Tiszta méhpempő tudnivalók + rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
80 nap alatt a Föld körül
- TV2 Kids, 10:00
Csak egy kis pánik
- Film Café, 10:25
Az év embere
- HBO, 11:00
Minden út Rómába vezet
- Filmbox Extra HD, 11:10
Pokolba a szerelemmel!
- HBO3, 11:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
George Clooney (63)
Christian Clavier (72)
Mare Winningham (65)
Gregg Henry (72)
Lynn Whitfield (71)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
Dűne (2021) - Vélemények
Hacsi - A leghűségesebb barát - Vélemények
A bajnok (1979) - Vélemények
Karakterlánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Csatahajó aaaaa
Tim Roth aaaaa

 

Neptum hozzászólásai

Ugrás Neptum adatlapjára

1 2

Penge: Szentháromság - Vélemények

2011-04-03 01:44.33
Látom hogy sokaknak nem tetszett de szerintem kurva jó volt . Egyike a kedvenc filmjeimnek :D !


Simpson család (sorozat) - Vélemények

2011-04-01 16:19.23
valakivel


2011-04-01 16:19.05
Melyik részt ajánlanátok ha meg akarom szerettetni a sorozatot ???


Született feleségek (sorozat) - Vélemények

2010-12-13 23:52.05
***** itt fent van a 7 évad 1-8 része :D !

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2010-12-13 23:47.43
Én már a kezdetektől figyelem a sorozatot :D nagyon szeretem bár most a 6 évad közepéből kicsit kimaradtam mert a tv2 nagyon későn adja és nekem borzasztó korán kell kelnem :( . Pár hete vettem észre hogy a story4-en adják a régebbi epizódokat . Elkezdtem nézni és észre vettem hogy a sorozat rengeteget változott mármint nem a minőség mert az még sokadik évad után is jó és tud újat nyújtani hanem maga a karakterek . Leírnám az észrevételeimet :D . Aki nekem a legjobban feltűnt nekem az Bree . Régen a gyöngysoros tökéletes és rideg nő volt aki számomra nem volt szimpatikus . De most már azért lepattant az a gyöngysor róla :D és sokkal lazább lett . Most meg jött Carlal való viszonya majd meg ez a sokkal fiatalabb pasi a 7 évadban aki mellesleg tele van tetkóval és amin tökre elmosolyogtam az hogy vele korcsolyázott :D . És hogy Andrew mennyire megváltozott ( helyesebb lett :$ de ez nem ide tartozik ) ő lett a minta példa gyerek és mindig ugrik arra amit Bree mond ahhoz képest hogy indult a kapcsolatuk sokkal jobb gyerek lett mint Danielle . Pedig anya és fia mindent megtett hogy megörítsék egymást . Most meg hogy zavarta már mikor az a Sam megpróbálta eltúrni az anyja mellől .
Breet most nagyon szeretem :D .

Gabi valahogy sokat változott a gyerekek miatt . Sokkal hűségesebb lett ami nekem tetszik :D most így Carlosal jobb párost alkotnak . Bár szerintem az 5 évadi dolgok nagyon hülyeségek mint kb egy mexicoi szappanoperában . De hogy most kiderült hogy elcserélték a gyerekét hát ez is érdekes fordulat . Mert akkor most mi lesz velük ?? Mert azért Grees mégis a vér szerinti lányuk de a másikat meg mégis csak 8 évig nevelték . Carlos tényleg megváltozott :O . Hát de azért én jobban szerettem Gabit a régi ként .

Lynette és Susan nem változott ök mindig a régik és ezért is jók :D ! Én eleinte úgy olvastam hogy Lynettenek ikrei lesznek ?! Elég furcsa hogy most is babáznak kezdik újból :D . Az a nő aki ott van náluk azt hát nem bírom :S . Susant meg annyira sajnáltam hogy el kellett költözniük . És hogy Paul megvette a házukat ááá :S öt sem bírtam soha .


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2010-11-23 18:14.11
Én most néztem meg a 7x08 as részt aminek a címe Small Sacrifices . Sajnos nem magyar volt és nem volt hozzá felirat sem . Hát végre volt benne gyógyítás . Az eleje elég furcsa volt hogy azt az embert keresztre rakták :S . Egyre hülyébbek lesznek a történetek . Igaz amit olvastál Emmy Sam és Wilson szakítani fognak . Mégpedig ez úgy történik hogy Willson meg akarja kérni a lány kezét a bulin . Sam a nyakába ugrik és le is smárolja . Aztán Willson megragadva elkezd mondani valami nyálas szöveget amit lánykéréskor mondanak megragadván a lehetőséget sajna nem igazán értettem pontosan hogy mit is mond talán jobb is :P majd valamit beszólt a csajnak amitől pelpattant és elrohant . Majd a végén veszekednek és a csaj mármint Sam kisétál a bőröndjeivel és elmegy . A legutolsó percekben Willson hű barátjához fordul és House ajtajában kopog . Fordításomból azt értettem hogy Willson ki van borulva (bár ezt lelehet szűrni)és piálni akar de sokat . Erre House kidobja Cuddy miatt ( ezt már nem értettem :S ) Lehet nála volt ezt nem tudom . Hát azt már nem mutatták hogy hova ment tovább Willson . A bulin Chase összeszedett két csajt is Forman nem vitt haza senkit de szerintem megváltozott valahogy az arca kerekebb lett de lehet csak a videó kicsit sötétsége miatt lehetett így látni . Taubot is mutatták a feleségével de ő mint mindig egy papucs . Amúgy Willson szakítása után van valami nyálas beszélgetés Houseék között . Mármint nem Willson és House között :P . Az elég vicces vagy inkább gáz volt hogy House az digagnózis felállításakor varratta az öltönyét a szabóval . Cuddy ruhája meg szerintem szűk volt rá bár táncolni tudott benne de lehajolni a puncsért már nem igen tudott . Az a Marta meg nem igen szimpatikus számomra ! Az meg hogy most ki nyerne az jó kérés mert hát az egyik egy pasi és hát azért mégis benne lenne az erő .:P De én Cuddyt sem becsülném le neki menne Willsonak az tuti ha az útjában állna . Vagy elintézné valahogy hogy ne legyen sikeres az élete . Bár egyáltalán az ? Ennyi ex után ?


Avatar - Vélemények

2010-11-19 21:02.38
Hupikék törpikék 2 hehe :P


Vámpírnaplók (sorozat) - Vélemények

2010-11-12 18:51.23
Pedig nem vagyok olyan típus hehe :P . De érzem már lassan meg is szokom :S:P .


2010-11-12 17:57.39
Egyenlő :D . Jó érvelő vagy tudtad e :D ?! A másik meg hogy nem kényszerít csak szeretek vele lenni és ő meg ezt szereti .:D


Legjobb idézetek filmekből

2010-11-12 16:14.14
szf: Ugye ismerős a tökéletes pár? A két rokon lélek, akinek szerelme sosem múlik el, a két szerető, akinek kapcsolatát sosem fenyegeti veszély, a férj és feleség, akik tökéletesen bíznak egymásban. Ha még nem volt szerencséjük a tökéletes párhoz, hadd mutassam be őket: ott állnak a legfelső tortakrém tetején. És mi a sikerük titka? Hát, kezdjük mondjuk azzal, hogy nem kell egymásra nézniük.


A legjobb romantikus film

2010-11-12 16:11.20
Hát nehéz kérdés talán a szerelmünk lapjai vagy a titanic .


Vámpírnaplók (sorozat) - Vélemények

2010-11-12 16:07.41
Egye fene ha már ilyen szépen kérsz :D ! Szóval a pasik nagyon nem jönnek be és valahogy nincs is jó szerep válogatás . A forgatás helyszínek sem valami jók és ha már sorozatot csinálunk döntsük már el hogy a főszereplők barátai is fő szereplők vagy nem ! A sorozatról : Az alap történet már annyira le van rágva most mindenki evvel akar befutni vagy mi van ????? Netán beakadt a lemez játszó ? Az hogy a hapsikám meg iskolába jár az szintén kész röhej meg hogy avval a csajjal van mert tudjuk már az ilyen drága és kellemes filmekből :@ hogy a vámpírok olyan nagyon szeretik az élő lányokat . Az meg hogy a volt csaja is úgy nézett ki a hapikámnak az már beteges !!!!! Milyen már hogy összeáll egy hasonló nővel pff az kész röhej volt mikor drágám "örökbe fogadtak" de szánalmas illik a színvonalhoz . Plusz döntsék már el hogy most ki a jó fiú és hogy a csaj melyikkel van !! Vagy netán arról szól a sorozat hogy milyen jó a tesókkal ?? Amúgy ne is mondjátok láttam már csomó részt belőle sok elpocsékolt idő mivel hogy a barátnőm kedvenc sorozata :S:S:S brrr még angolul is képes megnézni .:O . Nem tudja mi a jó sorozat :P !


2010-11-12 15:31.06
De gagyi !!!!!!!!!!


Tom és Jerry (sorozat) - kinek drukkolsz??

2010-11-12 15:29.21
Én mindig is Tomnak drukkoltam . Valahogy sosem bírtam Jerryt pedig mindenki őt szereti ?!! Valahogy ha Tom csinált valamit akkor mindig sokkal erősebben kapta vissza és Jerry akkor is képes kötekedni amikor Tom nem csinált semmit . Bár persze van olyan rész amikor Jerrynek van igaza de számomra Tom szimpatikusabb . Tomnak a megrajzolása is nagyon tetszik ! Bár a régi nagy szemű Tomi elég furcsa [link] ,5776&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=483&ei=qE7dTJi1LIuWswbA7KzyCw&oei=Ek7dTP i6K-qO4gbJu6XeDA&esq=3&page=12&ndsp=15&ved=1t:429,r:11,s:157&tx=101&ty =63&biw=1024&bih=634 . Azok a részek viszont nagyon tetszenek mikor kibékülnek kár hogy ezeknek a részeknek a fele mindig úgy végződik hogy vissza jön a régi helyzet .


2010-11-12 15:20.27
Jaja ! Itchy & Scratchy . Elég durva .


Tom és Jerry (sorozat) - A legjobb jelenet

2010-11-12 15:14.54
Hát most hogy mi a legjobb jelenet azt nem tudom de mivel most a sorozatról beszélünk akkor leírom a kedvenc részemet . Nekem a kedvencem az volt mikor Jerry tanítgatta azt a kis szürke egeret nem tudom mi a neve és oktatta Tom ellen és a szürke egér mármint a nebuló mindent másként csinált és evvel jobb eredményt ért el mind Jerry :P a tanár . A vége az lett hogy Jerry kidobta a diplomáját . De az is jó rész amikor Tom haverja eljön aki fél az egerektől és Jerry nem tudja hogy most két macska is van :P .


Jóban Rosszban (sorozat) - Vélemények

2010-11-12 15:09.58
Brrr hát ez az a fos amiben bármi megtörténhet ! Legközelebb már a mikulás hoz ajándékot a szegény betegeknek ja bocs ebben nem történik jó csak szar ! Ilyen tiszta magyar sorozat ! Valaki szólhatna már az íróknak hogy rettentő sok a valóság hű elem ! Mert aztán minden kórházba bombát robbantanak vagy lövöldzöznek ! Szóval nem tudom hogy milyen kórházba járhatnak az írók . Vagy még életükben nem jártak ott mert az megmagyaráz mindent !


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2010-11-03 18:02.38
Igen igen ő az ! És még csodálkozunk hogy nincsenek betegek ! Ha már mindenki kap 3 percet akkor abból már 1 óra is lesz . Lehet ezért teszik őket párba hogy kevesebb időt kell rájuk száni ha 2 filmezünk egyszerre két ember meg már akkor nehogy már ne legyen szerelmes ! Cutner meg lehet azért lőtte le magát mert látta a kórház és House jövőjét hehe :P ! Szerintem meg Chase unalmas már bocsi :$ .


Akiket elvittek az idegenek

2010-11-03 15:15.14
Jeszusom ez a fórum ! De ha már van ilyen akkor be kell vallanom hogy engem még nem vittek el hanem én vittem el az embereket hisz ízig vérig ufó vagyok azért jöttem erre a földre hogy megfigyeljem e furcsa fajt ! Szokásait élet vitelét . Megtanulván e furcsa beszédet én is tudok kommunikálni emberel ! Hogy ne keltsek feltűnést emberi alakban jöttem földre . Számtalan kutatást végeztem és hajtottam végre az évszázadok során eddig sosem buktunk le ! Bár volt egy kis zűrzavar a 0011 kísérleti alanyon ! Be akadt a szeme a hangarent gépbe mely az aktivitást vizsgálja de szerencsére túlélte bár furcsa mód kicsik lettek picikét sárgák fekete fajjal és vonzódnak a fa pálcikákhoz amit még megfigyeltünk hogy ez az egy elszabadult kísérleti alany országot alapított érthetetlen módon benépesítette majdnem a fél földet ki tudja hogy miért . De ez a kísérlet tabu ! Ti nem tudjátok ki vagyok és személyem inkomítóban marad ahogy elolvastátok vallomásom 1 perc múlva törlődik kicsi de fura agyatokból melyet egy mikrocsip hajt csak ti még nem tudjátok . Ég veletek szánalmas földi lények vissza megyek a fejlettebb dimenzióba ahol nem tudják mi az a lélek és bűntudat és munka nélküliség . Pápá emberek ! :P

Aki ezt a fórumot létre hozta annak nem mondta a mamája hogy drogozni csúnya rossz dolog ?? :P


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2010-10-14 15:40.48
Én olyat olvastam hogy House a 7 évad 3 részében ha jól emlékszem ( de leginkább elfelejteném ) hogy House Cuddynak fogja lopkodni a beteg ajándékait :O és hogy kabalát és virágot visz neki :O ! Ez igaz ez annyira gáz :O remélem ez nem igaz !!!! Azért a régi House nem csinált ilyeneket !! És azt vettem észre hogy valahogy régen House csak bunkó volt meg persze okos most meg már :O minden gyerekes dologban csínyben benne van mert hát persze régen is fogadtak de azért nem így ahogy most csinálják és nem avval foglalkoztak hogy milyen rendes a doktor bácsi . :S A másik meg hogy csak nem utálják egymást hogyha így képes volt felemelni a szó szerinti semmiből . Még lesz egy cuki esküvő is és kész vége mindenek !!! Érdekes módon már ezt a Katit fő produkcernek meg minden főnek nevezik érdekes módon régen a véka alatt sem volt a neve !!!! A másik meg nekem is úgy rémlik hogy valami szent könyvíroka volt az apja .


Family Guy (sorozat) - Vélemények

2010-10-14 15:27.33
:D amúgy én még azon szoktam gondolkodni hogy értik hogy mit beszél a kisgyerek ? Mert én azt a következtetést vontam le hogy nem de az unokatesóm szerint igen akkor ? Hát de elég durva lenne ha értenék :P !


2010-10-10 00:29.14
Ez tök furcsa mivel a Cleveland Show úgy látom nincs feltéve . Bár véleményem szerint a family guy sokkal jobb sőt százszor jobb mint a cleveland és elég értelmetlen egy meséből kettőt csinálni de ez melyik rész http://www.youtube.com/watch?v=h1BDsLEZXcQ&feature=related nem tudjátok ? :D Amúgy Stue vagy hogy írnák a kis gyerek nagyon király :P bár szegényke feje úgy néz ki mint az amerikai foci labda de nincs is kiírva a neve ez elég érdekes ! De jó kis mese :D !


Moziplakátok/ poszterek Adok-Kérek

2010-10-03 01:25.39
Húú poszter csere áááá én mindig is buffys posztere vágytam vagy valamire róluk :$ ! Bármire cserélnék ! :D


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2010-10-03 00:05.37
Húúú nagyon szeretem ezt a sorozatot :D ! De nem szoktam elöre nézni megelégedek a tv vel is és hát most volt a CC az a rész amikor Lilyék összeházasodtak nem tudom ez hanyadik évad hanyadik része . Visszont annyira szomorú voltam amikor Ted és Robin szakitottak tudom hogy szakitaniuk kell a sorozat szabálya szerint mert arról szól hogy bemutasa Ted feleségét . De akkor is tök szomorú voltam :( ! Kár hogy nem jöhetnek össze mert én szeretem ezt a párost !


South Park (sorozat) - Vélemények

2010-10-03 00:01.18
Az új Terrance és Phillip filmelőzetesben mit akkart nézni Kyle nővére ? :D


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2010-09-23 20:19.47
Baker ez de dúra :S CSAK IDEGEKEL ! Már én is megbántam . Ha valaki élvezi akkor jó szorakozást :S:D ! http://www.youtube.com/watch?v=8jBdHVGdtBA


Rómeó és Júlia (1996) - Vélemények

2010-08-29 21:57.45
Én csak egy valamit nem értek :@ ha az égen helikopterek voltak és ott repkedtek minden volt pisztoly tv stb ... de ugyan már akkor miért nem volt telefon !!!!! Haaaa ? Miért nem értesitették akkor Romeót telefonon hisz úgyis modernizálták a filmet :S ! Minek kellett megpiszkálni azt a gyönyörű regényt !


Dirty Dancing - Piszkos tánc - Vélemények

2010-08-29 21:54.00
Mert biztos nem érteted !


2010-08-29 21:53.34
Örök klaszikus :D !


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Szerinted van még ennél is jobb sorozat?

2010-08-29 21:50.53
Egyedül a buffy :P de abban is Alyson játszik :P !


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk