Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 01:15
Akik az életemre törnek
- Film+, 01:20
Blöff
- HBO2, 01:31
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55
Terminátor - A megváltás
- HBO, 02:16

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Extralarge - Gonzales bosszúja - Vélemények
Érdekességek!
Kifacsart filmcímek - szójáték
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szerencse lánya aaaaa
Ryan Gosling aaaaa

 

Flyingsnail hozzászólásai

Ugrás Flyingsnail adatlapjára

1 2 3 4 5 6

A mágus - Rémisztő Love Story - Vélemények

2013-02-01 17:48.03
A film megvan eredeti nyelven. Szinkronos változatban nem találom és magyar feliratot sem találok hozzá, csak angolt :(.


John Turturro - Vélemények

2012-02-19 19:38.00
Az egyik legszínesebb színész, akit ismerek. Nagyon szeretem :)


Jude Law - Kihez hasonlítanád a régi filmes legendák közül?

2011-10-12 16:41.03
Az a nagy igazság, hogy én pl. pont elég filmjét láttam ahhoz, hogy tudjam, ez az ember nem jó színész. Egyszerűen nem érzem. Egy jó színész esetében nem látom a színészt játék közben, csak a karaktert. Na Law nem tud játszani, nem hiteles.
Egyébként, ha egy színész jó, az első pillanatban megmutatkozik. Hoznék egy példát: soha életemben nem láttam Christoph Waltz-ot, de amikor feltűnt vásznon, meg sem kellett szólalnia, olyan kisugárzása volt, hogy a szőr felállt a hátamon. Na ő egy JÓ színész.
Jude Law meg egy paprikajancsi.


Tobey Maguire - Vélemények

2011-01-18 10:41.04
Hát szerintem nem attól lesz valaki jó színész, hogy szép pofija van és gyönyörű kék baba szemei :).

Számomra akkor jó egy színész, ha a film nézése közben észre sem veszem, hogy kit is nézek, csak a karakterre figyelek (hogy témánál maradjunk pl. Alfred Moilna). Nos Toby nem ilyen, mert ha ilyen lenne, akkor a filmben Peter Parkert láttam volna, nem pedig Toby Maguire-t.
Ilyen színész Tom Cruise is, bár Toby azért nála valamivel jobb...


Azonosság - Vélemények

2011-01-16 23:04.27
Na végre egy jó kis thriller :), nyamm-nyamm. Van története, és kivételesen minden színész egytől-egyig szuper volt.

Azért a Gyűrük urát és ezt a filmet nem lehet egy lapon említeni, hiszen két külön műfaj.
Annyit azért hozzáfűznék még, hogy a Gyűrük ura egy nagyon szép film, akár tetszik, akár nem :). Nekem, meg sokan másoknak bejön :). Azt is meg kell érteni, mert nagyon sok mondanivalója van. Én is a legelején, amikor nekiültem a három résznek, kételkedtem benne, de meggyőzött. Egyébként szerintem nincsen azzal probléma, hogy neked nem jött be Technokrata, mert mindannyian mások vagyunk, különböző ízlésekkel, így a másikat sem kell elítélni, mert neki meg tetszett.

Másoknak a Mátrix kultfilm, nekem egy adag gagyi. Na lehet megkövezni :).


Hajó, ha nem jó - Vélemények

2011-01-15 22:01.06
Szerintem ez egy nagyon jó kis film, könnyed, humoros. Délutáni/esti szórakozásra pont alkalmas.
Nekem külön kedvencem a Molina által alakított karakter :)


Az ember, aki túl keveset tudott - Vélemények

2011-01-12 19:41.13
Ah, imádom ebben a filmben Molinát :). Na meg úgy egyébként is jó kis film ez.


Lányom nélkül soha - Vélemények

2011-01-05 21:45.08
Oh és Sally Field és Alfred Molina fantasztikusak voltak, na meg a kislány is.


2011-01-05 21:44.26
Nagyon megrázó film.
Többen írtátok, hogy megnéznétek a férfi szemszögéből is a témát. Biztos vagyok benne, hogy először ő is küzdött magában, de aztán visszaszippantotta a vallás és a család. Azért Amerikában muszlimnak lenni, vagy arab országban muszlimnak lenni teljesen más. Amerikában is gyakorolhatod a vallásodat, de az otthonodban, ahol az elfogadott és gyakorlott az egész más, hiszen mindenhonnan a megerősítés jön. Ott is vannak nem muszlimok, akik harcolnak a nők jogaiért, stb, de jóval kevesebben vannak.
A férfi meg akarta csinálni a szerencséjét Amerikában, de beilleszkedni nem tudott. Persze azt is figyelembe kell venni, hogy mikor történt mindez. Akkoriban nehezebben fogadták el az "idegeneket", gondolom. Ma talán más a helyzet.
Aztán ahogy visszatért az otthonába, úgy kellett viselkednie, mint egy muszlim, a szüleivel, a gyerekével és a feleségével is. Először még tartotta magát, aztán teljesen átfordult.
A nő szemszögéből rettentő félelmetes lehetett egy olyan országban, ahol a nőknek a nevük "kuss", gyakorlatilag nincsenek jogaik. Joguk van kiszolgálni a férfit, akihez hozzámentek.
A legjobban azért borzaszt el a film, mert volt közvetett ismerősöm, akivel ez meg is történt. Magyar anya, arab apa, és mikor az apa családjához költöztek, megkezdődött mindaz, amit a filmben láthattunk. Abban az esetben a nő is akart költözni, csak nem tudta, hogy az addig szerető férje az otthona, családja hatására mivé változik...
Hát igen. Ha két különböző vallású ember összekerül és az egyik vallás ilyen szélsőséges, nagyon meg kell gondolni minden lépést, azt hiszem...


Alfred Molina - Vélemények

2011-01-04 21:54.27
Nagyon jó színész! Sokoldalú és sokszínű. Imádom a nevetését, nagyon durva :-D.


A varázslótanonc - Vélemények

2011-01-04 18:45.15
Ja és még annyit, hogy a főszereplő ifjú úr nyafogása és motyogása valami hihetetlen idegesítő volt, őt kellett volna elsőre kinyírni....


2011-01-04 18:43.14
Én 24 évesen még mindig tudok élvezni fantasykat és meséket, de ez valami iszonyat gyengére sikeredett. Nem vagyok képes felfogni, hogy olyan volumenű színészek, mint Alfred Molina és Monica Belucci hogyan vállalhattak el ilyen béna szerepeket???? Sajnos Cage-en nem csodálkozom. Én nagyon szerettem, de a mostani filmjei közül nem nagyon tudok jót említeni.
Valaki nekem azt is megmagyarázhatná, hogy miért volt szükség magyar szálra, mert nekem a történetben nem jött le, hogy miért pont magyar az ellenfele Blake-nek? Ez a történetben végül is nem derül ki, vagy igen? Mert ha igen, akkor csak nekem nem tűnt fel :).
Na szóval, két csillag az effektek miatt :).


Sírhely kilátással - Nincs esküvő, csak temetés - Vélemények

2010-12-30 22:39.43
Imádnivaló ez a film! Annyira jó volt Molina és Blethyn! Na persze a többiek is fantasztikusak voltak. Azt hittem egy rossz lesz, de kellemesen csalódtam, nagyon tetszett a film. Könnyed, szeretnivaló, vicces. Vannak benne túlzások, ennek ellenére nem gagyi :).
A lényeg, a mondanivaló tökéletesen átjött.
Nem egyszernézős, sőt :)!


Luther (sorozat) - Vélemények

2010-12-18 17:09.26
Egy nagyon jó kis sorozat, amelynek fő főszereplője Idris Elba, habár Mackintosh is kiváló, mint mindig ;-). Az első évad hat részből állt összesen, mindegyik epizód egy órás. Izgalmakban és fordulatokban gazdag krimi sorozat, ami nem teljesen kiszámítható, ellentétben az egyéb krimi sorozatokkal, amik mind egy kaptafára mennek...
Érdemes megnézni, márha Magyarországon valaha is leadják majd.


Elsőszülött (2007) - Vélemények

2010-11-11 17:38.34
Nekem tetszettt a film, pedig felkészültem, hogy borzalmas lesz, mert elég sokan ezt írtátok :). Kellemesen csalódtam a történetben. Teljesen át lehet érzeni, milyen állapotban is lehetett a csaj. A való életben szerintem biztosan előfordul hasonló, így teljesen bele tudtam magam élni. A pszicho-thriller kategóriában, ha nem is kiemelkedő, azért jónak mondható a történet is és a színészi játék is, mind Mackintos, mind Shue részéről.


A másik Boleyn lány (2003) - Vélemények

2010-11-11 15:06.20
Nem láttam a 2008-as változatot, de ez a film szerintem nagyon jó. Láttatni engedi, milyen is egy király udvarában élni, s mindig attól rettegni, hogy a királynak épp milyen kedve van. Főleg a nők helyzete volt akkoriban, a királyi udvarban "érdekes". Ha a király ágyasnak akart valakit, megkapta, különben repült az udvartól családostól. Ha megunta az illetőt, jöhetett a következő. Azért is tetszett a film, mert nem csak a történést láthatjuk, hanem a szereplők saját nézőpontját is megismerhetjük.
Szóval érdemes megnézni, szerintem.


Steven Mackintosh - Vélemények

2010-11-10 19:44.18
Steven Mackintosh remek színész, nagyon sokoldalú. Drámában, családi filmben, vígjátékban egyaránt nagyszerűen alakít. Minden szerepében új arcát ismerhetjük meg. Hazájában nagyon sok tv filmben és tv-s sorozatban játszik, amelyeknek viszont csak elenyésző részét sugározzák itthon, szóval sokmindenről lemaradunk.
A kedvencem a Közös barátunk (fantasztikus benne), a Sugarhouse, A ravasz az agy és két füstölgő puskacső :) és A másik Boleyn lány. Láttam még A fiók-ot, UW: Evolúció és A vérfarkasok lázadása című filmeket, az Elsőszülöttet (ami egész jó film a kategóriájában, bár sokan leszólják), a Vízkeresztet, a Muppeték karácsonyi énekét és a Good-ot. Sajnos nálunk nem mutatták be a Rang de Basanti-t és a Dasy Chain-t, de jó filmek, főleg az előbbi. A Different for girls az egyetlen, amiben nem tudnám mégegyszer megnézni, de nem azért mert rossz volt a film, hanem mert képtelen vagyok két férfit nyelvescsókolózva és szeretkezve látni, még akkor is, ha az egyik nővé van "operálva" (ez volt Mackintosh). Szép, kedves film, csak az a "szerelmes" jelenet nagyon mély nyomot hagyott bennem és nem a jó értelemben... (hiába szeretek egy színészt, sajnos a meleg és transzszexuális szerepekkel nem tudok mit kezdeni, sajnálom :)).
Összegezve a leírtakat, Mackintosh 5+1 csillagos színész :).


Három testőr (2011) - Vélemények

2010-10-08 09:22.31
Hát erről a témáról már jónéhány bőrt lehúztak. Nem tudom, hogy ez a film vajon milyen lesz...


Ed Helms - Vélemények

2010-09-02 10:01.39
Hát nincs túl sok vélemény az ipséről :). Na nem baj. Azóta megnéztem már az Office-ban, a Meet Dave-ben és láttam a Daily show-s munkásságát is és még jobban megszerettem. Egy géniusz a pasi :) (szvsz)


Charlie St. Cloud halála és élete - Vélemények

2010-09-02 09:58.32
Én is láttam a trailert és szerintem ez a film nem arról szól, amiről a könyv...Ugyanis ez egy gyönyörű és valóban nagyon megható és drámai történet két testvérről és egy lányról, csak nem abban a formátumban, ahogy a trailerben, meg a tartalmakban olvastam.... Ha nem arról szól, mint amiről a könyv, miért kell ugyanazt a címet adni neki???? Miért kell elrontani egy jó történetet? És nem lett volna más erre a szerepre, csak ez a nyálas emberke??? Jaj, tudom, most jön majd a leb...ás, mert ilyet mondtam, de nekem feláll a a szőr a hátamon, ha Efront látom és nem a pozitív értelemben....
Sikerült Hollywood! Egy újabb nyálas story egy gyönyörű történetből..... :(


Másnaposok - Kérdések

2010-07-29 08:41.07
Ha még mindig érdekel, Stu dala a forgatás szünetében készült. A stu-t alakító Ed Helms a forgatás szünetében leült zongorázni és a rendezőnek végül az az ötlete támadt, hogy írhatnának egy dalt. Szóval elméletileg az a dal eddig még nem létezett :).


Másnaposok 2. - Várjuk!

2010-07-28 19:18.46
Nem szeretnék semmit előre lehurrogni, de szerintem nem jó ötlet második részt készíteni ebből a filmből. A Másnaposok az egyik kedvenc vígjátékom, nagyon jó kis film, jó helyzetekkel és jó poénokkal. Ha tízszer nézem meg, tízszer röhögöm magam halálra :). DE! Mi lesz a második részben? Mármint ugyanazokat a poénokat ugye nem rakhatják be, vagyis berakhatják, csak nem célszerű, viszont ugyanolyan pörgősre és spontánra nem hiszem, hogy sikeül majd megalkotni a második részt. És azt nagyon nem szeretném, ha egy fingós-böfögős, igazi amerikai gagyit rittyentenének belőle, mert az az első részre is rányomná a bélyegét.
Na tehát szerintem ebből a filmből nem kéne folytatás. De hát ugye tudjuk, hogy Hollywood minden jóról az utolsó legincifincibb bőrkét is lehúzza, ha tudja (lásd: Karib-tenger kalózai...)
Ez az én félelmem.
Remélem, hogy nem fog bekövetkezni és jó lesz, ha nem is annyira, mint az első.


Ed Helms - Vélemények

2010-06-28 19:56.53
Hát még sosem láttam ezelőtt, igazság szerint, de a Másnaposokban egyszerűen isteni volt :-D. Na meg az a film is :)....


John Hannah - Kérdések

2010-05-25 21:13.59
Nagyon szeretem Hannah-t és szeretném megtalálni az I accuse - Gyanúban című filmjét. Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni vagy megvenni? Már nagyon sok helyen kerestem.
Köszi előre is bármilyen infót!


Rob Schneider - Vélemények

2010-04-29 15:20.17
Hát ő az a fajta színész, aki ugyan humoristának képzeli magát, nagy nevettetőnek, de nem humoros, amit sinál, hanem gusztustalan.... Én nagyon nem bírom, és úgy veszem észre az aranymálnákból, hogy nem vagyok egyedül...


Az árva (2009) - Vélemények

2010-04-13 22:24.32
Érdekes, hogy az ilyen filmek miért nem jutnak el kis hazánkba. Pedig igazán jó film, izgalmas, van története, és ami a színészeket illeti, hát igen. A színészek nagyon jók egytől egyig, és az Eshtert alakító lány tényleg fantasztikus dolgot művel ebben a filmben :).


A fiúk nem sírnak - Vélemények

2010-04-13 22:20.56
nagyon=nagyot


2010-04-13 22:20.34
Borzasztó, megrázó történet... A film nagyon jó, és Hilary Swank hihetetlenül nagyon alakít benne, és Peter Sarsgaard és Chloe Sevigny is.


Peter Sarsgaard - Vélemények

2010-04-11 20:13.20
Szerintem jó a mimikája. Nála éreztem már azt, hogy beszélnie sem kellene, az arcáról és a szeméből olvasni lehetne, és én csak kevés színésznél éreztem még ezt.

De mindenkinek más az ízlése.


Dudley Moore - Vélemények

2010-04-11 20:08.00
Én is nagyon szeretem Moore-t. Nagyon sajnálom, hogy már nem lehet közöttünk és hogy ilyen szörnyű betegségben szenvedett. :,-(

Én leginkább a "10" és a Maradok hűtlen híve című filmjeit szeretem, de a többiben is nagyon jó. Még nem volt olyan, amikor nem nevettetett volna meg :).


1 2 3 4 5 6

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk