Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Télapu karácsonyra
- Film+, 06:20
Good Morning
- Magyar Mozi TV, 06:45
Az élet ízei
- Film Café, 07:10
A bűnös
- Paramount Network, 07:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tíz kicsi néger aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Sir anthony hopkins hozzászólásai

Ugrás Sir anthony hopkins adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8

A harcos (2010) - Vélemények

2012-10-23 16:47.29
Christian Bale korosztálya legjobbja.Ezt ez a film is remekül példázza.élete egyik legjobb alakítása az Amerikay Psycho mellett.Az oscar teljesen megérdemelt volt, ahogy Amy Adamsnek is aki szintén remek.Wahlberg hozza a szokásost.A zenéje szintén remek.Az is nagyon tettszett h a meccsek úgy voltak megcsinálva mintha tényleg egy box meccset néznénk.


Szenvedélyek viharában - Vélemények

2012-06-04 20:03.03
Amikor a bátyám megvette DVD-n, azt hittem, ez is olyan film, mint a többi. Bevallom, egy nyálas, csöpögős drámára számítottam, de végül rászántam magam, és megnéztem. És ekkor megváltozott a véleményem. Amint elkezdődött, már tudtam, hogy tévedtem. Cseppet sem volt olyan,mint az összes többi. Nagyon is más volt. A varázslatos tájfotók, a szívbemarkoló dallamok, és természetesen a színészek döbbenetes alakítása mélységesen megrendített, és odaszögezett a képernyő elé. Anthony Hopkins mindig is a kedvenceim közé tartozott, igazából meg se lepődtem azon, hogy megint fantasztikus alakítást nyújtott. Brad Pitt játéka azonban tényleg ledöbbentett tőle nem számítottam ilyen szintű alakításra. A lényeg: ez volt az a film, amit gyakorlatilag végigzokogtam, és miután véget ért, hosszú ideig -mondhatni- transzban voltam. Most már bánom, hogy eleinte olyan hülyén álltam hozzá. Mert most már boldogan kijelenthetem: a Szenvedélyek viharában lett a kedvenc filmem! :)


Oroszországból, szeretettel - Vélemények

2012-01-09 19:38.52
Nem rossz kis film ez.A Sean Connerys részek közül ez az egyik legjobb. Végig nagyon izgalmas, a törökországi és a velencei részek nagyon jól össze lettek rakva.Robert Shaw zseniális színész, itt is remekül játssza a hidegvérű bérgyilkost.Daniela Bianchi a top 5 Bond-lányban nálam biztos benne van.Ebben a részben már láthatjuk Blofeldet, bár még csak macska-simogató kézként van ábrázolva. :)


Dr. No - Vélemények

2012-01-08 17:28.05
A legelső James Bond-film, amellyel megszületett minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb karaktere.Ian Fleming regényéből a filmet Terrence Young rendezte, és a szuperügynök alakját pedig Sean Connery öltötte először magára.Az első pókeres cigizős bemutatkozó jelenet szerintem kimagaslóra sikeredett.A film zenéje is legendássá vált, és noha a későbbi részeknek külön főcímdala volt, az etalon mindig ez a dallam maradt.A főgonosz Dr.No karaktere sem volt rossz, bár azért voltak nála jobb ellenségek.Ursula Andress bikinis jelenete klasszikussá vált, és a Halj meg máskor!-ban Halle Berry jelenete is ez alapján a jelenet alapján készült, a Bond-széria 40. évfordulójára.Ursula Andresst sokan a legszebb Bond-lánynak tartják, bár nekem nem ő volt az első számú kedvencem, de ez mindegy.A lényeg,hogy az alacsony költségvetésből készült film minden idők egyik leghíresebb, és legtöbb részt megért film-szériájához vezetett.


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2012-01-08 17:19.57
A Batman:kezdődik! után izgatottan vártam a folytatást, azonban amikor megnéztem a filmet, az még a belé vetett elvárásaimat is felülmúlta.Már a film eleji bankrablós jelenet, ami egyben Joker első jelenete is, nagyon ütősre és feszültre sikerült. Amit segít a két remek zeneszerző aláfestő zenéje is.Beletettek néhány technikai újítást is, például Batman új ruhát kapott, amelyik könnyebb volt, és könnyebben tudta benne mozgatni a fejét. Majd a film közepén megjelenik a Batpod, ami a tankból kiválni képes motorszerű jármű.A film tele van kult esélyes jelenetekkel,például amikor Joker megöli Gambolt ( Why so serious?) a kórház-felrobbantós jelenet, az autós üldözés, Joker vallatása és a végén a Previtt-ház.De persze az akciójelenetek mellett jelen van az első résznél is sötétebb hangulat és a szerelmi háromszög, mely végül tragédiába torkollik.Az első részben is szereplő színészek hozzák a Batman:kezdődik!-ben nyújtott formájukat,ezért inkább az újakat emelem ki.Rachel Daws ( Maggie Gylenhaall) az egyetlen karakter akit más színész játszik, a többiek új karakterek.Eric Roberts számos filmben játszott már negatív karaktert, amit most is remekül alakít.A kerületi ügyész,Harvey Dent szerepében Aaron Eckhart tűnik fel.Aki a film egyik legerőteljesebb alakítását nyújtja, mind Harveyként, mind pedig Joker által kreált szörnyetegként, Kétarcként. Végül pedig azt a valakit emelném ki,aki a filmben a legkiválóbb és leghátborzongatóbb alakítást nyújtja.Heath Ledger alakításában újjá született az ősellenség,aki őrültebb, mint valaha.Mára már szinte kultikus alakítása, ahogy a szája szélét nyaldossa,ahogy a vallatási jelenetnél játszik Batmannel, és minden apró rezdülése zseniális.A film főcímdala némi változtatással ugyan, de megmaradt, viszont beraktak a filmbe néhány új zenét, például a Joker jeleneteinél hallható dallamot.Christopher Nolan a kezdődik után egy még sötétebb Batman-sztorival állt elő, ami nemcsak az egyik legjobb akciófilm,hanem szerintem a világ egyik legjobb filmje is lett!


Elveszett jelentés - Vélemények

2012-01-08 17:00.26
Kicsit lassú tempójú, de remek film az Elveszett jelentés. Bill Murray unott arca remekeül passzol karakteréhez, és élete egyik legkiválóbb alakítását nyújtja.Scarlett Johansson is jó eme korai szerepében, de színészi játékban egyértelműen Murray viszi el a pálmát.Ahogy unottan kortyolgatja a whiskeyt, remek. Mind a két főhősnek válságban van a kapcsolata, és noha ezt a film során próbálják külön-külön és együtt helyrehozni,de inkább egymáshoz kerülnek közelebb.Azonban a hatalmas korkülönbség és a családi háttér gátat vet kapcsolatuknak,a film végi búcsún is érezzük,hogy valószínűleg soha többé nem látják egymást. De soha nem fogják elfelejteni azt a néhány napot, amit együtt töltöttek.A Keresztapa szülőatyjának lánya érzelemdús filmet tett le az asztalra.


Mission: Impossible - Fantom protokoll - Vélemények

2012-01-05 18:36.44
Nemrég be ültem a filmre néhány jó barátommal, és végignéztem ezt a remek akciófilmet.Lehethogy mondjuk azért tetszett ennyire, mert féltem attól,hogy a 3 remek rész után már nem tudnak újat mutatni és a film gyengébb lesz, de szerencsére kellemesen csalódtam, ez volt az egyik, ha nem a legjobb rész! Kiváló helyszíneket választottak,Budapest! :) Moszkva(szegény Oroszországot mostanában Hollywood nem nagyon kíméli, A legsötétebb órában is Moszkvát rombolják le az idegenek)aztán ott volt Dubaj, ami szerintem a film legakciódúsabb és leglátványosabb jeleneteit tartogatja.Mondjuk az Indiában játszódó jelenetek se piskóták!Tom Cruise rendesen ki is dolgozta magát a filmre, 50 évesen elég jó kondiban van.Ráadásul a legbevállalósabb színésze, természetesn ezt a részt is kaszkadőr nélkül nyomta végig, még a Burj Khalifás jeleneteket is ő csinálta. Ez az igazi Mission Impossible!


Mission: Impossible 3. - Vélemények

2012-01-05 18:27.19
Sokan ezt tartják a széria legjobb darabjának,én a magam részéről nehezen tudom eldönteni, hogy melyik rész a legjobb, de talán a 2. és a 4. rész verseng a címért.Cruise természetesen itt is bomba formában van, ami persze elvárt követelmény tőle.A 2. részben nem nagyon volt olyan terv szerint végrehajtott akció,mint az első részben a CIA-központ ügynöklistájának megszerzése.Itt azonban a vatikános rész kárpótolja a 2. rész hiányosságát. Külön jó pontnak tartom,hogy a végén nem derült ki, mi is az a nyúlláb,J.J.Abrams szerintem kiváló akció-mozit tett le az asztalra.


M: I-2 - Vélemények

2012-01-05 18:19.47
Négy év után elkészült a sikeres első rész folytatása. 2000-ben az olimpia helyszínét választották a film középpontjának, ami szerintem jó választás, mert Ausztrália nagyon szép és egzotikus hely.A hangsúly talán még jobban a főszereplőre helyeződik, egyértelmű, hogy Cruise itt volt a legjobb formában, az akciójelenetek jóval nagyobb arányban vannak feltüntetve, mint az első részben.A Chimera utáni hajsza egy kicsit egyszerűbb és bugyutább történet, mint az első részé,de Hannibal Lecter is megmondta:,,A legfontosabb alapelv az egyszerűség." Na, és ha már így említem, ő is szerepet kapot a filmben. John Woo a világ legjobb akciófilm-rendezője, nem hagyhatta ki hogy a világ egyik legjobb színésze is szerepet kapjon a filmben, még ha rövid időre is. :) A romantikusabb jelenetek kicsit lájtosak, de ez megbocsátható egy akciófilmnél és az utolsó kábé húsz perc olyan akcióözönt tartalmaz, amit nehéz figyelmen kívül hagyni.


Mission: Impossible - Vélemények

2012-01-05 18:10.52
Imádom Tom Cruise-t, noha elismerem hogy magánemberként egy szarházi, de a filmjeiben szerintem mindig kimagasló teljesítményt nyújt.Emiatt a filmje miatt könyvelték el igazán akciósztárnak, noha sok más műfajban is maradandót tud alkotni.A nagy sikerű sorozat után Tom Cruise, aki maga is nagy rajongója volt a sorozatnak, úgy gondolta, hogy ideje mozivászonra vinni a legendás művet. Brian De Palma rendezésével és Tom Cruise főszereplésével megszületett a tökéletes akciófilm. Bár nem volt túl nagy csapatszellemiség a filmben,inkább Cruise dominált, mint Ethan Hunt az átvert ügynök, persze azért a mellékszereplők is szép teljesítményt nyújtottak, Emmanuelle Béart, John Voight,Jean Reno és Ving Rhames egyaránt remek teljesítményt nyújtottak, a Langleyben játszódó jelenet legendássá vált, ahogy a film zenéje is.Bár sokan lefikázták és lefikázzák a mai napig is, hogy nem hű a sorozathoz, de szerintem ez a film így jó, ahogy van.


Batman: Kezdődik! - Vélemények

2012-01-03 19:08.07
A Batman:Kezdődik! előtt nem sokat hallottam Christian Bale-ről, de ezután a film után alaposan felfigyeltem rá és az egyik kedvenc színészemmé vált.Szeretem az olyan színészeket,akik képesek feláldozni magukat egy szerepért, hiszen Bale a Gépészben csontsovánnyá fogyott, majd erre a filmre már jó pár kiló izmot kellett fölszednie.A Batman és Robin után, ami teljesen földbe döngölte a Batman filmek imidzsét, szükség volt az újításra. És ezt a feladatot Christopher Nolan, napjaink egyik legnagyobb rendezője, remekül oldotta meg.Sokkal életszerűbbé, sötétebbé és akciódúsabbá tette Batman legendáját.Jó pár újítás van benne, az biztos.De szerintem csak a film előnyére.Például az új Batmobil, azaz a tank szerintem remek ötlet volt.Akárcsak a jelenkor két legjobb zeneszerzőjének szerződtetése. Mint mondtam, a történet jóval sötétebb, mint az előző filmek,bár Tim Burton Batmanjei sem voltak éppen vidámak.Gotham is úgy van feltüntetve, mint egy mai nagyváros,nem úgy, mint valami meseország.Azt is megtudhatjuk,Batman hol szerezte be felszerelését,és azt is, hogyan vált sötét lovaggá.A Wayne család régi barátja, Lucius Fox szerepében Morgan Freeman, Alfred szerepében Michael Caine, Jim Gordon szerepében Gary Oldman, a Madárijesztő szerepében Cillian Murphy, Falcone szerepében Tom Wilkinson,és a főgonosz Ras Al Gul szerepében Liam Neeson nyúlt remek alakítást.Katie Holmes egy kicsit gyengébb a többieknél, de ő sem rossz.És idén mint tudjuk,jön az utolsó felvonás. Már alig várom! :)


Nell, a remetelány - Vélemények

2012-01-03 18:53.03
Valóban fellelhetők benne hibák,de szerintem ezek eltörpülnek a film szépsége mellett.Jodie Foster számos alkalommal bebizonyította már,hogy nem véletlenül tartják az egyik legjobb színésznőnek.A bárányok hallgatnakon kívül talán itt nyújtja a legjobb alakítást.Liam Neeson a Schindler listája után ismét egy remek filmet választott, melyben megint megmutathatja nem csak hatalmas termetét,de remek színészi teljesítményét is.Natasha Richardson nem sokkal marad el a két főszereplő játékától.A vége tényleg kicsit kiszámítható, de szerintem ez nem nagy baj.A zenéje is hihetetlenül jó,nem véletlenül jelölték a zeneszerzőt Oscarra.Szerintem ez egy nagyon szép, érzelemdús film. Ajánlom mindenkinek!


A légy (1986) - Vélemények

2012-01-03 18:44.10
A sci-fi horror egyik legkiválóbb egyvelege A légy.Kitűnő színészi játék és sötét hangulat jellemzi.Az elején még úgy indul, akár egy jó vígjáték, de Brundle és a légy egyesülése után a film egyre sötétebb hangulatúbb lesz.Jeff Goldblum színészi teljesítménye is inkább már az egyesülés után kezd el kiváló lenni, ugyanis elkezd pszichopata állattá válni.Geena Davis is remek jól kíséri Goldblum játékát.A metamorfózis tökéletesen van feltüntetve a vásznon,a maszkmesterek kiváló munkát végeztek.Kiemelendő még a film remek zenéje,ami végig remekül passzol ehhez a nagyszerű filmhez.


Anthony Hopkins - Vélemények

2011-12-31 18:39.22
Boldog SZületésnapot!


Mit hallgatsz most?

2011-09-03 11:49.05
Motörhead, Disturbed,Huey Lewis and the News.


Harcosok klubja - Vélemények

2011-09-03 11:40.23
Az 1999-es év sok különleges és meghökkentő filmet termett:Amerikai szépség,Magnólia,Tágra zárt szemek.Véleményem szerint mind közül ez a legjobb és legfurább is egyben. David Fincher a 90-es évek legnagyobb rendezője.A zseniális He7edik és a szintán remek Játsz/ma után megalkotta élete fő művét,a Harcosok klubját.A filmnek már a kezdése is kirívó,és ezt a furcsa hangulatát végig megőrzi a mozi.Hasonlóan sötét hangulatú, mint a He7edik,de itt az idegfeszítő nyomozás helyett, inkább a fekete humor dominál.Ott vannak például Meat Loaf hatalmas csöcsei, amelyek már önmagukban is elborzasztják az embert,de persze mosolyt is csalnak arcunkra.És ehhez jönnek még a hatalmas és időtálló szövegek.A rendező a He7edikból megismert Brad pittet megtartotta főszereplőnek, és mellé társul, Az amerikai história x-ben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Edward Nortont rakta.Női főszerepben Helena-Bonham carter tűnik fel, aki ezután a filmje után jóval több filmben játszott, mint korábban.az egyik mellékszerepre jared Leto-t szerződtették,aki ezzel a filmjével debütált igazán, még akkor is, ha nem volt igazán nagy szerepe a filmben.Nehéz eldönteni, hogy Edward Norton, vagy Brad Pitt nyújtott jobb alakítást,de az biztos, hogy Brad pitt karaktere sokkal kifizetődőbb volt.Tyler Durdent azóta ott tartják minden idők legjobb filmkarakterei között.A filmre jellemző a tökéletes látványvilág, a fenomenális zenék, és mint korábban mondtam, a fekete humor.A film végig fenn tartja az érdeklődést, de csak egy bizonyos csavar után válik igazán letaglózóvá.A zárójelenet is tökéletesre sikerült, megfűszerezve a Where is my mind?-dal.
Hiszekegy Tylerben!


Tom Cruise - Legjobb filmjei

2011-07-09 13:35.01
Magnólia
Esőember
Interjú a vámpírral
Az utolsó szamuráj
Különvélemény
Collateral
Mission impossible 1-3.


Nincs bocsánat (1992) - Vélemények

2011-06-21 14:22.11
Clint Eastwood ezzel a filmjével vett örök búcsút a vadnyugattól.El kell ismerni, hogy méltó búcsú ez attól a műfajtól ami ezt a remek embert halhatatlanná tette!A Dollár-trilógia óta számos filmben szerepelt már és gyakran előfordult az is, hogy a kamera túloldalára állt.Mára már szinte elismertebb rendezőként mint színészként.A kiváló rendezése közül is ez az egyik legjobb.Ami nem csak Eastwood páratlan rendezői és színészi képességeinek köszönhető hanem a remek mellékszereplőgárdának is.Morgan Freeman mint mindig itt is remekel a minden helyzetben kitartó barát szerepében.Gene Hackman is fenomenális a magát igazságosnak nevező ám zsarnoki Little Bill seriff szerepében.Richard Harris játtsza Angol Bobot akit akárcsak Eastwoodékat a sértett kurvák bérelnek fel, hogy ölje meg a bűnös cowboyokat.A film nem szokványos értelembe vett western sokkal életűbb annál.Megmutatja, hogy sokkal nehezebb embert ölni mint azt a korábbi Leone filmekben láttuk.A film hangulata végig sötét tónusú.A főeleme talán William Munny drámája körül forog.Ahogyan a kölyök úgy mi sem értjük azt, hogy miért tartják olyan mocskos gyilkosnak William Munnyt amikor még a lovára is alig tud felszállni,de a film végén a nagy kocsmai mészárlás alatt előjön Munny gyilkosabbik énje ée akkor már nem kételkedünk.Clint Eastwood egy olyan westernt tett le az asztalra amire egykori mestere Sergio Leone is büszke volna!


Filmlánc

2011-06-12 11:22.27
Gigi


Karakterlánc

2011-06-12 10:55.59
Dom Cobb(Eredet)


Pillangó (1973) - Vélemények

2011-06-12 10:48.07
Lenyűgöző film a 60-as 70-es évek egyik legnagyobb sztárjával a főszerepben.A színészi játék szinte tökéletes STeve Mcqueen és Dustin Hoffman egyaránt kíváló teljesítményt nyújt, akárcsak a rendező.A film remek képet nyújt a barátság lényegéről is noha a film elején Pillangó csak a pénz miatt van mindig DEga oldalán.Amikor Pillangó első szökése kudarcba fullad és szigorított intézetbe zárják.Ez idő alatt Dega kókuszokat küld Pillangónak, hogy egészséges maradjon, de az őrök észreveszik és megkérdik Pillangót, hogy mondja el ki küldi neki a kókuszokat,de ő nem árulja el Degat és Ezért 6 hónapig csak féladagot ehet és teljes sötétsében kell élnie.Ekkor azt hisszük,hogy Pillangó soha nem hagyná cserben a barátját.Azonban később amikor már sikerül ténylegesen megszökniük Pillangó magárahaggya Degat, hogy a saját bőrét mentse ennek ellenére a film végéig szimpatikus karakter marad.Hiszen sohasem adja fel a reményt, hogy egyszer megszökhet fogvatartóitól.Az iránta érzett szimpátiát az is erősíti, hogy a történet szerint Pillangót ártatlanul ítélik életfogytiglanra.Majd amikor újra elfogják és az Ördög szigetre viszik Újra megkísérli a szökést.A film lényege a kitartásról szól,egy ember kiolthatatlan szabadságvágyáról.És amikor a szigeten újra összefut Degaval megkérdi, hogy nem szökne el vele, de Gega nem meri megkockáztatni a szökést miközben Pillangó nekivág az óceánnak.


Filmlánc

2011-06-02 15:31.08
Gladiátor


Karakterlánc

2011-05-30 18:41.05
Aslan(Narnia)


Filmlánc

2011-05-30 18:39.29
Apokalipszis most


Rómeó és Júlia (1996) - Vélemények

2011-05-30 18:36.19
NEkem a rendező másik nagy hírű filmje a Moulin Rouge nem igazán jött be.Sőt egyáltalán nem tettszett,de ez a film nem volt rossz!Persze ez sincs ott nálam a top filmek között, de el kell ismerni ,hogy ha más miatt nem is, de különcsége miatt ez a film részben kultfilm lett.Az, hogy a régi történetet modern korban játszották és a régi szövegstílust megtartották szerintem jó ötlet volt.A zenék jók és a látvány se rossz. Az elején eléggé féltem , hogy ez is olyan túljáttszott lesz mint a Moulin Rouge de hál istennek nem.A színészek játéka is jó volt Dicaprio jó színész és itt sem játtszik rosszol és hál istennek az utúbbi időben még többet fejlődött.Külön öröm volt a mellékszerepekben olyan színészeket látni mint POul Sorvino Akit a Nagymenőkben kedveltem meg igazán.És ne feledjük, hogy ott volt még Pete Postlethwaite is.Összeségében ez egy jó film!


Halálsoron (1999) - Vélemények

2011-05-26 18:45.53
Frank Darabont nem készített túlzottan sok filmet, de amit csinált az tökéletes lett.A Remény rabjaival óriási hírnevet szerzett magának melyet a Halálsoronnal folytatott.A két film között 5 év telt el és ez az idő mit sem koptatott Darabont rendezői képpeségein.A monumentális film főszerepét ezúttal Tom Hanks töltötte be Tim Robbins helyett.Hanksben nem nagyon lehet csalódni szinte minden filmjében a maximumot nyújtja.MIchael Clark Duncan is hihetetlenül jól játszik annak ellenére, hogy csak egy nagydarab érzelemmentes négernek látszik és általában ilyen figurákat is kelt életre A Halálsoronban bebizonyítja, hogy bizony tud ő is érzelmeket kifejezni nem is kicsit hiszen valahányszor megnézem ezt a filmet mindig megkönnyezem a végét.De a többi szereplő is remek formáját hozza.David Morse kevésbé ismert mint mondjuk Hanks, de ennek ellenére hasonlóan jó színész.Nagyrészben csak mellékszerepeket kap(A Szikla,Kapcsolat),de ezeket az apró szerepeket is tökéletesen játsza.James Cromwellel ugyanez a helyzet egyébként szerintem Cromwell élete legjobb alakítását a Szigorúan bizalmasban nyújtja.KIemelném még SAm Rockwell játékát is aki a legőrűltebb az egész filmben, de nem vitás, hogy ő játszik az egyik legjobban is.Őrült szivatásai az őrökkel szemben megmosolygtatják az embert, de ugyanakkor a film végén el is borzasztják a tettei.Bár korántsem annyira mint amennyire Coffey sorsa.A zenei aláfestések,a forgatókönyv,a rendezés egyaránt csodás.DE a legjobb mégis a film magával ragadó hangulata amely megunhatatlan akányhányszor láttad is ezt a remekművet!


Filmek, amik nem kaptak Oscart, pedig megérdemelték volna

2011-05-22 09:05.14
2011-ben a legjobb filmezenének mindenképpen az Eredet zenéjét kellett volna választani!


2011-05-22 09:02.59
2009-ben pedig a Getto milliomos helyett megkaphatta volna a Sötét lovag,Gran Torino,vagy az Elcserélt életek is!


2011-05-22 09:01.09
1994-ben a legjobb férfi mellékszereplő díja:RAlph Fiennes!


Karakterlánc

2011-05-22 08:57.17
Aladár(Dínó)


1 2 3 4 5 6 7 8

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk