Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A nyugtalanság kora
- HBO, 08:50
Croodék - Egy új kor
- HBO2, 08:50
Páratlan páros
- Izaura TV, 09:00
Egri csillagok
- Mozi+, 09:25
A varázsló
- DUNA TV, 09:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Will Arnett (54)
Gérard Jugnot (73)
Jesse Moss (41)
Anger Zsolt (55)
Igó Éva (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
City Hunter - Vélemények
Salman Rushdie - Vélemények
Challengers - Vélemények
A sárkány csókja - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A házibuli folytatódik aaaaa
Claude Brasseur aaaaa

 

Gordeszkakerek hozzászólásai

Ugrás Gordeszkakerek adatlapjára

1 2

A közvetítő (2021) - Vélemények

2024-04-27 12:53.45
Ja, hogy miért történik annyi baleset? Az ugyan nem derül ki a filből, de én elmondom. MERT MINDEKI IDIÓTÁN VISELKEDIK!


2024-04-27 12:48.52
Ez egy dráma és nem értem hogy miért találtam meg a hbo maxon a vígjáték kategóriába. Egy olyan férfiról szól, aki nem tapasztaltan nőtt fel, hanem a saját kis világában. Emiatt állandóan azzal szembesül hogy rosszul értelmezi az élet dolgait. A főszereplő idegesítő, nem hinném hogy bárki is azonosulni tudna vele. A mellékszereplők kifejezetten jók.


Pepsi, hol van a vadászgépem? (sorozat) - Vélemények

2024-02-03 22:51.24
Egyetlen negatívum, hogy időnként túl vontatott és néha már annyira elkanyarodunk az eredeti témától, hogy majdnem elfelejtem mi is történt. De ennél sokkal több pozitívuma van, nekem nagyon adta a 90-es évek hangulatát! Mind zeneileg, hangeffektek, animációk, képek, minden a 90-es évek. Sokáig fenntartják az izgalmas hangulatot, mindenféle fordulatok, szuper színészi alakítások, vicces vágásokkal.



Abszurd alak - Vélemények

2023-04-12 22:44.22
A színészek nagyon jók! Jól játszák amit a szerepükre írtak, a film is tetszett, frankó felvezetés, jó történet, egészen 1 óráig amikor is teljesen irracionális jelenetek következtek...a színészek továbbra is szuperül játszottak, de innentől vált számomra igazán abszurddá a film, rossz értelemben. Pedig lehetett volna jobbat is kihozni, ez abszolút a történetíró hibája volt. De azért összességében egynek elment. 3 és fél csillagra értékelném, átlagostól egy hangyányival jobb. Kár érte.


Egy amerikai Kínában - Vélemények

2022-11-03 21:45.12
Nem sokon múlt hogy ez a film jó legyen, érződik hogy sok jó ötlet van benne, jók a színészek, jó a történet is, sok jó helyszín, egy rakás szereplő, de mégsem igazán sikerült a jó film érzetét átadnia. Olyan mint amikor hallgatsz valakit, aki valami tényleg érdekeset akar mesélni, de sajnos nem tudja kifejezni magát. A szerelem kibontakozása közben sem érezhető semmi láng. Egyszer azért nézhető. Jól átadja egy amerikai és kínai kultúrális különbségét.


Az angoltanárnő - Vélemények

2022-10-25 22:29.12
Szenzációsnak nem mondanám, de a maga műfajában abszolút megérdemli a 4 csillagot. Totál életszerű jelenetek és történések vannak benne, de ami a leginkább tetszett, azok a kultúrált vitatkozások. Bár indulatosak voltak, mégsem hagyta őket nyugodni, hogyan gondolja másképp a másik. Meg akarták érteni egymást! Így van igazán értelme a vitának, nem csak elmondani a véleményünket és lesajnálni a másikét. Szerethető, esendő, nem a végsőkig haragtartó személyek párbeszédeit láthatjuk.


Akkor jöttél te - Vélemények

2022-09-11 23:02.46
Könnyed aranyos esti film. Tetszett benne hogy a két főszereplő egymással kellemetlenül őszinte, de eközben mégis tisztelték egymást. A filmet átitatja az idősebb korból áradó bölcs nyugalom és hogy meglátják az apró részletekben a boldogságot. A fiatalabb generáció lehet hogy unalmasnak tartja emiatt, nekem tetszett a film, nem pörgős, de kellően érdekes, van benne egy kis fordulat és nem is forgathatták volna szebb helyszínen mint Skócia.


Wendy és Lucy - Vélemények

2022-05-08 17:45.14
Látom milyen jó pontokat kapott, valaki legyen szíves írja le a miértjét, mert én bár meglátom a jó dolgokat, de ez a film...hát kár volt megnézni. Én csak a hibákat tudnám felsorolni. Nyomasztó, de semmi pluszt nem adott. Talán csak annyit hogy milyen jó nekem hogy van otthonom és egzisztenciám, mert nem mindenkinek van. Miért nem volt benne kicsit több zene? Talán jobban bele tudtam volna élni magam a szituációkba. Miért volt ennyi semmit mondó párbeszéd? Volt benne egy jelenet ahol úgy tűnt mindjárt mondanak benne valami érdekeset, elhúzták előttünk a mézesmadzagot erreföl puff...hirtelen végeszakad és nem is folytatódik. Miért nem mutattak az elején több olyan jelenetet ami miatt megtudtuk volna szeretni mi is a kutyát hogy jobban beleéljük magunkat a főszereplő érzéseibe? Nyilvánvalóan kíváncsiak lettünk volna mi történik később a főszereplővel, de hát a film végeszakadt, mert nyilvánvalóan itt most a kutya és a főszereplő szituációja volt a lényeg. Hát lehúzó volt a film, de sajnos semmi más nem maradt bennem a végén, csak ez a gondolat. A rendező kiírta a nevét nagy kani betűkkel Kelly Reichart. Ezt meg kell jegyezni. Ha meglátom mégegyszer a nevét, azt a filmet biztos nem fogom megnézni. Én nem ajánlom ezt a filmet senkinek az előbbiek miatt, de azért kíváncsi lennék ha valaki kifejtené véleményét, aki az ellenkezőjét állítja.


Apollo 10,5: Űrkorszaki gyerekkor - Vélemények

2022-04-02 23:10.41
Nyugis, higgadt, humoros történet, zseniális sztorival! Nekem nagyon tetszett


Jojo Nyuszi - Vélemények

2021-03-08 22:50.59
Hogy az Istenbe lehet ennyire jól előadni ezt a sok mindent amit a film átadott? Átjön a háború súlya, de még egyes komoly szituációkat is viccesen tudják átadni, eközben mindvégig megadva a kellő tiszteletet a témának. Úgy figuráznak ki bizonyos dolgokat benne hogy közben józan ésszel rávilágíanak az egyértelmű butaságokra, szerethető karaktereket kapunk, aranyos, de izgalmas történettel. Még a szívbemarkolóan drámai részeket is emészthetően tálalják. Ez számomra ámulatba ejtő volt.


Karmikus kérdés - Vélemények

2021-02-05 18:28.18
Volt benne kb. 10 jó kis szituációs poén. De a film közepét annyira de annyira kínosnak éreztem és nem is értem mi szükség volt ezt a részt ennyire elhúzni, mert a végére sem derült ki belőle semmi. Valamit szeretett volna átadni, de nekem nem jött át.

SPOILER: Talán hogy vakon ne higgy el mindent, vagy hogy a végtelen toleráció szélsőségekhez vezethet? Vagy egyszerűen csak annyit hogy ne bonyolítsuk túl az életet.


Hogyan legyél jó feleség? - Vélemények

2021-01-10 17:11.14
Nyugis, aranyos, vicces film, pároknak, barátnőknek mindenképp ajánlom.


Ázsiai pokoli torony - Vélemények

2021-01-09 23:00.38
Na akkor a magyar cím le is spoilerezte az eredetileg csak torony című filmet :D így már úgyis tudni fogja az ember mi fog történni a kezdeti vidámság után. A beszélgetős és szituációs poén részeknél az európai vagy amerikai néző valószínűleg igencsak magasra húzza a szemöldökét és inkább csak értetlenül nézünk magunk elé minthogy nevetnénk.De az akció jelenetek felvezetése igencsak jóra sikeredett. Fent tudták tartani az izgalmat, kihozták a maxot ebből a dologból. Közben néhány bosszantó életszerű eseményt is átadtak, a drámai részeknél jól színészkedtek. Szóval összességében jóra értékelem ezt a filmet és azoknak ajánlom akik tömény izgalmat és drámát szeretnének.


Aranyajtó - Vélemények

2020-12-26 23:28.06
Ez a film nyugis és értéket képvisel.
Ha kicsit fáradtabb az ember akkor is teljesen befogadható a lényeg, jól átadják a munkahelyi szituációkat, nekem a poénok is tetszettek. Mindenképpen ajánlom azoknak akik valami könnyen emészthető, de mégis értelmes filmet szeretnének megnézni, de főleg pároknak. A színészi játék szerintem rendben volt, a sznoboknak írt szöveg lehetett volna kicsit összetettebb.

Aki csörgő, zörgő, villogó, pattogós akciófilmet akar látni az ne nézze meg ezt a filmet, de emiatt ne is fikázza le. Sose értettem miért baj ha egy film az átadni való természetéből adódóan lassabb mint más filmek. Aki ennek hangot ad, a saját butaságát bizonygatja.


Az évszázad vihara - Vélemények

2020-12-09 08:50.34
Az ,,inkább ti csaptátok be magatokat" szerintem arról szólt hogy legtöbben még saját magunknak sem valljuk be a hibáinkat vagy a bűneinket.


2020-12-09 08:48.03
Sokan panaszkodnak hogy hosszú, meg vontatott a film, szerintem nem az. Ha ezt a sok infót ledarálnák nekünk másfél órában, fel sem fognánk normálisan. Ez pont így jó ahogy van, még a mai kor emberének is. Ennyi idő szükséges hogy a film minden olyan része átjöjjön amit szerettek volna és nagyon tetszik hogy hol izgalmas, hol nyugodt, hogy ijesztő és mindemellett elgondolkodtató, bizonyos részei rávetíthető a saját magunkra és környezetünkre is.


Az élet napos oldala (2017) - Vélemények

2020-11-24 22:33.52
így estére jó kis vígjáték, főleg pároknak és szituációs komédia kedvelőknek ajánlom. Az életük furcsa döntéseire valóban életszerű reakciókat kapunk a filmben.


Nővér - Vélemények

2020-11-15 23:05.52
Nagyon jó színészi játék, jól felvezetett történet, nagyon szép felvételek, szépen elkapott életképek, és bár a főszereplő srácnak bűnöző észjárása van, folyton meglop mindenkit de valahogy mégse lehetett rá haragudni. Inkább sajnálja az ember ahogy egyre lejjebb csúszik. De volt 3-4 igazán fura jelenet ahol erősen felvontam a szemöldököm hogy ugyan mit akart volna átadni a rendező...Ez a film rendezői díjat kapott? Ez csak az én véleményem, de nekem minden más tetszett csak a rendezés nem.

SPOILER!

A végén valami akkora csattanó volt hogy fel sem fogtam mi akart volna lenni. Szerintem ők koppantak hogy elfogyott a büdzsé és már annyi pénzük sem volt hogy lepakoljanak a hegytetőről. Gyors felvettek még egy jelenetet út közben a hegyről lefelé...jó lesz az utolsó jelenetnek!Itt a vége fuss el véle.


Larry Crowne - Vélemények

2020-10-17 10:01.25
Semmitmondó? Ez butaság...Egyszerű film, de nagyon is értelmes jelenséget mutat be, ami a munkahelyet és az ember tanultságát illeti. Azt is jól érzékelteti mennyire kiszolgáltatott az ember ha nem érti a pénzügyeket. Szerintem komoly hétköznapi téma, de mégis könnyed romantikus vígjáték formájában előadva.


Hetedik - Vélemények

2020-03-29 14:03.49
Az Isten áldjon meg Titetek, minek spoilereztek ennyit? Tele van vele a fórum


Volt egyszer egy erdő (2013) - Vélemények

2020-01-17 23:13.54
Lenyűgöző ahogy a film átadja hogyan élnek és kommunikálnak a fák.


A sütigenerális - Vélemények

2019-08-21 21:16.52
Igaz történet alapján készült, éppen ettől vicces és érdekes a film. Nekünk tetszett, kellemes esti nyugis, szerethető film. Akkor számítana csak gyenge alkotásnak, ha az egészet kitalálták volna.


Beszélgetések Istennel - Vélemények

2018-03-07 23:34.40
Nekem nagyon tetszett. A film már a legelején tudatta velünk hogy a Isten, vagy a ,,Nagy" vagy ki hogy nevezi, nem egy rajtunk kívül álló személy, mi az ő megnyilvánulása vagyunk így ha csendet teremtünk az elménkben, hallani fogjuk őt. Kommunikál velünk, gondolatok, ötletek, megérzések, látképek formájában. Ha valakit már alapból érdekel a valláson kívüli szellemiség, valószínűleg a film meg fogja őt erősíteni a hitében. De ha nem ilyen ember nézi, az vagy nem tudja majd hová tenni magában a filmet, vagy felfogja őt bosszantani.


Digby, a tinisárkány (sorozat) - Vélemények

2017-04-10 21:41.00
Szerintem szuperül felépített mese, gyerekek-felnőttek egyaránt élvezhetik. Értelmes humor, igényes grafika, remek atmoszféra, mindenféle vicces karakter, jó hangulat. Zelda az egyetlen idegesítő karakter, de őt meg tudatosan tették bele, hogy jót nevethessünk rajta amikor éppen pórul jár : ) A mai gyerekmesék között szerintem igazi gyöngyszem, ezért adok rá 5 csillagot.


2020: A tűz birodalma - Vélemények

2016-11-03 19:17.27
Roberto, tudod-e mi az a *SPOILER*? Ne legyél tiszteletlen azzal szemben aki még nem látta a filmet.


A Doboztrollok - Vélemények

2015-05-05 17:34.35
Nagyon részletgazdag és szórakoztató animációs film. Mind a sztori, mind karakterek, mind a látványvilág.
Nyugi nincs spoiler: Az elején csak tágra nyílt szemekkel néztem ahogy beszélnek a doboztrollokról, gusztustalan dolgokat állítanak róluk, de mégis olyan ízesen megfogalmazva, hogy ettől nagyon bizarrnak tűnik az egész.
Aztán ahogy halad előre a történet, egyre inkább kiforrja magát, közben valami szenzációs ahogy előadja magát az összes szereplő(a szinkron is nagyon tetszett) Az alkotók meg mintha életre keltették volna a figuráikat ebben a filmben, olyan mozdulataik és arcmimikáik vannak.
A sztori több pontján is elgondolkodtató a mai világra átvetítve is. Társadalomi fricskák is vannak.
Elsősorban olyan felnőtteknek ajánlanám akik szeretek a megszokottól eltérő animációs filmeket. De olyan gyerekeknek is akik kevésbé félősek(ők tanulhatnak is a meséből) =>

spoiler: egyébként alapvetően nem történnek negatív dolgok a filmben (sőt...épp ellenkezőleg) csak néhány dolog gusztustalannak tűnik a részletessége miatt. A fő gonosz jól átadja hogyan lehet manipulálni az embereket.


A remény vágtája - Vélemények

2015-03-22 17:07.13
Könnyű laza családi film. Tetszett benne a jó szándék és a tisztelet megnyilvánulása. Az eleje kicsit nekem gagyinak tűnt, van benne néhány ésszerűtlen rész, de amúgy tűrhető.


Nagyfiúk 2. - Vélemények

2015-03-14 10:29.38
Vélemények fórumrész. Több mint 200 hozzászólás, de alig tudtam kibogozni körülbelül 10 értelmes véleményt, mert a többi virtuális civakodás. Az meg hogy valami ,,szar" az nem vélemény.


Postás Pat - A mozifilm - Vélemények

2015-03-01 22:00.34
Maga a sorozat nekem nagyon tetszik és mikor megláttam hogy a film nem bábfilm, hanem 3d animációs, nem sok jót vártam tőle...Végül is a sztori nem rossz, vannak benne jó poénok, köztük felnőtteknek szóló is. A grafika nekem nagyon furcsa. A sorozat csodás, részletgazdag környezetéhez képest, mondhatni elég gyér. De pl. néhány karakter haja, meg egynémely tárgy textúrája kifejezetten részletes. Nagy kár hogy nem bábfilmként valósították meg.


Tekken - Vélemények

2014-07-01 22:41.27
Hát semmiképp sem ajánlanám azoknak akik nem játszottak a Tekkennel :) de szerintem azért nem volt könnyű dolguk a rendezőknek. Most vagy rámennek egy kidolgozott sztorira és a látványos harcra, vagy maradnak a játék sajátosságainál. Inkább az utóbbit választották és hűek maradtak a karakterek játékban megszokott harcmodorához, sok megszokott mozdulat volt felismerhető a jelenetekben, ami engem megmosolyogtatott pozitív értelemben. Amolyan kellemes, szórakoztató, nosztalgikus érzést adott nekem a film, nem is vártam tőle komoly dolgokat, mindennek tudatában én jónak mondanám.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk