Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Tóparti gyilkosságok
- Film4, 06:50
Fogtündér
- Moziverzum, 06:55
Szólíts a neveden
- HBO2, 07:30
Gondolkozz pasiaggyal!
- RTL Három, 07:50
A vonatrablás
- Filmbox Extra HD, 07:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brian Tyler (52)
David Keith (70)
David Attenborough (98)
Melissa Gilbert (60)
Janet McTeer (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Filmkeresés rövid tartalom alapján
2022-es választás
Dallas (sorozat) - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Maradona Mexikóban (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Donnie Darko aaaaa
David Heyman aaaaa

 

Hlatko.viki hozzászólásai

Ugrás Hlatko.viki adatlapjára


Vampire Knight (sorozat) - Vélemények

2012-05-19 15:06.35
Hát csak azért hitem, hogy ki vagy akadva ezen a "tesvér szerelem" dolgon, mert egyfolytában ezen lovagolsz. Amúgy ennek az animének a rajongói köre korban elég megoszló, ahogy te is mondtad. Tudok olyat aki 18 évesnél idősebb, van aki 12 évesnél fiatalabb, nagyon változó. Hogy érted, hogy a karakterek boncolgatásába nem mennél bele?
Szerintem jól meg vannak rajzolva is, és egyes szereplők nagyon viccesek (Lásd: Hanabusa Aido, Cross Kaien). Az animével nekem csak annyi a bajom, hogy nem az egész mangát dolgozza fel, a történet maga pedig aránylag egész jó, de van egy két bibije, de hát melyik animének nincs?)


2012-05-19 13:01.42
Hát n sem12 éves tinilány vagyok! Szerintem nézőpont kérdése, hogy ki hogy fogja fel az animét!
Oké, szerinted ez a része gázos, hát szerintem is necces, de én nem vagyok így kiakadva! Majdnem minden animének van egy "hülye" része, hát ennek ez volt az, de maga az egész sztori jó, és jól meg van csinálva! Amúgy tudom, hogy a mangában is együtt van Yuuki és Kaname, de ott megy tovább a történet, miután elhagyták az akadémiát.


2012-05-19 02:04.31
Másrészről szerintem nem találni olyan embert, aki megnézte ezt az animét és ezután elgondolkodott, hogy:
-Összejönni a testvéremmel?Miért is ne, az animében lehetett akkor nekem mért n?
Ez is hülyeség, szóval szerintem ezzel nem volt semmi reklámja a vérfertőzésnek! Az anime csak egy mese, valóságalapja szinte egyenlő a 0-val!


2012-05-19 01:45.31
Hát szerintem itt szó nem volt vérfertőzésről, mivel nem vértestvérekről van szó! Meg szerintem aki animét néz, az szerintem nem elemzi minden kis részletét, biológiai kapcsolatot a szereplők között stb. ... Amúgy te az animét láttad csak, vagy olvasod a mangát is? Mert az anime csak egy részét tartalmazz az egész sztorinak, és a mangából több minden kiderül! (mondjuk nekem is csak mondtak egy-két információt arról, hogy mik vannak a mangában, én is csak az animét láttam eddig)


2012-05-19 00:26.32
Ez az anime is kitaláció, szóval akkor nem tök mindegy?


2012-05-18 20:54.26
[link]


2012-05-18 20:50.42
Úgy emlékszem, hogy egyszer Kaname azt mondja, hogy ő a Kuranok Ősatyja vagy mi, hogy tőle származtatható le az összes Kuran... szóval valamilyen szinten eredetileg is rokonok Yuuki és ő, csak nem testvérek. Én így emlékszem, javítson ki valaki ha tévednék!!
Meg van amikor ugye Zero iszik Kaname véréből, egy kép jelenik meg előtte láncokról, és arról, aki oda el volt zárva. Hát az volt ugye Kaname, és onnan szabadítja ki Rido.
Amúgy Kaname a testvérek közti szerelmet megmagyarázza Yuukinak, miszerint vámpírok között,főleg a tisztavérűeknél teljesen elfogadott, sőt a tisztavér megőrzésének érdekében majdhogynem elengedhetetlen, hogy testvérek között jöjjön létre házasság, és hogy utódaik szülessenek a vérvonal fenntartása érdekében. Kaname azt mondja, hogy a testvérek közti szerelem és kapcslat tiltott, de csak az emberek között!! És ők nem emberek, hanem vámpírok!!
De ma este kezdik elölről az Animax-en és majd utána lehet járni, meg az indavideon is fenn van! :)))))


Josh Hutcherson - Vélemények

2011-03-15 15:42.32
Én is sok filmjében láttam már Josht, és mindegyik szerepét nagyon jól alakította. A gonosz szerepét épp olyan jól el tudta játszani, mit a jó kisfiút, vagy akár a zűrös kamaszt!! Egyszóval remek színész, meglátszik, hogy élvezi is a színészetet, nem mellesleg 4 éves kora óta színész szeretett volna lenni!! Pár év múlva több Az Oscar-díjat gyűjt be egy Oscar-díj gálán, mint Colin Firth A Király beszédével, vagy akár egész színészi pályafutása alatt. Josh már most ilyen fiatalon remek színész, és ettől már csak jobb lesz!!(Ebben biztos vagyok!)


Rémségek cirkusza - Vélemények

2011-03-15 15:12.16
Szerintem a film és a könyv is nagyon jó!Nagyrészt tényleg csak a cím a közös bennük, de a színészek kitettek magukért a filmben, nagyon jó alakították a forgatókönyvbeli szerepüket! Akkor lenne nagyobb kapcsolat a könyv és a film között, ha a forgatókönyvet is Darren Shan írta volna, nemcsak a könyvet!De ettől eltekintve,, nekem mind2 nagyon bejön!!Érdemes megnézni a filmet és elolvasni a könyvet is!Kíváncsi lennék a film folytatására, érdekes lenne ebből az átdolgozásból, hogy mit hoznának ki!!


Josh Hutcherson - Kérdések

2011-03-15 14:21.18
[link]
Itt találhatók leírások Josh egyes adatiról, életrajzáról!Ja és lenne egy kérdésem!! Nemrégiben valahol láttam, hogy Josh jár Vanessa Hudgenssal!!Ez igaz vagy nem??Egy ideig ettől volt hangos az Amerikai sajtó is!!
http://www.youtube.com/watch?v=th7_rmQb3FQ



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk