. Valahogy az alienoid is a halálos szorításba kerül, így a szokásos összeölelkezős mélybezuhanásos jelenettel ér véget a két lénye közötti háború. Végül a film másik csúcspontja, amikor Roberts és Lamas az elnöki kitüntetést kapja elsétálnak egymás mellett, szigorúan egymásra néznek, majd végül kezet szorítanak. Ekkor feltűnik a semmiből Paul Logan is és csatlakozik hozzájuk. Végül egy a filmbe abszolút nem illő zárójelenetben láthatjuk az éledező Gatoroidot, ezzel egyfajta világítófáklyaként jelezve nekünk szerencsés nézőknek, hogy a következő részben melyik szörnyeteg lesz az egyik főszereplő, ugyanakkor meghagyva nekünk a kérdést, hogy vajon mutálódott formában Megagatoroidként tér-e vissza, vagy pedig valamilyen hasonszőrű lénnyel keresztezve folytatja pusztító útját (esetleg erősebb idegzetűek kedvéért Mega Sharktopuoidként).Egy dolog biztos, egyrészt ezzel a nyitott kérdéssel számtalan várakozással teli álmatlan éjszakát okozhatnának minden elszánt rajongónak.
Kössz mindenkinek aki végigolvasta a forgatókönyvemet, ugyanakkor megjegyzem remélem az Asylum beépített emberei nem figyelik az oldalt, mert nem bírná el a lelkiismeretem, hogyha viszont látnám a moziban.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk