Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
6:3, avagy játszd újra Tutti
- RTL Három, 05:15
Záróakkord
- SuperTV2, 05:30
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Télapu karácsonyra
- Film+, 06:20
A kincses sziget kalózai
- Film Mánia, 06:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Aladdin aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Emmy14 hozzászólásai

Ugrás Emmy14 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Fűrész - Vélemények

2011-08-27 23:54.54
Nem értem hogy miért van túl értékelve ennyire ! Tök light egy film ! Ami poén hogy a barátaim azt mondták hogy be fogok szarni meg hogy undorító hát beszarni nem szartam be és még egy romantikus filmben is több vér folyik kb mint ebben .Ne olvassa aki nem látta ezt a sort : Egyedül az volt a nagy mikor csávókám felállt és rázárta az ajtót ! De amúgy szerintem nem olyan nagy durranás !!!!


Jennifer Aniston - Vélemények

2011-08-26 17:09.19
[link] :) azért kicsit késő de se baj :P


Family Guy (sorozat) - Kedvenc jelenetek/párbeszédek

2011-08-14 20:49.22
Ez akkora nagy :P ! Amúgy melyik részben van ez benne ?? http://www.youtube.com/watch?v=HAF7Pgd_VPA&feature=related


Ornella Muti - Vélemények

2011-08-13 20:58.33
Akkor tényleg gyönyörű ! :)


2011-08-13 19:50.04
[link] most melyik melyik :O ? Ha sejtésem szerint a szőke a csaj akkor le a kalappal előtte mert ezerszer szebb mint a lánya . Én az Oscarbol ismerem és ott is nagyon szép volt :) sőt ott is átvehette volna a filmben játszott lányának a helyét .Mert eszméletlen szép ! Nagyon jól tartja magát ilyen idősen is !


Camille - Egy halhatatlan szerelem története - Vélemények

2011-08-09 13:28.37
Szerintem iszonyat jó kis film volt :) ! De azért voltak dolgok amit hiányoltam :S mindazon ellenére hogy nagyon tetszett ! Hát szerintem nem lövöm le a poént de azért aki még nem látta csak a saját felelősségére olvassa el :).Szóval én azt hiányoltam hogy lehetett volna hosszabb is és jobban kibontott . Meg hát mondják hogy megváltoztak a szereplők de én csak a pasit láttam megváltozni és ez tetszett . De a csaj nem igazán azért adhatott volna több okot is hogy a csávó tényleg belé szeressen vagy legalább jobban kitárulkozhatott volna mert én nem kaptam meg a választ hogy miért volt annyira idegesítő az elején mert akkor tényleg az volt . Bár volt egy jó kis beszélgetés ott a padnál mikor a csaj beismerte hogy emlékszik dolgokra mikor a pasi ott hagyta . De azért én több változást vártam volna a csajtól. Az is érdekes volt mikor leugrottak és hogy senkin nem váltott ki semmit hogy a csaj is ugrott vagy hogy él még a szállodás után . Azért összegezve az az igazi romantikus film volt kicsit szokatlan módon kivitelezve :) . Tetszett !


Filmkereső

2011-08-04 15:56.21
Mi ennek a filmnek a címe?

Szóval a film egy házaspárról szól , akik motoron indulnak nászútra de balesetet szenvednek és a nő meghal . Aztán mégis feléled a nő bár már nem ver a szíve és minden nap egyre közelebb van hogy porrá váljon . A férje mindenben segít neki és szerelmes lesz a nőbe . A végén sajnos mind a ketten meghalnak .

Köszi a segítséget :) !


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2011-08-03 18:12.28
Segítenétek ??? Szóval a film egy házaspárról szól , akik motoron indulnak nászútra de balesetet szenvednek és a nő meghal . Aztán mégis feléled a nő bár már nem ver a szíve és minden nap egyre közelebb van hogy porrá váljon . A férje mindenben segít neki és szerelmes lesz a nőbe . A végén sajnos mind a ketten meghalnak .

Köszi a segítséget :) !


Egyszerűen bonyolult - Vélemények

2011-07-03 21:13.29
Hú nekem nagyon tetszett ez a film :) tényleg illik rá a címe mert egyszerűen bonyolult volt és kiszámítatlan! Bár igaz kicsit a végét lehetett érezni de azért tényleg jó szórakozást adott . És csak azoknak akik látták hogy azért csalódtam hogy a végén az építésszel jött össze !!


Csak barátok - Vélemények

2011-07-03 16:12.44
Mindenre amiben Ryan benne van :P !


Alyssa Milano - Vélemények

2011-06-12 13:03.21
Jó nagy hasa van most hogy terhes :) [link]


Matt Lanter - Vélemények

2011-06-04 00:39.29
Húú aztán ez egy tuti pasi :D hmmm ! Nem lenne kifogásom ellene !


Ryan Reynolds - Vélemények

2011-06-04 00:36.43
Annyira imádom hogy azt már nem lehet elmondani hát tényleg megérdemli a világ legjobb pasija címet :D lehet gyerekesnek fog hangzani de minden vágyam hogy az öve legyek :)!


Csak barátok - Vélemények

2011-06-04 00:31.17
Hát szóval szóval ..... Mikor elsőnek láttam még nem igazán ismertem Ryant és akkor elég olcsónak tartottam ezt a filmet .Mostanra már Ryan a kedvenc színészem (hát nem ettől a filmtől) de így meg nagyon rossz volt nézni a bénázásokat :S és volt pár olyan dolog amitől már én szégyelltem magam . Végül is nem lett volna rossz az alap történet mert lett volna benne valamelyest fantázia bár elég felszínes a sztori vagyis hogy mikor szar csávó akkor nem kell a csajnak mikor meg jó pasi akkor már rögtön kéne neki . Szóval ez azt tükrözi ,hogy ha nem vagy jó csávó akkor szar az életed de ha jó pasi vagy akkor már rögtön elviheted a csajt. Pff azért kisül hogy a csaj egy ribanc bocsi nem akarok félre érthető lenni mert ilyen kérdésben én is inkább elmennék a kockás hasú Ryanel sőt engem még zavart is hogy nem úgy nézett ki mint a pengében :P na ott elég volt egy pillantás és már olvadtam mint fagyi 40 fokban :$ !!A "főhős" vagyis Ryan karaktere lehetett volna talpra esettebb is vagyis sokan írták ,hogy bunkó volt hát szerintem nem volt az sőt lehetett jóval bukóbb is vagyis hogy már volt ezer meg egy nője és ,hogy a csaj tepert volna utána az sokkal nagyobb lett volna .A filmben én pár embert véresen kivégeztem volna mint pl a csávó anyját júúj az fájdalmas volt !!! :S Azért az is jobb lett volna ha erősebb lett volna verekedés téren a hapsikám meg tényleg azt mondom lehetett volna seggfejebb :P meg ha még elkerülték volna a sok gyogyós jelenetet jobb lett volna a film sokkal . Ja és Ryan olyan helyes hogy vele nem lehet olyan hogy csak barátok :P és csak miatta kap ilyen jó osztályzatot bár néha már fogtam a fejem :S !Amúgy az meg annyira gáz ,hogy csávókám nyálasnak akarja tüntetni magát hát na ... undorodom a nyálas pasiktól :S ! Egyébként két jó rész az mikor Ryan berúgja az ajtót vagy amikor dobja koktéllal a kezében a csajt talán ennyi ! Talán azoknak tudnám ajánlani akik nagyon szeretik Ryant többet másnak nem :D !


Robert Pattinson - Vélemények

2011-06-04 00:03.51
Mondom vidámparknál a szellem vasútban dolgozik :P !


2011-06-04 00:03.02
Hogy mi a véleményem róla ??? Hogy egy faszatlan kis köcsög aki ráadásul meleg is mert ha nem lenne az akkor nem tenne olyan kijelentéseket hogy undorodik a vagináktól na hát én meg tőle undorodom !! Komolyan mondom úgy néz ki mint egy utolsó stádiumú halálos beteg vagy mint ha drogelvonóra járna szóval még a döglött macskám is vonzóbb nála ! A színészi tehetségéről ne is beszéljünk mert ahhoz egyáltalán nem ért !!! [link] . Na egyedül ez az a kép tetszett ,hogy a csaj bemutat neki :P. Én is azt tenném persze a hányás után :P ! De tudnák neki javasolni munkát :D elküldeném vagy a vidámparkba a szellem vasútba vagy elrettentő példának hogy gyerekek ne drogozzatok mert ilyen gusztustalan fejetek lesz :D !


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2011-05-26 22:15.30
Chh akkor már az újságok is hazudnak :P !


2011-05-26 19:32.54
De basszus ez tök szar :S most ha megölte őket akkor miről szólna a 8 évad ,hogy ő börtönben ül ?? Mert azért az elég durva dolog lenne ha kinyírta őket és még dolgozhat is és nem csukják le :O . Bár igaz ha a gyogyóból kijövet is dolgozhatott akkor mit tesz neki már a gyilkosság :O:S azért ez elég szar ! És ha Lisa nem akart volna kiszállni akkor még tuti így is összetették volna hogy ugyan már fantáziáltál róla meg meg is akartál ölni de sebaj módon . :S Óhhh ez annyira baromság és ha lecsuknák Houset akkor megint nem a gyógyításról fog szólni a történet meg hát én azért nem néztem volna ki ilyet belőle ! Vagyis én nem bírtam Cuddyt de nem gondoltam volna hogy ilyen lesz ( azért ennél egyszerűbben is elintézhette volna :P) !! A rég indult nagyszerű orvosból lett egy pszichopata . És még erre az évad fináléra akarnak rá tenni egy másik évadot pff !


2011-05-25 20:36.40
Wow én ezt olvastam Emlékeztetőül: a 7. évad utolsó epizódjában House őrült módjára vezette bele autóját Cuddy házába, majdnem megölve ezzel volt szerelmét, annak új pasiját és még két embert. Ez az erőszakos támadás nem csak, hogy véglegesen elvágta azt, amit úgy ismerünk, “Huddy”, de megváltoztatta a karakterről alkotott nézői véleményeket. Igen, elmondhatjuk, hogy a 7. évad fináléja lett a sorozat legvitatottabb epizódja.


Ez volt hát ez nagy :O:P megölte Cuddyt húúú ..


Spanok (sorozat) - Vélemények

2011-05-16 16:31.20
Most akkor melyik az igazi :O mert látom 2 is van belőle :O ? Tegnap láttam az mtv egyiket most rákerestem a neten és a történet ugyan az csak a színészek nem :O most akkor melyik az igazi amelyikben Nicholas Hoult vagy amelyikben James Newman játszik ? És miért van több is belőlük ?


Két pasi - meg egy kicsi (sorozat) - kedvenc jelenet

2011-05-14 22:33.21
Húú nekem az a kedvenc jelenetem mikor Judith új férjének a húga ott alszik Charliéknál és emiatt Jake szobáját elveszik de a csaj inkább felmegy Charlihoz . Jake meg megy át a fogkeféjéért a szobájába és lássa , hogy üres a szobája . Majd panaszkodik az apjának ,hogy ez milyen igazságtalanság . Erre Alan mondja neki ,hogy áá biztos éhes, bekap valamit ! Majd leszűrödnek hangok és Jake megszólal ja csak nem a konyhába ! ...... Hát ez haláli volt egy órát röhögtem utána :P !


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2011-05-10 20:38.50
Nem kell ide sorozatgyilkos House képes magát is elintézni ! [link] Valami tumort akart kivágni a lábából :O otthon a fürdőszobájában . :O Azért egy tapasztalt orvos tudja vagyis szerintem tudja hogy a háza nem annyira steril mint egy műtő . Ja és találjatok egyet hogy ki találja meg Houset a fürdőben ??? Kis segítség hát persze hogy Cuddy . És ha még ez lenne az évadzáró akkor ennél durvább lenne a helyzet az tuti !


RTL Klub vagy Tv2. Te melyiket nézed szívesebben?

2011-05-07 23:34.47
Igen én is értelmetlenek tartom és én úgy vagyok vele hogy meghallgatok a gépről egy jó számot mint inkább hogy hallgassam karaoke verzióba ami hamis is de nagyon ! De lássuk be legalább új barmokat nem képeznek ! Azt viszont észre vettétek hogy az rtl-en már vasárnap sincs film egy ideje :O ? Nagyon szar lett az rtl ! Már annyi ilyen tehetség kutató szart indítanak hogy a következőt már böfögéssel fogják megnyerni ! De ez azt jelenti hogy így biztosan olcsóbban jönnek ki mintha megvennének egy filmet . A való világról meg csak annyit hogy több intelligencia lenne benne ha állatokat zárnának össze ! Ja bocs azt már lefoglalta az animal planet !


Welker Gábor - Vélemények

2011-05-07 23:20.32
Én még sosem láttam filmben , de szinkronhangként többször is halottam már pl a buffyban vagy a pengében és hát valami gyönyörű hangja van és ezért is szeretem :D !!!!


Rossz tanár - Vélemények

2011-05-04 15:08.59
Biztos jó lesz ! :D


Káoszelmélet - Vélemények

2011-05-03 17:09.09
Hol lehetne megnézni magyarul vagy felirattal ???


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2011-05-03 13:46.34
[link]


Az első két fotón Lisa Edelsteinnel, Hugh Laurie-val és Robert Sean Leonarddal készítenek elő egy felvételt “Cuddy háza” előtt. Ebben a jelenetben a három főszereplő vitatkozik egymással, Cuddy sír.

A harmadik képen egy princetoni rendőrautó érkezik Cuddy házához. Azt pletykálják, hogy autóbalesetről lesz szó és, hogy a kocsi belehajt Cuddy házába. Valóban forgattak egy autós jelenetet egy zárt stúdióban, szóval lehet, hogy az volt a baleset.

A negyedik fotó House kocsijának hátulját ábrázolja. Volt pár ilyen kocsi a helyszínen, az egyiknek hiányzott a szélvédője. Felteszem a belső felvételek miatt távolították el. Forgattak egy jelenetet, amelyben House és Wilson fel-alá furikázik az utcában és vitatkoznak.


2011-04-23 20:48.44
Én már nem szoktam előre nézni de itt már fel van rakva a 19-es rész is *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2011-04-22 22:05.24
Jaj elnézésedet kérem a vacsora miatt ! Remélem nem okoztam súlyos károkat ! Csak annyira felbosszant , hogy ilyen kiszámítható az egész cselekedet lánc és szerintem az én rémálom történetemnél is nyálasabban lesz kivitelezve !!!! :S Pedig hát én mindent beleadtam . Kár , hogy nem Stacy lesz a végén a csaja ! Tudom uncsi , hogy mindig ezt sulykolom de ő nem változtatta meg a sorozatot . És míg Cuddy azt emeli ki mindig , hogy ő megváltoztatja Houset addig emlékeim szerint Stacy mindig azt mondta ,hogy ő úgy szereti ahogy van . De ha rosszul emlékeznék akkor ............... sem lesz jobb a sorozat már ! Ez a párválasztós dolog is annyira baromság szerintem olyan fölösleges !!! Azt sem értem , hogy lettek House és Cuddy rajongók ? Vagyis volt a sorozat mikor jó volt majd ezeket kezdték valami veszélyes öltet alapján összehozni őket és ezt meghallották az emberek , hogy ó szerelmi szál és akkor kapcsolódjunk be ?? Mert akkor azt jelenti , hogy régen ők nem bírták . Vagy csak nem veszik észre a változást ? Ne akadjatok ki ! De Cuddynál egy valakit rühellek jobban :O mégpedig az a diliházas nő !! Nekem nem fér a fejembe hogy hogy lehet elmenni egy diliházba és ott egy gondozottal összejönni :O ez nem normális dolog !!!! Most elmegy egy olyan helyre egy érett nő ahol csupa sérült ember van és azokkal csinálja ? Housenak akármilyen baja lehetett volna !!! Mert pl lehetett volna ő a baltás gyilkos is és normálisnak mutatja magát közben meg nem az . Vagyis nem értem hogy lehet ilyen felelőtlen egy családos asszony ??? Mert jó Cuddy egy ribanc oké de ez a nő egy elmebeteg ,ha ilyeneket megcsinál !!!!!!!! Másrészt meg Houset miért a dilisek közé vitték ?? Miért nem elvonóra ?? Ez valahogy nem fér a fejembe ! De tudjátok mit House ne válassza Cuddyt semmi pénzért se más nőt inkább vigye Chaset !! Ő úgy is nagy kaszanova és akkor legyen ásó kapa nagy boldogság :D !


2011-04-22 21:44.24
Jaja :P ! És az anyja meg azután azért cseszegetné mert,hogy munkanélküli .


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk