Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mi kell a nőnek?
- AMC, 13:15
Nagypapa hadművelet
- Film+, 14:00
Feledés
- HBO, 14:10
Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
- Mozi+, 14:20
Aloha
- Prime, 14:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Kopók (sorozat) - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Milli Vanilli: Az évszázad botránya - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ready Player One aaaaa
Reese Witherspoon aaaaa

 

H.Judyt hozzászólásai

Ugrás H.Judyt adatlapjára


J. R. Ward - Fekete Tőr Testvériség

2010-02-15 16:11.58
Helló YAMMMY!! Bocs h csak most válaszolok, de elvoltam foglalva az olvasással. Szinte nem találok rá szavakat mennyire fantasztikus ez a könyv. Köszönöm neked mégegyszer. Már az első 6 könyvön túl vagyok, most kezdem a Kapzsiságot. Az Éjsötét szerető, a Sírontúli szerető és a Megváltott szerető már könyvben is megvan és nem kell mégegyszer a gép előtt elolvasnom. Tudom h ezt is többször kell elolvasnom. Te hányszor olvastad? Vagy te is úgy vagy vele h másodjára már unalmas? Mert én egyáltalán nem, bár a tesóm nem érti h lehet kétszer vagy akár többször is olvasni egy könyvet. Én úgy vagyok vele addig olvasom míg megnem unom, de egy ilyen könyvnél azthiszem ez elég nehezen megy. Nem tudtam h DVD-n is megjelenik, de mostmár alig várom h lehessen kapni. Kíváncsi vagyok milyen filmet csináltak róla. Remélem úgy csinálták meg h nem sokat változtattak a könyvhöz képest, mert sajnos a Twilight-ban volt amit másképp csináltak. Ha tudnál még hasonló könyveket ajánlani nagyon megköszönném, mert imádom olvasni őket.Ha gondolod E-mailben küldhetnél még egy pár könyvcímet, köszönet képpen én meg elküldenék egy pár zenét amit hallgatok olvasás közben. Mert én így szeretek olvasni. Mégegyszer köszönöm neked J.R. Ward-ot és a Feketetőr testvériséget:)


Alkonyat - Újhold - Vélemények

2010-02-15 15:42.15
Én elmúltam már 15 éves, de pontosan úgy gondolom mint Bazsi. Az érzelmeket nem a kor befojásolja, hanem a szívekben és a fejben dől el. Attól h vki tudja h ez csak mese, még gondolhatja úgy h varázsos a fílm ha elég érzelem lakozik benne.


2010-02-15 15:38.06
Én is pontosan így gondolom.


Alkonyat - Újhold - Kérdések és válaszok

2010-02-13 18:25.12
Bocs h csak most válaszolok, de elvoltam foglalva az olvasással. Szinte nem találok rá szavakat mennyire fantasztikus ez a könyv. Köszönöm neked mégegyszer. Már az első 6 könyvön túl vagyok, most kezdem a Kapzsiságot. Az Éjsötét szerető, a Sírontúli szerető és a Megváltott szerető már könyvben is megvan és nem kell mégegyszer a gép előtt elolvasnom. Tudom h ezt is többször kell elolvasnom. Te hányszor olvastad? Vagy te is úgy vagy vele h másodjára már unalmas? Mert én egyáltalán nem, bár a tesóm nem érti h lehet kétszer vagy akár többször is olvasni egy könyvet. Én úgy vagyok vele addig olvasom míg megnem unom, de egy ilyen könyvnél azthiszem ez elég nehezen megy. Nem tudtam h DVD-n is megjelenik, de mostmár alig várom h lehessen kapni. Kíváncsi vagyok milyen filmet csináltak róla. Remélem úgy csinálták meg h nem sokat változtattak a könyvhöz képest, mert sajnos a Twilight-ban volt amit másképp csináltak. Ha tudnál még hasonló könyveket ajánlani nagyon megköszönném, mert imádom olvasni őket.Ha gondolod E-mailben küldhetnél még egy pár könyvcímet, köszönet képpen én meg elküldenék egy pár zenét amit hallgatok olvasás közben. Mert én így szeretek olvasni. Mégegyszer köszönöm neked J.R. Ward-ot és a Feketetőr testvériséget:)


2010-01-27 09:12.21
Köszönöm neked J.R.Ward-ot.


2010-01-11 16:34.48
Rákerestem J.R.Ward műveire és találtam 6 könyvet a polc.hu-n. Tök jó!! Ez is vámpírokról szól!! Azthiszem valóban tetszeni fog. Megpróbálom letölteni vmelyik torrentről, hátha sikerül. Kösz a tippet mégegyszer. Majd megírom hogy tetszett.


2010-01-11 16:24.00
Én Jane Austen Büszkeség és balítélet könyvét +Darren Shan-t olvastam. Lehet rossz választás volt? Sajnos nem ismerem J.R. Ward-ot, de rákeresek a net-en. Ha neked tetszett, gondolom érdekes lesz számomra is. Kösz a tippet.


2010-01-10 16:10.44
Jó kilátások mondhatom. Nyárra csitulni fog??? Kösz szépen, de azóta már olvastam másik 4 könyvet is de nem igazán segített. Na mind1, hátha kiadnak valami mást is ami legalább ennyire leköt. Addig is marad a TWILIGHT.


2009-12-01 16:56.09
Köszi az ajánlatot Vivienn, de majd talán később élek vele. Tőlem már az is nagyszám hogy regisztráltam egy fórum oldalra. Nem vagyok túl ismerkedős típus. Még így is szégyellem leírni mit érzek. Ezt még gyakorolnom kell. De azért köszi, kedves tőled.


2009-12-01 14:18.47
Vasárnap kezdtem el olvasni a 4. részt a neten. Ez 1 kicsit lassabban megy mint a könyv mert nem mindig tudok gép elé ülni, de nem baj mert közben nézhetem a filmet. Hogy tényleg el akarom-e felejteni? Tényleg nem vagyok benne biztos, de jólenne, márcsak azért is mert legalább tudnék a munkámra koncentrálni. Remélem sikerül. Addig is próbálom kibeszélni magamból, de sajna ez a családikörben nem megy. Talán majd ti tudtok segíteni. Köszi előre is.


2009-12-01 11:57.33
Sziasztok! Nekem kb.2 hete került véletlen a kezembe a könyv és azóta el is olvastam mind a 3 kötetet. Egyszerüen nem tudtam letenni. Azóta is ez jár a fejemben. Olyan érzéseket szabadítottak fel bennem hogy el sem tudom mondani. Soha nem éreztem ilyet egy könyv olvasása közben sem. Még munka közben is erre gondolok. Segítsetek hogyan tudnám túl tenni magam rajta, hogy legalább normálisan dolgozni tudjak. Hiába olvasom újra és újra nem segít, nem unom meg. Talán ti tudtok valami ellenszert hogy kigyógyuljak belőle. Igazán nincs arra szükségem hogy ennyire felkavarja az én unalmas és nyugodt életem. Az segít ha állandóan ezt olvasom? Megfogom valaha is unni? Ne nézzetek kérlek hülyének, ahhoz már túl "idős" vagyok. Csak szeretném elfelejteni. Ennyi az egész.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk