Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A főkertész
- HBO, 07:40
Umami, a boldogság íze
- Film+, 07:45
Törvényen kívül
- Film Café, 07:55
Zoolander, a trendkívüli
- Moziverzum, 08:00
Eredet
- HBO2, 08:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szarvasbébi (sorozat) - Vélemények
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Aki bújt, aki nem 4. - Újjászületés aaaaa
Brandon Scott aaaaa

 

F.M.B. hozzászólásai

Ugrás F.M.B. adatlapjára


A szobatárs - Vélemények

2011-07-13 20:15.09
Spoileres !
Én nem azt mondanám, hogy unalmas inkább azt, hogy már rengeteg ehhez hasonló film van, nem értem miért kellett még egy ! És ami igazán gáz, hogy semmit nem tudunk meg szerencsétlen Rebecca hátteréről, pedig igazán érdekes karakter. Egész pontosan a betegség típusa sem kerül megnevezésre, annak előzménye, a család reakciója pedig már egyenesen száncsi volt, a lányukkal kapcsolatban!!! Gondolom talán mániákus depressziója lehetett a csajnak vagy hasonló, de gyenge volt az egész...áááh!


Öngyilkos szüzek - Vélemények

2011-07-07 12:12.46
Nem tudom, ahhoz hogy valaki ezt a filmet értékelni tudja először el kell olvasnia Jeffrey Eugenides könyvét...mert ugye, ez a film a könyv adaptációja, és először mindképpen az író világát kell felfogni és értelmezni, és csak utána lesz képes ezt a világot befogadni...Ikon88 hozzászólására reagálva, persze hogy kidolgozatlannak érezted, hisz a cél ez is volt, itt elsősorban a lányok közül igazából Lux és Cecilia öngyilkossága a mérvadó, a többiek mint egyfajta könnyű nyári felhő lebegnek a könyvben, alaktalanok és átlátszóak...ez hozzá tartozik a hangulathoz. Én imádtam a könyvet, a film egy picit alul maradt hozzá képest !


Fekete karácsony (2006) - Vélemények

2011-07-02 11:52.04
Spoileres lehet...


Lehet, hogy égés és gáz lesz amit mondok, de nekem alapvetőleg tetszett. Rendben van, a történet sablonos volt, kiszámítható, semmi újat nem nyújtott...azonban szerintem volt a filmnek egy zseniális hangulata...nekem nagyon átjött ez a karácsonyi fíling, szép volt a fényképezés és konkrétan az egész karácsonyi hangulat megjelenítése nagyon jó volt ! Nekem bejött a szemgolyók kinyomásának az ötlete is, és az hogy azzal díszítették fel a karácsonyfát, a hátból-karácsonyi mintával kinyomós-sütis rész is érdekes volt...egyszer simán nézhető...


Fűrész 3D - Vélemények

2011-07-01 10:39.08
Spoiler:

Azért vágjátok, hogy végre láthattuk működésben a fordított medvecsapdát ??? Eddig szinte minden részben feltűnt...de 6 teljes részt kellett rá várni, hogy kiderüljön hogyan működik és most Jill-en láthattuk...sajnos pont rajta, aki véleményem szerint az egyik legérdekesebb karakter volt.


A fejnélküli lovas támadása - Vélemények

2011-06-23 11:30.45
Oh, de szar volt !!!!!!!!!!!!


Hatodik érzék - Vélemények

2011-06-15 19:33.46
Nem-nem a történetben értem a gikszert...a lelki reakciókban látom a bajt, bár ugye hogyha félelemmel közeledett volna felé, hamar lelőtték volna a poént! Mondjuk így a film nézése után felmerült bennem, hogy vajon az anya miért ölte meg a gyermekét és azért erre szerettem volna magyarázatot kapni...végül is mindegy, mert így legalább esélyt ad a továbbgondolásra...

Még egy technikai kérdés...új vagyok a fórumon, hogy lehet csillagokat adni, illetve módosítani ??? Az adatlapokon látom, hogy be lehet jelölni, hogy szörnyű...stb...de nem tudom, hogy csak ez az egy módja létezik?


2011-06-15 19:01.22
SPOILER!

Tudod az én alapvető nagy hibám, hogy a szakmám szemével nézem a különböző dolgokat -így ezt a filmet is- ami klinikai pszichológus, és itt buktatók alatt elsősorban a kisfiú ambivalens érzéseit értem és értelmezem...nah, mármost ugye fél a halottaktól, sőt retteg tőlük,nem tudja honnan jönnek és mit akarnak és hogy konkrétan mit kell velük kezdeni...csupán a képességével van tisztában, ennek ellenére magához engedi Malcolmot, a férfi egyszer sem idézi elő benne az az iszonyatot, amit a többi szellem megjelenése okoz, pedig ő maga is egy kísértet. Nem értem a fiú reakcióját ezzel kapcsolatban, ha pontosan tudja hogy ő is egy kísértet és interakciós kapcsolatba tud lépni vele -egyébként kitűnően- akkor meg miért a nagy félsz a többitől ??? Miért nem jut eszébe, hogy azokkal is elbeszélgessen...érted az eszmefuttatásomat ?
Egyébként én amit még hiányoltam -egyébként lehet, hogy csak én vagyok így ezzel-nem derült ki semmi a lányát megmérgező családról...én kíváncsi lettem volna az előzményekre és a következményekre...bár ez már lehet, hogy egy másik történet lett volna...így ez az epizód számomra csak egy ilyen hatásvadász jelenet volt, hogy reszkessünk a gyermek képességétől...sorry, nekem ez a véleményem !


2011-06-15 15:41.13
Hm...őszintén szólva, még ez a filmet soha sem láttam, annak ellenére, hogy "ALAPMŰ", sőt igazából a "Másvilág" című film topicjában tettek javaslatot a megtekintésére.

Igazából a "Másvilág" jobban tetszett...ötletesebbnek, hangulatosabbnak, félelmetesebbnek találtam mint ezt, ebben mintha logikai buktatókat is felfedeztem volna, nem kaptam minden kérdésre választ, illetve több részlet homályban maradt...bár kétség kívül a "Másvilág" sem született volna meg ezen film nélkül.


Végső állomás 5. - Vélemények

2011-06-14 16:01.19
Hidd el, ők meg fogják tudni oldani hogy OLYAN balesetet okozzon :D és az is lehet, hogy csak egy lépés lesz a halál felé...


Az igenember - Vélemények

2011-06-14 15:57.53
Nagyjából csatlakozom azokhoz, akik azt mondják hogy jó film...kitűnő és elképesztően jól szintetizálja Jim Carrey valódi művészetét, érdemeit és előnyeit. Egyfajta összefoglalása az egész munkásságának...IGEN, jó volt ! Ha nem is a legjobb, te TALÁN az egyik legjobb :D


Más világ (2001) - Vélemények

2011-06-12 21:22.03
Köszi, de ezt már láttam :D Most nagyon megszerettem ezeket a jellegű filmeket !


2011-06-12 17:47.40
Oh, ez valami fantasztikus volt !
A hideg rázott a film elejétől a végéig ! Zseniális volt a hangulata,a zene, a történet és persze a vége... egyszerűen lenyűgöző volt.

Aki ismer még hasonló filmeket, azt megkérem hogy mondjon még címeket !


Kínzó látomás - Vélemények

2011-06-12 11:22.52
Halálosan unalmas film ! Az első 22 percet tudtam belőle végignézni, sajnálatos módon (vagy szerencsére?)tovább nem jutottam benne. Ahogyan már korábban is írták, semmi hangulatteremtés, semmi félelmetes atmoszféra, semmi elgondolkodtató és figyelmet felkeltő. Ehelyett azonban sorra jönnek a logikai zagyvalékok és buktatók és a tömény unalom !
Nagyon rossz volt!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk