Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Sötét zsaruk
- HBO3, 07:40
A legrosszabbak
- Cinemax, 07:46
Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben
- Filmbox, 08:00
Ahol a szivárvány véget ér
- Film Café, 08:05
A csaló
- Filmbox Premium, 09:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jon Bon Jovi - Vélemények
2022-es választás
Rock zene
A mumus - Vélemények
Tippjáték (Foci)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy kicsit én, egy kicsit te aaaaa
Freya Allan aaaaa

 

Oldskool bounty ஓ๖ hozzászólásai

Ugrás Oldskool bounty ஓ๖ adatlapjára


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2011-07-29 18:36.03
Nem hinném hogy szétvágná az arcod, ugyanis nem olyan szép a Holló blu ray-en :)
[link]
[link]


Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?

2011-07-28 16:20.13
Angie alter egójával aki mellesleg ugyanúgy színész
[link]
[link]
[link]


Mire gondolsz most?

2011-07-25 21:11.33
a legfontosabbat most már kihúzhatod


Twin Peaks (sorozat) - Vélemények

2011-05-04 21:51.34
Gyártom tovább, pénzt is keresek vele szerencsére, ahogy te nem. Csak az elcsépelt szöveged nyomod magnóról, hogy ilyen meg olyan filmkritikáim. Te a fórumkurvákhoz tartozol, nem hogy nem értesz a filmekhez, de annak ugatsz be akinek akarsz. Te most pont magadról mesélsz, te gondolsz síkhülyének mindenki Kati béby, hát nem tanulsz a leckéből, az élet leckéjéből? Nem az a faszagyerek aki kis nicknév mögül megmondja a magáét, hanem akinek arca van, akit sztárolnak minél többen, aki mutogatja magát, aki mindenütt ott van, ÉN. Bizony, béby, tanuld meg hogy így dalolnak nálunk a harangok, még ha nehéz is megbarátkozni vele. Nehéz utat járok be ehhez, de bejárom. Nekem az a lényeg hogy sztároljanak. És te itt most helyezgeted magad? Te ítélsz meg? Annyit nem dolgoztál még a sikerért az életben hogy rámgyúrd magad, ha benyomulsz nálam is levakarlak, hát hoppáré, ne szállj el mint a hegyi fingás... Bdt = káromkodó állandó másnapos bacilus egy fórumon, aki csak nem tűnik el :))
Na, sittre veled, ha nem tudsz Twin Peaksel csak más dolgával foglalkozni. Ez árulkodik a keserű életviteledről, sajnálom béby, de nem állok a pártodra, csak ha sexy vagy és linkelsz képet magadról. Bár múltkor is hazudtál itt valamit hogy milyen szép vagy aztán letagadtad gyorsan. Különzárka, 5 év!
De most mennem kell, Csorkapszula (most kivételesen gúnynevén, de többet nem) is itt ólálkodik, előszeretettel olvas engem, bajban van a kis béna eresztéseivel mint Pákó az űrállomás szóval, de mondom, olvastam Lynch életrajzát, már paragrafusokat kívülről fújok, de hát hitetlenhez kár a szót fecsérelni ;) Lesthat? Igen, magadról mesélsz, te vagy a laikus. De lehet más filmekhez jobban értesz mint én, csak épp nem a Ragyogáshoz vagy a Twin Peaks-hez például :)) Na, hát pocsékolnám még itt rátok az időt, de mennem kell, valamit szájába kell varázsolnom a szeretteimnek a hétre. Sziasztok.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2011-05-02 13:43.34
Szerintem az amerikai kormány pontot akart tenni ezzel a Bin Laden ügy végére, aztán lerendeztek egy kamu kivégzést, nyilván nem erősítették meg a DNS tesztet a testén, mert teszt alapján kiderült volna hogy nem ő... a kormány célja végre lezárni az aktáját, csak nem tudom akkor mi a franc lesz ha nem csillapodik az Al-Káida eszméit gyakorlók bosszúvágya ezután. Mindenesetre itt egy link pluszba:
[link]


2011-05-01 23:22.52
ez nem informálás, mert információ hiányát érzem. Az információ olyan ismeret, tapasztalat, amely valakinek a tudását, ismeretkészletét, ennek rendezettségét megváltoztatja, átalakítja, alapvetően befolyásolja, és ez átmenetileg a tudásbeli bizonytalanság növekedésével is járhat. Nah, de nem növekedett a bizonytalanságom a youtube szarságaival kapcsolatosan, mellesleg az általad közvetített jel nem befolyásolta az ismereteimet.
Szóval amit leírtál, arról én is tudok. Néhány videót egész egyszerűen nem akar betölteni, vagy csak mocsok lassan. Remélem nem fárasztlak ;)


2011-05-01 23:06.59
akkor meséld el mivel, hadd informálódjak :)


Robert Pattinson - Robert Pattinson linkek:D

2011-04-29 22:17.03
Ezt a 25 éves színészt a maga korában nem lenne korrekt csillagozással értékelni, nem igaz?
Bár "a színész mindig fejlődik" mondás igazságtartalma megkérdőjelezhetetlen, azonban a fejlődés időintervalluma mindenkinél más. Illetve színész szakmában ez szerepfüggő is lehet, de véleményem szerint eddig nem támasztottak nagy elvárást Robert Pattinson színészi kibontakozásának. Ha ez után is így lesz, előfordulhat Macaulay Culkin példája. A helyzet az hogy senki nem lehet elég biztos Robert Pattinson szakmai kvalitásával, mert ha fejlődőképes - márpedig az, akkor egy meghajlást mindenképp megér a csávó majd a Twilight szezon árnyékából. Ha a Twilight "szezonsorozat" alapján ítéljük meg a tehetségét, az nagy hiba. Annyi filmje még nem volt és rengeteg dologhoz nem kapott szabad kezet elégszer, hogy ez után korrekt ítéletet alkothassunk erről a színészről.


Robert Pattinson - Robert Pattinson Vs Ian Somerhalder

2011-04-29 21:50.19
"Nem értem, ezekben a négyzetekben tegnap még valami firka is volt belül..."

Mikor szóba került a neved az egyik topikban, filmkritikus jelzővel illettek téged, most már teljes mértékben meg vagyok nyugodva, tényleg az vagy. De legfőképp egy kérdés megválaszolatlanul maradt bennem: a lezüllésből vezet az út a kritikáid írásához vagy a kritikáid írása után jön a lezüllésed?
Benyomtam a múltkor egy kis Infected Mushroom-ot, teljes kábulatban voltam alatta, az elmém megkezdte a szürreális baromságok gyártását, a tudatalattim pedig helyeselte. Próbálom ritkítani ennek megtörténésének esélyét.
Gondolom TE rengetegnél is több zenét hallgatsz naponta ;)


Parfüm: Egy gyilkos története - Vélemények

2011-04-27 21:02.25
Azt megtudhatom ki az aranyérmes és ezüstérmes filmkritikus a fórumon? Hátha kedvet kapok olasgatni őket :)


Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?

2011-04-27 19:48.04
szívesen megmártanám benne a szerszámomat ;)

[link]


Szomszédok (sorozat) - Vélemények

2011-04-26 20:31.28
Ha 80's old school vígjátéknak adják el (a bonyodalmi jelenetekre fókuszálva), talán még be is fut ;)


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2011-04-26 20:26.01
Sokáig reméltem hogy megmarad annak. De ha már film (koncertfilm) készült róla, így már nem kis gyanúval színész, mert van filmográfiája. Majd a következő kb. az lesz, mint Paris Hilton és Győzike (bocsánat hogy egy mondatban szerepeltetem, de hát őfelség már mind2) esetében, bekamerázás otthonra, aztán live show N S 24h.
Igen, ez a manapság túlnyomott, erőltetett és túlrealizált sci-fi vonalú mozi az én problémám is most ;)


2011-04-26 20:16.44
Hát igen, toplistás Inception-től lefelé ívelve Monsters, Skyline, Battle, Altitude, Surrogates stb. félék készülnek el mostanság totál sci-fi vonalon, pedig Willis is jobban tenné - mert megtehetné - hogy jóféle bunyós vagy maffiózós filmben dübörögne ;)
Az a baj az ilyen filmekkel hogy egyszernézhetősek, űrlények jönnek és űrlények mennek - ennyi voltaképp, a sok feltörekvő tiniszínész pedig örül a lehetőségnek, csak az is baj hogy pár ilyen restaurált cgi-be tekert gázsi-kiegészítő film után eltünedeznek, nem futnak be karriert. Aki most befut, valószínű futtatásból éri ezt el, pl. J. Bieber. Tisztelet a kivételnek, pl. D. Fanning.


parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk