Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vakszerencse
- Film4, 22:15
Halál a tengeren
- TV4, 22:30
Tejben, vajban, szerelemben
- M5, 22:55
Életrevalók
- SuperTV2, 23:00
Apró kis hazugságok
- Mozi Klub, 23:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Nézd, ki van itt - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vonat Busanba - Zombi expressz aaaaa
Filippo Bologna aaaaa

 

Demonshadow hozzászólásai

Ugrás Demonshadow adatlapjára

1 2

Vakfolt (2016) - Keresem

2018-09-18 10:39.57
Igen, sajnos van egy másik, ugyanezen a címen futó film is, azt már elég sok helyen megtaláltam. Azért köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni! :)


2018-09-07 07:55.43
Sziasztok!
Mivel a film még 2017 elején került a mozikba, sajnos már sehol nem adják, viszont ennek ellenére is kíváncsi vagyok rá.
Esetleg valaki tud segíteni abban, hol és hogyan tudnám megtekinteni a filmet? Sajnos sehogy és sehol se találom, pedig már hivatalos DVD kiadást is kerestem, de az sincs.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2018-05-02 12:56.03
Sziasztok!
Anyunak keresek egy filmet, amit régen látott, tetszett neki, de a címe csak-csak nem jut eszébe.
Indiános nevettető filmet keresünk, ahol a főszereplő egy fotós. Valami olyasmi is rémlik neki, hogy a végén főszerepe jut egy hőlégballonnak is.
Valakinek halvány sejtelme, hogy ez mi lehet?


2018-02-12 21:11.27
Sziasztok!
Nagymamámnak szeretnék megtalálni egy filmet, de elég reménytelen a helyzet, ugyanis alig emlékszik valamire róla.
Emlékezete szerint vagy harminc éve látta utoljára a filmet, így biztos, hogy 2000 előttiről van szó. Valamint vagy az asszony, vagy a homok szó szerepel a címben, de inkább az utóbbi rémlik neki. A sztoriból mindössze annyi maradt meg neki, hogy a középpontban egy lány testvérpár áll, akik ugyanabba a férfiba szerelmesek, viszont a férfi csak egyikőjük szerelmét viszonozza. A nagymamám érzékeny lelkű, romantikus lélek, így biztos egy régi cukormázas, csip-csöp, romantikus filmről lehet szó műfajilag.
Valakinek ennyiből rémlik ez a bizonyos film? :)


2017-12-19 17:01.04
Sziasztok!
Kevés az információ, de hátha valakinek ismerős lesz ennyiből is a darab.
Egy olyan filmet keresek, ahol a főszerepben egy vak srác áll. Ha jól emlékszem, őrlődik amiatt, hogy nem láthatja a világot, ezért készítenek neki egy fejre szerelhető kütyüt, amivel mégis sikerült fényképszerű képeket leképeznie az agyának, így láthatja a rokonai. Azonban a szerkezet iszonyú kínokat okoz neki, így nem akarja többé használni, de segít elfogadni neki az állapotát. Azt hiszem, hogy ez pont a film legvége, talán pont amiatt maradt meg olyan tisztán.


2017-12-05 17:21.40
Igen, ez lesz az, köszönöm! :)


2017-12-04 23:33.25
Sziasztok!
Egy tipikus amerikai tinifilmet keresek, aminek a középpontjában egy az apja által erősen beszabályozott életű tinilányról van szó. Csak akkor és csak oda mehet el, ahova ás amikor ő mondja, sajnos a korlátozás pontos okára nem emlékszem.
Egy jelenet maradt meg bennem, amikor a lány azért szökött el otthonról, hogy fellépjen egy koncerten (talán tehetségkutató?), az apjának meg azt hazudja, hogy átment a barátnőjéhez. Hogy ne bukjon le, elmeséli a sztorit a közönségnek, és kéri, hogy segítsenek neki, mert videohívásban van az apjával, ezért azt tettetik a közönséggel, mintha csak valami koncertfelvételt nézne a lány a barátnőjénél, mert "meg tudja állítani a felvételt", vagyis megfagy a közönség. Végül a lány így nem bukott le.
Ennyiből valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet ez?


2017-11-18 19:21.16
Köszönöm, valóban ez az. :)


2017-11-18 00:22.15
És mégse az utolsó rejtélyes filmmel jöttem a közelmúltban, de megint motoszkál egy a fejemben, ami nem hagy nyugodni.

Tipikus amerikai vígjátékról van szó. A sztori dióhéjban, hogy egy nő szeretne elválni a férjétől, de csak akkor tud, hogyha a férfinek hivatalosan is átadják a válási papírokat, ő viszont egyszerűen elmenekül. Az ügyész/ügyvéd/hivatalos akárki és a nő a keresésére indulnak, talán szerelembe is esnek, de ez utóbbi nem 100%-ig biztos. Amire kristálytisztán emlékszem, hogy a végén a férfit egy Monster Truck bemutatón találják meg a közönség soraiban, és úgy kapják el, hogy a hivatalos manus bemondja a hangosbemondón, hogy aki a kivetítőn lévő férfit látja, az sürgősen menjen el a közeléből, mert fertőző beteg. Ekkor nyilván elkezd oszolni a tömeg a férfi körül, aki menekülni kezd, majd végül a földes pályán kapják el. Akkor már beismeri, hogy veszített, fejébe csapja a kalapját és pózol a hivatalos papírral egy fotó erejéig.
Valaki ebből rájött, hogy melyik film lehet ez?


2017-11-14 11:46.51
Bevallom, meg kellett néznem az előzetest, hogy beigazolódjon, igen, valószínűleg tényleg ez lesz az. Köszönöm szépen a segítséget! :)


2017-11-14 11:46.19
Talán a Juno?
http://www.filmkatalogus.hu/Juno--f20519


2017-11-12 20:06.57
Eskü, hogy mostanában ez lesz az utolsó filmes keresztkérdés, amit hozok, de már ketten gondolkodunk egy horrofilm címén, de egyszerűen csak nem emlékszünk rá. Körülbelül 2005 táján jöhetett ki, mert még frissiben néztük meg. A filmes plakáton úgy emlékszem, hogy csak egy szerv szerepelt a plakát közepén, mintha egyszavas lett volna az angol cím, tükörfordításban rágcsál, csócsál, csámcsog, vagy hasonló jelentésben. A sztori szerint egy csapat fiatal az erdőben menekült egy őrült fiú elől, aki az anyjával él egy rozoga viskóban. Nem vagyok 100%-ig biztos, de ha jól emlékszem, akkor embereket ettek. Volt benne olyan jelenet, amikor táborozás közben a sátorban támadt rá a fiatalokra ez a kattant fiú, máskor pedig, mikor egyikőjüket elkapták, egy másik az emberevők házánál lopózott, hogy kiszabadíthassa a barátját. A barátnőmnek egy olyan részlet is rémlik, hogy kábítószert vettek be, vagy varázsgombát ettek, ezért hülyeségekről kezdtek el mesélni.
Nos, valaki most is megment? :D

+ Egy bónusz, amit már korábban kérdeztem, de akkor senki nem tudta, hogy mi lehet az: egy ismerősöm keres egy olyan filmet, ahol a fiú az apját szeretné megkeresni, amiért még arra is képes, hogy átutazik a tengeren. Van egy barátja, akit százas szögnek hív, mert olyan vékony és magas, a fiú neve pedig Will Cass, vagy valami hasonló hangzású név.


2017-11-11 02:18.05
Egyszerűen nem hiszem el, hogy még egy fals információval megtűzdelt részlet alapján is meglett a film, trailer alapján is már emlékszem, hogy ez volt az. Király vagy, köszönöm! :)


2017-11-08 13:03.35
Igen, ez lesz az, köszönöm! :)


2017-11-07 11:23.26
Sziasztok, újra!
Ha már ennyire jól ment az előző "feladványom", tovább gondolkoztam, és megint találtam két olyan filmet, ami nagyon a fejemben van, de csak nem jövök rá, hogy mi lehet a címe.
1. Egy tipikus zombis film, a tévében is többször leadták, tehát nem a legújabb fajta. Az egész filmből körülbelül jó fél óra maradt meg, mivel azt valószínűleg elég sokszor láttam: egy kerítéssel körbevett elhagyatott kastélyba, szanatóriumba visznek egy nőt és egy gyereket (ebben nem vagyok 100%-ig tiszta), amit katonák őriznek a zombiktól. Őket jön megmenteni egy férfi, ami végül úgy sikerül neki, hogy a kerítést áttörik a zombik, amik elkezdik lemészárolni a katonákat, ezért a házban lévőknek két esélyük van: vagy elbújnak, vagy elmenekülnek. Ha emlékezetem nem csal, akkor a fogva tartott nőt az egyik katona zaklatni próbálja, majd a nő egy konyhaszekrénybe rejtőzve ússza meg, hogy ne zabálják fel a zombik. A végén a férfinek sikerült kiszabadítani őket, és egy kocsiba vágódva hajtanak el a helyszínről.
2. Ez lesz a nehezebb, mert az egész filmből csupán egyetlen egy jelenet él az emlékezetemben. Egy lakásban modellt áll egy nő, ha jól emlékszem, akkor egy íjjal a kezében egy vadászt testesít meg, míg a művész (festő) tervbe veszi, hogy meggyilkolja. Utóbbiból sajnos csak nagyjából ennyi maradt meg.
Ha valakinek van tippje, azt megint megköszönöm, mert én már nem tudom, mi alapján keresgéljek ezek után az interneten. :)


2017-11-06 11:30.06
El se hiszem, hogy valaki rögtön tudta, mire gondolok. Ez az, köszönöm szépen! :)


2017-11-05 22:53.25
Sziasztok!
Úgy három évvel ezelőtt láttam egy filmet egy egyetemi óra keretében, de úgy gondolom, még így is nehéz dió lesz megtalálni.
Ha emlékezetem nem csal, egy skandináv filmről van szó. A sztori lényege, hogy vannak kirendelt biztosok, vagy írnokok, akinek az a feladatuk, hogy beköltözzenek a lakók házába, ott egy magas, létrás emelvényre leülnek, és azt írják, hogy mikor mit csinálnak a lakók. Elméletileg nem teremthetnek kapcsolatot, hogy objektív legyen a kutatásuk, de végül hőseink mégis szóba elegyednek egymással, hogy kinek milyen az élete.
Lényegében az egész film erről szól, és bár nem látok rá sok esélyt, de azért várom a javaslatokat. Hátha van még olyan ember, aki ilyen nem túl populáris filmeket néz mint én :)


2017-03-06 22:14.49
Sziasztok!
Igazából nem én, hanem a bátyám keres egy epizódot a sorozatból, de... A csavar ott van, hogy mikor elmesélte nekem, miről szól, nekem úgy rémlik, hogy én már láttam abból egy részletet, és valójában nem egy sorozatról, hanem filmről van szó. Így az, amire emlékszünk belőle:
A szülők a gyermekük születése előtt eldönthették, hogy beadatnak-e neki egy speciális injekciót. Ettől vagy jó képességekkel lettek megáldva, vagy a genetikai állományuk rossz irányba módosult, mintegy mutánsok lettek. A főszerepben lévő család beadja a gyereküknek, majd mivel a szer rosszul fejti ki hatását, elhitetik környezetükkel, hogy valójában meghalt a gyerek. Évekig nem gondolja senki, hogy valami baj van velük, míg a szomszéd a vitatkozásukra lesz figyelmes, kíváncsi természet lévén pedig kémkedni kezd utánuk. Rájön, hogy a gyerekük valójában még mindig él, csak a pincébe zárta a család.
Valakinek rémlik ez a film?
A segítséget előre is köszönöm szépen, mindenkinek további jó keresgélést, és mihamarabbi, örömteli felismeréseket kívánok. :)


2016-02-10 15:55.35
Hű, nagyon szépen köszönöm, ez lesz az! :)


2016-02-08 23:01.26
Sziasztok, keresnék egy filmet, amiről a következőket tudom:
Nem tudom, pontosan mikori, körülbelül a 90-es években készülhetett. A történet szerint van egy házaspár, akinek születik egy fiúgyermeke, aki a 8. születésnapján meghal. Az orvostudománynak köszönhetően azonban lehetséges, hogy ugyanaz a fiú újra megszülethessen, ezzel a lehetőséggel a szülők élnek. Ez a második fiú túléli a 8 éves kort, utána pedig szörnyű dolgokat kezd el csinálni.
Valaki tudja ebből a katyvaszból, hogy mire gondolhattam? :D


2013-08-21 14:36.11
Sziasztok!
Egy ismerősöm keres már régóta egy filmet, de sehol sem találta, így remélem, tudtuk nekem, illetve jobban mondva neki segíteni.
A főszereplő neve elvileg Will Cass - bár most már kezdek benne kételkedni, tekintve, hogy a kereső semmit nem dobott ki rá -, aki próbálja megkeresni az édesapját, amiért még a tengeren is átkel.
Tudom, hogy ez nem sok, de ha több információ kell, akkor bővebb beszámolót kérek az ismerősömtől.
Előre is köszönöm, ha valaki törni kezdi rajta a fejét! :)


2013-05-01 08:29.50
Nagyon szépen köszönöm, valóban ez lenne az! :)


2013-04-17 20:01.32
Sziasztok!
Egy filmet keresnék, amiről az egyik tanárom mesélt, de sajnos a címét ő sem tudta.
A sztori lényegében annyi, hogy többen jót tesznek egyenként 3-3 emberrel, teljesen önzetlenül, a fizetség pedig csak annyi, hogy ők is jót tesznek 3 emberrel, aztán megindul a láncreakció, aminek körbe kell érnie a földet. A vége elvileg hollywoodira sikerült - legalábbis a tanár ezt mondta.
Nagyon meg szeretném nézni, ezért remélem, hogy ilyen csekély információból is rájön valaki, hogy mi a film címe. Nagyon megköszönném!
További szép estét mindenkinek! :)


2012-05-08 19:22.59
Jaj, nagyon szépen köszönöm, ez az! :))


2012-04-23 17:14.36
Sziasztok!
Már jó rég óta keresek egy filmet, de eddig sehogy se sikerült a nyomára akadnom. Remélem, ti tudtok segíteni!
Sajnos nem az elejétől kezdve láttam, hanem valahol a közepe felé kapcsolódtam bele, de még talán így is felismerhető lesz. A történet egy a II. világháború idején működő haláltáborban játszódott, a főszerepben egy lánnyal. A film bemutatta a megpróbáltatásaikat, viszontagságaikat, hogy mit csináltak a gyerekekkel és a terhes nőkkel, ha megindult náluk a szülés. A legjobban mégis a vége fogott meg: meztelenre vetkőztették őket, majd egy gázkamrába terelték őket, és mikor rájuk zárták az ajtót, a mérges gáztól holtan estek össze. Aztán jött a csavar, amikor is a főszereplő lány felriadt az ágyában, és kiderült, hogy az egészet csak álmodta.
Valaki? :D
A másik, ami közben eszembe jutott, elég zavaros, így nem is fűzök hozzá sok reményt. Úgy emlékszem, hogy az Amerika és a Japán közt dúló háború jelent meg benne, mert egy amerikai (vagy, ha nem is az, mindenesetre külföldi) beleszeretett egy japán nőbe, és mikor a japánok kezdték átvenni a hatalmat a falu felett, a férfi az utcán menekült, és próbált életben maradni. Rémlik, mintha dráma lenne, de sajnos több információ nem jut róla eszembe.
Ha netán valaki tud nekem segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm!


Halálos hullámhossz 2. - Kérdések

2011-08-14 14:49.34
Én is feliratot keresnék hozzá, ha valakinek van, az elküldhetné nekem mail-en!

st.petra91@gmail.com


Halálos hullámhossz - Keresem

2011-08-14 14:48.30
Ncore-on fent van, de, ha valaki tud hozzá feliratot, az megdobhatna vele, mert én sehol se találok!

st.petra91@gmail.com


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2011-07-12 21:14.14
Köszi szépen, valóban ez lenne az! =)


2011-07-12 12:28.18
Sziasztok!

Egy filmet keresek, ami tudom, hogy miről szól, láttam is már, de egyszerűen nem jut eszembe a címe...
Úgy kezdődik, hogy egy nő bent ragad a metróban, és mivel nem tud mit csinálni, ezért elindul a síneken valamerre. Ott találkozik egy szörnnyel, ami leginkább egy mutáns emberre hasonlít, ami mindenképp el akarja kapni. Végül sikerül is neki, és a nő egy vízzel teli ketrecben ébred fel, ahol rajta kívül van még 1-2 ember. Az egész leginkább valami régi víztározóhoz, vagy csatornához hasonlított, nem tudnám megmondani pontosan. Végül egy férfival sikerül megszöknie, menekülnek a mutáns elől, majd sikerül végezniük is vele (asszem), és végül egy darabban ki is jutnak.
Remélem, hogy valaki tud ebben segíteni nekem, előre is nagyon szépen köszi!

Demonshadow


2011-03-10 21:59.22
Sziasztok!
Egy filmet keresek, amit még valamikor nyáron láttam. Sajnos már nem most volt, így nem sok részlet maradt meg belőle, de azért igyekszem pár dolgot összeszedni... Egy lány állt a középpontban, aki szörfözött, és abban az évben indulni akart egy versenyen, amit minden évben megrendeznek. Meg akarta lovagolni a legnagyobb hullámokat, bár mások nem hittek benne. A vége amolyan tipikus happy end, ő lett a verseny győztese.
Előre is nagyon szépen köszönöm, aki tud mondani erre valami értelmeset... =D


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk